מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. George Best Member

השוער ההולנדי צפוי לפרוש בתום העונה הבאה.

ניקי וויבר טוב יותר ויציב יותר העונה מבן פוסטר?
    האם תוכל להגיד לי איסטלנדס היקר, מתי בפעם האחרונה ראית קבוצה שנועלת את הטבלה עם סגל שחקנים עלוב, וסופגת 32 שערים ב23 משחקים?
    ניקי וויבר טוב יותר העונה מפוסטר(בלעדיו ווטפורד עם 7 נקודות העונה), מועמד רציני לבדיחת השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/07
  2. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    גם קנאי ואכול שינאת יונייטד כמוך בוודאי קרא במשך העונה את התשבוחות שמקבל פוסטר מכל עבר,בכל עיתון,בכל רשת תקשורת,

תלמד לפרגן כשמגיע גם אם זה שחקן שד אדום שכרגע מחפש לעקוץ מישהו.

3. eastlands Member

אריאל "ניקי וויבר טוב יותר העונה מפוסטר(בלעדיו ווטפורד עם 7 נקודות העונה), מועמד רציני לבדיחת השנה".

אולי בדיחה טובה מבחינתך ,אבל לא כך חושבים באנגליה ,האתר הרשמי של הפרמייר ,והחברה שמספקת את נתוני הסטאטיסטיקה -אקטים ,דרגה את ויבר במקום ה87 מהשחקנים , כשפוסטר הרחק מאחור ,
    חמשת השוערים שמובילים בטבלת השוערים הם : 1-סאר ,2- ג'יימס
    3- ריינה 4- היינמן 5 -יאסקליינן

אי אפשר לזקוף רק לזכותו של פוסטר את כמות השערים הנמוכה יחסית שספגה ווטפורד ,ביחס לשאר התחתית .

4. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    סטאטיסטיקה זה נחמד אבל לא תמיד מספרת את כל הסיפור.
    וויבר מפתיע בעונה טובה אחרי שכבר רבים לא ראו בו כיותר משוער מחליף ואחד שהקריירה שלו תמיד תהיה כצל של מישהו אחר אבל בן פוסטר,לא רק כמות השערים הנמוכה שספג אלא היכולת המעולה שמפגין
    הם אלו שגורמים לו לקבל שבחים על ימין ועל שמאל ורואים בו כמועמד רציני להיות השוער הבא של אנגליה,מוקדם מהצפוי אפילו ועל כך הקינאה והמרירות וחוסר היכולת לפרגן שלך,שהוא שוער של יונייטד,שהוא יהיה שוער הנבחרת מה שוויבר עם כל היכולת המפתיעה שלו לא יזכה להיות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/07
  5. eastlands Member

עם כל הכבוד לעתיד של פוסטר ,ולסיכוי שלו להיות שוער העתיד של אנגליה ,אני טוען שוויבר (שאן לו סיכוי להיות שוער נבחרת ) הציג יכולת יותר יציבה מפוסטר בינתיים העונה ,יכולת שגורמת לשוער ענק כאיזקסון לחמם את הספסל ,כולם מחכים לטעות הראשונה של וויבר כדי לתת צ'אנס לשבדי ,אבל וויבר מפתיע את כולם בינתיים (למרות שנגד סאות הוא היה אשם "סוף סוף" בשער )
    הסטאטיסקה של אקטים מבוססת על יכולת ,ולא רק על כמות ספיגה ,ולא 4 הגולים שפוסטר ספג יותר מוויבר הם שדרגו אותו לפניו .

6. THE STRETFORD END Member

לא יודע איך אקטים קובעת את הדירוגים שלה אבל ריינה במקום ה3!!!....לא מרשימות אותי הטבלאות הללו.

היכולת של פוסטר בלי קשר לכמות ספיגה היא יציבה וטובה מאוד,לדעתי טובה מזו של וויבר,
    אגב חלק מהשערים שווטפורד ספגו העונה היו בחודש שבו הוא נעדר בגלל פציעה ככה שהמאזן האישי שלו מרשים אפילו עוד יותר.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עופר, ממדד שהיינמן המגוחך נמצא בו במקום הרביעי בליגה אי אפשר להסיק כלום. האמריקקי של רידינג הוא השוער הכי מצחיק שראיתי בפרמיירשיפ העונה (לוקח את פאדי קני אחרי תחרות צמודה), ולא ברור לי אילו סטטיסטיקות נכנסות בדיוק לשקלול הזה, אבל להסיק על סמך הסטטיסטיקות הנ"ל שוויבר שוער טוב יותר מבן פוסטר זה... זה לא רציני.

בלי קשר לאדון וויבר, אני התרשמתי מאוד לטובה מפוסטר, בחור עם המון פוטנציאל שאני מקווה בשביל אנגליה שיתממש ביום מן הימים, ובהחלט יורש ראוי ומבחינתי כמעט ודאי לואן דר סאר לאחר שזה יפרוש. הוא עוד יתברר כאחת המציאות הגדולות של פרגי, שהביא אותו מהספסל של סטוק...

8. eastlands Member

עדיין מוקדם לקבוע שהוא שוער העתיד ,נכון גם אני ראיתי הצלות שלו העונה ,אבל אל תשכחו שכשאתה שוער בווטפורד אתה מזנק הרבה , כמה משחקים מלאים של ווטפורד ראיתם העונה?
    להכין לקט לתקציר זה יפה ,אבל לקבוע לפי היכולת עד כה ,שהוא שוער העתיד -מוגזם .

9. THE STRETFORD END Member

ראיתי 3-4 משחקים של ווטפורד העונה ובכל אחד מהם הוא הרשים מאוד,
    הוא בנוי לתלפיות,הוא יוצא לכדורי גובה ושולט ברחבה(מישהו אמר רובינסון)הוא עוצר כדורים מצויין,ממוקם כהלכה,הוא מראה ביטחון יוצא דופן לגילו ויחסית לחוסר הנסיון שלו,
    אם מקלארן לא יהיה מקובע והיכולת הזו של פוסטר תימשך יש סיכוי שעוד מעט נגד ישראל פוסטר יהיה בין הקורות ברמת-גן.

10. eastlands Member

מקלארן מקובע ,אבל כדי לצאת מהקבעון הייתי מתחיל בצעד פחות נועז מפוסטר ,ומתחיל עם מיקה לפני האחות המכוערת בעמדת המגן הימני . בשער ברור שהשוער האנגלי הטוב כיום הוא דייויד ג'ימס .

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחייך... כל פעם שהוא יוצא מאנגליה הוא משקשק, הוא מבוגר מדי בשביל קאמבק כזה... צריך לעבור הלאה.

12. THE STRETFORD END Member

האחות המכוערת לבית נוויל נותנת עונה מצויינת ועם המון תמיכה התקפית גם כן,
    ריצארדס שלך ימתין בצד.
    עכשיו גיימס הוא השוער האנגלי הטוב ביותר,מה קרה לוויבר?הרי רק אתמול אמרת לי ההיפך,
    איסטלנד,לך תתרחץ ותגיד לי אם אתה מצטרף אלינו לסיבוב הערב.

13. קינג לדלי Member

עוד פעם סיבוב ?
    "כל היום מטייל וישן,כל היום ישן ומטייל,ושתיים מסכנות חולות "

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/07
  14. eastlands Member

נוויל -תמיכה התקפית , עזוב בחייך תמיכה נפשית ,ההרמות המדוייקות ,דיי נמאס כבר .
    כל עוד נמשיך ב הוא בסדר גמור , נקבל את אותם סטירות כשמגיעות הגדולות ,ואז אנחנו רואים את הפערים ,בן הוא בסדר גמור ,לאיכות,טכניקה ,מהירות .

סטרטפורד- היום אני בבית .

15. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    רק תזכיר לי מתי קיבלנו סטירה מהגדולות שהיה אפשר להאשים את נוויל בזה?

אתה בבית,מחר תקבל דיווח.