אני לא חושב שהיתה תצוגת שיפוט כזו חלשה,הוא צדק כשלא שרק פנדל לפומפי כי לא היה, אני כן חושב שהיה נבדל של לארסן וגם כאן ההחלטה היתה נכונה והמשחק זרם בלי יותר מדי בעיות, לגבי השער של וידיץ,כמו שכתב אמיר לקוון במקרה הזה יש יותר אחריות, דבר שני הכדור אומנם עבר את הקו אבל היה קשה חד משמעי,גם הקהל בבית היה יכול לראות זאת בוודאות רק אחרי זווית צילום מסויימת,באחרות לא היה ניתן לקבוע בוודאות, ככה זה,פעם לטובתנו ופעם לא. פרגוסון הודה בפעם הראשונה שהצענו בקשה לקדושים לגבי בייל.
לא היה פנדל. ראינו כ"כ הרבה שידורים חוזרים לאחר המקרה, ואפשר היה לראות בבירור שקוז'צ'אק נגע בכדור בלבד, ואוניל נפל בלי שנגעו בו בכלל.
סטרטפורד, הדברים שאמר ארסן ונגר בסיום המשחק של יונייטד מול ארסנל לפני שבוע הוצאו לחלוטין מהקשרם, כמו כל דבר שעובר דרך התקשורת האנגלית המחורבנת. הם חיממו את פרגי כעבור כמה ימים וקיבלנו סלט. ונגר התכוון לומר שהתמריץ שהוא נתן לשחקנים שלו בחדר ההלבשה במחצית היה לצאת ולשחק כדורגל עד השריקה האחרונה, והוא נעזר בעובדות מהמשחק הקודם באולד טראפורד והשער של אדבאיור לקראת הסוף.. זה שהוא הזכיר בין השיטין את המילה stamina לא מתקבל מבחינתי אפילו כמלחמה פסיכולוגית. ברור שליונייטד יש אוויר ל-90 דקות,אני לא מאמין שפרגי אפילו הסכים להתייחס לטענה דבילית כזאת עבור מועדון מה-5 המפורסמים והגדולים בעולם. אבל ונגר גם פירגן לקבוצה ואת זה דווקא טרחו להסתיר (שמי שמצפה שבעקבות ההפסד יונייטד תיפול טועה). בגדול הוא דיבר על גישת ה-never say die שהתממשה מבחינתו בשני המשחקים. אוי, התקשורת.. איזו מכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
Louis Saha ונגר דיבר על יונייטד,הדקה ה 70 והלאה לא רק בהקשר של המשחקים בין 2 הקבוצות אלא בכלליות על יונייטד, במקרה הזה העיתונות לא שיבשה שום דבר מהקישקושים חסרי הטעם של ונגר. קרלוס קירוש היה אתמול במשחק הגביע של שיטי נגד סאותהמטון וצפה בגארת' בייל, גם סקאוט של טוטנהאם היה במשחק לעקוב אחרי הוולשי, זה מה שכתבו עליו בביקורת במנצסטר איבנינג ניוז: On yesterday's evidence, there's no doubt that the Wales international has potential; he is comfortable in possession, has the acceleration to go past players, takes a good set-piece, and has an eye for a goal. It's just that, for a left-back, he doesn't seem to do very much defending; he rarely won the ball in the air yesterday, was often caught ahead of the rest of the back line, was not strong enough in his tackling and relied too often on his centre-backs to mop up behind him. He won't get away with that in the Premiership
אולי הוא יוכל ללמוד מגיגסי להיות קשר שמאלי במקום מגן... ואולי הוא וריצ'ארדסון יחד יחגגו במועדון ה"מחליפים של גיגס"
תהיה בטוח שבתמורה ל10 מיליון ליש"ט הוא לא יהיה "עוד מחליף של גיגסי". ואני לא ראיתי אותו משחק, וההתרשמות היחידה שלי ממנו היא קליפים, אבל מגן שהוא אדיר ותותח בהתקפה ולא משהו בהגנה, הוא לא מגן שמאלי שמתאים לנו ובטח שלא שווה 10 מיליון ליש"ט. נכון, הוא רק בן 17, יש לו עוד הרבה מה ללמוד(ומי יותר טוב מפרגי בשביל ללמד אותו), אבל אם מה שיצא ממנו זה עוד מגן סטייל סיסיניו(הרבה התקפה, פחות הגנה), הספרס יכולים לקחת אותו מצידי. ובכלל יש לי בעיה עקרונית עם הלכאורה רכישה הזאת. אברה בן 25, היינצה בן 29, וזה עוד בלי להזכיר את כלבו מן אושה כמחליף.יש לאברה עוד לפחות 5 שנים בטופ, וגם להיינצה עוד יש הרבה מה לתת. למה לקנות מגן בן 17,ועוד במחיר מופרז של 10M כשעל פניו ב5 שנים הקרובות העמדה הזאת מכוסת היטב?
הייתי מעדיף לתת את בראון + 10-15 מיליון לישט על לאנון לטוטנהם יכול להיות מחליף לא רע לגיגס או לתת תכסף הזה על פאדרסן מבלאקבורן
אם לנון לא יבוא, נחתים את מקרטני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx קיבלנו את רדינג של סטיב קופל בגביע, שוב משחק קשה, שלושה ימים לפני ליל.
לקראת המשחק מחר מול הצרעות פרגוסון חילק שפע של מחמאות לבן פוסטר ובין היתר רואה בו כשוער הבא של נבחרת אנגליה(בשבילך איסטלנד)ועוד אמר שהוא יחזור ליונייטד בעונה הבאה. הדד ליין של מועד העברות עומד להיסגר ולהוציא הפתעה של הרגע האחרון נמשיך עם הסגל הקיים עד לסוף העונה. אחרי כל הדיבורים בתקשורת לגבי מי יגיע אלינו במועד העברות,מי יעזוב ובמיוחד ההחתמה של לארסן בעצם מספרת סיפור אחד,שלא כמו בשנים עברו לכלי התקשורת אין יותר מידע פנימי מהחדרים הפנימים באולד-טראפורד לגבי מי ומה,בטח כשמדובר ברכש, אף אחד לא חזה ולאף אחד לא היה את הסקופ לגבי הרכישה של לארסן, כל הדיבורים על שחקן זה או אחר מתבררים כדיבורים באוויר ולא יותר מזה.
כל הכבוד לבן פוסטר ,אפילו ניק וויבר שלנו היה טוב ויציב מימנו העונה ,אוקי אז אף וויסקי אמר ,הוא הרי תמיד חייב לומר משהו ,ובמיוחד עם זה מצליח לקלקל לנבחרת האנגלית .
אם כבר, אז למה לא את דאונינג האובר-רייטד של הבורו? כמה שהיינו רוצים לראות את פדרסן חותם אצלנו, במקרה של התעניינות של פרגי, הוא לא ישוחרר מבלקבורן בזול תהיו בטוחים.
אני מניח שהתכוונת לאנדר-רייטד. בכל מקרה, מנצ'טסר התנהלה בדיוק כמו שהייתה צריכה בחלון הזה. לא מאמין שנראה איזושהי הפתעה לפני סגירת החלון.