איזה גול יפה של רוני הזכיר לי את אחד השערים של קאנטונה. חוץ מזה באמת היה לו היום משחק ענק מהרגע שהוא נכנס יונייטד השתפרו מאוד
סטרטפורד, מסירת העומק בשער הראשון הייתה של לארסון ולא של קאריק. אגב, ציפיתי שתיתן ציון טוב יותר לגארי, היה לו משחק נפלא.
המסירה הראשונה בתחילת המהלך היתה של קאריק פנימה,אחרי זה היה הדאבל פס של לארסן וגיגס. לנוויל היה משחק טוב אבל צריך להודות גם די קל,פומפי כמעט ולא ניסו לסכן את הצד שלו. מילה לגבי גלן גונסון,אני לא יודע אם פרשת הבית שימוש דפקה לו את הראש אבל היום הוא היה השחקן החלש ביותר בפומפי,מה קרה למי שעד לפני כמה חודשים הרבה מאוד ראו אותו זה שצריך לשחק במקומו של גארי נוויל בצד ימין בהגנת הנבחרת.
זה שהנחיתו לו את לאורן על הראש עכשיו בטח לא עוזר לו. סה"כ משחק סביר של היונייטד, הנצחון עצמו רשום על שמו של רוני כמובן. רונאלדו בלט בהיעדרו.
זה שמביאים שחקן נוסף שיכול לשחק בתפקיד שלך(והיום לאורן שיחק בכלל בתפקיד אחר)לא אמור לערער את היכולת עד כדי כך,אם כן אז אין לו את האופי המתאים כי זה אמור לאתגר שחקן ולגרום לו לתת הרבה יותר בכדי להוכיח מי צריך לשחק, גונסון היה היום כבוי וברגעים אלה מקיא בבית השימוש(שוב פעם בית שימוש)בחדר ההלבשה של האורחים באולד-טראפורד את כל ההטעיות שאכל מראיין גיגס היום. יונייטד הסתדרה די בקלות גם בלי רונאלדו היום.
מאסטר קלאס של רוני, בחצי שעה עשה את מה שהיינו צריכים לעשות ב60 דקות הקודמות. ריילי העיוור פספס את הגול של וידיץ', ולגבי השער של לארסון אני לא סגור על עצמי, אבל זה מקרה של 50-50.בכלל היה לו משחק רע. זה מסוג המשחקים שתמיד כיף לנצח, כי גם עלינו לשלב הבא בלי משחק חוזר וגם נתנו מנוחה למספר שחקנים מובילים. משחק ההתקפה שלנו היה פושר עד הכניסה של ויין. גיגסי במשחק ככה ככה, פארק עשה כמה פעולות נחמדות אבל לא היה תכליתי ומרוכז מול השער וסקולסי גם כן נעלם התקפית. בהגנה אברה עם עוד משחק נהדר, גארי עם תצוגת למופת, קוז'אק לקח את כל ככדורי הגובה, הרבה ביטחון עצמי, משחק סולידי מאוד שלו, וגם לריו ולוידיץ' היה משחק טוב כרגיל, למרות שהסרבי לעתים לא היה מדויק במסירות שלו בחצי שלנו. יום רביעי מול ווטפורד במשחק שMUST לנצח אבל מנגד צריך לשמור כוחות לוייט הארט ליין. רונאלדו חוזר, אני מאמין שסאהה סוף סוף יחזור, ואולי אפשר לתת הרכב לבראון,היינצה ופלטשר(רק לא סילבסטרה!). בוא נקווה להגרלה קצת יותר נוחה בשמינית.שתי קבוצות פרמיירליג כבר קיבלנו, הגיע הזמן לנוח לא?
http://www.youtube.com/watch?v=DFrVcuYj6aM&eurl= תקציר נרחב ללא השער של קאנו. אגב ב 0-0 ווידיץ' נגח ומנדס הרחיק מתוך השער.ריילי לא רואה והשער לא אושר. מצחיק שמנדס היה מעורב ולפחות הוא גנב משהו בחזרה מאותו השער... חבל שכמובן אנחנו לא מעורבים באפליה המתקנת הזאת...
יא אללה, איזה יופי של תקציר. שנים לא שמעתי את ג'ון מוטסון. יונייטד נשדדה בפתיחה ע"י פדרו מנדס. צחוק הגורל.
לא היה ולא נברא פנדל. קוזצ'אק בהילוך חוזר להכשלה(שגם לא הייתה) מולכם באולד טראפורד.אז הצדק יצא לאור עם הדיפה, היום לא נשרקה עבירה. בכל מקרה - שיפוט חלש ביותר, עצוב השיפוט כיום בפרמיירליג.
ריילי לא אשם בשני השערים שהוא לא נתן לנו. הקוון הוא זה שנמצא בעמדה הטובה לקבוע לגבי נבדל (לשופט אין סיכוי להחליט) והוא גם זה בעמדה הכי טובה כדי לקבוע אם הכדור עבר את הקו או לא. לפעמים השופט יכול לראות, לפעמים לא. במקרה הזה כנראה שלא.