מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא סטרטפורד אבל הוא היה סביר+, שיחק רק מחצית ובישל את הראשון.

2. W.Rooney Member

המכירה הצפויה של רוד לריאל מדריד חייבת להיות כדאית מבחינה כספית, כי אם לא יבוא מספיק כסף, לא עשינו שום דבר במכירה הזאת.
    ואן-ניסטלרוי היה ונשאר שחקן ענק, למרות חצי העונה האחרונה שבה לא הוכיח את עצמו מספיק בהזדמנויות שנתן לו פרגי, וסאהה, שהוכיח יכולת טובה ממנו בכמה משחקים, תפס את מקומו בהרכב.

11 מליון לא יביאו חלוץ טוב מספיק כדי למלא את הריק שרוד ישאיר אחריו. המחיר צריך להיות גבוה יותר, ואני לא מצפה לראות במקום רוד את טרזגה או כל חלוץ רחבה אחר, אלא חלוץ צעיר, מוכשר ומרהיב. אם לא פרננדו טורס - מי כן?

3. George Best Member

וואו התלבושת שלנו מאוד מאכזבת.

כמה אתה חושב שאפשר למכור את רוד?מקסימום 13 מליון פאונד.

אל תשכח שקיבלנו גם 12 מליון על עסקת אובי מיקל, לא תהיה בעיה להביא חלוץ על רמה, אבל האמת?אני לא יופתע אם יגיע שחקן קישור ב5 מליון פאונד, עוד חלוץ באותו סכום בערך וזהו.
    לא הגיוני שעד עכשיו אין רכש, והדבר הכי קרוב הוא וויתור על ספק השערים מספר 1 במועדון.
    מוזר מאוד..אין קישור אחורי בגרוש.אני משחק פרו אבולושן בפלייסטיישן, עידכנתי את כל העברות, אני משחק עם היונייטד, ואין את מי לשים שם..
    עם פלטצ'ר ואושיי בקישור, נצטרך להתפלל למקום 4.

Last edited: Jul 15, 2006
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנושא שאני אוסיף כאן הוא יותר דיעה, אבל ממה שאני קורא באתרי האינטרנט השונים, נראה לי שכריסטיאנו רונאלדו גמר את הסיפור ביונייטד.
    האמת שיש לי הרגשה שהוא פשוט פוחד מהתגובה באנגליה (ואפילו מהתגובה של רוני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), אבל ממקרים דומים שזכורים לי, שחקן שמחפש את הדרך החוצה בדרך כלל מוצא אותה, ובמקרה של רונאלדו נראה לי שהוא די נחוש לעזוב. הוא לא נראה לי כריזמטי כמו בקהאם כדי לחזור ולהתמודד, ועם כל הידיעות שקושרות אותו לקבוצות שונות נראה לי שהוא ימצא את הדרך החוצה די בקרוב.

5. vivalaunited Member

שיהיה לו בכיף.
    יוסיף קצת לבלאגן אם הוא יעזוב.

אבל אולי זה יעורר את כבר את פרגוסון לקנות מישהו.

6. ~Man-Utd~ Member

להפך.. מאוד אהבתי אותם, יפות מאוד.

ואני גם חושב אחרת ממה שאמרת, אני מאמין דווקא שהיונייטד יעשו השנה את הרכש הכי משמעותי מכל הקבוצות הבכירות באנגליה (חוץ מצ'לסי כמובן), יש כרגע את הכסף, יש את העזיבה של רוד שבגללה נצטרך למצוא מחליף ראוי, ויש את בעיית הקישור שגם שם נצטרך למצוא את השחקנים המתאימים.

Last edited: Jul 15, 2006
  7. THE STRETFORD END Member

אני לא מעודד מהדברים של פרגי לאחר המשחק.

א.שוקלים להשאיל את רוסי.
    ב.הוא דיבר על סולשיאר כעל אופציה שאולי אומרת שאין צורך להביא חלוץ גם אם רוד יעזוב,יש את סאהה,רוניי וסמית צריך לחזור עוד כמה חודשים אבל אולה מבחינתו כמו רכש חדש,לא שיש לי משהו נגד אולה רק שהוא אחרי שנתיים מחוץ לכדורגל ואי אפשר לדעת וקשה להאמין שיעבור עונה בלי פציעות כאלה או אחרות.
    ג.הוא מסתכל לעבר איטליה,הוא עדיין לא יודע מה המצב שם לגבי שחקנים והסטטוס שלהם,למכירה,להשאלה?

אם לא נתחזק אנחנו בצרות.

לגבי השאלה איך היה גיגס,הוא שיחק באמצע,היה בסדר כמו כולם אבל באמת שהיריבה היא לא כזו שהעמידה במבחן רציני מישהו.

לגבי התלבושת,היא בסגנון התלבושת משנות ה 50,מי שלא יאהב אותה יתרגל עם הזמן,לדעתי היא בסדר אבל בסופו של יום זו רק תלבושת בסגנון שונה,העיקר הסמל והצבע.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי בינתיים יורה לכל כיוון בלי לומר משהו רציני. למה שוקלים להשאיל את רוסי? אולי זה תלוי ברכש חדש שיגיע (ואז רוסי יושאל) או לא יגיע (ואז ניאלץ להשאיר אותו)? אנחנו 'בודקים' עניינים באיטליה? חודש לפני פתיחת העונה... אני מקווה שהוא רק מברבר בידיעה ברורה שברקע נעשתה עבודה רצינית שאת תוצאותיה החיוביות נראה בשבועות הקרובים. מקווה...

התלבושת בסדר נראה לי, היא אף פעם לא מטרידה אותי. האמת שהחולצה הכי אהובה עליי היא דווקא זאת שבמבט ראשון נראתה לי גועל נפש - זו של 96/7 ו-97/8.

9. Legolas Member

בקשר להשאלתו של רוסי,אם פרגי לא בונה עליו העונה בשביל שנת הפריצה שלו ושהוא יקבל יותר דקות משחק וזה כולל גם את פיקה עדיף להשאיל את שניהם לקבוצה מהליגה האנגלית. ששם הם יקבלו יותר דקות משחק וגם כנראה הרכב כי שניהם שחקנים מוכשרים ביותר וככה שעוד שנה שהם יחזרו הם יהיו יותר בוגרים ובעלי יותר ניסיון.

10. George Best Member

להשאיל את רוסי?לבנות על סאהה רוני וסולשיאר כחלוצים שלנו?
    אלוהים ישמור...

11. vivalaunited Member

אני מעדיף את רוסי מאשר את סולשיאר..אז מה עם הוא הבקיע צמד.
    שנה שעברה גם רוסי הבקיע כמה גולים במשחקי אימון של הקבוצה.
    גם בזמנים הטובים לא היה אפשר להשוות אותו לרוד לדעתי.

12. Wave Member

טוטנהאם קיבלה הצעה ממנצ'סטר על סך 15 מיליון לישט עבור החלוץ בן ה23 , ג'רמיין דפו.
    בקשר לסולשיאר, עם כל עניין הגיל שלו הוא עדיין שחקן ענק שיודע לעלות מהספסל ולספק את הסחורה, ככה הוא למעשה עשה כמעט כל הקריירה שלו באולד טרפורד, אני אישית מאוד אוהב אותו, כמובן שזה לא אומר שצריך להשאיל את רוסי, צריך לשמור גם עליו.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שאף אחד לא אמר שיונייטד הציעה 15 מיליון פאונד על דפו. המירור כתב שיונייטד פנתה לטוטנהאם לגבי דפו, שמחירו מוערך ב-15 מיליון ליש"ט. יש הבדל ענק. אני מקווה שאנחנו לא הולכים עליו. אני מעריך אותו, אבל לא כמחליף לרוד.

אם נביא חלוץ נוסף, אני כן חושב שצריך לשלוח את רוסי בהשאלה. כמו פוסטר, עונה שבה הוא ישחק באופן קבוע תהיה עדיפה עבורו על פני עונה שבה הוא יילחם עם עוד 4-5 חלוצים על מקום בהרכב.

רוני מספר כמה אמיתית (ושייחנקו העיתונים האנגלים):

However Rooney writes: "They reported that, after the game, I had tried to get into the Portuguese dressing-room in order to hit Ronny [Ronaldo]. That's not true. What the papers didn't know and probably will never believe, is that on the coach on the way home I sent a text to Ronny. I told him to forget about what happened. I wasn't blaming him for interfering. Then I wished him good luck in the semis. And I meant it.

Last edited: Jul 16, 2006
  14. Wave Member

נכון.
    בכל מקרה, חייבים להביא מחליף לרודי, ומחליף נורמלי, לא עוד איזה סקוטי מסלטיק (עם כל הכבוד לסקוטים בסלטיק).
    אני מאמין שמבין החלוצים שהולכים לקראת מעבר בקיץ, הכי כדאי ליונייטד להחתים את זלאטן, כל כך הרבה כישרון יש לו ובליגה האיטלקית הוא לא יכול לנצל אותו, אבל אני מאמין שאם הוא יגיע , הוא יהיה הצלחה גדולה.
    אבל יש כרגע עמדות שדורשות חיזוק יותר מחלוץ, כמו עמדת הקישור המרכזי, אם לא נחזק אותה אין לנו בכלל בשביל מה לפתוח את העונה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דפו הוא אחד מהחלוצים האהובים עלי ביותר באנגליה ( גם רובי קין ברשימה ).
    אני אישית לא הבנתי את אי הכללתו בסגל של אנגליה במונדיאל, ולדעתי לפחות, אם הוא יגיע לאולד טראפורד, הוא יעשה את קפיצת המדרגה שהוא צריך כדי להיות אחד מהחלוצים הטובים בעולם.
    דפו צריך קצת ליטוש כדי שבמונדיאל הבא לא רק שלא יהיה ספק אם להזמין אותו או לא, אלא הוא גם יהיה השחקן ( ביחד עם רוני ) שיוביל את החוד של אנגליה.

בקשר לסולשיאר, כמובן שאני מקווה שנראה אותו בשנה הבאה עולה מהספסל ומביא את השינוי כמו בשנים עברו, אבל אי אפשר לבנות עליו כמחליף לרוד, גם בגלל הפציעות הקשות שהוא עבר ואי הידיעה איך הוא יחזיק עונה שלמה, וגם כי גם בשיאו סולשיאר לא היה חלוץ סקורר שיכול לתרום תרומה התקפית בקנה המידה של רוד.

בינתיים צריך לחכות להתפתחויות בכל הנושא של שחקנים שיעזבו את הקבוצות האיטלקיות שנענשו.
    אנחנו חייבים לצאת הקיץ עם רכש של קשר אחורי ברמה גבוהה, וגם חייבים ( במידה ורוד יעזוב ) להביא חלוץ ברמה גבוהה לקבוצה. אני מקווה שאלה יהיו ויירה ודפו, או ויירה וטורס ( שגם אמרסון וטוני נשמעים לי מעולה ).