מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Scholes Member

השמועות שעליהם הם דיברו זה לא שהוא יבוא בסיום הקריירה אלא היה אמור לבוא לאחר ירידת יובנטוס ליגה.

2. Louis Saha Member

הנה, ארסנל הגדולה שניצחה אותנו לפני שלושה ימים בפיגור 2-0 מול טוטנהאם בחוץ. הרכב חסר, לא הרכב חסר- גם ונגר בדרך להדחה מגביע הליגה..

3. אבו Member

"הרכב חסר, לא הרכב חסר"

כן הרכב חסר. ארסנל משחקת עם ההרכב השני. אין לזה שום אינדקציה לגבי מה שהלך ביום ראשון.

4. MANU Member

זה פשוט כבר אבסורדי, כושר החזרה של ארסנל מהפסד לניצחון\תיקו כבר בכמה משחקים,הם פשוט לא רוצים לותר.
    ועל זה צריכים לכבד אותם (למרות שהם צרפתים מעצבנים) כמו כול יריבה שלנו בליגה או באלופות.

5. THE STRETFORD END Member

ראיין גיגס וגארי נוויל השתתפו אתמול בערב של אחד מאירגוני האוהדים וענו על שאלות,הנה כמה מהם:

Q. Which player would you like Utd to have signed most
    RG. Shearer
    GN. Shearer

Q. Which present premiership player would you like to see play for Utd.
    RG. Gerrard
    GN. Gerrard, Terry

Q. Fergie has been your manager since you have been at United, but who has been the best Number 2.

RG. Brain Kidd
    GN. Kidd, McClaren

Q. Were you pissed off at the FA for charging you with Kissing your badge in the liverpool game.

GN. It wasnt the FA who charged me originally it was the Cheif inspector of the GMP who wrote to the FA saying that my kissing the badge inticed the crowd trouble on the forecourt, not the fact that we had scored the winner in injury time. He was aked to retract his letter but wouldn't budge

Q.Would you be prepared to support a supporters club with funds from your testimonial

GN I havent considered having a testimonial at the moment

Q. Who would you like to replace Fergie when he steps down
    RG Mark Hughes would have a lot of respect from the players
    GN. Its hard to say names are always banded about in the past robson has been linked with the club and also Ericcson, but that would have been a disaster.

Q Between you both you have 14 premiership champions medals, have you thought of letting steve gerrard borrow one for a couple of weeks so he knows what it feels like to be a champion !!!

RG & GN. Laughter !!!

Q. Were you dissapointed with England in the world cup
    GN. to be honest no player shone for england and we were not good enough the same as every recent championship england have been involved with apart from Euro 98 when we felt we were good enough to win it.

Q. Do the club make foreign palyers welcome.
    GN Yes they pull all the stops out for them especially with english lessons. Even Ronaldo does interviews now and Gabby can understand the dressing room banter.

RG The only one we have a problem understanding is Wayne!

6. Offman 46 Member

חחח אהבתי את הראיון בימיוחד את הקטע של ג'ררד ורוני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. Louis Saha Member

[[/QUOTE]ועל זה צריכים לכבד אותם (למרות שהם צרפתים מעצבנים) כמו כול יריבה שלנו בליגה או באלופות. [/QUOTE]
    יש בעיה עם צרפתים??? בסוף גם מאבובה יסגור ביונייטד בקיץ ואתה תאכל את הכובע אז... נצור לשונך.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
    אין כמו הצרפתים, תאמין לי לליגה האנגלית הם הוסיפו רק כישרון והעלו את הרמה.

דרך אגב Giggs-11 מה שאותי מדאיג יותר מרוסי זה העובדה שפרגוסון החזיר את דונג פאנגזוהו למועדון בשלב של העונה שאני לא מבין מה בשם אלוהים יש לו לחפש במועדון..
    באמת, יש 4 חלוצים+ אלן סמית', אני לא רואה את הסיני משתלב העונה, וגם לגבי העונה הבאה יש בי ספק מאוד גדול. בעונה הבאה עוד קיים הסיכוי שרוסי יחזור אז בכלל אני לא מבין את פשר המהלך...

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/07
  8. Giggs-11 Member

דבר ראשון פרגי לא החזיר את דונג לקבוצה אלא זו הפעם הראשונה שהוא ממש מצטרף אליה.עד עכשיו לא הוא היה באנטוורפ משום שלקח לו המון זמן להוציא אשרת עבודה באנגליה.
    דונג כרגע לא בדיוק בתכניות של פרגי לקבוצת הבוגרים, לפחות בשלב זה של העונה.
    לגבי סיטואציית רוסי-דונג אין כאן שום קונפליקט. נצטרך לראות בקיץ מי נשאר, מי מושאל, ומי עוזב. גם עם סמית' אין התנגשות. בנוסף, לארסון יעזוב עד סוף העונה ואז המצב יהיה: סאהה, רוסי, דונג, סמית, וכמובן רוניי :aaa8: (להזכירך פרגי הודיע שסולשיאר כבר לא חלוץ). זה לא נראה כל-כך תמוה.

9. Louis Saha Member

אני משער שסולשאייר גם לא בלם או קשר. גם שוער או מגן לא. כנראה שנשאר רק חלוץ. פרגי מעולם לא אמר שסולשאייר לא חלוץ. אני רוצה לראות דבר כזה כתוב. שמעתי על זה לא פעם מכל מיני אנשים שכתבו פה אבל לא קראתי על זה בעצמי מעולם.. סולשאייר חלוץ. נקודה.
    בסדר, מבחינתי דונג פאנגזוהו כרגע על תקן חלוץ קבוצת המילואים. אולי הוא יקבל דקות במשחקי הגביע (סיכוי קטן להערכתי) אבל שחקנים יעזבו, ומדובר על שני חלוצים (לארסון ו...?) וכנראה גם שחקן הגנה (מיקאל סילבסט).
    אני לא בטוח שפאנגזוהו עצמו לא יהיה זה שיחזור הביתה או יושאל אגב.. אם לא בקיץ הזה אז עוד עונה,שתיים. ראיתי אותו משחק פעם אחת, מול צרפת במשחק ידידות לפני המונדיאל. הוא בנוי לתלפיות כמו שאומרים, אבל לא ראיתי משהו מיוחד בסגנון שלו שגרם לי לצבוט את עצמי. בסדר, שחקן טוב, לא יותר. אני די בטוח שסמית' ורוסי עדיפים עליו.

10. THE STRETFORD END Member

אני פסימי לגבי מידת ההצלחה של דונג ביונייטד אבל אולי הוא יפתיע לטובה כשיקבל הזדמנויות,
    אחד הדברים הטובים אצלו זה שיש לו מבנה גוף חזק,
    יש לו שליטה טובה ובעיטה לא רעה עד כמה שהיה אפשר להתרשם ממשחקי טרום העונה בהם הוא השתתף וכבש.

11. Pipe Member

אי אפשר לשפוט שחקן לפי משחקי טרום עונה ולפי ההצלחה ברסרבס. אני דווקא מאמין שלדונג יש סיכוי להצליח אצלינו, השאלה מתי פרגי יביא לו את הצ'אנסים להוכיח את עצמו בקבוצה הבוגרת.
    לצערי, מבחינת הרוטציה של החלוצים שלנו אני לא רואה את זה קורה בקרוב. אם לרוסי,שהוא "קצת" יותר ותיק מדונג בפרמיירליג לא היה מקום בסגל הבוגר והוא הושאל, ,אין מצב שהסיני מקבל דקות העונה.
    אני אף חושב שבשנה הבאה פרגי ישאיל אותו לקבוצה בצ'מפיונשיפ שישתפשף קצת לפני שיקבל צ'אנס אצלינו, אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו.

12. AW forever Member

ולא לשכוח כמה חולצות שלו אפשר למכור... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Dimitar Berbatov Member

מישהו יודע מה ההרכב המשוער של מנצ'סטר למשחק נגד פורסמות?

14. Pipe Member

יש לי הרכב משוער למשחק מול הסיטי במחזור ה37. מעונין?

חלאס לשאול שאלות דביליות. יומיים לפני המשחק אפילו סגל אין, והשערות אתה יכול לשער בלי סוף.

15. THE STRETFORD END Member

לי מרטין אחרי שהיה מושאל בתחילת העונה לגלאזגו ריינגרס עובר בהשאלה עד לסוף העונה לבריטניה סטדיום של סטוק.