מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Pipe Member

אולי אני משומם מדי, אבל שמתי לב שבכל המשחקים שלא ניצחנו העונה פרט למשחק במג'סקי(שגם הוא היה בערך באותה שעה רק ביום שבת) זה היה ביום ראשון. צמד המשחקים מול ארסנל,המשחק מול צ'לסי ווהמשחקים מול ווסטהאם וניוקאסל(יום שני, אבל שיהיה).
    למעשה, אני לא חושב שניצחנו השנה משחק ביום ראשון בשעה הזאת.(פרט לניצחון מול ליברפול שהיה ב2).

זה לא יותר מנתון פיקנטי(וקצת מעורר דאגה לקראת המשחקים הבאים), אבל שווה לדעת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

עריכה:אורי, לא בשעה המרכזית. אבל שוב, סתם נתון חסר משמעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/1/07
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק פתיחת העונה מול פולהאם היה ביום ראשון, הניצחון על ניוקאסל היה ביום ראשון.

3. THE STRETFORD END Member

אלו לא הימים המנחוסים אלא רשת סקיי,אם זה יום שבת המשחק המאוחר,יום ראשון או שני,
    נגד ארסנל,צ'לסי,רדינג,ווסטהאם,ניוקאסל לא ניצחנו והיינו משודרים ישירות בסקיי,
    משחק הבא שככל הנראה יראו אותנו בסקיי יהיה נגד טוטנהאם בחוץ,אני הולך לפזר מלח על רובי קין.

4. Giggs-11 Member

האם אין גם אלמנט של שיבוץ משחקים מרכזיים יותר בימי ראשון?
    הרי פה בארץ המשחק המרכזי כל מחזור נערך ביום ראשון בערב.
    המשחקים שציינת - לפחות על הנייר אלה המפגשים הטעונים ביותר של הקבוצה.
    ואל תשכחו את הניצחון על ליוורפול שהיה גם ביום ראשון.

5. Tony Adams Member

זה רק אני או שאתם מחפשים תירוצים למשחק אתמול? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

6. Pipe Member

סטרטפורד, וכששודרנו בשעת הצהריים בשבת, זו לא הייתה גם סקיי?(שילמו בזמנו מיליארד פאונד של הזכויות, מן הסתם שתהיה להם בלעדיות לא?)

7. THE STRETFORD END Member

המשחק נגד ליברפול היה ביום א' אבל בשעה מוקדמת כשטוטנהאם-ווסטהאם היה לאחריו ובדרך כלל בימי ראשון המשחק המאוחר יותר משודר בסקיי(למרות שיש יוצאים מן הכלל אולי גם במקרה הזה),
    בכל אופן בגלל שאנחנו יונייטד וכולם רוצים לראות את יונייטד(כמו שהאיסטלנד אף פעם לא מלא אלא אם הם משחקים נגד יונייטד)כמות הפעמים ששיחקנו בשבת בשעה הראשית במיוחד במשחקים ביתיים הוא עצוב עד כדי בושה.

Wazza
    אני כבר לא זוכר נגד מי שיחקנו בשעה המוקדמת ביום שבת.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/07
  8. W.Rooney Member

וויגאן, 3-1 ב-JJB, ווטפורד, 2-1 ב-וויקארג' רואד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/07
  9. THE STRETFORD END Member

ועדיין סקאיי מנחוסים.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא לא מסכים איתך. קודם כל, אתה לא בא למשחק נגד ארסנל עם שני חלוצים על הספסל. צריך כיסוי הולם להגנה ולקישור והיה לנו את זה. היה נחמד אם היה חלוץ שני, אבל זה פחות קריטי.

וגם אם סולשיאר היה שם, בדקה ה-80 הייתי מעלה את סאהה ולא אותו. סולשיאר שחקן חכם שאם אתה נותן לו צ'אנס יכול לנצל אותו, אבל עשר דקות לסוף אני מעדיף לנצל את המהירות והטריקים של סאהה מול ההגנה העייפה. זה לא שהחזקנו המון בכדור ואיימנו וכל מה שהיה חסר זאת הרגל המסיימת של סולשיאר. לכן להכניס אותו לא היה עוזר.

11. Louis Saha Member

נכון, למשחק חוץ כזה אתה מלביש 2 שחקני הגנה, חלוץ אחד וקשר אחד. זה אני מסכים- על הנייר. בפועל אם פארק למשל היה בסגל במקום פלטשר היה יכול להיות יעיל יותר כי הוא יכול לשחק בכנפיים אבל במידת הצורך (10-20 דקות) הוא יכול גם לרדת לעזור לקישור האחורי. זה דבר אחד.

מבחינת החלוצים, בסדר, אני מסכים איתך. איך היית נוהג למשל אם סאהה בהרכב הראשון על חשבון לארסון כשהמצב זהה בדיוק? אתה רוצה להכניס חלוץ בדקה ה-80. זה יהיה לארסון או סולשאייר?
    מהירות וטריקים זה לא הצד החזק של לארסון כמו גם של סולשאייר, שניהם פינישרים טובים. על מי מהשניים היית הולך?
    אני הייתי הולך עם הניסיון ועם דברים מוכחים שאני סומך עליהם במצבים כאלה. לצורך העניין סולשאייר.
    אבל בסדר, זה כבר לא ממש משנה, הפעם הבאה שנעמוד בסיטואציה דומה תהיה מול ליל בצ'מפיונס. אני רוצה לקוות שעד אז פרגי יתעשת ויחזיר את סאהה להרכב. אז בסדר, לארסון נייד, מנסה, יש חוכמת משחק והכל. במשחקים כמו ארסנל כנראה שצריך חלוץ קצת יותר טכני.
    פירגנו לפני המשחק לאדבאיור בארסנל. אני לא חושב שגם הוא, כמו לארסון, הבריק במשחק. זה משחק עם הגנות חזקות וצריך חלוצים טכניים שיודעים לסדר לעצמם מצבים. הנרי, רוני,סאהה, במידת מה גם ואן פרסי התאימו יותר ספציפית במשחק עם אופי כמו זה שהתפתח שלשום.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם אני מעלה את לארסון או סולשיאר? אני מודה לאל שאני לא המנג'ר, ולא מבקר את ההחלטה שלו בסיום אם היא לא מביאה תועלת. זה ממש 50/50.

13. Hell Raiser Member

לא הלכתי לשום מקום חתיכת כדורסלן עלוב
    אין לי אפילו מחשב בבית ויש לי חיים מחוץ לאינטרנט אז אני לא יכול לבוא לפה ולהגיב כל יום ולצבור 2200 תגובות כמוך

ובאשר למשחק, יותר מדי טעויות של פרגוסון הכריעו אותנו
    והחמור מכל זה שסולשיאר לא היה אפילו בסגל
    גיגס היה צריך לשחק בתפקיד הקלאסי שלו על הקו השמאלי ואני בטוח שהוא היה דופק לשפלים עוד שער כמו שער המילניום בחצי גמר 99...
    אברה היה המצטיין במשחק, היינצה נופל ממנו.

תנו לכל הארסנלים העלובים האלה לשמוח. החגיגות שלהם יהיו קצרות מאוד.
    בקרוב מאוד העונה תסתיים והם שוב ימצאו את עצמם ללא תואר בעוד שמנצ'סטר תחגוג את האליפות ותהיה בדרך לאליפות אירופה.
    יום הדין של ואנגר ופושעיו מגיע והנרי יסיים על עץ גבוה מאוד מול איצטדיון הבדואים.

14. THE STRETFORD END Member

צודק,
    פרגוסו היה חייב לסגור את ואן פרסי בשער הראשון,הוא נרדם בשמירה
    ובוודאי שהיה חייב קודם כל למנוע את ההגבהה מצד ימין ואחרי זה לחזור לסגור את הנרי באמצע
    ואני לא מבין איך הוא לא שם את ריצאדסון על הספסל,הוא במקרה הצורך גם יכול לתפקד כמגן וכמובן כקיצוני במקום רונאלדו בצד שמאל,
    פרגוסון הוא האשם בהפסד.

15. Gooner Member

כל פעם שאני קורא את ההודעות שלך,אתה מזכיר לי את שרדר מצבי הנינג'ה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx