מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. ארצ'י באנקר Member

מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה פרגי לא עשה חילוף נורמלי?
    גיגס היה סחוט וגמור והיה צריך להיות בחוץ כבר בדקה השישים.
    מקווה שבמשחקים הבאים נזכה לשיפוט הוגן.
    יהיה טוב יונייטד.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הפסד מדכא ומאכזב, אבל שתי נקודות אור:
    א. רוני כבש.
    ב. ג'וזפה רוסי כבש בפרימיירה שלו בפארמה! סוף סוף מצאנו מקום בו הוא יוכל ללטש את הכישרון הענק שלו, רק שלא ירצה להישאר שם.

3. SeaN Member

איזה הפסד כואב,דקה 90..........
    אבל אליפות לוקחים נגד הקטנות שזה בערך כל שאר הקבוצות בליגה האנגלית חוץ מ-ליברפול צ'לסי ארסנל ואנחנו..
    יהיה טוב..

4. Wave Member

יש סיבה מיוחדת שפרגי העדיף את לארסון על סהא או שפשוט סהא לא היה כשיר במאת האחוזים ?

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כנראה שילוב של שניהם. גם היכולת הטובה של לארסון מול הוילה בצמד המשחקים, גם זה שסאהה לא ממש התאושש מהפציעה בניוקאסל.

6. George Best Member

תהרגו אותי, אבל אחרי שיצאתי מההלם(אחרי השער של הנרי קמתי מהטלוויזיה כמו זומבי), ההפסד הזה כן מכאיב, אבל הרבה פחות מבחינתי מההפסד באפטון פארק ואיבוד הנקודות בסט.ג'יימס פארק.
    אחרי הכל, יש לנו יתרון של 6 נקודות ואנחנו כרגע פשוט נראים הרבה יותר טוב מהחבורה של מוריניו והצאר.קורה, לפעמים מוכרעים משחקים בדקה ה90 ומי יודע זאת טוב יותר מאיתנו( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).
    אני אופטימי, גם לא ציפיתי ל3 נקודות היום, תיקו היה משמח אותי מאוד, אבל שוב, קורה.
    we'll never die
    תודה לשחקנים האהובים על מלחמה ענקית, ולרוני על משחק ענק וסוף סוף שער.אלוהים.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אריאל, כמה פעמים צריך לומר לך: אלוהים זה אולי קנטונה, אולי רוי קין, אולי גיגס, אבל ממש לא רוני.

8. George Best Member

אתה תאמין בקנטונה, אוהדי ארסנל בהנרי, עובדיה יוסף באלוהים שבשמיים, סלע בעראפת, ואני מאמין בווין רוני.עזוב אותך משטויות, בוא תכתוב לנו איך יונייטד יורדת למקום החמישי במחזור האחרון.

9. ManUtd Fan Member

אריאל, אני לא מסכים איתך.
    אמנם גם אני יצאתי מההלם שתקף אותי מהשער של הנרי, אבל הפסד בדקה ה-90, לארסנל (שהיא הקבוצה הכי שנואה עליי בעולם), משער של השחקן הכי טוב בעולם (והשחקן הכי שנוא עליי בעולם) כואב לי הרבה, הרבה יותר מההפסד לווסטהאם ובטח ובטח מהתיקו בסנט ג'ימסס פארק. אולי זה לא קריטי כמו ההפסד לווסטהאם, אבל עצם זה שזאת ארסנל כואב לי יותר.

10. Dimitar Berbatov Member

סך-הכל אחרי שנרגעתי קצת מהעצבים ההפסד לא כל-כך נורא, הפער נשאר 6 נקודות ואנחנו נראים יותר טוב מצ'לסי. אני עדיין מאמין שנקח את האליפות.
    לדעתי פרגוסון טעה שהעלה את לארסון בהרכב במקום סאהה, לארסון יותר טוב כשהוא נכנס למשחק מהספסל.
    איזה מזל שארסנל נזכרה רק עכשיו לא רק לשחק כדורגל, אלא גם לקחת נקודות אחרת היה קשה מאוד לקחת אליפות.

11. George Best Member

לא ידעתי שיש פה תוכי שחוזר אחרי הדברים שלי(אחמ אחמ מר ברוכיאן).

12. W.Rooney Member

אריאל, אין דבר כואב יותר מאיבוד נקודות נגד ארסנל. התיקו נגד ניוקאסל, ואפילו ההפסד באפטון פארק, לא היו כואבים כמו ההפסדים לארסנל, במיוחד היום. להפסיד בצורה כ"כ כואבת, ועוד לארסנל, אין דבר שיכול להיות גרוע מכך.

בקשר לאלוהים, מסכים עם אריאל כאן. קאנטונה היה ונשאר מלך, אבל הצרפתי מתרכז כרגע בכדורגל חופים. וויין רוני, האלוהים שלנו, מתרכז בכדורגל אנגלי.

13. Louis Saha Member

בשום פנים ואופן לארסון לא היה צריך לפתוח היום על חשבון סאהה. סאהה שחקן שכובש במשחקים גדולים. הוא הראה את זה מול בנפיקה, הוא הראה את זה מול צ'לסי. ומי יודע, אולי היה יכול להוכיח את זה גם היום... אני חושב שלארסון קיבל טיפה יותר מדי קרדיט מפרגי על השער הראשון שלו.
    באמת, אם להיות אובייקטיבי, אז מבין 4 החלוצים הנוכחיים הוא האס הכי פחות טוב. סאהה טוב ממנו, רוני גם, ותהרגו אותי אבל סולשיאר החלוץ בכושר הכי טוב היום- ולא היה אפילו בסגל. זו טעות. פארק לא בסגל- טעות.

לגביי היינצה, אני חושב שהיה מקום להכניס אותו באזור הדקה ה-70 במקום אברה, לא בגלל שאברה לא היה טוב (להיפך, הטוב ביותר בשחקני יונייטד היום) אלא בגלל שהיה מקום למגן שמאלי דפנסיבי ואגרסיבי יותר.
    הקבוצה הפגינה היום חולשה בהיבט המנטלי: אתה מבקיע שער- למה לסגת לאחור??
    ונגר ניצח היום ובאולד טראפורד כי הוא גבר עם ביצים. הוא ישחק עם 4 חלוצים גם אם צריך. החילוף של סאהה לא היה צריך להיות במקום לארסון. נקודה. אם ונגר שיחק עם 4 אנחנו היינו צריכים לשחק עם 3. לצד הסיכון שבלחטוף את השיוויון או להפסיד, היינו גם יכולים לנצח את המשחק. חבל.

14. Pipe Member

אני לא ירחיב על ההפסד כי אין לי כוח לזה, אבל בוא נסתכל מקצועית:פרגי טעה באי ההכללה של סולשיאר בסגל, טעה בתזמון החילופים שלו, ולא הגיב נכון לחילפוים של הצרפתי.
    היינצה היה צריך להיכנס הרבה יותר מוקדם כי לא היה לנו יותר צורך ביכולות ההתקפיות של אברה, לאררסון וגיגסי גם כן היו צריכים לצאת כי הם פשוט נעלמו בחצי שעה האחרונה, והרעננות והמהירות של פארק, בנוסף לניסיון של סולשיאר במצבים האלה, היו מונעים מאיתנו לבטח לחטוף את השער השני, והיו נותנים לנו סיכוי גדול יותר להגיב לשוויון. אבל זה חלב שנשפך.

סאהה לא פתח היום, כי הוא לא שיחק כבר 5 משחקים, מנגד לארסון נמצא בפורמה טובה, והיה לא רע בכלל במחצית הראשונה, פעלתן, עשה תנועה, עבד טוב עם רוני, והוא לא היה הבעיה שלנו היום. בהחלט אפשר להבין למה הוא העדיף את השבדי, אבל אפשר להתווכח(וצריך להתווכח יותר נכון) על התזמון הגרוע שבו סאהה נכנס.

בסופו של יום, המשחק הזה יכול להיות תחילתו של משבר, בעיקר מנטאלי, או שבעוד שבועיים נתאושש מזה כמו שעשינו מההפסדים הקודמים העונה ונמשיך הלאה. כמובן שכולנו מקווים שאופציה ב' תהיה הנכונה.

לסיום, אני לא רוצה להתבכיין על השופט(למרות שהיו לו כמה שריקות מוטעות והייתה דחיפה בגול הראשון של ארסנל) כי הוא לא זה שהפסיד לנו את המשחק, אבל אבואה פשוט כיסח את רונאלדו לאורך כל המשחק, ועם 0 תגובה של בנט. גם עם רוני הוא התחיל ועוד עשה פוזות אח"כ ובסיום גם התגרה ברונאלדו, שעוד ספג על זה צהוב בעצמו.

אה, ועוד דבר- ונגר, בהצלחה בקרב על מוקמות הצ'מפיונס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/1/07
  15. Louis Saha Member

ואזה, אני חושב שאת הטיימינג שבו סאהה נכנס עוד אפשר להבין. את העובדה שהוא נכנס במקום לארסון ושהוא לא פתח על חשבונו קשה לי מאוד להבין. לא שיחק 5 משחקים, כן שיחק 5 משחקים... ברצלונה לא שיחררה את לארסון סתם. ופרגי לא בחר בסאהה על פני ואן ניסטלרוי סתם. יש פה בפירוש עניין של סדרי עדיפויות. סאהה טוב מלארסון. נקודה. אין פה על מה להתווכח. לארסון מקבל יותר מדי קרדיט על שער פשוט שהבקיע, לצד מספר לא מבוטל של החמצות במשחקים ששיחק.
    פרגי אשם במידה רבה בהפסד של יונייטד היום.