ממה שאני מבין רומיניגה דווקא לא פוסל את ההעברה כבר בינואר. אני מאוד מקווה שהוא יגיע התקופה הקרובה, שחקן כמו הארגריבס יכול להוסיף עומק ואיכות לקישור שלנו.
בדיוק ככה. באיירן לא תוותר כ"כ מהר על אואן, כמו שמנצ'סטר לא מוותרת עליו. זה עניין של זמן, הכל יכול להתהפך בין רגע, רגע בו באיירן תמצא שחקן שיוכל לשחק באירופה ויתאים לקונצפט של הקבוצה. אם זה לא קורה רק בעונה הבאה תראו את אואן שד אדום, אבל פרגי כבר החליט, אואן יהיה ביונייטד בין אם זה יהיה העונה או העונה הבאה, פרגי מאוהב ( ואת האמת אני לא יכול להאשים אותו).
באיירן מצד שני גם יודעים שבקיץ הצעה בגובה הזה (לפי הדיווחים 20 מליון פאונד, לא יודע אם להאמין אבל אני בטוח שזה משהו בכיוון) לא תחזור על עצמה. אני מאמין שהם ימכרו.
אני לא מבין את מדיניות הרכש של מנצ'סטר...16M על קאריק? 20M על האגריבס? עם כל הכבוד הם לא צ'לסי והשחקנים האלה לא שווים ביחד 36M פאונד. יכול להיות שהם מנסים לרושש את גלייזר כדי שימכור? אגב, קאריק והאגריבס לא משחקים על אותה עמדה?
אם הרגריבס יגיע, אכן יהיה לנו מצב של "בעיות טובות" בקישור ואחד מקאריק-סקולסי-הרגריבס יראה ספסל במשחקים מסוימים. אבל, סקולסי כבר בן 33, ואי אפשר להגיע למצב שהוא יפרוש ואין לנו מחליף בשבילו(כמו שקרה עם קינו). מה עוד שהרגריבס הוא שחקן שאין לנו מסוגו בסגל. הוא קשר אחורי פרופר, וכזה אנחנו צריכים. בקשר למחיר, אני מסים איתך שזה מוגזם, ואף מוגזם מאוד. אבל כשפרגי רוצה משהו הוא יקבל אותו, ולטעמי עדיף להוציא את ה20M על שחקן מצוין שיועיל לנו, מאשר להוציא 20M על 4 שחקנים שלא שווים בגרוש. מה עוד שהרגריבס הוא אנגלי, וזה אוטומטית הופך את המחיר למופרז מדי.
באמת אני לא מבין בשביל מה צריך עוד קשר. כן, אם סקולסי/קאריק פצועים, באמת שאין מחליף ראוי אז באיזה שהוא מקום כן צריך מחליף, אבל לא כזה ב20 מליון פאונד.אם האנגלי יגיע, מה פרגי יעשה?ישים אותו על הספסל?את קאריק או סקולסי הגאון שמשתפים פעולה מעולה?במקום זה, שיביא אחד ב5/6/7 מליון, קשר צעיר(נורי סחין/סטיבן דיוויס), שלא תהיה בעיה לשים אותו על הספסל.
אריאל, הרגריבס שווה כל אגורה. אתה עוד תחזור אליי עוד שנה שנתיים שהוא יהיה הקפטן והמוביל של היונייטד ותגיד לי שצדקתי. לגבי קאריק, שחקן נחמד, אבל אם משהו כאן חיי באשליה שהוא טוב מהרגריבס כנראה שהוא לא ראה את הרגריבס למעט מ"ס הופעות בנבחרת אנגליה. ושוב קאריק שחקן מצויין, אבל הרגריבס טוב ממנו.
הארגריבס בונבון, שחקן נשמה. אני מוריד דימעה כל פעם מחדש מעצם המחשבה שהוא יעזוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
מי אמר שחייבים לשחק 4-4-2? פרגי בכיף יכול לשים את סקולס, קאריק והארגריבס ביחד בקישור, עם רונאלדו ורוני בצדדים וסאהה כחלוץ בודד. גיגס יכול להיכנס לאחד הצדדים כמחליף, או ברוטציה עם אחד הקשרים האמצעיים. צריך לזכור שגיגס וסקולס כבר לא צעירים והאפשרות לתת להם מנוחה מדי פעם יכולה רק לעזור.
אולי אני עושה פה טעות מרה, אבל למיטב זכרוני כבר 20 שנה שפרגי ביונייטד דוגל ב-4-4-2 ...למה שישנה את זה עכשיו?
אריאל, פעם אחרונה שקנינו פרוייקט לעמדה הזאת, זה היה בזבוז מיותר של 7 מיליון ליש"ט על ג'ימבו ג'ימבו וקלברסון. עדיף להוציא את המיליונים הגדולים על שחקן שהוא המוצר המוגמר כמו הרגריבס,עם ניסיון וקבלות, מאשר להוציא מיליונים לא פחות גדולים על סטיבן דייויס או אהובך מהריבוק.(כל אחד מהם לא יעלה פחות מ10 מיליון ליש"ט, שכחת שאנחנו מדברים על אנגלי שמשחק במפרמירליג? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) city, פרגי לא ישנה את המערך שלו בגלל שחקן אחד, טוב ככל שיהיה. מה עוד שרוני יודע לשחק באגף, אבל האפקטיביות שלו באמצע הרבה יותר גדולה ובצד הוא מתבזבז. ולירן, האיש עדין מבלה בבאווריה כבר מינית אותו לקפטן? אל תפתח פה לשטן, בסוף הוא עוד ישאר בבולי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אמנם המחירים מופקעים אבל אי אפשר לבוא בטענות למועדון הזה ספציפית. זו תופעה שהוכלת ומתגברת בשנים האחרונות עם הגלובליזציה והמסחור של הכדורגל, וזה רק התעצם בשנתיים האחרונות עם הכסף של אברמוביץ'. הבעיה היא שהמועדון לא במצב הכלכלי הטוב ביותר ולכן מסוכן לבצע רכישות כאלה. בנוסף, למנצ'סטר מוניטין של הוצאת כספים גדולים (על שחקנים גדולים) בעבר ולכן שחקן כמו קאריק מגיע במחיר כפול ממה שהוא באמת שווה, רק בגלל שזה מנצ'סטר יונייטד ולא פולהאם או ניוקאסל (לצורך העניין). המועדון עוד לא התרגל לחפש 'מציאות' זולות בשוק כמו שלמדו המועדונים הקטנים יותר בליגה, וזה קצת חבל. אמנם יש שיאמרו שכן הגיעו מספר שחקנים זולים שהשתלמו (ואן דר סאר, וידיץ...) אבל אין להשוות לטעויות האיומות בדמותם של ג'מבה ג'מבה, ליאם מילר וחבריהם.
מועדון בסדר גודל של מנצ'סטר יונייטד לא יכול לחפש מציאות, מיונייטד מצפים להביא את השחקנים הטובים ביותר, וברגע שיונייטד רוצה שחקן כלשהו הם כבר לא יקבלו אותו במחיר מציאה. בשביל ששחקן יוסיף ליונייטד הוא צריך לככב בקבוצות מרכז טבלה, וקבוצות מרכז טבלה לא ממהרות לשחרר את הכוכבים שלהן, בטח שלא בזול. למיטב ידיעתי יונייטד במצב כלכלי יציב בהחלט.
מהבוקר Manchester United are set to offer Cristiano Ronaldo a double-your-money five-year deal worth £100,000 a week. (News of the World)