סטרטפורד, סיכום יפה כרגיל. אני לא בדיוק ראיתי שזה עלה פה בדיון, אבל אפשר כבר לומר זאת בוודאות: יש לנו בעייה בהגנה. מאז ה3-0 על וילה לא היה משחק שבו לא ספגנו, ובחג המולד שרדנו אך ורק בגלל ההתקפה, כשבמשחק בניוקאסל גם היא לא עזרה. עצוב להודות, אבל ההגנה שלנו התחילה לזייף, דווקא לקראת המשחק מול ארסנל והחזרה של ליגת האלופות. דווקא החלק שהיה הכי יציב בקבוצה בעונות האחרונות, נראה לי כרגע כמו החולייה החלשה.
קצת קשה להפוך לאגדה כשאתה משחק רק שלושה חודשים במועדון. חוץ מזה התקשורת מגזימה עם לארסון, שכחו שבקרוב מאוד הוא יורד לספסל, ושבמילא הוא הגיע רק כעיבוי לרוטציה.
הגזימו קצת בוואלה לארסון שחקן טוב אבל הוא לא הולך להפוך לאגדה במיוחד לא כשהוא מגיע עד לסוף העונה רק כתור עיבוי לרוטציה
כמה שטויות בכתבה אחת .. איזה אגדה ואיזה בטיח. לארסון בסה"כ עובר עוד תחנה בהמשך לקריירה המפוארת שלו, תורם לנו פה ושם כשיש צורך, ותוך כמה חודשים יעזוב. אני לא רואה אפשרות שיישאר מעבר לסוף העונה הנוכחית.
הראיתם איזה יופי. האתר הרשמי מפרסם כי הלסינבורג תסכים להשאיל את לארסון עד סוף העונה במידה ויונייטד תבקש, מה שככל הנראה יקרה. גם זה לא פרק זמן מספיק כדי להפוך לאגדה, אבל חדשות טובות. והנריק שלנו מבוקש גם בנבחרת שוודיה.
סטראטפורד, איזה סיפורים כיפיים. טוב שחזרת, מגדלי התותים כבר על הג'אנטים כי אין מי שימכור להם את התוצרת...
סטרטפורד ברוך שובך ! תמיד כייף לשמוע את הסיפורים שלך,זה כל פעם מרגש מחדש . זה כייף עוד יותר לראות עד כמה האהדה,אהבה שלך ליונייטד היא חסרת גבולות. ירבו כאלה אוהדים בארץ,ובעולם בכלל ..אמן!
יובנטוס מודה כי היא מעוניית בגבי היינצה. מאמן יובנטוס, דידייה דשאן קיבל בברכה את הספקולציות לגבי מעבר אפשרי מאולד טראפורד ליובנטוס. דשאן אמר שהוא ראה אותו משחק בצרפת במשך שנתיים, והוסיף כי אינו חושב שעמדת המגן השמאלי, אלא עמדת הבלם. דשאן אמר שהשחקן גם מנהיג וגם ווינר, ואמר כי השחקן הוא ברמה בינלאומית. הקבוצה בקשרים עם ריו מבובה. סוכנו של השחק אמר כי יש דיבורים לגבי מעבר אפשרי של השחקן אל אולד טראפורד, אבל הוסיף כי השחקן לא יעזוב את בורדו בינואר. הסוכן שלו עוד הוסיף כי למנצ'סטר יש להתחרות עבור החתימה שלו, מפני שהם לא הקבוצה היחידה שמעוניינת בו - גם יובנטוס מעוניינות בשחקן. אגב, באיירן אמרה כי המחיר של הארגריבס עומד על 25 מיליון ליש"ט, וכנראה בעקבות המחיר הבהחלט מופרז הזה הם מעוניים השחקן הצרפתי. אגב, ברוך שובך סטרטפורד. איך אני רוצה לעשות את זה גם.
כמה שאתם חושבים שהוא שרוף,אתם עוד לא יודעים כלום... האמת שלפעמים אני מרחם עליו שהוא צריך לסבול את אלפי אוהדי יונייטד מזויפים שמשחקים אותה שרופים. תמיד בקבוצות גדולות צריך גם לסבול אלפי שקרנים ובמקרה של יונייטד מיליוני... לעומת זאת שאתה מגיע לפאב בארץ עם 10 אוהדי סיטי או אברטון אתה יודע שכולם שרופים. גם רוב אוהדי טוטנהאם בארץ. ברוך שובך בנצי.
מאשר. ראיתי אותו רק פעם אחת צופה במשחק של יונייטד, אי אפשר להתקרב לבחור ברדיוס של חצי קילומטר אלא אם רוצים לקבל כיסא בראש. שמח שנהנית, מחכה לראות אותך כבר בפוגי, לשמוע קצת סיפורים שלא נכנסו לתגובה שלך. לגבי אנגלופילים בארץ, הבעיה היא לאתר אנלגופילים בין אוהדי מנצ'סטר יונייטד, ארסנל, ליברפול וכיום גם צ'לסי. לי עוד לא יצא לראות בארץ אנגלופיל אמיתי אוהד ליברפול, כל אלה שפגשתי אוהדים שאין מילה אחרת לתאר אותם מלבד "סתם". ליונייטד יש כמה (כשסטרטפורד בקלות הכי שרוף שפגשתי), אוהדים של קבוצות מעבר לרביעייה הזו קשה למצוא, אוהדי טוטנהאם לא פגשתי לפני שהגעתי לפורום הזה ועד היום נדיר שאני פוגש מישהו, אבל נגיד פעם עברתי חצי מסטול ליד המ.א.ש (סיפור ארוך ומשעשע ביותר) והתחלתי לדבר עם אוהד שבדיוק יצא משם עם מדי הקודש, דיברתי איתו על ג'רמיין ג'ינאס (שבדיוק כבש באותו יום שער נפלא בבעיטה חופשית נגד יונייטד) ועוד כמה שטויות ועפתי משם כשחברים שלי היו צריכים לגרור אותי. אין כמו הממלכה. פשוט אין.
קודם תודה לכולם על הברכות. להוציא עונה או 2 אחורה שבהן יונייטד,צ'לסי וארסנל הצליחו לסיים את תקופת חג המולד עם מלוא הנקודות בדרך כלל אף פעם לא מסיימים אותם במאה אחוזי הצלחה לכן 10 נקודות מתוך 12 זה מצויין, אפילו שהיינו צריכים ויכולנו לנצח בניוקאסל. רונאלדו - כתבתי כבר ממזמן שבובי רובסון בספר שלו לפני שנתיים כתב על רונאלדו שהוא בדיוק כמו פיגו כשהיה צעיר,ים של כישרון,יהלום אמיתי שעדיין לא מלוטש(בגיל הזה)וברגע שהוא יתבגר וילמד יותר את המשחק הוא יהפוך להיות נכס אמיתי. אני תמיד הגנתי עליו,גם במשחקים המעצבנים שלו(והיו כאלה לא מעט)כי מי שמבין ויודע כדורגל הבין שגם כשהיה מכדרר לבד,מכדרר יותר מדי,אגואיסט,שחצן(מבחינת הכדורגל)ידע שברגע שהוא ילמד לנתב הכל בצורה יעילה יותר הוא יהפוך להיות שחקן מפחיד, יותר מדי אנשים התייחסו לכדורגל שלו דאז מנקודות ראות צרה ולא יכלו לראות כמה צעדים קדימה, העונה רונאלדו החל לעשות את אותם צעדים קדימה,עונה שעברה בלא מעט פעמים הגדולה של רוניי הפכה אותנו לטובים יותר,העונה זה רונאלדו שביכולת ובתרומה שלו נמצא מעל כולם. כמות הבישולים והשערים שלו היא טובה מאוד,הוא מוכיח אופי ובגרות מדהימה לגיל שלו וללחצים שהוא עומד בהם אחרי כל הבלאגן בקיץ, יש הרבה מאוד שחקנים טובים אבל מעטים הם כאלה כשהם מקבלים את הכדור אתה כאוהד מקבל פתאום משב רוח פנימי,מיוחד כי אתה יודע שכשהכדור אצלו ברגלים משהו שונה,יוצא דופן עומד להתרחש. רוניי - כשאני מגן על דארן פלטצר ומסביר שהגיל הצעיר שלו,חוסר הנסיון שלו ותהליך למידת המשחק ייקח זמן ושזו אחת הסיבות העיקריות לעליות ומורדות ביכולת קשה לאנשים לקבל את זה כי זה רק דארן פלטצר, אבל אפשר לראות את אותם הדברים אצל ווין רוניי,אומנם הרבה יותר כישרוני והרבה יותר יציב ביכולת שלו אבל גם הוא עדיין לומד כדורגל ורחוק מלממש את מלוא הפוטנציאל שלו, אחד הדברים החשובים שהוא לוקה בהם והוא ילמד עם הזמן כי רק הזמן מלמד זאת זה איך לנתב את הכוחות האדירים שלו,את הלהט שלו,לתכנן זאת נכון יותר בזמן המשחק, בראיין רובסון,קאנטונה,גאסקווין(וכיום סקולס)היו יודעים איך לשמר את הכוחות שלהם ודרכם את הכוחות של הקבוצה לזמן המתאים,היו רגעים שהיית אומר הם לא נמצאים במשחק,לא מעורבים ופתאום בין רגע הם היו שם במקום הנכון בזמן הנכון לתת את המסירה הנכונה או הבעיטה המתאימה, כי יש רגעים שצריך להרגיע,יש רגעים שצריך להניע,יש רגעים שצריך לדחוף,יותר ופחות,זה קשור לחוכמת משחק, רוניי נמצא כמעט תמיד מעורב במשחק,עדיין לפעמים משחק "עם הראש בקיר" מנסה בכל הכוח(וזה לא קשור ליכולת)ולפעמים כשמנסים בכל הכוח זה לא תמיד הולך ונכנסים ללחץ,זו הסיבה שרוניי העונה פחות קטלני מול השער,זו הסיבה שלפעמים הוא מנסה במבצעים אישים יותר מדי וטועה, לו היה שחקן מהשורה מזמן היו קוטלים אותו(פלטצר למשל)בגלל הכישרון יוצא הדופן שלו זה מחזיק אותו באור חיובי, ברגע שהוא יידע לנתב את המשחק שלו טוב יותר,בשילוב עם הכישרון ועם הלהט הוא יהפוך להיות אחד הגדולים.
יש לציין כי למרות שרוני העונה לא מרבה לכבוש, רשומים לזכותו לא מעט בישולים. לא ראיתי את המשחק מול וילה אבל לפי מה ששמעתי הכימיה ושיתוף הפעולה בינו לבין לארסון היתה מושלמת. והנה- רוניי אמנם החמיץ הזדמנויות הבקעה אבל הוא בישל ללארסון את שער הבכורה. אני מאמין שבקרוב רוניי יחזור להבקיע בצרורות וכשזה יקרה, אין מי שיעצור אותו, ואותנו :aaa8:
לפי דעתי לארסון שחקן מעולה אבל צריך להכניס הכל בפרופרציות, הוא שיחק משחק אחד וכבר הפכו אותו לאגדה. הוא שחקן מצויין שיכול לתרום המון לקבוצה, ויש לו ניסיון ברמות הגבוהות ביותר והוא מתאים לקבוצה אבל ממשחק אחד אי אפשר לקבוע כלום, הלוואי והוא ימשיך לשחק ברמה הזאת אבל אני יותר מקווה שרוני יפרח ולא הוא כי לארסון בא ל3 חודשים סך הכל ואולי עד לסוף העונה אבל רוני הוא זה שצריך לפרוח כי הוא זה שישאר איתנו בסופו של דבר. רואים שרוני משקיע המון ורוצה להבקיע אבל יותר חשוב רוצה שהקבוצה תצליח ולא מנסה רק להכניס גולים לבד ומבשל המון ועוזר בקישור ורץ למעשה על כל חלקי המגרש שזה מבחינתי כבר הופך אותו ליותר משחקן.