וזאת אכן הייתה הכוונה, שזה לרגע זה. בקשר ללארסון, אם מנצ'סטר יונייטד תראה שהוא מגלה יכולת טובה במשך 3 החודשים שלו בקבוצה, אז כבר עדיף שהיא תקבל אותו עד סוף העונה, שבסופה הוא יחזור לשבדיה ששם בערך הליגה רק תהיה בתחילתה.
בשלב זה אני בהחלט אסתפק בהישארותו של לארסון עד סוף העונה. קשה לי להאמין שהוא יחליט להישאר מעבר, אבל מי יודע. שחקן שכבר פרש פעמיים מנבחרת שבדיה וחזר אליה פעמיים יכול להחליט פתאום שבעצם אם הוא עדיין יכול לשחק ברמות הגבוהות, אז למה לא. הלסינגבורג בכל מקרה לא תעמיד יותר מדי קשיים. היא יודעת שהוא גדול עליה ועל הליגה השבדית והיא לא תהיה זאת שתמנע מהכוכב הגדול של הכדורגל השבדי לשחק ברמות הגבוהות באירופה
אני קצת לא בעניינים, מה קרה עם אלן סמית, הוא לא היה אמור לחזור כבר? הגול של לארסון מול וילה אתמול זה גול של טורף אמיתי, הלוואי וישאר על המסכים עוד הרבה זמן, הוא בגילו (בן כמה הוא בדיוק אגב?) עדיין יותר טוב מרוב החלוצים בליגה.
לארסון כבר בן 35, אבל שמר על עצמו ממש טוב וכנראה גם נהנה מגנים טובים. וקצת כמו סולשיאר, אתה אולי מאבד משהו גופנית אבל את מה שיש לך בראש לא. בקשר לסמית', לא ברור. אחרי שניסינו להחזיר אותו מוקדם והוא נראה רע, סידרנו לו תוכנית אימונים מיוחדת שהוא עדיין עובד עליה. קצת מפתיע ש-11 חודשים אחרי הפציעה לא רואים זכר ממנו, אבל זה המצב. אני לא יכול לומר שהוא חסר לי במיוחד...
רציני? לי לא עד כדי כך אפכת ועדיין בכל פעם שאני רואה את השם של דארן פלטשר על המסך אני מתמלא געגועים. אגב לגבי לארסון, יו"ר הלסינבורג התראיין ל-SKY ואמר שבעיקרון הכל תלוי ברצונו של השבדי.
אנשים נחמדים השבדים האלה... סמית' לא שבר את הרגל אחרי שחזר מפציעה ממש בסוף העונה שעברה? איך זה כבר 11 חודשים?
סמית לא נפצע שוב. פשוט הוא חזר מהר מידי למגרשים וכנראה זה פגע בהתאוששות שלו. הוא משחק בליגת המילואים ועובד קשה על הכושר שלו. בנוסף, לא רק שהוא לא שיחק 11 חודשים, גם עונה שלמה לפני-כן הוא לא תופקד כחלוץ אלא כקשר. עכשיו שיש את קאריק לא צריך את סמית כקשר, ועכשיו כשהוא חוזר להיות חלוץ הוא מתקשה לשחזר את החדות שאפיינה אותו בתור סקורר בלידס. אני מאמין (ומקווה) שעד שלארסון יעזוב סמית' יחזור לעניינים.
ולפעמים החגיגה נגמרת....וצריך לחזור לארץ המדבר. שלושה שבועות בעיר הקודש מנצסטר,בארץ המובטחת אנגליה בין הרים ובין גבעות,בין רונאלדו לבין סולשיאר,סיכום מסע(קצת ארוך אבל זה מה יש) אסטון וילה בחוץ - בגלל שינוי מזג האוויר התקררתי בצורה קשה כשהגעתי,בבוקר של המשחק בקושי הצלחתי לגרור את עצמי לכיוון תחנת הרכבת פיקדלי,איך שהגעתי לרציף של הרכבת לכיוון בירמנגהאם עשרות אוהדים,כמה וכמה חוליגנים ולא מעט שוטרים קידמו את פניי והבראתי מיד, כמה שבועות לפני אוהדי יונייטד עשו בעיות במשחק החוץ בשפילד,הפעם המשטרה לא לקחה סיכונים ובדקה אוהד אוהד בדיקה גופנית,צילמו כל אחד,הכלבים ריחרחו מסביב,אסור היה להעלות בירות לרכבת, סגרו את הבר ברכבת גם כן, אוהדים שהשוטרים מצאו אצלם ג'ינטים בכיסים קיבלו קנסות. הגעתי לוילה פארק שעתיים וחצי לפני,קבעתי עם חברים בפאב שנמצא 2 דקות הליכה משם,פאב שהיה מיועד לאוהדי חוץ בלבד,הרבה שתייה,הרבה שירים וקדימה למשחק, רונאלדו מעל כולם,ביציעים עשינו בית ספר לוילה גם כן,3-0 בהופעה טובה במיוחד במחצית השנייה. חזרה לניו סטריט בברימנגהאם,כשחיכנו לרכבת שלנו ברציף ממול הגיעו עשרות אוהדי וילה שפתאום הפכו לגברים והחליטו להקניט אותנו,האווירה הפכה לעויינת ומייד הגיעו עשרות שוטרים להרגיע, אוהדי היונייטד בחוש ההומור שלהם התחילו לשיר,the bill,it's like watching the bill the bill היא סדרת משטרה פופלארית באנגלית,אפילו השוטרים צחקו, בחזרה ברכבת שירים עד למנצסטר,כולם קפצו כששמענו שוויגאן השיוותה ל2-2 מול צ'לסי,כולם ידעו שאיכשהו צ'לסי תעשה את זה בדקה ה 90, ישבתי ליד בחורה שאמרה לי שחצי שעה לפני שהרכבת הגיעה לבירמנגהאם מכיוון לונדון הכרוז ברכבת אמר שהבר עומד להיסגר כי חוליגנים עומדים לעלות בבירמנגהאם,חבל. וויגאן בית - כמה טוב לחזור לפאב הקבוע שלי לפני משחקי הבית,אפילו קיבלתי כמה קריאות מסביב של הנה הבחור מישראל חזר, כרגיל ישבתי עם החברים שלי לשתות,כרגיל לא עמדתי בקצב השתייה שלהם,כרגיל עם צחקו עלי בגלל זה,כרגיל הלכתי להשתין כל 10 דקות,הם לא,אין מה לעשות זה בגנים. ישבתי בסטרטפורד אנד,משחק קליל יחסית,מחצית ראשונה דומה לזו בוילה,היינו לא רעים אבל מחצית שנייה (שוב פעם רונאלדו)מצויינת ושירה אדירה ביציאה מהאיצטדיון כששמענו על התוצאה של צ'לסי. רדינג בית - שוב פעם הפאב,שוב פעם בירות,ישבתי ביציע הצפוני,קומה ראשונה על קו האמצע,בדיוק מול פרגוסון,מבחינת ראות המקום הטוב ביותר באיצטדיון(מנוי של חבר של חבר), משחק לא קל,כל הכבוד לרדינג שבניגוד להרבה קבוצות שמגיעות לאולד-טראפורד הם באו לשחק כדורגל התקפי,עוד תצוגה טובה ורק חבל שסילבסטרה הוריד לי כמה שנים מהחיים עם השטות שלו ותוספת זמן מותחת ולא מחוייבת. ניוקאסל בחוץ - לא עשיתי משהו מיוחד בסילבסטר ככה שהתעוררתי די רענן לבוקר המשחק,כבר ב 10 וחצי נפגשתי עם חבר שלי בפיקדלי,נכנסו למכולת והצטיידו בכמה פחיות סטלה,חטיפים והדיילי סטאר לדרך(ציוד חובה לכל משחק חוץ)לקחנו סיכון עם הבירות כי פחדנו שהמשטרה תעשה דבר דומה כמו שעשתה לפני הנסיעה לבירמנגהאם אבל הפעם היתה נוכחות מעטה של שוטרים,לא עשו בדיקות וגם הבר ברכבת היה פתוח, בנסיעות ארוכות חלק נכבד מהאוהדים שיושבים 2 מול 2 משחקים פוקר,חלק עם עיניים אדומות סיפרו על מאורעות הסילבסטר,בדרך הרכבת עצרה בלידס ואז כולם התחילו לשיר,שירה שלא נפסקה עד ניוקאסל, הגענו משהו כמו שעתיים וחצי לפני המשחק,תחנת הרכבת נמתאת מרחק הליכה של 5 דקות מהאיצטדיו ככה שהתמקמנו באיזה פאב אנגלי מסורתי,כמו בסרטים עם אח בוער,היינו שם בערך 10 אוהדי יונייטד,לאט לאט נכנסו גם אוהדי ניוקאסל,דווקא היתה אווירה ידידותית, כבר הייתי במשחק חוץ בניוקאסל(97,1-0 לנו משער של אנדי קול,הגבהה של בקהאם)אז ישבנו ביציע החוץ הישן,לפני השיפוץ הגדול,הפעם ישבנו ביציע החוץ החדש,ביציע הגבוה,מאוד גבוה,יותר מדי גבוה לאיצטדיון כדורגל, כמובן שעשינו אווירה מדהיצה אבל עדיין מרגישים יחסית מנותקים ממה שקורה על הדשא, משחק שהיינו צריכים לנצח,יותר מדי מצבים(בכלל אם יש בעיה העונה ליונייטד אז זו העיה)לא מנוצלים, אחרי המשחק חזרה לפאב,מרכז העיר של ניוקאסל פורה מאוד,אומנם קור כלבים אבל זה לא מפריע לרוב להסתובב בחולצה קצרה והבחורות והלבוש שלהן לא משאיר הרבה מקום לדמיון, אחרי שעה הלכנו לאכול קבבים ומשם לרכבת,הפעם חיכתה לנו שוטרים,שוטרים ממנצסטר,ככה זה היום באנגליה,ככה זה גם במשחקי החות של הנבחרת,השוטרים שמכירים את הפרצופים של האוהדים מהעיר שלהם מצטרפים למשחקי החוץ,הם יודעים מי אלו שעושים בעיות. עצרנו ביורק לחצי שעה,נכנסו לאיזה בר של מלון סמוך ולאחר מכן חזרה למנצסטר,הגעתי הביתה בסביבות 12 וחצי,סחוט מעייפות,מסריח מאלכוהול ומבואס מהתוצאה,מזל שוילה למחרת החזירה לי את המצב רוח עם התיקו מול צ'לסי. וילה בית - גביע,אז אוהדי וילה קיבלו הקצאה גדולה יותר של כריטיסים, שוב ישבתי בסטרטפורד אנד,10 שורות ובדיוק באמצע השער מול נקודת הפנדל, בכדי לראות את מה שקורה בצד השני הייתי צריך להתכופף בכדי שהמשקוף לא יפריע לי אבל איזה תענוג במחצית השנייה כשתקפנו לכיוון שלי לראות ממרחק נגיעה את לארסן בשער בכורה(ומשחק מצויין) ואת סולשיאר בזמן פציעות(וכבר ראיתי אותו בעבר עושה את אותו הדבר באיזה משחק גמר מול הנאצים), מעלים אותנו לסיבוב הבא ומענישים את השוער מארץ הגולש על זה שכל בעיטת שוער לקחה לו חצי דקה. בין כל הכדורגל חגגתי את חג המולד בארוחה המסורתית אצל זוג חברים והמשפחה שלהם, הכבד שלי עבד שעות נוספות עם כל הבירות והבייליס שהכנסתי לגוף שלי, פגשתי חברים וחברות,שיחקתי לא מעט פוקר,כמובן הימורים על כדורגל(בסך הכללי מורווח 52 פאונד), קצת קניות(עוד כמה ספרים ודי וי דים על יונייטד), נגזר עלי להיות קרוע בין 2 עולמות,בין החיים המשפחה,החברים שלי פה ולבין הקבוצה והחברים שהם כמו משפחה שלי במנצסטר,זה לא קל,אבל לפחות אני יכול להנות מ 2 עולמות,לרוב יש רק עולם אחד. we'll never die
אין שום סיבה מוצדקת להשאיר את סמית כרגע בקבוצה. חייבית להשאיל אותו לקבוצה טובה בה יקבל דק' משחק. במצב בו הקבוצה נמצאת כרגע אין לסמית מקום אפילו בספסל. כאשר שני החלוצים המובילים הם סאהה ורוני, ומן הספסל יש לנו את סולשיאר ולארסון המצוינים שלא נגמרים. בנוסף לכך אנו נמצאים במצב שבו אסור לנו לעשות טעויות ואין לנו זמן ומקום לבחון שחקנים ולהחזיר אותם לכושר משחק. בליגה צ'לסי רודפת אחרינו ומחכה לאיבוד נק', בליגת האלופות אף פעם אין מקום לניסויים, ובגביע האנגלי הגענו לשלב בו נשארו הגדולות וגם כאן צריך ללכת על בטוח. אין מה לעשות עפנו מגביע הליגה המקום היחיד בו סמית יכל לקבל דק' משחק, לכן אני חושב שבמצב הזה רק השאלה תעזור לנו ולו... בקשר ללארסון, אני אישית מאמין שהוא ישאר אצלנו עד סוף העונה. הוא נהנה, הוא שוב בכותרות, הוא אוהב את המועדון, אוהב את האוהדים, ואת האמת גם אין לו ממש לאן לחזור. לארסון חייב לסיים את הקריירה על אחת הבמות הגדולות ביותר באירופה ולא בקבוצה קטנה שלא שומעים עלייה (כך גם חושבים בקבוצתו בכך שנתנו לו את האפשרות להשאר עד סוף העונה), השחקן אשכרה נעלם בתקופה שהוא שיחק שם. ומה יותר טוב בלסיים את הקריירה עם איזה גביע אירופה או אליפות אנגליה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx לכו תדעו לפחות סיכוי יש, לא? לארסון נתן הופעת בכורה מצוינת מאוד. ראיתי את כל המשחקים של היונייטד העונה ובשום משחק לא ראיתי שימוש בחלוץ שיודע לשחק עם הגב לשער. למעשה זה הדבר היחיד שהיה חסר לנו העונה בהתקפה. לארסון חלוץ רחבה מצוין שיודע לשחק טוב מאוד עם הגב לשער. כל כדור גובה שהגיע אליו זכה להשתלטות מצוינת, עם זה בלחלק כדורים עם הראש והחזה לשחקני הקישור, או בסיבוב מהיר וחד לכיוון השער. שלא נדבר על הניסיון הרב שלו, ועל יכולת הסיום המדהימה שלו. נקווה שימשיך כך וישתפר ממשחק למשחק.
מקנא בך... אני מתאר לעצמי את הדיכאון לעלות על המטוס חזרה... יהיה נחמד אם תעלה מספר תמונות נבחרות. הודעה מכוונת לסטרטפורד כמובן
ריתקת אותי... כמה שלירן מקנא, בתור אוהד של הקבוצה, אני מקנא יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
תמיד כיף לקרוא את הסיפורים האלו. מקווה שתוך כמה שנים, אני אוכל לחוות דברים דומים. בינתיים הכל באוויר .. אם יש תמונות, אשמח לראות.
סטרטפורד הסיקור של הנסיעה שלך עושה לי פרפרים בבטן לקראת הנסיעה שאני מתכנן עם חבר (17.3 בולטון בבית...) - החלום שלי לשבת בפאב עם האוהדים ולשיר את השירים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx, לחוות את החוויה האמיתית מקנא בך! _____ בקשר לסמית' - היתה לו אפשרות לעבור בהשאלה והוא סירב. הוא אמר שהוא מעדיף להשאר במנצ'סטר, לעבוד על תכנית האימונים המיוחדת שלו ולהלחם על מקום בהרכב. זה מעורר אצלי הערצה - איזה רוח לחימה, איזו נחישות ומחויבות לקבוצה. אני מאוד מאוד מקווה שהוא יחזור לכושר בהקדם האפשרי כי הוא יכול להיות שחקן ענק.