מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Giggs-11 Member

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/07
  2. Pipe Member

בשבדיה אומרים כי לא תהיה להם בעיה להשאיר את לארסון אצלנו עד לסיום העונה אם השחקן ויונייטד ירצו בכך. אפשר להיות אופטימיים לגביו.

דניאל הרוש,
    במשחק הראשון בחג המולד שיחקנו נגדם בוילה פארק במסגרת הליגה, בשבת הבאה נשחק נגדם שוב במסגרת הליגה(תמיד יש את המחזור שהמקביל שלו משוחק אחרי כמה שבועות ספורים). אתמול שיחקנו נגדם בגביע(ככה יצאה ההגרלה, מה לעשות?) ואם היינו מסיימים בתיקו היינו משחקים נגדם שוב ביום שלישי הבא.

ואילו היו 60 שניות על היסטורית המשחקים של מנצ'סטר יונייטד נגד אסטון וילה בשבועיים האחרונים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

ואגב, קיבלנו את פומפי בבית בסיבוב הרביעי בגביע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/1/07
  3. Daniel_Harush Member

חחח...

בכל אופן סקולס , רונאלדו , גיגס, רוני ולארסון נראה התקפה חלומית אבל טובה יותר מזו של בארסה ...

4. W.Rooney Member

הכנסת בתגובה הזאת יותר שחקני קישור מאשר שחקני התקפה.

ליונייטד יש את רוני, סאהה, לארסון, סולשיאר וגם את סמית'. ללא ספק, כרגע, ההתקפה הטובה בפרמייר ליג ואולי באירופה.

5. Daniel_Harush Member

שכחתי מסאה וסולשיאר
    אבל הכוונה שלי יעני הקבוצה ההתקפית הכי טובה , כי אפשר להגיד גיגס , סקולס ורונאלדו כשחקנים התקפיים

6. Pipe Member

להשוות בין החוד של בארסה והחוד שלנו זה לא לענין. אטו,רונאלדיניו,מסי וגודיונסן לא פחות טובים מהרביעייה שלנו, וזה בכלל לא משנה. בוא נתעסק בעצמנו ונשאיר את בארסה לקטלונים.

7. city Member

אל תגזימו, כמה משחקים טובים ואתם באופוריה. ההתקפה הכי טובה באנגליה היא של צ'לסי (על הנייר), חכו שהיא תחזור לכושר. גם לארסנל יש התקפה לא פחות טובה מליונייטד. באירופה - בכלל אין מה לדבר.
    מבחינת כושר נוכחי אין ספק שהקבוצה בכושר שיא, אבל חכה חודש חודשיים ונראה מה המצב יהיה.

8. SeaN Member

כמה משחקים טובים?
    תגיד,מה אתה מסטול?
    למעט המשחק מול ארסנל שיחקנו טוב בכל משחק מתחילת השנה והתוצאות מדברות בעד עצמן(תציץ בטבלה ותראה איפה אנחנו ואיפה אתם)
    ואם תרצה או לא יש לנו את אחת מחוליית ההתקפה הכי טובה באירופה.
    אך כמובן שהיא לא מתקרבת לרמה של קוראדי וסאמארס.

9. MHFC Member

בפרמייר ליג אני מסכים שליונייטד יש את ההתקפה הטובה ביותר, אבל לרגע זה כמובן.
    ההתקפה של סביליה לדעתי לא פחות טובה משל יונייטד אם מכלילים את אירופה (קאנוטה, פאבינו וכו'..).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/1/07
  10. לא מצאתי כינוי Member

גם ההתקפה של סביליה זה רק ל"כרגע כמובן". עתידם של פיקציות שמצליחות לתקופות בין שנה עד שלוש שנים דוגמת לה קורוניה בעבר וסביליה בעתיד לחזור למיקומון הטבעי בסופו של דבר, שזה אומר מקום רביעי ומטה.

ולגבי לארסון, אני חושב שאם לא יקרה שום דבר מיוחד הוא גם יכול למשיך מעבר לקיץ לפחות עוד עונה ביונייטד. הוא שחקן שפשוט מתאים ליונייטד. גם הקלאסה, גם העובדה שכשחקן רוטציה הוא יכול להועיל מאוד, וגם הניסיון בכדורגל הבריטי. אין סיבה שהוא לא ימשיך גם בעונה שאחרי, ואז או שיפרוש או שיחזור לשבדיה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/07
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

באמת הגזמתם עם ההתקפה שלנו. לצ'לסי יש התקפה טובה יותר, לליון יש, לבארסה ולריאל יש ולאינטר יש. קצת פרופורציות בבקשה.
    קיבלנו את פומפי בגביע, קבוצה שתמיד קל מולה בבית וקשה בחוץ. חייבים לגמור את הסיפור במשחק הראשון, כי אם יהיה משחק חוזר אני לא בטומ שננצח בו.

12. Giggs-11 Member

לארסון לא יישאר מעבר לסוף העונה.
    הוא עזב את ברצלונה בסוף העונה שעברה כדי לחזור ולגור בשבדיה, אז למה שאחרי חצי שנה הוא יחליט שהוא מוכן לעזוב שוב (לתקופה של שנה וחצי...) ולגור באנגליה? מה גם שהוא נמצא כאן בהשאלה, והקבוצה שלו לא תוותר על שחקן כזה. הרי מה שאיפשר את ההשאלה היה שבשלושת החודשים האלה בשבדיה יש פגרה וכך זה לא פוגע בהלסינגבורג.
    יהיה נהדר אם הוא ימשיך עד סוף העונה אבל מעבר לכך - זה לא יקרה.
    חוץ מזה שעד שהוא יעזוב סמית' ורוסי צריכים להכנס לכושר עם הופעות בהרכב הקבוצה הבוגרת ובמצב כזה אנחנו פחות צריכים את תרומתו של לארסון

13. The UNITED Member

ראיתי חצי מהמשחק של סארגוסה, פיקה שיחק, משום מה בתור קשר אחורי במשחק הזה, תיפקד קצת יותר הגנתי מאשר קאריק אצלנו.
    לא ראיתי אותו כל כך מתקל, אבל יש לו שליטה טובה בכדור, יודע למסור, גם למרחק ועבודת שמירה לא כל כך ראיתי ממנו אז אני לא יכול לשפוט אותו בפרמטר הזה.
    דבר שקצת הטריד אותי, הוא שפשוט לא בא לו לרוץ, או שהוא ממש איטי.
    בסופו של דבר בעמדה החדשה, הוא תיפקד יחסית בסדר.

לארסון- כמו יין, משתבח עם השנים. משחק נהדר ושיתןף פעולה נפלא עם רוני.
    ציפיתי מפארק ליותר, גיגס ורונאלדו כרגיל נפלאים.
    רוני, כמו בתקופה האחרונה, ובכמה החודשים האחרונים, לא בפוקוס, למרות הברקות פה ושם, הוא נראה כאילו הוא נלחץ ממש מהר. משחרר את הכדור יותר מידיי. אני רוצה לראות אותו לוקח את הכדור עובר חצי הגנה וכובש, או נותן איזו מסירה או הגבהה, כמו השער בעונה שעברה בניצחון 3-0, נראה לי צ'רלטון אני לא בטוח.
    וסולשיאר אמרנו? 20LEGEND

14. Scholes Member

פיקה שחקן מצויין, אם היית רוצה להתרשם ממנו מעמדת הבלם היית רואה את אליפות הנוער.
    הבקיע איזה 3 שערים ממצבים נייחים - יש לו משחק ראש משובח.
    הוא לא שחקן כזה מהיר ובגלל זה אני לא יודע אם הוא יתאים לליגה האנגלית.

15. ManUtd Fan Member

קשה לי להאמין.
    הלינסבורג השאילה לנו אותו לשלושה חודשים, והכל תלוי בהחלטה שלו אם הוא יירצה להישאר עד סוף העונה, אבל לעוד עונה, לאחר העונה הזו אני באמת שלא מאמין. בראש ובראשונה זה בגלל שהוא עצמו לא נראה לי רוצה, לא סתם הוא עזב את ברצלונה (אם הוא היה רוצה לשחק עוד כמה שנים, הוא היה נשאר שם), וגם אם הוא כן יירצה, הלינסבורג לא תעשה חיים קלים לו וליונייטד עבור החתמתו.

בקשר להגרלה, אני מקווה ששם לפחות יהיה ניצול מצבים מקסימלי מצד היונייטד, לא כמו המשחק נגד וילה, שעשה לי יותר מדי פרפרים בבטן והדפיקות לב היו מהירות יותר מדי. נקווה שעד אז רוני יחזור לעצמו. מול השער תמיד יש לו תחושה של הססנות, למה אין לי מושג, מקסימום יחטיא. חסר לו ביטחון מול השער. בכל אופן, אני מקווה לניצחון שם, ונתקדם לשלב הבא.