ההשאלה של פיל ברדסלי לאסטון וילה תושלם בימים הקרובים. המגן בן ה-21 שבילה את השנה האחרונה אצל ריינג'רס הסקוטית, חזר לאולד טראפורד, אך מנצ'סטר מעוניינת להשאיל אותו שנית כדי שיוכל לקבל דקות נוספות בהרכב הפותח. אסטון וילה לא הקבוצה היחידה שהייתה מעוניינת במגן האנגלי, גם רוי קין הזכור לכולנו רצה להביא אותו לקבוצתו, סנדרלנד, אך הסוכן שלו אמר כי האפשרות הראשונה שלו היא להישאר בפרמיירשיפ. לואיס סאהה צפוי להיות כשיר למשחק נגד אסטון וילה שבוע הבא. אלכ פרגוסון אמר כי הצרפתי בן ה-28, שנפצע במפשעה במשחק נגד ניוקאסל צפוי לחזור למשחק נגד אסטון וילה כבר בשבוע הבא, כאשר צילומים הראו שהפציעה אינה פציעה רצינית. פרגוסון מכחיש הצעות מצד ריאל מדריד על רונאלדו. אלכס פרגוסון הכחיש שמועות על הצעות של ריאל מדריד על השחקן הפורטוגלי בן ה-21, זאת בעקבות דיווחים בספרד שמקשרים אותו לריאל מדריד. המנג'ר הסקוטי אמר כי הם לא קיבלו הצעות עליו, ואף אמר שגם אם היה מקבל הצעה על רונאלדו היו דוחים אותם בכל תוקף.
גם אם הייתה מגיעה הצעה על רונאלדו, כל מה שהוא עשה העונה הקפיצו לו את המחיר ולא יהיה זול בכלל להביא אותו.
הייתי מצפה מהזיבלון הזה רונאלדו שיקום פעם אחת ויתן הצהרת אמון למועדון שנותן לו את הבמה והופך אותו לגדול , לפרגי שבכל זמן נתון נותן לו גב ולאוהדים שממשיכים לתמוך בו למרות ההצגה הנבזית במונדיאל. איזה הצהרונת קטנה שתחבר אותו למועדון הקדוש שנבין שהוא לא עומד לצאת עוד חמש דקות ולא לחזור, משהו קטן כזה...אבל רונאלדו זה רונאלדו שחקן גדול ואדם קטן.זה רק עניין של זמן עד שיבגוד בסמל. יאלה שיביא אליפות וגביע וילך לעזאזל.
הצהרת אמונים הוא לא בדיוק אמר, הוא דווקא אמר שהוא לא יודע איפה הוא יהיה עוד שנה או שנתיים או עוד חמש או עשר אבל הוא נהנה פה.
מסכים עם אמיר. אוהדי מילאן היו שבורים אחרי ששבצ'נקו עבר לצ'לסי, לא בגלל ששחקן גדול עזב אותם אלא כי מי שהתיימר להיות סמל ולהישאר במילאן לעד הפר את דבריו. אם רונאלדו יעזוב, זה לא יקרה לנו.
אבל מצד שני, אף אחד לא יכריח אותו לעזוב אם לא ירצה לעזוב. גם אם תגיע הצעה שרומן אברמוביץ' לא היה מרשה לעצמו לסרב לה, עדיין המילה האחרונה היא של השחקן. (חוץ ממצבים של סכסוך עם המועדון. גם זה אפשרי...) אם הוא יחליט שהוא רוצה להשאר במועדון אז אין שום סיבה שנראה אותו בקבוצה אחרת גם עוד 10 שנים. העניין הוא שהוא כנראה לא שולל אפשרות של מעבר לקבוצה אחרת בשנים הקרובות. וזו הסיבה שהוא לא יוצא בהצהרות כאלו.
etmol hekchisu mkol he kivunim az ani lo haiti mefateah tsipiot. יש לנו את אברה והיינצהשלא זזים לשום מקום. נמאס כבר לטחון את הנושא של בייל. מאז פתיחת החלון יש פה תחושה של פורום פנטזיות ולא פורום כדורגל.
vehim hienze yavor lbayren tmurat Owen az bale yavo betur mahlif ve yesh mazzav she Dong asini yesahek ayom??
?Ma ze haketa shel kulam lirshom kaha ודונג לא בסגל. הסגל המלא הוא:Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Evra, Heinze, Ronaldo, Park, Fletcher, Carrick, Scholes, O'Shea, Giggs, Richardson, Rooney, Solskjaer, Larsson, Heaton.
ha ha rak ani kotev kaha lama ani lo yahol lirshom be hivrit ba intenet rak anglit lo yodea lama אבל אני הולך לשולחן עבודה רושם משהו באנגלית ועושה העתק הדבק אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני יסדר שאני יוכל לכתוב באינטרנט בעברית
דונג? כנראה שלא תהיה לו קריירה ארוכה באנגליה עם שם כזה... לג'נד20, למה שלא תכתוב באנגלית ולא בעברית באותיות אנגלית?