מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשום נא לפניך. לארסון מבקיע ביום ראשון הקרוב.

2. Stretford Ender Member

אין לי כוח לסכם את כל המשחק, אני רק יגיד שזה באמת מטומטם שאנחנו רואים שליריבה אין שום נשק חוץ מבעיטות של 20 מטר פלוס אבל בכל זאת לא יוצאים עליהם ומשאירים את הבועט חופשי.

חבל, איבוד נקודות מיותר במשחק שהתעלינו בהרבה על היריבה.

3. George Best Member

אם ישחק.אני מאמין שסולשיאר ורוני יעלו.אולי מהספסל, הלוואי.

המנוחה הזו ממשחקי ליגה(12 יום) היא נהדרת, מגיע לשחקנים(לכל שחקני הפרמייר).

סה"כ 4 משחקים אחרונים עם 10 נקודות, כדורגל נפלא, שערים נהדרים(גם לצד שלנו), הרבה טעויות של סילבסטרה, 11 שערי זכות(5 שערי חובה, 2 משחקים אחרונים חטפנו צמדים, מה שלא קרה פעם אחת ב20 המשחקים הראשונים).וצ'לסי מאבדת 4 נקודות ביתיות, זה בהחלט מכובד ויפה.

ניצחון על וילה ב"ה בראשון, ואז שוב וילה.לאחר מכן רצף של משחקי בית די נוחים אל מול משחקי חוץ קשים ביותר(בבית ווטפורד וצ'רלטון, בחוץ ארסנל, טוטנהאם פולהאם וליברפול).נקווה לטוב.

4. W.Rooney Member

כמו כל אוהדי היונייטד הערב, גם אני חש תסכול גדול אחרי המשחק הזה.

רונאלדו היה סביר מינוס, לא הרבה לבעוט לשער ובישל כמה כדורים יפים, ביניהם אחד לרוני, שהיה חייב להיכנס לרשת. רוני עצמו לא היה טוב, וסאהה, ששיחק 35 דקות, הגיע למצב בטוח מול גיבן, אבל בעט ישר לגוף של השוער. סקולס היה היום נהדר, כ"כ כיף לראות את השחקן הזה בכל פעם מחדש. אפשר היה לראות שהספסול שלו במשחקי הקריסמס הייתה לטובה.

כאמור, מסתכל, אבל נשאר לראות מה יעשו מחר הכחולים בוילה פארק. מקווה לטוב.

5. cantona#7 Member

איזה יום מקולל זה היה.מחצית שניה באה לצאת לדרך,וכל המערכת חשמל בבית קורסת וככה בכל השכונה חושך מצרים בחוץ.סימן מהשמים שהולך להיות יום רע .מזל שיש פלאפון,אחרי שאני יקבל את החשבון לא יהיה הרבה מזל.עכשיו לענייננו...הרבה מצבים עוד במחצית הראשונה,שאם היינו מנצלים חלק מהם היינו גומרים את המשחק .השליטה שלנו היתה היום טוטאלית,רק היה חסר טיפת מזל בשביל שיעשה ההבדל.ממה שהבנתי מחברים מחצית שניה היתה מזעזעת מבחינת ההחמצות בדקות הסיום,ושער מקרי של המארחים רבע שעה לסיום לקח לנו שתי נקודות יקרות .
    בסה"כ הקבוצה בכושר נהדר נקווה שתמשיך ככה,ובהמשך הדרך תשכיל לנצל את המצבים הרבים שהיא מגיעה אליהם.

Last edited: Jan 2, 2007
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר אנחנו מסיימים את משחקי החג עם 10 נקודות, יותר מכל קבוצה אחרת בפרמייר ליג.

7. Stretford Ender Member

ובכל זאת תחושה גדולה של החמצה.
    (לפחות אצלי).

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים, וזה מה שכל כך מתסכל. כי גם אם צ'לסי מנצחת היום, יצאנו ממשחקי החג עם 2+ נקודות שזה לא משהו שציפיתי לו בהתחשב בכך שהמשחקים שלהם היו פחות או יותר באותה רמה שלנו. אבל מה לעשות, זה כן פספוס. במרוץ אליפות שבו שתי הקבוצות ממעטות לאבד נקודות, לשמוט שתיים בצורה כל כך שלומיאלית זה מרגיז. הרבה יותר מאשר ההפסד לווסטהאם, אפילו.

9. Daniel_Harush Member

העייפות אתמול ממשחקי חג המולד הייתה ניכרת לעין , חבל שלא ניצחנו ...
    אבל לא נורא אפשר להתנחם במהפך היפה שסקולס עשה ...

Last edited: Jan 2, 2007
  10. ManUtd Fan Member

בהחלט מתסכל, ואין עוד מילה אחרת שיכולה לתאר את המשחק אתמול. כמה החמצות, אפשר למות מכמות ההחמצות שהייתה אתמול והשיא שבשיאים הייתה הנגיחה של רונאלדו שנהדפה ע"י סולאנו, אני פשוט צרחתי וקיללתי בלי הפסקה את סולאנו לאחר מכן.
    דבר ששמתי לב אליו הוא שפארק מאבד יותר מדי כדורים, וזה בגלל שהוא לוקח פורים גדולים מדי, הוא צריך להשאיר את הכדור קרוב לרגל. ואן דר סאר חוץ מהעצירה הפשוט ענקית מהגיחה של סיביירסקי (שאני לא מבין איך נותנים לו לנגוח ככה בחופשיות), היה דווקא דיי מחוסר עבודה.
    השער השני של ניוקאסל, של דיוויד אדגר בהחלט שער טיפשי, שבכלל לא היינו צריכים לפגוש, הם מסתכלים עליו, לא טורחים בכלל לרוץ אליו ולנסות לקחת את הכדור, ונותנים לו לבעוט בחופשיות. בכלל נקודת התורפה שלנו זה הבעיטות מרחוק. אבל, אני לא ציפיתי שיונייטד כל הזמן תנצח (למרות שכן ציפיתי שתנצח מכמות הבעיטות שהיו לה במשחק), אבל אין מה לעשות, ונקווה לטוב היום במשחק של אסטון וילה נגד צ'לסי.

אגב, אני חייב להגיד מילה על השער של ג'ימס מילנר - שער בהחלט ענק, ולדעתי אחד השערים היפים העונה שנכבשו העונה.

-------------------------------

הנריק לארסון יפתח בהתקפה של יונייטד לצד סולשיאר נגד אסטון וילה בראשון הקרוב

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חייב לציין שזה דיי מפתיע אותי. הייתי בטוח שייקח זמן עד שפרגסון יכניס את הנריק לעניינים. מסתבר שזה יהיה מוקדם מהצפוי. אני לא יודע באיזה כושר השבדי יגיע מארצו אך את זה נצטרך לראות בהמשך.
    מצד שני, סאהה ורוני רחוקים מלהציג את המשחק הרגיל שלהם ולכן אני בעד לתת לו את הצ'אנס. במקרה ההכי גרוע יש לנו את הספסל שיוכל לסייע.

12. Pipe Member

סאהה פצוע ויעדר שבועיים. רוני גם ספג knock במשחק, ואחרי 4 משחקים ב8 ימים הם "הרוויחו" את המנוחה שלהם.
    בקשר ללארסון, כשאתה מובא ל3 חודשים, אין כזה דבר זמן התאקלמות. נכון שיש ספק לגבי הכושר שלו בגלל הרמה הלא מי יודע כמה בליגה השבדית, אבל אני מאמין שפרגי לא היה מביא אותו, ביחוד לא ל 3 חודשים, אם הוא היה חושב שיקח לו זמן הרבה זמן לחזור לכושר. הוא כבר מתאמן עם הקבוצה מאז סוף החודש שעבר, ובמקור הוא הובא כפיתרון לטוח הקצר.

ו"לנו" שי? אתה אוהד יונייטד?

13. eastlands Member

הרוש"העייפות אתמול ממשחקי חג המולד הייתה ניכרת לעין , חבל שלא ניצחנו"

עייפות ? אני לא ראיתי שום עייפות , לדעתי היה משחק בקצב מטורף ,במיוחד במחצית הראשונה ,בכלל חייבים להודות , הקצב של המשחקים שהחלאות משתתפים ,הוא קצב שונה משאר הליגה ,ראיתי אתמול ליברפול ,ואחר כך סיטי ,וזה נראה שונה לגמרי , רק לדוגמא 21 שניות לקח לרונלדו להגיע מול שוער אחרי הנגיחה של סיביירסקי ,פחות מחצי דקה וסקולס כבש את השני , אן דבר כזה בשום מקום בעולם .

14. Louis Saha Member

ועל כך נגיב בשירה רועשת:

This is how it feels like to be City,
    This is how it feels to be small,
    This is how it feels when your team wins nothing at all,
    Nothing at all.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx :aaagath: :aaarse:

15. George Best Member

תגיד אתה בסדר?איסטלנדס פירגן כאן ליונייטד, מה אתה קשור עם היציאה הזו?תן קצת כבוד.