מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. טומי טיילור Member

2. Pipe Member

בנוגע להרכב, ההימור שלי הוא שרונאלדו נשאר על הספסל. אי אפשר לשחוק אותו עם 2 משחקים תוך 48 שעות, ובכושר שבו הוא נמצא הוא יהיה קלף מושלם מהספסל,ביחוד כשגיגסי חוזר אחרי 2 משחקי מנוחה(בערך..).בהתקפה אולה ירד לספסל, 270 דקות רצופות בשבילו זה לא דבר בריא, וסאהה קיבל מנוחה לא קטנה במשחקים האחרונים. בהגנה בראון יפתח בהנחה שריו לא יהיה כשיר(אלא אם כן פרגי קיבל שוחד מבוקרים צרפתיים שרוצים שסילבסטרה ישחק), ובנוגע לשאר ההרכב לא רואה סיבה לשינוים.(אולי פרט לאברה במקום היינצה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/1/07
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שנראה את ההרכב החזק ביותר האפשרי (כשהשאלה הגדולה היא כמובן ריו). לוואן דר סאר לא צריכה להיות בעיה, נוויל, וידיץ' ואברה נחו, ריו קיבל מנוחה במשחק נגד וויגן, קאריק רק חזר אחרי שני משחקים בחוץ, סקולס נח, גיגס שיחק רק 45 דקות בשני המשחקים האחרונים, רונאלדו שיחק מחצית נגד וויגן ו-80 דקות נגד רדינג, רוני הוחלף במשחק האחרון, סאהה נח שני משחקים.

בקיצור נמרץ, עם שישה ימי מנוחה עד לגביע, אין סיבה לא לעלות היום עם כל התותחים הכבדים ולסיים את החג הזה כמו שצריך. ולדעתי חלוקת הכוחות בשני משחקי הבית נועדה בדיוק בשביל זה.

4. טומי טיילור Member

לדעתי יתכן שהוא ישאיר את רונאלדו על הספסל, ואם לא נבקיע במחצית הראשונה הוא יעלה ותן שינוי. זה עבד במשחקים האחרונים.

5. Giggs-11 Member

אם רונאלדו אכן יפתח על הספסל אני מאוד מקווה שנצליח לנצח בלעדיו. אסור לפתח בו תלות גדולה מידי אחרת נגיע למצב שבו בלעדיו לא נוכל לנצח אף משחק.
    בכל מקרה, מצפה לנו משחק קשה, וטוב שהרבה שחקנים קיבלו מנוחה, בייחוד סאהה.
    מקווה שגארי ישחק וישחק טוב. בנוסף אני מאמין שאברה יחליף את היינצה. אולי נראה את פלצ'ר בהרכב הפותח.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה-11 הקלאסיים חוץ משינוי אחד: פלטשר פותח במקום קאריק. אולי פרגי זהיר איתו אחרי הפציעה או שסתם מעדיף שחקן שלא צבר המון דקות בימים האחרונים.

7. W.Rooney Member

שמח מאוד לראות שעלינו בהרכב החזק. בדיוק כמו שציפיתי. פרגי לא סתם הושיב על הספסל שחקנים כמו גיגס וסקולס, ואני מקווה שההרכב הזה ייתן היום את התמורה.

אמיר, תוכל להציג את ההרכב המלא ? מי לצד רוני הערב ?

8. טומי טיילור Member

רוני, סאהה, פלטשר, רונאלדו, סקולס, גיגסי, ריו, אברה, נוויל, וידיץ, VDS

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה עבר על יונייטד ברוב המחצית הראשונה. לא שיחקנו רע, אבל ההתלהבות היתה של ניוקאסל. אם היינו מנצלים את המצבים שלנו לפחות זה לא היה משנה, אבל אחרי שגיגס וסאהה החמיצו חטפנו (כמובן) שער שהעיר אותנו ועד המחצית היינו יכולים להוביל והאמת גם להיות בפיגור (מי אמור היה לשמור על סיביירסקי?).

אני מעדיף את פלטשר על אושיי במרכז השדה כי הוא פשוט טכני יותר, אבל בתור הקשר האחורי היום הוא זוועה. השחקנים של ניוקאסל כאילו קיבלו מאיתנו אישור לבעוט מרחוק ככל העולה על רוחם. בדיוק למשחקים כאלו אנחנו צריכים שחקנים כמו הארגריבס, כי אי אפשר לבנות על קאריק+סקולס באופן בלעדי לעונה שלמה.

ועדיין, למרות ההופעה החיוורת משהו, היינו יכולים להבקיע חמישה שערים. מקווה שבמחצית השנייה גם נעשה את זה כי ההגנה של ניוקאסל, כצפוי, רכה וחדירה.

ואיזה מזל שלארסון יכול לשחק מהמשחק הבא כי סאהה (כנראה) נפצע, בהנחה שהוא לא הוחלף מסיבה אחרת כי האמת שהמערך עם פארק היה מוצלח למדי.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כוח לסכם את המשחק הסופר מתסכל הזה. הפסדנו 2-2.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק גדול, שוויון מוצדק. יונייטד שיחקה טוב, אבל כמו שאמיר אמר, זה לא יכול היה להתחרות בתשוקה של ניוקאסל. כמה נקודות חיוביות:
    *תיקו בניוקאסל זה לא הדבר הכי נורא בעולם.
    *רוב השחקנים היו טובים, כמובן שסקולס בראשם.
    *לקחנו חלק במשחק הכי טוב בליגה העונה.
    *10 נקודות בכריסמס זה מצוין.
    *יחסית לקבוצה ששיחקה ארבע פעמים השבוע, שיחקנו מעולה.
    *כמו שצ'לסי נראית העונה, אפשר לאבד נקודה פה ושם. זו לא הצ'לסי של שנים עברו שכל איבוד נקודה נראה כמו סוף העולם מולה.

12. George Best Member

כמה אפשר להחמיץ?
    להוציא את שהי השערים מרחוק, יכלנו לכבוש לפחות עוד 5/6 שערים, קורות, החמצות בלתי רגילות ו2 הצלות מהקו, כל כך מתסכל.
    רוני חוזר לצערי הרב לתקופה הגרועה שלו, לא אפקטיבי בגרוש.רונאלדו מעולה, איזו נגיחה מדהימה שנהדפה ע"י סולנאו מהקו.גיגסי חכם מאוד, סקולסי גאון כמובן, ההגנה אוקיי.חבל, פשוט איבדנו שתי נקודות במשחק שבו שלטנו טוטאלית.

13. Wave Member

לא ברור לי למה סולשיאר או אפילו לארסון (הוא יכול לשחק כבר לא? ) לא היו על הספסל

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקו בניוקאסל, היום, זאת זוועה מבחינתי. עם כל הכבוד להתלהבות של הג'ורדיז, אחרי שכבר מחקנו את הפיגור ועלינו ליתרון הם פשוט היו שם For the taking. ואנחנו פשוט לא לקחנו. היתה רשלנות פושעת בקישור האחורי היום בשם דארן פלטשר, אבל כל הקבוצה נעלמה במחצית השנייה אחרי השער. וגם ההחמצות שלנו הן רשלנות פושעת. בסופו של דבר, כשמוחקים סתם בעיטות מרחוק ומתמקדים במצבים של ממש, לניוקאסל היה אחד, לנו היו 7-8 מצבים של גול.

15. לא מצאתי כינוי Member

חוץ מפארק שמאז שחזר מהפציעה פשוט לא מצליח לשחק משחק שלם טוב חוץ מכמה ניצוצות פה ושם, ופלטשר כמעט כולם ביונייטד היום היו טובים. יונייטד הייתה טובה, אבל כמו שאמרו כבר היה לה באמת חוסר מזל גדול. הייתה לי תחושה שברגע שהיא הורדה הילוך אחרי הגול השני שזה עניין של זמן עד שהשיווין יגיע, ואכן זה קרה. דבר אחד בטוח, ליונייטד אין מה להלחץ בכלל. זה היה ברור שהיא תאבד פה ושם נקודות, וגם אם צ'לסי מחר תנצח את אסון וילה זה לא כזה ביג דיל. עדיין 4 נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/07