מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. AW forever Member

הקשר הוא שאת הסיכום עושים בסוף השנה, אחרי שמצטברים לך משחקים חשובים ומכריעים שבהם אפשר לשפוט שחקן. הציטוט שלי שMichael Carrick שם היה אחרי המשחק מול צ'לסי ששם אחרי שלא הלך לו הוא התחיל עם השטויות. אז בוא נחכה ונראה לסוף העונה.
    ואם כבר אני מגיב לך אז :aaaoffto: - הפריוויואים שלך ממש מעולים וכיפיים לקריאה!

2. ASROMA Member

קאריק נפצע לשישה שבועות. זו הסיבה אני מאמין שסקולס יצא כבר בדקה ה60 בכדי לא להעמיס על הג'ינגי' החביב שגם ככה שיחק עד עכשיו המון.

משחק לא גדול של היונייטד היום אבל בכל זאת מספיק לנצחון די קליל. מה שכן כמה חוסר מזל יכול להיות לרוני? כדורים שורקים ליד הקורות , משקופים הצלות מטורפות של קירקלנד הכדורים פשוט לא רוצים להיכנס לחזירון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
    רונאלדו מוכיח בפעם המי יודע כמה השנה שהוא מועמד מוביל לתואר שחקן השנה , הסוס הדוהר לא עוצר ושוב שינה את כל המשחק יופי של שחקן.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמור להיות.

לזה שלפני: קאריק לא נפצע לשישה שבועות ולא לשלושה שבועות. חבל להאמין לעיתונים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/06
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך קצת עצובה לראות כדורגל, לא? סיכומים בסוף השנה והכל. רונאלדו פשוט פנטסטי ולא משנה עם כמה תארים - אם בכלל - נסיים בחודש מאי. הנאה זאת הנאה ורונאלדו מעניק לי, לאוהדי יונייטד ולסתם אוהדים נייטרלים (לא מצפה שגם לאוהדי ארסנל...) הנאה מדהימה העונה. תענוג צרוף לראות אותו. ולעזאזל עם סיכומים בסוף השנה. מי שלא יודע ליהנות מהופעה גדולה בדצמבר גם לא יודע ליהנות מאליפות במאי.

5. קינג לדלי Member

חשבתי שרונלדו הבקיע שניים וגם החמיץ פנדל.
    עכשיו אני מבין שהוא כבש את הריבאונד...

6. Claret&Blue Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. קינג לדלי Member

מה זה קשור לגבי המשך הקריירה שלו ???
    מה אם יונייטד לא תיקח אליפות אז הוא לא שחקן ?
    תפנים,אליפות או לא אליפות,רונדו אחד הגדולים בעולם ויהיה הכי גדול בעתיד.
    זה כל כך קשה להבין ???

8. ASROMA Member

הייתי די בטוח שראיתי פירסום שהוא נפצע לשישה שבועות , אתה בטוח יודע יותר טוב ממני.

9. AW forever Member

אמיר ע.- להנות אפשר, תבלה ותהנה, אבל חלק מהכותבים פה (רובי, איסטלנדס, סטראטפורד ועוד) קבעו לפי עין המומחה שלהם שמדובר באחד השחקנים הגדולים שדרכו בפריימרליג, לא פחות. אני לעומת זאת אמרתי שהוא בלוף ודאווין. מי צדק? נדבר בסוף השנה.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד מכם לא צודק. למעשה, שני הצדדים מטופשים.

גדולה זה משהו שמוכיחים לאורך תקופה ארוכה ולכן רונאלדו לא עשה את זה. אבל גם לקרוא לו בלוף זאת בדיחה עצובה. הוא שחקן מצוין, אחד השחקנים הטובים בליגה האנגלית, ללא ספק. אחד הגדולים? דבר כזה באמת נראה עם הזמן. ועם הזמן לא יהיה בסוף השנה. "שחקן מהגדולים בליגה" הוא מסוג הדברים שמודדים לאורך תקופה ארוכה יותר מעונה, למשל. אבל שחקן מצוין? המדד הזה כבר הוכרע.

מה יהיה, אגב, עם ה"אמיר ע" הזה שאנשים קוראים לי? הייתי צריך לדחוף עוד אות כשנרשמתי לאתר בזמנו, אבל זה הכל. אני שונא להישמע כמו רועי/יורי מארץ נהדרת, אבל "אמיר, אמיר, השם שלי זה אמיר, לא אמיר ע!!".

11. קינג לדלי Member

תגיד אתה עוד פעם מחכה לסוף השנה ?
    מה מחלקים שם שאתה לא מסוגל לראות כבר היום ?
    שתף אותנו .

12. SeaN Member

אחי אתה על סמים או משהו??
    אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שהוא בלוף?!
    עובדה שיש לו 10 שערים והוא הופך להיות לאט לאט מנהיג בלתי מעורער..
    אז בלוף הוא בטוח לא,בלוף הוא אחד כמו כל הדג'מבות דג'מבות והקלברסונים למינהם..

13. AW forever Member

רובי קין, מה שאפשר יהיה לראות שם האם הילדון הזה שמצליח להתעלות על עצמו מול אסטון וילה וויגאן, מצליח גם מול הגדולות, מול מגינים שיודעים להתמודד איתו (כמו שאשלי קול עשה ביונייטד-צ'לסי). מה עוד שהאם הוא עקבי ביכולת שלו, או שהיא באה לידי ביטוי רק כאשר כל הקבוצה בפורמה טובה? את זה לא רואים אחרי סיבוב מוצלח (ועונה שעברה, לדעתי הוא היה יותר רע מטוב ליונייטד), אלא אחרי עונה שלמה. וכן, גם האם הקבוצה שלו זכתה בתארים זה מדד כלשהו ליכולות של השחקן- הוא לא משחק בסאות'המפטון, הוא משחק ביונייטד!

14. Legolas Member

אתה יודע איזה קטע זה מזכיר לי? בארץ נהדרת עם היורי הזה שכולם קוראים לו יורי אבל הוא רוצה שיקראו לו רועי,בדיוק אותה גישה.

לגבי המשחק,אחרי כל המאמצים שעשיתי בשביל להגיע בדיוק בזמן לשריקת הפתיחה ראיתי רק מחצית אחת כי לרוע מזלי 2 דקות לפני תחילת המחצית השנייה פשוט נרדמתי(טיפש טיפש) והפסדתי תמשחק,מישהו יכול לסדר לי תקציר של המשחק? או הגולים?

15. Daniel_Harush Member

לפי דעתי רונאלדו שחקן השנה בליגה האנגלית , שמעו תגידו בלוף או לא בלוף בשביל שחקנים כאלה אני רואה כדורגל גורם לי הנאה על כל נגיעה שלו בכדור אחד השחקנים האהובים עליי