איך שזה נראה כרגע זה רק עניין של זמן עד שהגול ייכנס. במידה ולא יהיה שער עד הדקה ה60, כניסה של רונאלדו למשחק תהיה צעד הכרחי.
אך אך איזה יופי של מחצית שנייה,טוב לראות את הקבוצה משחקת ככה גם שהיא לא בהרכב החזק שלה. רק דבר אחד הפריע למשחק וקוראים לו מייקאל סילבסטרה!! השחקן הזה כזה זבל!!
רונאלדו כמעט שבר את השיא. אם היה כובש פנדל נדמה לי שזה היה שלושער בשלוש דקות ! כל כך לא תכליתי...לא מסוגל לתת שלושער בשלוש דקות.... הלפרין.
קשה לי לומר את זה על שחקן יונייטד, אבל סילבסטרה פשוט מטומטם, אין לי מלה נוספת לזה. באיזשהו שלב בקריירה הנסיקה שלו הסתיימה והחלה הנפילה הגדולה. אין לו אינטליגנציית משחק בגרוש, שום הבנה, כלום, אפס. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו רואים אותו. למרות התלונות, ההרכב שלנו היה לא רע בכלל וגם שיחק היטב. אם רוני היה בועט לכיוון הכללי הנכון המשחק הזה היה נגמר כבר במחצית. תמיד טוב שאפשר להעלות הילוך עם אס מהספסל, בכל מקרה. שלוש נקודות, הפער מצ'לסי גדל וכמה שחקנים קיבלו מנוחה. רק בונוסים מהמשחק הזה.
"רונאלדו הוא דאווין של שחקן, הוא בלוף, הוא נקנה כדי לסתום לאוהדים את הפה על העזיבה של בקהאם וסומן בתור "הדבר הבא" בזכות הדריבלים המרשימים. גם אתמול קיבלתי אישוש לטענה שלי שלא יצא ממנו שחקן כדורגל כי חסר לו משהו בהבנה של המשחק ובקריאה שלו. אולי הוא ילמד את זה, לדעתי לא. וכשעומד מולו מגן כמו אשלי קול אפשר לזרוק את הדריבלים האלה לפח."
של מי הציטוט הזה ? אגב היו כאן כל כך הרבה ליצנים כאלה. איך אפשר לא להבין כבר במשחקים הראשונים שלו ביונייטד שהוא בסופו של דבר יהיה אחד הגדולים ?
מי שממשיך להרשים אותי ממשחק למשחק הוא פטריס אברה. בתחילת דרכו ביונייטד הוא היה דיי מהוסס, לא יציב והיה חסר לו ביטחון. היום שהוא משחק עם ביטחון רואים איזה שיפור עצום מתחולל בו. גם בהגנה, ובעיקר בעיקר בהתקפה שלה הוא נותן תרומה גדולה מאוד (לעומת היינצה).
? רובי, אם הוא היה כובש מהפנדל, אז בכל מקרה היה לו צמד כי מן הסתם ריבאונד לא היה לו במקרה של כיבוש.. קוקוריקורו. משחק מצוין שלנו.חצי ראשון בינוני עם כמה מצבים טובים אחרי מסירות נהדרות של פלטצ'ר, אבל רוני לא מפוקס.חייבים לציין את ווס בראון על משחק נפלא במיוחד בהתקפה עם פריצות והגבהות נהדרות, רציתי גם לתת מילה טובה לסילבסטרה, אבל הדביל עם פנדל מיותר בשנייה האחרונה.רונאלדו פשוט מדהים, אי אפשר לעצור אותו, בטח שלא וויגאן(אולי ביינס היה מצליח לעצור אותו).סולשיאר עם שער יפה אחרי בישול של המלך, פארק טוב והשיג פנדל אחרי נחישות גדולה, שבעצם סגרה את המשחק. ואן דר סאר - כרגיל, אין טענות.5.5 בראון - מצוין, הרבה יותר מדויק מנוויל.7 אברה - עוד משחק טוב של הצרפתי.6.5 וידיץ' - שקט ובטוח, איזה בלם.6 סילבסטרה - כמה מסירות ארוכות טובות, יכולת לא רעה בהגנה, עד הדקה ה90..חבל.5.5 פלטצ'ר - מסירות חכמות, בסה"כ בסדר.6 אושיי - קצת יותר מדויק מתמיד.אלמוני, וטוב שכך.5.5 סקולס - גאון.6 פארק - התחיל את המשחק מצוין עם מהלך יפה, סחט פנדל ושיחק היטב.6.5 סולשיאר - שער עם סיומת אופיינית לאגדה.6 רוני - יכל לסיים עם שלושער, אבל התנחם בבישול לנורבגי.6 רונאלדו - צמד, נגיחה קטלנית ומשחק מצוין.7.5 עוד ניצחון אחרי 0-0 במחצית.הגדלנו את הפער במפתיע ל4, כל עוד אנחנו משחקים טוב ועושים את שלנו, את מי מעניין כמה צ'לסי(2-2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).יום שבת מול אותה רדינג, שסיימה מולנו ב1-1 במדג'סקי בסיבוב הראשון.בלי סקולסי ווידיץ', אבל כנראה עם רונאלדו, גיגסי, סאהה ,נוויל ופרדיננד בחזרה בהרכב. יכולת גבוהה וניצחון עם 3 שערי זכות בהרכב חסר מאוד, זה מאוד מאוד מעודד, שלוש ציפורים במכה אחת(ניצחון, מנוחה וצ'לסי לא מנצחת).
שמע, לא ראיתי את שני המשחקים של יונייטד, ממה שאני מבין מהתגובות האחרונות רונאלדו נתן בהם משחקים טובים. אין לי בעיה לאכול את הכובע שצריך, ואני אעשה זאת בסוף העונה אם יהיה צורך. בינתיים, אנחנו במחזור הראשון של הסיבוב השני באנגליה, סיפור האליפות עוד ממש ממש לא סגור, יונייטד הוגרלה מול יריבה קלה בצ'מפיונס ונראה איך הם ימשיכו הלאה ואלו יהיו עבורכם ועבורי המבחנים של הילד המעצבן הזה. זה כמו שמעולם לא אמרתי על חוזה אנטוניו רייס שהוא שחקן מדהים- כי לא ראיתי ממנו עקביות, ולא הוביל והנהיג את ארסנל לתארים (על אף שהיה שותף לזכייה בהם, כמו רונאלדו). אז שמור את הציטוטים לסוף העונה- מבטיח לך שאם אתבדה אני אלקט אותם בשבילך בעצמי.