לא. אלא אם כן גלייזר מוכן להוציא 150 מיליון יורו, בדיוק כמו הסיכוי שאני יהפוך לאוהד טוטנהאם באחד מהימים.
never say never... אולי יום אחד ימצאו דרך להשתיל מוח בגופם של חסרי המזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
150 מליון יורו?מאיפה הפלצת את זה? עכשיו תגיד לי שזה סעיף השחרור שלו. אז זה בולשיט אחד גדול, וסעיף השחרור של מיאטוביץ' בריאל דאז היה 150 מליון דולר, אז שילמו עליו את זה? את וייה יהיה אפשר להביא ב30 מליון פאונד ואפילו 25 אני מאמין. אם שבה עלה לצ'לסי 30, דרוגבה לצ'לסי 25, תאמין לי שוייה לא יעלה 150 מליון יורו(100 מליון פאונד), אולי כל ההרכב של ולנסיה יעלה 150 מליון יורו.
מחיר שחרור לא שווה שום דבר כמו שאריאל אמר. זה סתם בשביל היופי, בשביל שיראה מפוצץ בחוזה ובשביל למנוע עזיבות במצב של סכסוך. כמו שאריאל אמר, וייה יכול לעבור ב-30 ולא הייתי משלם עליו מעל זה, זה אפילו מוגזם.
בקשר לרוד אני מניח שנתנו לך תשובה הולמת. אני מסכים איתך בגדול, שוב סאהה חלוץ מעולה, בקשר לדקות האפטיות אני חושב שצריך לחפש אותן כדי למצוא בגדול הוא חלוץ נמרץ שונתן את כולו ואני מאוד מעריך אותו בגלל זה. אתה אומר שכיום הוא שווה 20 מלייון לעומת 13 שבהם נקנה, נכון אבל יש לכך כמה סיבות, באותה התקופה לא היה אברמוביץ' וטייקונים אחרים, סאהה הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה ובנבחרת שלו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להביא חלוץ ברמתו.. וייה אולי לא ריאלי אבל פיזארו קלוסה ריקרדו אוליבירה ואגר לב ועוד שחקנים, אמרוים לעלות מחיק דומה ולתת תפוקה דומה. יש לנו צמד חלוצים נהדר ואני שמח על שתי החתימות שלהם, לגבי אחד אי מסכים שאין שני לו, השני מעולה אבל הוא לא רוני והוא לא וייה.
זה לא סעיף השחרור. זה הסכום שולנסיה דורשת עליו, לכול החופצת בו, והיא הצהירה את זה כבר בפומבי. שבה הוא זה שרצה לעזוב. דרוגבה הגיע מכולה מארסיי.
לא. ההעברה שלו הופכת לרשמית רק בינואר, והבכורה שלו תהייה מול ניוקאסל באחד לינואר. עריכה: אם זה החל מה2 לינואר, אז הוא יכול לשחק לראשונה מול וילה בגביע, אך לא בליגה.
אין קשר. אם אתה מתכוון למשחק הקרוב מול וילה, מן הסתם לא- כי עדיין לא הגיע מועד חלון העברות. אם אתה מתכוון למשחק הגביע מול וילה חודש הבא, אז כן. הההעברה שלו כבר התבצעה באופן רשמי. מול ניוקאסל בתחילת החודש הוא לא יוכל לשחק, אבל מול וילה כן כי המועד שהוא חתם מתאים.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...}&newsid=388841 גיגס מצהיר באתר הרשמי שהוא לא מתכוון לעזוב עד סוף הקריירה. למרות שהידיעה הזו צפויה, ולמרות שעכשיו הציניקנים יאמרו שהוא אומר את זה כי "איזו קבוצה תרצה לקחת אותו?", אבל עלו הרבה פעמים שמועות שהוא עוזב, לכל מקום אפשרי. מיובנטוס ואינטר ועד קטאר ובחריין. תמיד זה הוכח כלא נכון, והוא נשאר. כחלק מהטריו של האחרונים ששרדו והמשיכו מהקבוצה השנייה של פרגי ביונייטד היישר אל השלישית, יחד עם סקולס וגארי נוויל, אסור לתת לו לעזוב.
שיא אחד כבר יש לו שלא בטוח שישברו בזמן הקרוב- הוא זכה ב15 תארים עם הקבוצה -שיא כל הזמנים של המועדון: שמונה אליפויות אנגליה (זהו גם שיא אנגלי אותו הוא חולק עם עוד שני שחקנים) ארבע פעמים גביע אנגלי פעמיים גביע הליגה ופעם אחת אליפות אירופה שיאים נוספים - מספר שערי פרמייר-ליג לשחקן שאינו חלוץ (אבל נראה לי שבמשחק מול אברטון למפארד שבר את השיא הזה) השער המהיר ביותר בתולדות מנצ'סטר יונייטד (15 שניות) הבקיע שערים בכל עונת פרמייר-ליג (רק הוא וגארי ספיד עשו את זה) הבקיע שערים בליגת האלופות ב12 עונות ברציפות
ללמפארד יש 77 שערים במדי צ'לסי,בכך הוא הקשר הכי פורה בהיסטוריה שלהם וזה השיא שהוא שבר במשחק מול אברטון. יש לו עוד הרבה לעבור בכדי להגיע ל 137 שערים שגיגסי הבקיע ביונייטד.