מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. AW forever Member

לא משנה מתי הוא אמר את זה, הוא עדיין מטומטם וגם עם עשר קריירות הוא לא יגיע למה שקאנטונה עשה והגיע בשביל יונייטד. ולומר כזה דבר לפני שעוד קרעת זוג נעליים אחד על מישהו שהוא אגדה גדולה בכדורגל וביונייטד- זו שחצנות לשמה. ילד דביל.

2. THE STRETFORD END Member

למה אסור לבחור צעיר,סופר כישרוני ותסלח לי ,כבר קרע כמה זוגות נעליים(אליפות אירופה,גביע עולמי,3 עונות ביונייטד וזכייה ב 2 תארים)לחלום,לשאוף להגיע רחוק?

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כוכבים צנועים כמו ריאן גיגס, ויש כאלה עם פה גדול שיגיעו רחוק ויעצבנו כל פעם מחדש.

כך או כך, כל אחד ייזכר בדרכו שלו.

4. Claret&Blue Member

מה שמצחיק זה שבכתבה, על אף הכותרת המפוצצת, תמצאו אזכור קטנטן לעניין קאנטונה. עיתונות אנגלית במיטבה.

5. Offman 46 Member

No regrets for Hargreaves

הרגריבס אומר בפירוש שהוא רוצה להיצטרף אלינו, והוא רוצה פשוט לעזוב את באיירן!

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...+for+Hargreaves

אני לעזעזל לא יודע למי פרגי מכחה לא כל יום שחקן ככה מת להיצטרף אלינו והרגריבס שחקן מאוד מאוד איכותי! מקווה שהוא יגיע בינואר מאוד.

6. KirkH Member

ואז מה, תצרפו שחקן של 15-20 מיליון פאונד כדי שיתחרה בהחתמה של ה-18 מיליון מהקיץ?

כאוהד צ'לסי ואחד שלא בדיוק נפל מהכיסא למרות שלושת המשחקים הטובים של הקנדי בקמפיין האחרון של הנבחרת - אני אומר הלוואי.

7. THE STRETFORD END Member

קירק,
    לטווח הטיפה יותר רחוק שבו סקולס יתלה את הנעליים זו אפציה לא רעה שהיה קשר אחורי קלאסי - הרגריבס שיתן את החופש לקאריק לבוא יותר לידי ביטוי בקטע ההתקפי שבו הוא יכול לנצל את המסירות שלו קרוב יותר לרחבה,
    ככה זה לא יהיה אחד על חשבון השני אלא אחד לצד השני.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמאס כבר לשמוע כל פעם דיבורים על האגריבס כאילו הוא הדבר הבא.
    מדובר על קשר בינוני ומטה, שחקן ספסל בבאיירן, בטח לא אחד מוביל, שאת השם עשה בעיקר כי מדובר בשחקן האנגלי הראשון שהגיע לנבחרת מבלי לשחק בליגה האנגלית.
    לדבר עליו כאילו הוא יבוא ויפתור לנו את בעיית הקשר האחורי זה לא מציאותי.
    אז הוא רוצה לבוא, אז מה, יש מספיק קשרים בינונים בעולם שרוצים לבוא ליוניטד.

אני מקווה שהאגריבס לא יבוא ( בזבוז מיותר של כסף ), וגם אם הוא יבוא, אני בספק אם הרכש שלו יפתור את הבעיה בקישור האחורי.

בקשר למשחקים מול ארסנל, ליברפול וצ'לסי בסיבוב השני, יש עוד זמן, קודם שנעבור את העומס של חג המולד ואת ההגרה שנקבל בליגת האלופות, ואז נוכל לחשוב על אותם משחקי חוץ.

ובלי קשר, בשנים האחרונות אין כמעט הבדל בין משחקי בית מול ליברפול וארסנל, למשחק חוץ מולם. אחוזי ההצלחה מאוד דומים. למעשה, אם חושבים על זה, אני מעדיף לשחק מול ארסנל בחוץ ולא בבית, היוניטד כמעט תמיד מתעלה כשהיא פוגשת את הצרפתים בחוץ...

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משה אל תגזים, בעונה שעברה ניצחנו את ארסנל בבית לעומת תיקו בחוץ, ניצחנו את ליברפול בבית לעומת תיקו בליגה והפסד בגביע בחוץ...עדיין יש הבדלים.
    ולגבי הארגריבס, אתה טועה. יש סיבה למה הוא נמצא ברמות הגבוהות שבהן הוא נמצא, לוחם אדיר וקשר אחורי איכותי.

10. KirkH Member

עוד יותר טוב. עדיף שתי ציפורים אפורות על המגרש מאחת על הספסל.

11. THE STRETFORD END Member

אוחיון,
    אולי כדאי שתבדוק טוב יותר עד כמה שחקן ספסל היה הארגריבס בבאירן מינכן מאז שהחל לשחק שם!
    אני חושב שאתה תהיה מפותע.
    וזה לא רק שהוא רוצה לבוא,זה גם פרגוסון שרוצה אותו כבר הרבה זמן!
    אם הוא יבוא הוא בהחלט יפתור לנו את בעיית הקשר האחורי,פשוט,אין לנו כרגע אחד כזה אז זה מאוד מציאותי.

קירק,
    "האפור" שעלה לנו 18 מליון לאט לאט מתבשל ומתחיל להראות יכולת יפה מאוד,
    חוץ מזה מה רע באפור?הרי גדלנו על האפור של השמים באנגליה,בשבילך אפור בשבילנו זהב.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתחיל עם המשחקים מול ליברפול וארסנל בחוץ.
    דיברתי על השנים האחרונות, וכן, בהחלט יכול להיות שהצמדים של גיגסי ופורלאן מול ליברפול, או הצמד של רונאלדו בהייבורי נחרטים בזכרוני יותר מהשערים של סילבסטרה נגיד בבית מול ליברפול. אבל עדיין אם תסתכל על השנים האחרונות אתה תראה שהיו שנים שאיבדנו נקודות בבית לליברפול וארסנל ( כמו השנה ) אך בחוץ התעלנו וניצחנו.
    לכן אני לא בוכה על זה שבסיבוב השני אנחנו הולכים לפגוש את ליברפול וארסנל בחוץ.
    המשחקים מול צ'לסי וסיטי בחוץ מפחידים אותי יותר, אבל גם כאן אנחנו יכולים להתעלות.

בקשר להאגריביס, אמרתי כבר הרבה פעמים בעבר את הדעה שלי על הבחור, אובררייטד בצורה מטורפת באנגליה, ואין לי ספק שאם לבחור הקנדי לא היה אזרחות אנגלית לא היינו מדברים עליו בכלל עכשיו.
    ביזבוז מיותר של כסף לדעתי.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לגבי אנפילד-ניצחנו שם די בקביעות בעידן הוייה, אבל בעידן בניטז הולך לנו יותר טוב מולם בבית מאשר בחוץ.
    ארסנל זה סיפור מתוסבך עוד יותר-יש להם איצטדיון חדש, ויכול להיות שהרקורד בהייבורי הוא בהתאמה למגרש הצר, ושבאשברטון גרוב הרחב לא נצליח לנטרל את המשחק שלהם.

לגבי הארגריבס, אני אשאל אותך משה-את מי אתה רוצה לראות במקומו? אין עוד שחקן באיכות כזאת ובמוכנות כזאת להגיע.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע, אין טעם שאני אתחיל לזרוק עכשיו שמות. לדעתי היינו צריכים להיאבק יותר על ויירה בתחילת השנה, אבל מה שהיה היה.
    מה שכן הייתי חושב ברצינות על הזזה של סקולס לעמדת הקשר האחורי, הזזת רוני לעמדה של סקולס מאחורי החלוצים, והבאת חלוץ בכיר בחלון ההעברות. לא יודע אם כדאי לעשות את זה דווקא עכשיו כשהקבוצה רצה טוב, אבל זה גם יכול להיות פיתרון עד לקיץ.
    בכל מקרה, לזרוק כסף על שחקן בינוני ומטה כמו האגריביס זה טעות. כמו שעשינו טעות בקיץ במחיר ששילמנו על קאריק, ככה גם נטעה אם נביא את האגריביס שיעלה לנו אפילו יותר.

15. אבו Member

סטרטפורד, בימי המונדיאל העליזים ירדת על הארגריבס בלי סוף ולא נתת לו צ'אנס, אמרת שהוא שחקן בינוני וכו'...

עברו כמה חודשים ופתאום אתה רוצה אותו בקבוצה שלך

מה נשתנה?