Michael Carrick יום אחד אתה מאחל לארסנל הצלחה בצ'מפיונס .. יום אחר אתה מבטל את הסיכויים של יונייטד נגד הגדולות של אירופה,מה הלאה ? עוד נגלה שאתה אוהד של צלסי בסוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
יש גם יש. רוני ורונאלדו יתנו את מקסימום היכולת, ואני לא רואה באופק אף קבוצה שיש לה עליונות כלשהו עלינו. רוני--סאהה--רונאלדו, יש שלישיה טובה ממנה באירופה כאשר הם בכושר מלא? ( אולי רק ברצלונה, בגלל אטו, אבל גם זה לא בכלל בטוח). רביעיית ההגנה הטובה באירופה, לפחות בין השלושה. קאריק צריך לתת יותר ברמות הגבוהות, ויש לנו פלטצ'ר קטן על הספסל שהעונה ממש מרשים אותי. אולה הבלתי נגמר, ובתקווה שסמיתי יחזור לכושר בהקדם, לארסון הוותיק ומנוסה. גיגס וסקולס- אין מה להוסיף, הקיצוני בין הטובים אם לא טוב בכל הזמנים, ליד כמו שקראתי בפורום מסויים- זידאן הבריטי. ואם יש שחקנים שבאמת מגיע להם גמר\גמר נוסף הם השתיים האלו. מה שנקרא שחקני נשמה של יונייטד. מהטובים שדרכו על מגרש הכדורגל. אהההה כן, שכחתי... שחקני בית !!! המפתח לזכייה בסופו של דבר, זו התמודדות ראויה עם האירוע של שני ה-רונ'ז, וסגל עמוק מספיק, שזה דבר שיכול לפגוע בנו. הגיע הזמן להחזיר את רוסי בארדסלי ומארטין, לא כך? ( שתי הראשונים חוזרים את לא טועה בינואר).
לארסנל זה היה חד פעמי, אם זו לו הייתה קבוצה פורטוגזית הייתי מעודד אותה בלי לחשוב פעמיים. לגבי ההודעה הקודמת, אני מנסה לראות את המציאות באובייקטיביות ורואה שהרוב המכריע של הסגל שלנו עוד לא היה ברמות האלה, לא שיחק במשחקים האלה, והגיע ליונייטד אחרי השקיעה היחסית של שלוש העונות הקודמות. ולגבי צ'לסי, ממש לא.
מי שבא ברוך הבא! לפני כמה שנים קיבלנו את מונאקו,כולם דיברו על הגרלה קלה ועפנו(בלי קשר שבגלל מכת פציעות לא היתה ברירה לפרגוסון לשלוח באחד המפגשים את פאליסטר לעמדת החלוץ). קילבנו את לברקוזן בחצי גמר וכולם כבר הזמינו חדרים בבתי המלון בגלאזגו ו...עפנו. ב 99 קיבלנו את אינטר ואחרי זה את יובנטוס ו..עלינו לגמר. ליברפול בדרך לגמר של באיסטנבול העיפה את כל הגדולות שהיו לה בדרך, כנ'ל ארסנל עונה שעברה ואף אחד לא נתן להן הרבה סיכוי בהתחלה, וזה בדיוק כמו שלא משנה לי אם המשחק הראשון יהיה בבית או בחוץ כי שורה תחתונה אם אתה טוב מספיק אתה תעשה את זה,אם לא כנראה שאתה לא מספיק טוב.
מחקר שפורסם אתמול בגלובס מגלה כי יונייטד היא האייקון התרבותי הנערץ ביותר באנגליה. במקום השני נמצא רובי וויליאמס, בשלישי ליברפול, ברביעי ארסנל ובחמישי ג'יי קיי רולינג. תודו שאין עוד הרבה סקרים שזו תהייה החמישייה המובליה בהם.
יש המון קבוצות באירופה שחוליות ההתקפה שלהן לא נופלות מזו של מנצ'סטר יונייטד ואף עולות עליה. אז ליונייטד יש את רוני, סאהה, סולשיאר, רונאלדו, וגיגס - אבל תראה מה יש לשאר: ברצלונה עם מסי, אטו, רונאלדיניו, גודיונסן וג'ולי. צ'לסי עם דרוגבה, שבצ'נקו, ג'ו קול, רובן, רייט-פיליפס וקאלו. אינטר עם קרספו, איברהימוביץ', קרוז, רקובה, אדריאנו, פיגו וסולארי. ריאל מדריד עם ואן ניסטלרוי, ראול, רונאלדו, קסאנו, רוביניו ורייס. ארסנל עם הנרי, ואן פרסי, אדבאיור, רוזיצקי, ליונברג ושות'. רומא עם טוטי, מנסיני, פרוטה, טאדיי, ושות'. ליון עם מאלודה, קאלסטרום, ז'וניניו, ווילטורד, פרד, קארו, בנזמה וגובו. אהמ: --ג'יו--פויול--טוראם/מארקז--זמברוטה-- --אשלי קול--קרבאליו/בולאהרוז--טרי--פריירה-- --גרוסו--סמואל/קורדובה--מטראצי--זאנטי/מאיקון-- --ר. קרלוס--קנבארו--ראמוס--סיסיניו/סלגאדו-- --קלישי--גאלאס--טורה(סנדרוס)--אבואה-- --טונטו--קיבו--מקסס/פרארי--פאנוצ'י-- --לאהם--ואן בוייטן--לוסיו--סניול-- --אבידל--קסאפה/סקילאצ'י--כריס--רבלייר/ברטוד-- מרכז קישור של סקולס וקאריק? --דקו--אינייסטה/אדמילסון/מארקז--צ'אבי-- --קמביאסו--ויירה/דאקור--סטאנקוביץ'/זאנטי-- --סיידורף--פירלו--גאטוסו--(למרות התוצאות הרעות) --דיארה--אמרסון-- --למפארד ובאלאק--מאקללה ואסיין-- --דה רוסי--אקווילאני/פיזארו-- --חלב--ג'ילברטו סילבה--פברגאס-- --ג'רארד--סיסוקו--אלונסו-- יש גם את של ליון(טיאגו, דיארה וטולאלאן) ובאיירן(ואן בומל, דמיקליס, שוויינשטייגר ואוטל), רק שאני לא סגור על הצורה שלהם. שוערים יש גם שווים וטובים מואן דר סאר - קסיאס, בופון, צ'ך, קופה, להמאן, ז'וליו סזאר. מנצ'סטר יונייטד היא ללא ספק אחת הקבוצות הטובות בעולם כיום, אבל בהחלט יש קבוצות שלא נופלות ממנה וגם טובות ממנה.
בולשיט אחד גדול. ז'וליו סזאר טוב מואן דר סאר?הברזילאי צריך להקיא עוד הרבה דם כדי להגיע לרמה של ההולנדי. גם להאמן ממש לא יותר מואן דר סאר, פחח. לודוביק ג'ולי?אפס של שחקן. אדביור וליונברג?אריות אירופה אה? קסאנו ורייס?רונאלדו?די די. כן, אם לשפוט על פי סגל, זה של היונייטד נופל מכמה כאלו, אבל שמות זה לא הכל. יונייטד משחקת מצוין, מפעילה לחץ על היריב ומשחק ההגנה שלה מצוין.אי אפשר להגיד את זה על הרבה קבוצות.
לא אמרתי שז'וליו סזאר יותר טוב מואן דר סאר, אבל בכושרו הנוכחי הוא לא נופל ממנו, כנ"ל להמאן. כמו שציינתי את סולשיאר אצלכם, ציינתי גם את הספסלים של שאר הקבוצות. לא אמרתי שלא. זה שיש לקבוצות שרשמתי שמות גדולים זה דבר אחד, אבל זה לא רק שמות גדולים, הם גם משחקים נהדר כקבוצה.
אריאל, לודוביק ז'יולי שחקן נהדר עם מהירות שאני בספק אם יש ליותר מעשרים שחקנים באירופה. אתה מזלזל ברונאלדו? תכף תזלזל גם בהנרי. רק הצמד שלו בקייב השבוע מוכיח שגם בגיל 30 וב"שפל" הוא עדיין ענק. אבל בסך הכל, להשוות שחוקן-שחקן זה מתאים לילדים בני שמונה שרוצים להוכיח שהקבוצה שלהם הכי טובה, אבל כשבוחנים קבוצות, צריך לבחון גם את הכימיה בקבוצה ואת הקבוצתיות.
שוב, אם תשים לב, לקבוצות שציינתי אין רק שחקנים טובים, הן טובות גם כקבוצות, שזה כמו שאמרת כימיה קבוצתית, קבוצתיות וכו'.
לא תמיד. ציינת את מילאן, עם סגל בין החמישה הטובים באירופה והיא מדשדשת במרכז הטבלה באיטליה. ציינת את ליברפול עם סגל נהדר שלא מתחברת העונה.
הבעיה היא שלא ציינת איזה שוערים בערך הם שווים לואן דר סאר, ואיזה שוערים יותר טובים ממנו. הבעיה אצל ז'ולי היא לא במהירות, יש לו בעיה אחרת, הוא לא סקורר, הוא מקבל לא מעט פעמים את הקרדיט מרייקרד בהרכב של ברסה והוא לא מנצל את הקרדיט שהוא מקבל ומחטיא ממצבים פשוט מצחיקים. הבעיה של מילאן היא יותר בחוליית ההגנה ובהתקפה. בקישור יש פחות בעיות, למרות שגם סיידורף לא במיטבו, פירלו לא מצליח להזכיר את היכולת הטובה שלו וגטוזו פצוע, אומנם עדיין מרכז הקישור של מילאן הוא אחד הטובים באירופה והבעיה העיקרית היא בהגנה החלשה וההתקפה שכלל לא מתפקדת.
מחר דרבי והבטן שלי מתחילה לקרקר,הייתי כבר בכמה וכמה משחקי דרבי,ממיין רואד דרך האיסטלנד ועד לאולד-טראפורד,הייתי גם נגד לידס באלנד רואד ובאולד-טראפורד והייתי גם נגד ליברפול באנפילד ובאולד-טראפורד ואני עדיין לא יודע איפה לשים את האצבע בכל הנוגע את מי שונאים הכי הרבה,מתעבים הכי הרבה, איפה הכי מפחיד היה להסתובב, באיסטלנד הייתי 2 מטר ממכות של החולגינים,סוסים של המשטרה כמעט ודרסו אותי, באנפילד חזרתי לאחר משחק דרך סטנלי פארק וגם שם אנשים רצו הלוך וחזור בין הסירנות של המשטרה, באלנד רואד עמדתי בתור ליציע החוץ,שוטרים עשו שורה משני הצדדים אבל זה לא מנע מפחיות ובקבוקי בירה לנחות על הראשים של אוהדי יונייטד, מקצועית בטח לא לידס של היום,כמובן של שיטי של ה 30,30,30,30,30 ועד מעט 31 שנה האחרונות וגם ליברפול של העונה לא מהוות איום,אבל אין מה לעשות ובגלל היריבות רבת השנים,בגלל השינאה שאין לה גבולות ניצחון מחר ייתן לי סיפוק יותר גדול מלו היינו מנצחים את צ'לסי לפני שבועיים,כי נגד צ'לסי יש את העניין הרגשי כמובן של ניצחון במשחק ובגלל היריבות של השנים האחרונות על הדשא אבל זו רק צ'לסי שגם עוד 5 אליפויות ברציפות והם עדיין לא יהיו בקלאסה שלנו,לא יהפכו אותה ליריבה שממש אני אתעב כי זו רק...צ'לסי אבל ניצחון על שיטי מביא לי סיפוק של רגש שקשה לי להסביר אותו במילים, כשאני חושב על איך הייתי עם חצי רגל על הכסא וחצי רגל על המעקה באולד-טראפורד ב j stand עם ידיים מונפות וגרון שצורח בקולי קולות וממולי 3,000 חלאות "אדומים" מבושה...ההרגשה הזו לא מתקרבת בכלל למשחק שהייתי בו בסטמפורד ברידג' לפני כמה שנים שבו דרסנו את שכירי החרב עם 3-0 בתצוגת כדורגל מרהיבה והחגיגות שהיו ביציע אוהדי היונייטד לאורך 90 הדקות, אז כן ניקח אליפות או לא ניקח אליפות,כן אירופה לא אירופה,תנו לי ניצחון מחר על הזבלים מסטוקפורט ואני מבסוט עד הודעה חדשה.