הדבר שאני הכי אוהב בקבוצה במודל החדש שלה זה האופי, שלא תמיד היה שם בשנתיים האחרונות. בעונה שעברה אני לא בטוח שהיתה לנו היכולת המנטאלית להגיב כמו שצריך אחרי שספגנו את השער. אבל הפעם לא רק ששמרנו על הראש, גם העלנו מיד שני הילוכים. וזה מצטרף לחזרות מפיגור לניצחון בוויגן ובשפילד והתגובה המיידית לספיגה במידלסברו.
ארצ'י באנקר,לא מצאתי כינוי אתם מגזימים לגמרי בנוגע לרונאלדו גם במחצית הראשונה,פעם אחת ספרתי שאולי היה צריך למסור במקום לבעוט(בבעיטה השנייה שלו כשחתך משמאל לכיוון האמצע ובעט חלש), מותר לו גם לכדרר ולנסות להעביר,לא הכל זה משחק מסירות ובמחצית הראשונה בגלל המיקומים הלא מתאימים לדעתי משחק המסירות שלנו היה מסורבל יחסית ויותר מהכל איטי וככה היה קשה מאוד לפרוץ את המערך ההגנתי של בנפיקה(הנעת כדור יעילה כאשר היא מהירה)ורק פריצות מהירות מהאגף עזרו במעט,הוא עשה זאת בצד שלו בשמאל,רוניי לא עשה זאת בצד ימין, כשעבר רונאלדו בחזרה לימין היה יופי של שיתוף פעולה בינו לבין גארי נוויל בכל הנוגע לריצה על הקו והגבהות לרחבה. גם אתמול רונאלדו בישל כמה וכמה מצבים ותסתכלו על השער של גיגס,רונאלדו מקבל כדור באגף,יכול היה לעבור בקלות את המגן כמו שעשה מספר פעמים במשחק אבל הרים את הראש,חיכה עוד קצת ונתן כדור מדוד,מה רע?
חייב לומר, הבישול של רונאלדו לגיגס פשוט מסירה מושלמת שבקס לא היה מתבייש בה. מלבד זאת, המשיך עם כמה צלילות שאין להן מקום ועצבן כרגיל עם המבט לשופט תוך כדי נפילה והפרצוף המיילל. ועדיין, לחימה פנטסטית של הקבוצה שלא נשברה מהפיגור והבונקר הפורטוגלי, וידיץ' אתמול הוכיח שהוא תוך שנתיים שלוש יכול להפוך לאחד משלושת הבלמים הטובים באירופה.
הוטספר, שום התחזות אתמול לא היתה מצד רונאלדו, היתה פעם אחת שהוכשל והשדר והפרשן האנגלי כבר החלו ליילל שהנה עוד פעם הוא מתחיל ואז בהילוך החוזר הראו שהיה מגע והם חזרו בהם, ייאמר לזכות בנפיקה גם כן שלא ראינו משחק טיפוסי של צלילות,התחזויות ובכיינות של קבוצה פורטוגלית.
המחצית הראשונה הייתה מאוד מוזרה, ולמרות שמצד אחד השחקנים היו נחושים,נלחמו,המוטיבציה הייתה בשמים, שלטנו במשחק והנענו כדור בצורה טובה, היה רושם שמשחק ההתקפה תקוע, וחסר הפס האחרון מול השער ולא איימנו בכלל על קים. "אם זה לא שבור לא צריך לתקן את זה", אם פרגי היה עובד על העיקרון הזה מלכתחילה, כנראה שהרבה דאגות הוא היה חוסך לנו. השינוי במערך היה מיותר(בדיוק כמו במשחק בפורטוגל. מחצית ראשונה לא טובה עם מערך שונה, ברגע שהוא שינה אותו זה הפך לסיפור אחר לגמרי), רוני היה מתוסכל ולא מצא את עצמו, סאהה נוטרל ע"י רושה, ורונאלדו פשוט נכנס עם הראש בקיר בכל התקפה. ואז הגיע נלסון, עם שער נהדר, וזה מה שהעיר אותנו. גם האוהדים שהיו בדומיה עד השער, פתאום התעוררו, גם פרגי התעורר וכמה דקות לאחר מכן החזיר את גיגסי לשמאל,רונאלדו לימין, ואת רוני למרכז. מאותו רגע והילך, המשחק שלנו. השער של וידיץ' חיסל את בנפיקה גם מבחינה מנטאלית, ובמחצית השניה גיגסי עם עוד הופעה של מאסטרו, ורונאלדו שנזכר שהוא כבר לא בספורטינג והפסיק עם השטויות, סידרו לנו את הניצחון ואת הכרטיס לשמינית. שוב כל הכבוד לשחקנים שהראו אופי נהדר וחזרו מפיגור ועוד במעמד כזה עם הלחץ הגדול מול קבוצה חזקה כמו בנפיקה. מילה רעה על השופט, שהיה פשוט פתטי. הזכיר לי אפילו את התצוגה הביזיונית של איבאנוב במשחק אז מול פורטו. רק הפציעה של אברה לקראת הסיום היא החלק השלילי במשחק אתמול, ובואו נקווה שהפציעה לא חמורה. אם נדבר לרגע באופן היפוטתי, אני הייתי מעדיף אם היינו מסיימים במקום השני.אז היינו יכולים לפגוש רק את מילאן(פשוט נראית בקרשים),באיירן(לא מפחידה כמו פעם),וולנסיה(הקבוצה הכי מפורקת באירופה). לטעמי זה בהחלט עדיף מאשר ריאל,בארסה,רומא או אינטר.(וזה בלי להזכיר את פורטו, או PSV). בוא נקווה שההגרלה תעיר לנו פנים ונקבל את ליל. הפנים לשבת, לסיטי.אני מאוד חושש מעייפות של השחקנים ועל פניו זה הדבר היחיד שיכול לפגוע בנו. בוא נקווה שלרונאלדו וגיגסי לא יגמר הכוח.
Wazza, אתה מעדיף לפגוש את ליון על פני ריאל מדריד ? משהו אצלך לא בסדר ? למזלנו, ליון היא לא אחת מהקבוצות שנוכל להגריל בשלב הבא, אבל אתה חושב שעדיף לפגוש אותה על פני ריאל המקרטעת ?
המפגשים מול הספרדיות לא מעירים לנו פנים כל כך, וגם לטעמי בפברואר ריאל תהיה קבוצה אחרת. עם הזמן הקבוצה רק הולכת ומשתפרת, ונהיית יותר ויותר יעילה ומסוכנת, וכמה שהייתי רוצה לראות את רוד ובקהאם חוזרים לOT, מקצועית אני מעדיף לקבל יריבה אחרת.(לא שמישהו שואל אותי, כן?). ותשמע, כמה שריאל לא משכנעת כרגע(ואולי התאוריה שלי תתברר כשגויה וגם בפברואר הם לא ישכנעו), כמו כל קבוצה של קאפלו, היכולת היא משנית ומה שחשוב היא התוצאה. בנוגע לליון, אתה צודק. שכחתי לרגע שגם הם סיימו ראשונים. בכל מקרה, ליון לא מנוסה ברמות האלה כמו ריאל, והיא נמצאת בירידה קלה בשבועות האחרונים, ועם החוסר תחרות שיש לה בליגה הצרפתית(תחשוב איך זה לא לשחק מול יריב הולם עד פברואר.) כן, אני בכלל לא הייתי מתנגד לקבל אותה אם זה היה אפשרי.
:aaaoffto: אני מתאר לעצמי שזה בגלל שקשה לישון בברניבאו או בקמפ-נואו בזמן משחק... (=מאירים לנו פנים, מלשון אור, ולא "מעירים" לנו פנים, מלשון הערה או להתעורר) אני מצטער על הטרחנות, פשוט רשמת את הביטוי הזה בשתי הודעות שלך
פארק ג'י סונג חזר הערב אחרי שלושה חודשים ושיחק 45 דקות בניצחון 2-0 על סיטי במילואים. ריצ'רדסון בבעיטה חופשית ואלן סמית' כבשו.
אני לא מבין את האנשים שפוחדים מהגרלה קשה .הקבוצה שלנו היא מאן.יונייטד לעזוזאל,לא צריך לפחד מאף קבוצה .כמו שרבים טובים אחרים אמרו לפני בשביל להיות הכי טוב אתה חייב לדעת להתמודד עם כל קבוצה אשר תיהיה גם אם היא עונה לשם "ברצלונה" או "ריאל מדריד".
לא מסכים. לשתי הענקיות הספרדיות, כמו למילאן, יש מעין הילה סביבן. בין אם זו המסורת, האצטדיונים, השמות, הכסף, הכל... ולדעתי, הסגל הקיים שלנו לא מספיק מנוסה בשביל משחקים מול הקבוצות האלה, מלבד כמובן הוותיקים-גיגס, סקולס, גארי וואן דר סאר, ואם להסתמך על דוגמאות ממהסטוריה הלא רחוקה, תיזכר את הקבוצה נראתה מול ריאל ב2003 ומול מילאן ב2005. לצערי הרב, בשנים האחרונות, ההילה הזאת לא נמצאת סביבנו. ליל לא הייתה מוציאה 0-0 בקאמפ נואו.
עשית מיונייטד קבוצה מסכנה.בשביל ללכת עד הסוף צריך לנצח את הקבוצות הכי טובות גם אם קוראים להן ברצלונה,ריאל או כל מי שזו לא תיהיה,אחרת אין לנו מה לחפש במפעל הזה .