מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שצריך לקנוס שחקנים שצוללים. צריך להשעות, עם הסכומים שהם מרוויחים זה יכאב להם יותר. אבל מעצבן אותי שכולם קופצים על העגלה הזאת כששמו של רונאלדו חוזר לכותרות. כשאנגלים צוללים לא עושים מזה עניין. ובניגוד לטענות כאן, מי שלא חושב שוואן ניסטלרוי הפחית משמעותית מהתיאטרליות במשחק שלו, פשוט לא צפה או לא רצה לצפות.

סטרטפורד - לגבי פלטשר, במשחק נגד אברטון הוא היה קטסטרופה, אבל כבר אמרנו שוב ושוב ששחקן כנף הוא הרי לא. ראיתי את המשחק נגד בורו רק באופן חלקי כך שאני לא יכול להעיד על יכולתו, אבל בהתחשב בכך שהוא עובד קשה הוא בהחלט נראה כמו שחקן משלים טוב לסקולס. אני עדיין לא רואה אותו כיותר משחקן משלים ובהתחשב בגילו של סקולס זה בהחלט משהו שכן צריך לחשוב עליו.

קאריק אולי יוכל להפוך ליותר בעל בית עם הזמן, אני מקווה שכן, אבל אני לא מאמין בפלטשר עד כדי כך. אין מה לעשות, אנחנו צריכים לחשוב לכיוון של שחקן מרכז שדה שיהיה יותר מסותם חורים.

2. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    אתה כותב לגבי הגיל של סקולס בהקשר לעתיד אבל לא חושב לגבי הגיל של פלטצר,21 כולה.
    אתה מדבר על קאריק כבעל בית עתידי ודי פוסל את פלטצר ושוכח שגם לקאריק לקח כמה שנים טובות עד שהצליח להפוך להיות שחקן נחשב יותר.

קאריק מבוגר בכמה שנים יותר והאמת,עד היום כששניהם שיחקו באמצע לצד סקולס עדיין לא ראיתי הבדל גדול בינהם למרות הנסיון והגיל היותר מבוגר של קאריק.

ואם כבר עתיד אז כן ראיתי בתחילת העונה כולל בטורניר אמסטרדם את קאריק ופלטצר משתפים פעולה וזו בהחלט קומבינציה עתידית שיכולה להיות מעניינת.

והשיפור ביכולת של פלטצר והיכולות שהוא מראה העונה מראות שזה הרבה יותר מסתם עובד קשה,
    אלא קשורות לכדורגל,גם בהגנה וגם בהתקפה,הוא הראה זאת כמה וכמה פעמים העונה,גם במשחקים גדולים(ליברפול למשל)וגם מול שחקנים עם שמות מפוצצים יותר,
    עדיין צובר נסיון ולומד ובגלל זה אנחנו רואים ועוד נראה עליות וירידות ביכולת אצלו וזה טבעי ומובן בגיל הזה,אבל!
    הזילזול שדבק בו,האשמה שתלו בו בתקופות הלא טובות שעברו על הקבוצה לא היו בצדק.

זה היה קל לעשות זאת כי זה רק דארן פלטצר והוא סקוטי,
    ואני יחזור פעם נוספת על מה שכתבתי כמה וכמה פעמים לגבי התקופה ההיא,
    כשפול אינס הגיע ליונייטד היה לו את בראיין רובסון שטיפל וטיפח אותו,
    כשרוי קין הגיע ליונייטד היו לו גם את רובסון וגם את אינס,
    כשסקולס עלה מהנוער היה לו את שלושתם,
    המכנה המשותף היה יציבות הן בקישור והן בקבוצה,שילוב של ותק ושל יכולות,
    כשדארן פלטצר החל לקבל יותר ויותר הזדמנויות או שתופקד בצד וזה לא התפקיד המתאים לו ויותר מזה הוא החל לשחק בתקופה של מערבולת,קין עם פציעות ויכולת מעבר לשיא,סקולס שנעדר זמן רב,
    חלוץ שנוסה כקשר(סמית)בלם שמשחק כקשר(אושה),
    התקשורת ירדה עליו,הקהל טיפס עליו אבל האמונה של פרגוסון בו,באופי שלו,ביכולות שלו שהוא הראה ניצוצות חיוביים כבר לפני 3 עונות(למשל חצי גמר גביע נגד ארסנל ווירה בוילה פארק,ה1-0 משער של סקולס,פלטצר היה איש המשחק כששיתק לגמרי את ויירה)לאט לאט מתגלה כנכונה וטובה,
    וגם אם זה לא יהיה תמיד ככינור ראשון בהחלט שחקן לגיטמי,גם ביונייטד.

3. AW forever Member

אני מציע לכם להחזיק חזק חזק את הכסא לפני שאתם קוראים בקטע הבא את התגובה של פרגוסון לצלילה של רונאלדו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . ועל הדרך, אם אפשר, קצת לחץ על השופט לקראת המשחק מול בנפיקה.
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1753875,00.html

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שראיתי את האירוע שוב בטלוויזיה, אני דווקא נוטה לחשוב שלא היתה צלילה (אם כי גם לא פנדל). נראה שהוא פשוט איבד את שיווי המשקל. וכן, רונאלדו הוא ללא ספק קורבן למסע הצלב של האנגלים, שמתקשים לעכל את העובדה שהם לא טובים בכדורגל כמו שהם רוצים להיות.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

איך שהמציאות מסריחה אה

6. THE STRETFORD END Member

כתבתי כבר בסיכום המשחק שלדעתי בפנדל רונאלדו יותר מעד מאשר עשה הצגה אבל
    כמה דקות לאחר מכן כן צלל וקיבלנו בעיטת עונשין וחבל,
    אבל שוב,יש שיפור רציני אצלו בכל הנוגע להתחזויות וזה עדיין לא מושלם כי זה מושרש אצלו מהיום הראשון שהחל ללמוד כדורגל בפורטוגל וזה בין השאר מה שמלמדים שם.

זה שהצהבונים הלונדונים לא "חברים" של פרגוסון וכל מי שקשור אליו - רונאלדו בטח ובטח אחרי המונדיאל זה לא חדש,
    אני עוד זוכר את הקמפיין כנגד קאנטונה והרצון של כמה "עיתונאים" מכובדים לראות אותו בבית הכלא,
    אז קאנטונה היה "יקיר האומה" היום רונאלדו,
    וכמו שקאנטונה השתיק את כולם עם הכדורגל על הדשא כך עושה ויעשה רונאלדו בסופו של דבר,
    לא צריך להתרגש מזה.

כבר הזכירו את זה ופרגוסון גם דיבר על כך,רוסי שחוזר מהשאלה לא הכי מוצלחת בניוקאסל,
    אני דווקא חושב שלמרות שלא קיבל דקות משחק כמו שקיוו הכמה חודשים בקבוצה אחרת,סביבה אחרת,לחצים שונים,כדורגל שונה ועדיין יותר דקות משחק מאשר היה מקבל ביונייטד בתקופה הזו
    הם לא דבר רע לקריירה ולנסיון שעבר רוסי ומעכשיו הכל תלוי בו,
    על הכישרון שלו אין עוררין,ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בליגת המילואים והיא היתה קטנה עליו בכמה מידות,
    אבל יש הבדל בין ליגת המילואים לבין הליגה של הגדולים באמת,
    ועכשיו הגיע הזמן בשבילו להתחיל להראות אם מה שיש לו בקנה מספיק טוב גם בשביל יונייטד והסגל הראשון,
    אני לא יודע למה שיחק פחות בניוקאסל הפצועה והחבולה,לא יודע מה גלן רודר חשב עליו אבל יכול להיות שהוא לא הרשים יותר מדי באימונים ובכמה פעמים שראיתי אותו משחק בניוקאסל הוא לא הצליח להראות דברים יוצאי דופן כששיחק,איכותי כן אבל משפיע הוא לא היה כל-כך,
    עכשיו כשפרגוסון יראה אותו כל יום באימון והוא יקבל את הצאנסים שלו אני מניח זה יהיה המבחן של רוסי לאן פניו מועדות.

מושאל נוסף,פיל בארדסלי יעזוב ככל הנראה את ריינגרס בינואר לאחר השאלה שבה שיחק יותר כדורגל מרוסי,לפחות בהתחלה עד שהסתכסך עם המנג'ר הצרפתי ובין היתר נפצע,
    עם גארי נוויל שסוחב פציעה שמדי כמה משחקים גורמת לו לשבת בצד בארדסלי שצבר נסיון טיפה ביונייטד ויותר בהשאלה עונה שעברה לברנלי והעונה לריינגרס יכול להיות גיבוי נוסף בצד ימין,
    אבל יכול להיות שפרגוסון יעדיף להשאיל אותו לקבוצה אחרת להשתפשף עוד,אם לא גם לבארדסלי זה יהיה מבחן האמת לאן מועדות פניו,אם ביונייטד ואם בסופו של דבר לקבוצה אחרת.

7. eastlands Member

לרונלדו יש חלק בהדחה שלנו מהגביע העולמי - נקודה! מסע צלב או לא מסע צלב , כל הקישקושים שלך על נחיתות אנגלית ,נובעים מניסיון להיות חכמולוג .
    הפורטוגזים הכל כך מוכשרים ,גרמו לכולם הרגשת גועל בגביע העולמי ,לא היה משחק אחד בטורניר בגרמניה שבו השתתפו הנוכלים האלו ובראשם הבכיין הצוללן שלכם , שלא גרם לחובבי הכדורגל לומר- "פורטוגל אייייכס" .

אז נכון שרונלדו לא לבד ,ונכון שהמהירות שלו גורמת למגינים להכשיל אותו , אבל מסע צלב? ונחיתות אנגלית?
    בתחילת העונה רבים חשבו שרונלדו לא יוכל לשחק באנגליה ,ועוד לשתף פעולה עם רוני , ובכל זאת לא ראיתי התנהגות מיוחדת במגרשים עד היום ( לא כולל את הקבלת פנים שהוא יחטוף בדרבי בשבת מ3000 תכולים)
    מסע צלב עאלק.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שלרונאלדו יש חלק בהדחה של אנגליה בגביע העולם. הוא הבקיע נגדה בדו קרב הפנדלים. כל השטות הזאת שהוא גרם להרחקה של רוני היא בדיוק זה - שטות. וכמו שהתקשורת האנגלית יצאה נגדו בקמפיין בקיץ (אני בטוח שבהרבה מדינות לא התלהבו מרונאלדו, באף מדינה לא העלו את זה לדרגות הפאתטיות שהיו באנגליה), כך היא חיכתה להזדמנות לזנק עליו שוב העונה.

9. Claret&Blue Member

מסע הצלב נגד רונאלדו נובע מנחיתות אנגלית? אני הייתי בטוח שהוא נובע מהעובדה שהבחור צוללן ובכיין. האמת, החיים שלו היו הרבה יותר קלים אם הוא לא היה מתעקש לחזור על אותם דברים כל הזמן. מחפשים אותו? אז כנראה שלא צריך להתאמץ יותר מדי, כי הנה הוא נופל....

10. THE STRETFORD END Member

קצת סדר,
    קהל של הקבוצות היריבות יכול וצריך לשרוק בוז או כל דבר דומה כנגד רונאלדו,לגיטמי,אין פה שום דבר פסול,
    להיפך זה רק מוסיף לאווירה בזמן משחק,זה רק מדרבן את רונאלדו להשתיק אותם יותר עם שער או בישול.

אבל יש חלקים נרחבים בתקשורת שכן מחפשים "לתקוע" לרונאלדו מעבר ולא כמו לשחקנים אחרים,
    איסטלנד,אתה בעצמך יצאת ויוצא הרבה כנגד ואן פרסי והצלילות והרמאות שלו פעם אחר פעם,אני לא ראיתי בתקשורת האנגלית ובטח לא בצהובונים האנגלים את אותה רמה של "תקיפה" כמו זו של רונאלדו,

שוב,אני מגנה את רונאלדו כשהוא מתחזה,אני שונא את זה,
    אבל יחד עם זה וכמו בהרבה מאוד דברים אחרים,חבל שהתקשורת לא מספרת על כמות הפעמים שהוא אשכרה מקבל בעיטות ברגלים ומוכשל על ימין ועל שמאל בכמויות שאני לא זוכר שחקן באנגליה שזכה להן.

11. Giggs-11 Member

לדעתי ההישארות של בארדסלי תלויה בפעילות בשוק ההעברות.
    אם יגיע הארגריבס (או קשר הגנתי אחר) לדעתי סביר שאושיי יחזור לשחק כמגן ימיני והוא יהיה מחליפו של נוויל. במקרה כזה אין לבארדסלי מקום בסגל והאופציה ההגיונית ביותר היא השאלה נוספת.

12. THE STRETFORD END Member

פשיי,כמה שעות טובות אחרי המשחק ושום תגובה,אפשר לצאת מהמקלטים,עלינו שלב.

אני לא אוהב שינויים,בטח לא בקבוצה ובמערך שרץ נכון וטוב,
    פרגוסון עלה היום עם רוניי בימין,רונאלדו בשמאל וגיגס פחות או יותר באמצע,מהר מאוד הוא החליף בין רונאלדו לרוניי ולאחר מכן כשספגנו החזיר את גיגס לאגף ורוניי למעלה,
    אני מתאר לעצמי שזה היה רצון לשלוט בשדה ויחד עם זה לסגור את בנפיקה על כל מקרה שלא יבוא,מה שיצא זה שהיינו תקועים בהתקפה ואולי סגרנו טוב את בנפיקה עד השער ששינה בעצם את המשחק לגמרי
    אבל אני לא אוהב את זה,נכון שמין הסתם בנפיקה התכוננו לשחק מול המערך הפחות או יותר קבוע שלנו ופרגי אולי רצה להפתיע אבל אני מאמין ובטח מול יריבה פחות טובה שצריך היה מההתחלה להמשיך ולשחק בדרך שלנו שעובדת כמו שצריך ולתת ליריבה לדאוג,
    היה חשוב מאוד ששער השיוויון הגיע לפני המחצית כי אחרת זה היה יכול להכניס אותנו ללחץ ולשחק כדורגל פחות יעיל,מצד בנפיקה אני בטוח שהם היו רוצים להמשיך את המשחק האיטי שהתפתח בתחילה ולנסות לגנוב גול בשלב מאוחר יותר של המשחק.

ואן דר סאר - לא יכול היה לעשות שום דבר בשער,מעבר לזה כרגיל יציב,6.
    גארי נוויל - קצת עיצבן אותי עם כמה הגבהות נמהרות מדי לאחר השער שספגנו אבל בסך הכל היה טוב גם בהגנה וגם בתמיכה בהתקפה,6.
    ריו - אין טענות,6.
    וידיץ - יאפ סתאם בהגנה,סטיב ברוס בהתקפה,7.
    אברה - למעט פעם אחת שעברו אותו בהגנה במחצית השנייה היה טוב בהגנה ותמך יפה בהתקפה,6.
    רונאלדו - מצויין,העביר כשהיה צריך,מסר ובישל כמה הזדמנויות,בעט לשער,7.
    סקולס - שיחק היום יותר קרוב לשער היריבה וזה מעודד,בעל הבית,6.5.
    קאריק - מאוד אהבתי שמיד לאחר שספגנו שער היתה לו סרייה של מסירות חותכות לתוך הגנת בנפיקה,
    הבחור משתפר ממשחק למשחק,6.5.
    גיגס - בישול,שער,חוכמת משחק,כמו יין טוב,7.
    רוניי - תמיד נותן את הכל ועדיין יש לי הרגשה שהוא יכול לכל-כך הרבה יותר,כאילו לפעמים ובמיוחד בסיומת עם כשמבשל ואם כשהוא צריך לגמור את הסיפור שהוא ככה מוותר ליריב ולא משחק עד הסוף,מלך,6.
    סאהה - עוד שער,כרגיל עובד קשה,6.
    היינצה- נכנס במקום אברה שנפצע,אין טענות,6.
    פלטצר - לא מספיק דקות בכדי לקבל ציון אבל הספיק לבשל שער לסאהה מהקרן.

אמרתי לחבר היום בצהריים שזה יהיה אופייני לקבוצה סקוטית לאבד נקודות ולא לסיים ראשונה בבית,
    זה קרה והאמת זה לא באמת היה משנה לי,כי כבר מה ההבדל בין לקבל את ברצלונה או את מילאן,ריאל או ליון?
    אני מאמין שאם אתה מספיק טוב אתה צריך לנצח כל יריבה שתקבל,
    מה שחשוב הוא שעלינו שלב,שהוכחנו אופי לחזור מפיגור(ולא בפעם הראשונה העונה)בסיטואציה לא קלה במיוחד לאחר המקרה של עונה שעברה מול אותה בנפיקה,
    וכמובן שסולשיאר חזר לשחק.

יום שבת מול חלאות המין האנושי.

13. ארצ'י באנקר Member

סטרטפורד תגובות אתה רוצה? תן לאנשים לצאת מהדכאון שחטפנו אחרי
    המחצית הראשונה האומללה. כנראה שלהיות אוהד יונייטד זה מזוכיזם.
    אם לא חוכמת המשחק של הג'נג'י שלנו והיכולת של גיגסי ספק אם היינו עולים.
    רונאלדו לא יהיה שחקן בקלאס העולמי הראשון אם לא ילמד לשחרר את הכדור בזמן
    הוא אחראי יותר מכולם לקראחאן שהיה במחצית הראשונה.
    מי שרוצה את רוני בשיא יכולתו צריך למקם אותו במגרש מתחת לחלוץ מטרה
    אחרת אתה מתסכל אותו ומוציא לנו את הנשמה עם פינצטה.
    אני לא אופטימי לגבי ההמשך באלופות, ביכולת כזאת נצטרך הרבה מזל בהגרלה
    ובמגרש בהמשך .
    משהו שתפס את העין אתמות בליגת האלופות והראה את העליונות הבריטית המוחלטת
    ביציעים.
    מישהו ראה את התקציר של מילאן חחחח איזה קהל עלוב , משחק ביתי בליגת האלופות
    מחיר כרטיס אחד יורו והקהל "הנפלא" שכח לבוא לראות את הקבוצה שלו.
    לקבוצה בריטית זה לא היה קורה.
    יום שבת הדרבי הגדול וכבר יש אווירה בנשמה.
    איך היה כותב עלי מוהר בהעיר
    מנצ'סטר יונייטד-מנצ'סטר סיטי
    התחזית: נפרק אותם!

14. לא מצאתי כינוי Member

כנראה שפרגי אמר משהו במחצית לרונאלדו ורוני, כי קשה לי אחרת להסביר את השינוי שלהם. אז נכון, שניהם לא היו במשחק גדול. אבל במחצית הראשונה רונאלדו לא הפסיק ללכת עם הראש בקיר ולנסות את הדריבלים הידועים שלו, ורוני חזר להיות עצבני בטירוף (תיסכול מזה שהוא היה באגף?). במחצית השנייה רוני כבר לא היה עצבני, רונאלדו הוריד בכמות השטויות שעשה ואפילו בישל שער בזכות זה שהוא הגביה ולא המשיך עם הכדור עוד 20 מטר בניסיון לעבור עוד שחקן ולבעוט. ברגע שרונאלדו הבין(לדעתי בזכות פרגוסון) שזה לא one man show, והכדורים עברו יותר דרך סקולס יונייטד נראתה הרבה הרבה יותר טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/06
  15. AW forever Member

הלו, נכון שרונאלדו הוא כולו ליידי בוי, אבל אם רוני הוא אישה אז אני עובר לגברים.