את מארק יוז זכיתי לראות רק בשלהי הקריירה שלו כשכבר שיחק בצ'לסי. וגם אז הייתי קטן מידיי כדי באמת להבין משהו בכדורגל. וממה שראיתי מגיגס, אם הוא היה לוקח את ווילס להצלחה גדולה בטורניר חשוב אני חושב שהוא היה נחשב בין 20-25 הגדולים בכל הזמנים. אז בסופו של דבר התכוונתי לגיגס. בקשר לבסט וצ'רלטון, אני חושב שבקשר אליהם זה תקף, מכיוון שלא פעם ראיתי אותם מוזכרים ברשימה של הגדולים מכולם. ולא שאני אומר שאם מישהו אמר שהם כאלה וכאלה אז צריך להקשיב לכך, אבל עדיין.. לא פעם הם נמנו יחד ו\או בין הגדולים מכולם. בקשר לאנגלי- לדעתי גם סקולס נמצא אי שם למעלה בפסגות.
לא הספקתי לכתוב על המשחק אתמול, אבל אסכם בקצרה: פלטשר הפתיע וממשיך להפתיע אותי העונה. שער נהדר שלו נתן לנו את הניצחון אתמול. רק שימשיך ככה. גיגס במשחק רע מאוד מבחינתו, ולעומתו, רונאלדו, במשחק פשוט נהדר. רביעי - אחד המשחקים החשובים שלנו העונה, נגד בנפיקה באולד טראפורד. מאמין שיהיה בסדר.
מצטרף לגמריי לדעתו של איסטלנדס- נגעלתי לחלוטין ממופע הצלילות החופשיות של רונלדו אתמול. ראיתי את המשחק עם חבר אוהד יונייטד, והוא כ"כ רצה שיונייטד יכניסו עוד גול כדי שהוא לא יצטרך לומר שהניצחון הגיע בזכות הגועל נפש הזה. אני חושב שלשחקנים כמוהו, שמועדים לצלילות, השופטים צריכים להיות מאוד עירניים ואולי שהוא והקבוצה ישלמו מחיר על זה בכך שיונייטד יפסידו שריקות מוצדקות בגלל הספק הזה. מעבר לזה הייתי מאוכזב מבורו אתמול- יונייטד שיתקו אותם לגמריי אתמול, וחוץ מהשער (שהגיע אחרי טעות כפולה של נוויל והיינצה)+ קורה במחצית הראשונה- לא ראינו מהם יותר מידיי. התרשמתי מהנחישות והאגרסיביות של יונייטד בהליכה לכדור, בלחץ במרכז השדה- הלוואי על ארסנל חצי מהגישה הזו.
לא קנסות, השעיות. בגרמניה עושים את זה לפעמים, ומשעים שחקנים בעקבות משחקים שבהם הם עשו הצגות. הבעיה היחידה שלי היא שכולם קופצים עם זה עכשיו. מה, ג'רארד לא צלל לפנדל במחזור הראשון? זה לא עניין אף אחד, אבל כשזה רונאלדו...
ובכל זאת, רונאלדו נוהג לצלול הרבה, ולעומתו ג'רארד לא נוהג כך לרוב... על צלילה אחת ניתן להבליג, אבל לאוהדי שאר הקבוצות נמאס מהצלילות של רונאלדו. מה שכן, לדעתי הוא השתפר פלאים בנושא זה. השנה הוא לא נוהג לצלול הרבה (פחות מבעבר). כולי תקווה שזה יעבור לו לגמרי, וגם לשאר השחקנים.
קודם כל, כמו שאמרת בעצמך, רונאלדו כמעט לא עושה את זה העונה. לגבי ג'רארד, לא יודע, ראיתי אותו גם צולל לפנדל נגד הונגריה במשחק הכנה של אנגליה לפני המונדיאל. זה לא אירוע חד פעמי. אבל אף אחד באנגליה לא הולך לרדת יותר מדי על הגיבורים המקומיים. תמיד קל לעשות את זה לילד הזר.
נכון, ובמיוחד לילד הזר השנוא ביותר באי הבריטי. אני לא מנסה להגיד שהוא חף מפשע (להיפך), אלא שהתופעה מאוד שכיחה ולא פייר שמתמקדים בו.
אמיר, בחייך. אם זאת הייתה פעם ראשונה, שנייה, שלישית שהשחקן הזה צולל - ניחא. הייתי אומר, "יא אללה, האוהדים נטפלים אליו כי הוא הדיח אותם מהמונדיאל. אבל צריך להיות באמת עיוור כדי לא לראות שכריסטיאנו רונאלדו לא רק שהוא אחד השחקנים הכי מתחזים שראיתי בליגה אי פעם הוא גם לא מתבייש בהיותו כזה ועושה זאת בלי בושה. הגיע הזמן שההתאחדות תתחיל לקנוס שחקנים כאלה. עד שזה לא יילך לכיס שלהם הם לא ילמדו.
אותי מעניין לדעת למה פרגוסון לא מתערב ומנסה לחנך את רונאלדו שלא יצלול. הרי אם אני לא טועה הוא התבטא לא מזמן נגד הצוללים בכלליות, ולדעתי הוא מסוגל לגמול את רונאלדו מהמנהג הזה...
אני לא מבין, מצד אחד אתם אומרים שהוא הפחית את הצלילות שלו באופן משמעותי ופתאום אתם טוענים שצריך לקנוס אותו בגלל הצלילות ושפרגי צריך לחנך אותו כדי שיפסיק איתן. אם הוא הפחית את כמות הצלילות , והוא הפחית, אז כנראה שפרגי אכן ניסה לחנך אותו. אפשר לחשוב שכל מה שהוא עושה במשחק זה לצלול, הוא שחקן כדרוגל והוא שחקן כדורגל טוב. הצלילות אולי מפחיתות מההערכה אליו אבל הוא לא צולל כל כך הרה כמו שאתם מתארים. בקשר למקרה הספציפי במידלסבורו אני חושב שהפנדל היה במקום בגלל הכניסה של השוער לעברו של רונאלדו, מה שנראה לדעתי כניסיון לעצור את רונאלדו ולא את הכדור. בקשר לקפיצה שלו מעל לקגל של בואטנג, התחזות ברורה.