אפשר לסמן וי על עוד ניצחון במגרש קשה מאוד, מול קבוצת הנאחס שלנו, ולקחנו היום 3 נקודות יקרות מאוד. שוב הראנו היום אופי נהדר בחזרה מהפיגור, השער של מוריסון לא השפיע בכלל על השחקנים, שבנחישות נהדרת חזרו להוביל תוך דקה. רונאלדו של שנה שעברה היה מנסה לבעוט את הכדור לשער מהזווית בו היה, והיום הוא שוב הראה כמה הוא התבגר, עם מסירה נהדרת לגיגס שבישל לפלטשר שער שני בקריריה בריברסייד. אולי היה פנדל, ואולי לא היה פנדל(גם ההילוכים החוזרים לא הוכיחו חד משמעית שלא היה מגע של שוורצר עם הרגל השמאלית ברונאלדו), אבל אם לארסנל מותר לקבל מתנות, אז גם לנו מותר. בכל מקרה היינו יותר טובים מבורו, שפרט לשער ולחצי מצב נוסף לא היוו איום ממשי, ואם קצת יותר ריכוז(ופחות עייפות מצטברת) של גיגסי זה היה נגמר כבר במחצית הראשונה. קצת הפחידה אותי הפציעה של רוני במחצית הראשונה, כי אם הוא צולע זו בטח לא סתם מכה.גם פלטשר שנפצע בהמשך לא נראה הכי טוב,ובוא נקווה שהם יהיו כשירים למשחק ביום רביעי. בסופו של יום המטרה הושגה-6 נקודות יתרון מצ'לסי, עברנו עוד מסוכה קשה, והפנים לבנפיקה ולשיטי בשבת. ואן דר סאר-לא היה צריך להתאמץ הרבההיום, אבל בכדורים שהגיעו עליו פעל כשורה ושוב הוכיח עליונות בכדורגי הגובה.6.5 גארי-שקט. בהגנה אין תלונות,אבל לא ראיתי יותר מדי ממנו בהתקפה.6 ריו-עוד משחק פנטסטי.6.5 וידיץ'-יחסית למשחקים האחרונים תצוגה לא מושלמת של וידיץ', היה קצת לחוץ בתחילת המשחק, בסוף התאזן ונתן משחק סביר.5.5 היינצה-משחק טוב שלו. פעיל בהתקפה, סולידי בהגנה. (לטעמי אין טעם להאשים אותו בשער, כי הוא עשה את מה שצריך והרחיק הכי טוב יחסית למצב בו היה)מענין לראות את מי פרגי יעדיף לקראת יום רביעי.6.5 רונאלדו-שוב המצטיין במגרש. רץ בלי הפסקה,משחק חכם, יוצר מצבים,מאיים על השער,מוסר,היה מעורב בשני השערים, פשוט מצוין.8 סקולסי-משחק שקט וטוב בהגנה,כמה מסירות גאוניות בהתקפה. עדין הייתי רוצה לראות ממנו יותר איומים על השער. 6.5 פלטשר-משחק מצוין. פרט לשער הניצחון הוא חילץ כדורים באמצע, חיפה על סקולס,שיחק בקור רוח וגם נתן אפשרות לקאריק לנוח. 6.5 גיגסי-היה פעיל,רץ הרבה, אבל העייפות משפיעה עליו והיה לא חד היום. 6 רוני-כמו תמיד היה פעלתן, משקיע המון כוחות, ייצר כמה מצבים פנטסטיים (איזה ראיית משחק אדירה), ועשה המון צרות להגנת בורו. 7 סאהה-טראומת סלטיק רשמית מאחוריו. פנדל טוב, משחק טוב, מלך השערים בליגה. יש יורש לרוד כבר אמרנו? 7.5
8 לרונלדו?וואו הגזמת בנאדם, ממש לא מגיע לו. סאהה לא מלך השערים בפרמיירליג, יש לו 7 כמו לרוני, אבל לג'ונסון יש 8. אתה קצת נדיב בציונים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לא יודע מה אתכם,אני דווקא חושב שהיה פנדל. שוורצר גלש בפראות לרגל של רונאלדו שקיפץ מעליו אבל איבד את שיווי המשקל שלו כמו שלכל שחקן זה היה יכול לקרות, בכל מקרה גם אם הוא לא נגע בו היה שם משחק מסוכן שהיה דורש פנדל. חוץ מזה, משחק טוב שלנו היום שידענו בחוכמה להוציא את שלושת הנקודות ממגרש קשה, ששנה שעברה ספגנו שם תבוסה 4-1 וזה כבר משמח.
פנדל לא היה ,ועל כך אן ספק בכלל , האנגלים הוכיחו שלא היה מגע בכלל ,שוב צלילה מכוערת ,ועוד אחת יותר מכוערת היתה כעבור מספר דקות כשראו בבירור אך רונלדו צולל לקרקע ,כשבזמן הצלילה הוא דוחף את רגלו לרגל שחקן בורו כדי ליצור מגע - מכוער ,מגעיל , מקומם ,ממש אן מילים . בסך הכל משחק מאוד מהיר ,כשבמחצית השניה דוקא בורו הנחותה החזיקה יותר בכדור ,אן הפתעות ורק לארסנל יש עוד סיכוי קלוש להצטרף לטבלה הנפרדת של 2 הראשונות ,כבר בסוף נובמבר הפרש חסר תקדים , הליגה הכי לא תחרותית בעולם -עצוב מאוד.
מה ש"קנה" אותי זה הדרך בה התנהג בשער השני.פרט לכך שהיה לו משחק טוב והוא השקיע המון וגרם לשער הראשון, המהלך של השער השני הראה כמה הוא התבגר כשחקן, וכמה קבוצתי הוא הפך להיות. אני משוכנע שלפני שנה רונאלדו האנוכי היה מנסה לחפש את השער, אבל כיום הוא הראה את ההתקדמות האדירה שלו. לדעתי הוא היה המצטיין היום,וה8 משקף את זה, ובכלל את התקופה הנהדרת בה הוא נמצא. ולא יודע אם אני נדיב, פשוט בסולם שלי5-5.5 מגיע לשחקנים שהיו פחות טובים, 6-6.5 למי שהיו ממוצעים, ו7 ומעלה למי שהתבלטו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אחד המשחקים הכי חלשים של רונלדו השנה , את המעורבות בגול הראשון הוא ירצה מהר מאוד לשכח , במחצית השניה הוא היה חלש להחריד ,ורק הבישול משפר לו את ההופעה , בסך הכל מאוד בינוני היום ועם המון איבודי כדור 5.5\6 מקסימום.
משחק קשה מאוד. בורו שיחקו טוב והניצחון לא הגיע בקלות. שימחה אותי המהירות והיעילות בהחזרת היתרון לאחר השויון של מידלסבורו. גיגס עם משחק חלש סך הכל למעט פעולות בודדות (כדוגמת בישול השער) נפלאות. גארי נויל לא תרם הרבה. רוני ורונאלדו עם פעולות טובות לצד דקות חלשות. לדעתי לא היה פנדל אבל מצד שני רונאלדו לא צלל בצורה בוטה. נראה שהוא באמת ניסה להמנע מההתקלות וכתוצאה מכך מעד. סך הכל התוצאה היא החשובה ביותר מהמשחק הזה ואותה השגנו.
רשמית? אני מוגדר כיהודי. בפועל אני לא ממש שומר על קשר לדת (או כל דת אחרת). לא מאמין שיש ישות אלוהית כלשהי.
איך אפשר לשכוח את המשחק הזה... הבעיה שמאז הספקתי לנסוע שוב ולצפות ב-0-0 זוועתי לא פחות נגד סנדרלנד באפריל (מזל שגם היה 0-2 על ארסנל!). האמת שההופעה של סר קליף מיד אחרי משחק נגד צ'לסי היתה קשה משהו אחרי כל האדרנלין, אבל עדיין היה נהדר.
אין ספק שכמות האופציות שלנו בחוד תהיה משמעותית יותר אחרי דצמבר: פרגי הודיע שרוסי יוחזר בינואר מההשאלה בניוקאסל, שהפכה לבזבוז זמן עבור כולם. הוא גם נשאל לגבי הארגריבס והעדיף לא ממש לדבר עליו בגלל ש: "Besides, I don't want to upset those poor Germans. They are very fragile." קורע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לטעמי זו הייתה טעות לשלוח את רוסי לקבוצה כמו ניוקאסל. נכון שאם הוא היה נשאר אצלנו הוא לא היה קמבל הרבה צ'אנסים, אבל פרגי היה צריך לקחת בחשבון שעם חלוצים כמו אובה מרטינס(כשמשלמים עליך 11 מיליון ליש"ט אתה לא תשב על הספסל) ושולה אמאובי(האשראי שלו בניוקאסל הרבה יותר גדול מזה של רוסי וגם הוא מועדף על פני האיטלקי), ולצד המערך ה4-5-1 של רודר, הסיכויים שרוסי יראה הרבה הרכב לא גדולים, ואני לא מבין למה פרגי התפתה לשלוח אותו לשם. היה לו "מזל" ששניהם נפצעו והוא קיבל פה ושם מקו םבהרכב, אבל זו נחמת עניים. אפילו אם הוא היה מושאל לקבוצת צ'מפיונשיפ התועלת שהיינו מפיקים ממנו הייתה גדולה, כי הוא היה משחק הרבה יותר זמן והביטחון שלו היה הרבה יותר גדול. עכשיו הוא חוזר אלינו בינואר עם 0 שערי פרמיירליג, אם תחרות עוד יותר גדולה בהרכב, ועם ביטחון לא הכי בשמיים.
סתם רציתי לציין ש: השחקן הסקוטי הגדול ביותר אגדה שלנו. השחקן הצפון אירי הגדול ביותר אגדה שלנו. השחקן האנגלי הגדול ביותר אגדה שלנו. ( יש כמה מהם ). השחקן האירי הגדול ביותר אגדה שלנו. השחקן הוולשי הגדול ביותר אגדה שלנו. נחמד..לא ככה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
לא יודע אם סר בובי צ'רלטון הוא הגדורגלן האנגלי הגדול מכולם. בתקופה שלו הכדורגל היה חובבני בהרבה, ואני לא בטוח ששחקנים כמו גארי ליניקר או אלן שירר (טפו) היו פחות מצליחים ממנו לו שיחקו בשנות השישים. הייתי אומר את אותו הדבר על ג'ורג' בסט אם צפון אירלנד הייתה מצמיחה שחקן גדול נוסף. אני גם לא בטוח שדניס לאו יותר גדול מקני דלגליש, אבל לא ראיתי אף אחד מהם בפעולה. כשאתה מדבר על השחקן הוויילסי, אתה מתכוון לגיגס או יוז?