אני לא חושב שיונייטד צריכה חלוץ עכשיו,במיוחד לאור העובדה שרוני וסאהה מספקים את הסחורה. אומנם הוא יכול להיות גיבוי לסאהה ולרוני כמו שאמר פה כבר Wazza.
ברור שיונייטד צריכה חלוץ. כדורגל הוא משחק של סגלים לא פחות משל קבוצות, ומה יש לנו מעבר לרוני וסאהה (שעדיין שביר מאוד ורגיש לפציעות)? סולשיאר, שפרגי אמר שישחק יותר באגף, וסמית' שנראה כרגע רחוק מאוד מכושר משחק. אין ספק שאנחנו צריכים חלוץ. ברור ששחקן בגילו של לארסון ובהשאלה זה לא בדיוק מה שאנחנו צריכים לטווח הארוך, אבל מה אתם מצפים שנוכל להשיג בינואר? טורס? חלומות בהקיציס. סיכוי נמוך שקבוצה כלשהי תשחרר שחקן ברמה כזאת בעיתוי הזה. לארסון שחקן טוב, הוא מכיר את הכדורגל הבריטי, הסיכוי שיתאקלם במהירות גבוה ואין אלא לברך על הרעיון (והביצוע השקט והמוצלח). ואגב, מישהו זוכר את גמר ליגת האלופות האחרון? הוא שינה לחלוטין את המשחק עם חוכמת המשחק שלו והיה זה שבסופו של דבר פרץ בעצם את ההגנה של ארסנל.
דקות אני בטוח שהוא יקבל. הוא כרגע אופציה שלישית בחוד אחרי רוני וסאהה. את סולשייר פרגוסון כבר הצהיר שהוא רוצה בתור שחקן אגף יותר מבתור חלוץ ואלן סמית' עדיין עסוק בחזרה לכושר (ובדקות ששיחק נראה מאוד רחוק מהכושר המקורי שלו). אני מניח שזה גם משאיר את רוסי בניוקאסל, למרות שיכול להיות שהוא יחזור עקב הדקות היחסית מעטות שהוא מקבל שם. מקווה שההשאלה הזו תשאיר את הראש שלנו נקי להחתים קשר בחלון ההעברות.
היינו צריכים פיתרון דחוף לטווח הקצר, וכל הכבוד לפרגי שמצא את השחקן המושלם. אני גם לא זוכר הרבה מקרים שהיינו כל כך יעילים וחשאיים בנושאי רכש. המהלך הזה הוא נכון לקבוצה מכל הבחינות. גם כלכלית, כי אני בספק שנמצא כל כך בזול שחקן בעל איכויות וניסיון כמו של לארסון וגם מקצועית, כי הוא למעשה פותר לנו את בעית העומק בהתקפה. הוא חלוץ שאפשר לסמוך עליו ברמות האלה והוא בעל יכולות נהדרות, והוא יאפשר לנו יותר רוטציות בהתקפה( סוף סוף לתת מנוחה לרוני). כמו שאמרתי כבר,הוא נכס לכל קבוצה, ובמקרה שלנו הוא מהווה את הגיבוי המושלם לחלוצים שלנו. עוד דבר טוב בו היא העובדה שהוא כבר שיחק בסלטיק,מכיר את המנטאליות הבריטית, ואני לא מאמין שתהיה בעיה של התאקלמות.
הבעיה היחידה היא שההשאלה היא עד מארס... מה יקרה אחר כך? אם הוא הופך לשחקן משמעותי אצלנו ועוזב חודשיים לפני סוף העונה זו מכה אדירה. אני מקווה שחשבו על זה... בקשר לסמית', לא ראינו אפילו סימן ממנו מאז ההדחה מגביע הליגה, הוא גם לא מגיע לספסל אפילו שיש לנו לוח משחקים עמוס והיינו יכולים להיעזר בחלוץ נוסף. המצב לא נראה טוב בשבילו ולדעתי, די בדומה לסיטואציה של רוסי בתחילת העונה, הוא כן יסכים בסוף להשאלה מחוסר ברירה.
החתמה די טובה של יונייטד, אבל מה הקטע הזה של השאלה רק עד מרץ? אם כבר משאילים אותו, אז עד סוף העונה(שזה רק עוד חודשיים נוספים לתקופת ההשאלה...).
הלסינבורג הסכימה רק בגלל שזה יוצא בפגרה של הליגה השבדית. מבחינת זה מצוין, גם כסף וגם אפשרות לתת ללארסון לשמור על כושר לקראת העונה החדשה.
נתון מעניין שפורסם ב24 שעות: חוקר אנגלי בדק ומצא שמכמות האנרגיה למוציא ויין רוני במשחק, אפשר להרתיח 16 כוסות תה, או לחלופין להאיר בית במשך 90 דקות.
בשביל לעבות את הרוטציה. כרגע יש לנו ארבעה חלוצים-שניים מועדים לפציעות, אחד חזר מפציעה ארוכה וכושרו לא ברור, ואחד שכבר שבר את הרגל פעמיים בקריירה הקצרה שלו.
ווס לא יותר קשוח מווידיץ', ו-ווס כן פחות טוב מווידיץ' מסיבה אחת: בשיאו הוא טוב לא פחות, אבל הוא שחקן חסר יציבות. גם בגלל שיש לו רקורד בעייתי של פציעות שמנע ממנו שוב ושוב לתפוס מקום קבוע בהרכב. ומה לעשות, יש לפרגי הזדמנות ליצור שותפות קבועה ואיכותית במרכז ההגנה. הוא לא הולך לוותר עליה כי זה לא טוב לווס והוא לא הולך לעשות רוטציות כי רוטציות במרכז ההגנה זה אסון פוטנציאלי. מה שחשוב זה מה שטוב לקבוצה. ואם ווס יבקש לעזוב, זה יהיה חבל מאוד, אבל אלו החיים. יילך ווס, פיקה או אוואנס יקודמו.