מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. קינג לדלי Member

מתי אליפות ?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרסון כנראה הולך לריאל, תודה לאל.

ואם ויירה זה הפיתרון שלנו, אז יש לנו בעיה.

3. W.Rooney Member

ויירה לא יגיע לאולד-טראפורד. האוהדים לא יאפשרו מעבר שכזה, וכמו שראינו בעבר, הקהל של יונייטד הוא גורם משפיע מאוד בהחלטות של ההנהלה. הרכש הריאלי ביותר לדעתי הוא קאריק, ואני לא מבין על מה ההתעכבות. הוא היחיד שבאמת יכול להגיע בקיץ הזה. כל שאר השמות, כגון פירלו (שכנראה יישאר במילאן, שתישאר בסרייה A) וגאטוסו (שהצהיר שיישאר במילאן בלי שום קשר לגזר הדין), לא הגיוניים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/06
  4. ManUtd Fan Member

אם אמרסון עובר לריאל, זה אומר שיש לנו הרבה יותר סיכויים להביא את דיארה. דיארה זה באמת שחקן שאני רוצה לראות אותו לבוש את החולצה שלנו. הוא בעצמו אמר שיש סיכוי שיעבור מליון לקבוצה אחרת.

5. W.Rooney Member

המעבר של דיארה לריאל מדריד נראה הרבה יותר קרוב מאשר מעבר לאולד-טראפורד כרגע.

6. ManUtd Fan Member

אני יודע, אבל אם קאפלו יקח את אמרסון, זה אומר שכנראה הוא ירד מאופצית דיארה, ולכן אני מקווה שהוא אמרתי שיש סיכוי טוב יותר שיגיע אלינוץ אבל זה רק אם אמרסון יעבור לריאל.

7. Raulito Madridista

למה אתה אומר את זה? יכול להיות מצב שגם נרכוש את שניהם. ואני לא מאמין שאתם תוציאו את הסכום שליון רוצה עבור דיארה: 35 מליון דולר. אם קבוצה תשלם את זה, זו רק ריאל מדריד, קשה לי לראות את ליון יורדת מהמחיר הנשיא שלה עקשן. אתם בעצמכם שמעתם כמה היה קשה לצ'לסי לרכוש את אסיין משם. דיארה עצמו התבטא למארקה ואמר שהמועדון המועדף עליו הוא ריאל מדריד. בכל מקרה אני חושב שהשחקן יישאר בליון בסופו של דבר אם הוא לא יעבור לריאל מדריד.

רובי קין, כמו שענו לך בדיון על השחיתות באיטליה, אני אנסח את זה אחרת" תיהיה בטוח שאינטר תיקח אליפות, לפני שטוטהנאם שלך יעפילו לצ'מפיונס ליג". בעונה הכי גרועה של ארסנל בעידן וונגר, ובעונה הכי טובה שלכם, אתם מאבדים במחזור האחרון את המקום הרביעי לטובת התותחנים. אם זה לא לוזריות אז מה כן?

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/06
  8. THE STRETFORD END Member

W.Rooney
    אני חושב שאתה קצת מתבלבל בין יונייטד לבית'ר ירושלים.
    עם כל הכבוד לכוח ולרצון האוהדים אלכס פרגוסון זה לא משה דדש,אברהם לוי ו...גיא עזורי,
    אם הוא ירצה את ווירה(ואני מקווה שלא)אז הקהל יכול לקפוץ עד מחר.,מה זה לא יאפשרו את זה?השתגעת?
    חוץ מזה הבאנו את אלן סמית שהיה שנוא לא פחות ואולי אף יותר,מבחינתי ומבחינת כל אוהד אמיתי ברגע שהוא לבש את החולצה האדומה שלנו הוא הופך להיות חלק מהמשפחה.

9. W.Rooney Member

אני בטוח שאם ביום בהיר אחד תראה את ויירה לובש את החולצה האדומה של יונייטד, לא תשייך אותו למשפחה. אחד השחקנים השנואים באולד-טראפורד, כמו פטריק ויירה, לעולם לא יגיע, וגם אם כן, מבחינתי לפחות, הוא לא ייחשב כחלק מהמשפחה שנקראת מנצ'סטר יונייטד.

10. THE STRETFORD END Member

אההה,ואם ווירה יגיע לשחק ביונייטד ויכבוש שער בדקה ה 90 בגמר ליגת האלופות לא תשמח?לא תאהב אותו הכי הכי בעולם?
    אוקצור,מי שמגיע לשחק ביונייטד הוא חלק מהמשפחה!(אתה אולי אוהד מאומץ)
    דבר שני,הקהל במנצסטר מעולם לא השפיע על קנייה או מכירת שחקנים כמו שאתה טוען!

11. W.Rooney Member

הכוונה הייתה שהקהל משפיע לעיתים על החלטות שונות של ההנהלה.
    ויירה משחק אצלנו? ויירה כבש שער במדי יונייטד? לא. אל תתעסק ב"אם", כי אתה מבזבז לעצמך את הזמן.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל, אם להוסיף לדוגמא של סטרטפורד עם סמית, אני מזכיר שהשחקן הגדול בהסטוריה של המועדון הגיע מלידס. זה שינה למישהו? הבעייה היא שהשחקן הזה נמצא מעבר לשיא ואחרי שתי עונות חלשות, לא קנייה אידיאלית.

13. THE STRETFORD END Member

אבל אתה כתבת שהאוהדים לא יאפשרו מעבר של ויירה ליונייטד,אז איך זה 5 דקות אחרי זה הפך להשפעה
    על החלטות שונות של ההנהלה?

ותראה מה כתבת לפני רגע:"אני בטוח שאם ביום בהיר אחד תראה את ויירה לובש את החולצה האדומה של יונייטד...."

אז מי מתעסק ב...אם?

14. Keano-16 Member

לדעתי להביא את קאריק זה טפשי, ועוד בסכום שהספרס רוצים עבורו.
    במה הוא עדיף על ניקי באט למשל?

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביכולת המסירה. עדיף? עדיף מילה קטנה. אלה שתי ליגות אחרות.