מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. AW forever Member

??? ראינו את אותו המשחק?

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא אומר שהגיע לנו לנצח (כי לא הגיע לנו), אני רק נמצא עכשיו בשלב ה"מה היה קורה אילו". הייתה החמצה גדולה של גיגס קצת אחרי הגול, אחת של רונאלדו ואחת של רוני.

3. Claret&Blue Member

כנראה שלא. אתה לא ראית משחק עם החמצות נאיביות של רונאלדו, סאהה, גיגס ורוני?

4. MHFC Member

ההחמצה של סאהה/רונלדו הייתה הגדולה ביותר.
    שניהם 2-3 מטר מול השער ואפילו לא הצליחו להוציא בעיטה.

חוץ מההחמצה הזאת, היו עוד המון מצבים שיונייטד לא ניצלה במתפרצות במחצית השנייה.

5. W.Rooney Member

אכזבה ענקית בסיום. עוד לפני המשחק הייתה לי הרגשה טובה, אבל השער המקרי של קראבליו חילק את הנקודות באולד טראפורד.

סאהה עם שער ענק. כ"כ אלגנטי, כ"כ מדוייק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    רוני לא במשחק גדול, לא בלט כמו שציפו ממנו במשחק חשוב כ"כ. גיגס היה צריך לסיים את הריצה אל השער במחצית הראשונה עם כדור ברשת, אבל העדיף לנסות מסירת רוחב. רונאלדו היה היום רע. כמה כדרורים טובים, אבל אפשר היה לראות יותר מדי ריצות מיותרות, במקום העברת הכדור למרכז, נסיון לרוץ מהחצי ולעבור בדרך שניים-שלושה מגנים של צ'לסי. היה חייב לשחק קבוצתי יותר, ככה זה לא יילך.

סאהה היה צריך לגמור את המשחק במחצית השניה עם הכדור שהגיע אליו לאחר שפגע בחזה של רונאלדו, אבל התגובה שלו הייתה איטית מדי.

ציפיתי לנצח היום, אני מעט מאוכזב מהתוצאה. ברביעי אברטון מגיעים לאולד טראפורד. חייבים להוציא את 3 הנקודות לקראת המשחק הקשה נגד בורו בשבת.

6. Legolas Member

לא משחק מבריק שלנו היום,אבל עדין לשחק נגד צ'לסי זה תמיד קשה ולמרות שלא ניצחנו שמרנו על הפער של ה3 נק' על צ'לסי.
    סאהה עם גול מבריק(רק חבל שבשער שספגנו היה באשמתו החלקית) ומשחק טוב,רוני לא היה מעורב מספיק במשחק ולמרות שניסה כמה פריצות הוא נעצר בבלמים,כמובן היו כמה מסירות גאוניות בנגיעה שהביאו למצבים מסוכנים. רונאלדו ביום רע שלא הלך לו הרבה דברים ויותר הזכיר את רונאלדו של לפני שנה,ושני מצבים שהוא יכל לנצל.
    קאריק במשחק טוב היום שהיה פשוט מעולה בחלק ההגנתי(אני אפילו לא אדבר הפעם על החלק ההתקפי כי שמשחקים נגד צ'לסי קשה לתרום להתקפה הרבה, שצריך לעזור להגנה באופן תמידי) וסקולס עם משחק דיי פושר שלא עלה להתקפה.
    ההגנה הייתה היום טובה שהיינזה עם לוחמה חסרת פשרות, ווידץ' ופרדיניד במשחק מעולה.

7. michalassaf Member

יש לי שאלה?
    פרגסון לא ראה את אותו משחק שאנחנו ראינו?

מתחילת המחצית השנייה צלסי לחצו כל הזמן
    השער היה באוויר! כאילו כתבו אותו על הקיר
    למה הוא לא עשה חילוף?
    גיגס כל הזמן בא לאמצע
    צד שמאל של ההגנה היה פתוח
    אני פשוט לא מבינה את זה
    אם כל ההזדמנויות שלנו הייתי יכולים לנצח
    אבל תכלס צריך להגיד תודה שזה נגמר 1-1 למה עוד 15 דקות ככה היינו מפסידים
    אוף איזה עצבים!

8. George Best Member

שלום לכם מלונדון.
    עקב עיכובים בטיסה ופקקים לא אופיינים ביום ראשון, הגעתי למלון רק ב3 וחצי.ישר הלכתי לפאב, אווירה נחמדה, ואיזה גינס משובח, תענוג.
    בקשר למשחק, הוא היה שלנו וחבל שאיבדנו אותו, עד הדקה ה60 צ'לסי לא עשתה כלום, ולנו היו כמה מצבים טובים להגדיל את התוצאה.שער אדיר של סאהה, חלוץ נפלא.
    משחק מצוין של רונאלדו, אני מאוד מקווה שהפציעה לא קשה והוא יוכל לשחק מול אברטון בעוד שלושה ימים.
    גיגסי היה טוב, רוני לא איים על השער אבל רשם אסיסט וכמה מסירות טובות, סקולסי נפלא ווידיץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. THE STRETFORD END Member

אני מאוכזב,אחרי מחצית ראשונה בשליטה מוחלטת,אחרי שבתחילת המחצית השנייה הגענו לכמה הזדמנויות מצויינות,לא ניצלנו את זה,אפשרנו לצ'לסי לחזור למשחק(מוריניו)ותיקו בהחלט מוצדק למרות שמבחינת מצבים צ'לסי לא יותר מדי הטרידה אותנו.

לא שניצחון או הפסד שלנו היה קובע יותר מדי לגבי ההמשך אבל חבל שאנחנו לא נכנסים לקראת דצמבר עם הפרש גדול יותר,
    אבל צ'לסי קבוצה יותר מהכל חזקה,חזקה מאוד,עם מנג'ר ממולח,עם שחקנים שלא מאבדים את הראש,
    גם יונייטד כזו וזה ההבדל וההתבגרות שלנו לאחר תהליך של כמה עונות.

ואן דר סאר - סאהה הפריע לו בשער,חוץ מזה עצר כמה בעיטות מרחוק,5.5.
    נוויל - חזק,יציב,6.
    וידיץ - יאפ סתאם בגדולתו,7.
    ריו - שיחק טוב,6.5.
    היינצה - איזה כאב ראש יש לפרגי,הוא או אברה?6.
    קאריק - משחק מרשים שלו,זה שהוא מוסר בחסד וממעט לאבד כדורים זה לא חדש,אבל היום שיחק חכם,סגר שטחים נכון,חילץ כדורים,7.
    סקולס - פרווה,לא טעה אבל לא השפיע יותר מדי,5.
    רונאלדו - לא מבין מה הטענות לגביו,פריצות מסוכנות אחרי מבצעים שבהם עבר שחקנים,לפעמים הוכשל וקיבלנו בעיטות חופשיות,מסר כשהיה צריך,עזר בהגנה,בעיטה חופשית מסוכנת,התבגר,6.
    גיגס - יותר מעורב במחצית הראשונה,קצת הלך לאיבוד בשנייה,הנסיון והחוכמה מאשפרים לו לתפקד בין האגף לאמצע,6.
    רוניי - גם הוא היה טוב בראשונה וחלש יותר בשניייה,יותר מדי היה תקוע באגף וזה לא מנע מאסיין לעלות למעלה ולסכן מצד ימין,בישול יפה,5.5.
    סאהה- שער סופר איכותי,עבד קשה,6.

היה אפשר להוציא יותר מהמשחק הזה,היינו בעמדת יתרון,אבל לא קל נגד שכירי החרב,
    אז אכזבה שלא ניצחנו אבל אנחנו בדרך הנכונה,

יום רביעי אברטון וזה לא יהיה קל.

10. THE STRETFORD END Member

כתבה על וידיץ,אולי השחקן המרשים ביותר שלנו עד כה העונה,
    העיקר שהיו פה ליצנים שטענו שפרגוסון ממזמן איבד את הטאצ' בכל הנוגע לשחקני הרכש:

http://football.guardian.co.uk/comment/sto...1957169,00.html

11. ~Man-Utd~ Member

משחק מאוזן מאוד, מחצית ראשונה בשליטה של הונייטד, מחצית שניה של צ'לסי.
    וידיץ' במשחק מעולה. בכלל כל חוליית ההגנה נלחמו והיו מצוינים.
    קאריק עשה את העבודה מצוין, וללא טעויות, סקולס שוב במשחק פשוט וחכם אך היה חסר קצת יצירתיות.
    משחק אגפים טוב מאוד של רונאלדו וגיגס, המון הזדמנויות הגיעו מן האגפים. לא מבין את הטענות לגביי רונאלדו. היה אולי פעמיים בהם הוא עשה טעות כאשר רץ עד לאיזור הקרן ואז נתקע שם עם שני מגנים...
    סאהה, חלוץ אדיר, שער חכם ומדיוק מאוד כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .

מהמשחק עצמו אפשר לראות בהחלט את ההתקדמות של היונייטד השנה, לא נפלנו מצ'לסי ואפילו הגענו למס' מצבי הבקעה גדול יותר.
    ההבדל המשמעותי בין היונייטד לצ'לסי השנה הוא הספסל. כאשר היונייטד מגיעה לדקה 86 ואין לה למעשה איזה שחקן שיכול לשנות או לעשות משהו במשחק הזה, ובשל פציעה של רונאלדו נכנסים פלטצ'ר ואושיי. שום שחקן התקפי על הספסל.
    לעומת זאת צ'לסי עם שלושה חילופים (רובן, קול ופריירה) ושלא נדבר על אלה שלא זומנו לסגל (מיקל, רייט פיליפס, קאלו, וכו').
    אנו חייבים להתחזק בשניים או שלושה שחקנים בינואר.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וידיץ' היה אחד הבלמים הכי מבוקשים בגרמניה. שאלקה, ברמן ובאיירן היו מוכנות לשים עליו הרבה כסף. עוד לפני שהיה בספרטק מוסקבה. נמניה הוא לה האינדיקציה אם פרגי הצליח או לא. הוא הימור בטוח. אבל, אין ספק שרואים את העבודה האדירה של פרגי בשילוב הבלם והתיאום עם ריו. הוא בלם נפלא, אין ספק. אבל לא איזו תגלית מרעישה של פרגוסון, בטח ולבטח שלא במחיר ששולם עליו.

13. THE STRETFORD END Member

הימור בטוח,יש דבר כזה?אתה יודע כמה אנשים נפלו העונה בהימורים הכביכול בטוחים שלהם כשחשבו שארסנל תנצח בבית את וילה,בורו ובמיוחד ניוקאסל?
    אתה זוכר קשר ארגנטינאי שהיה השחקן הטוב ביותר בליגה האיטלקית,אחד שמארדונה אמר שהוא היורש שלו,אחד בשם ורון,גם הוא היה הימור בטוח לא?

אני לא שמעתי עליו לפני כן ועם כל הכבוד לשאלקה ואפילו ברמן או מי שזה לא יהיה מהליגה הגרמנית(בכל זאת הליגה ה 5 בחוזקה באירופה אחרי אנגליה,ספרד,איטליה וצרפת)אלה לא הקבוצות הגדולות של אירופה שמהם אתה מצפה שיחפצו בשחקן מסויים שנחשב להימור כזה בטוח,ריאל מדריד היתה צריכה חיזוק דחוף להגנה,גם מילאן כשהיה ידוע שיאפ סתאם עוזב,כנ'ל לגבי ארסנל וסול קמבל,אני לא ראיתי שהם עשו צעד בכיוון שלו לפני או אחרי ספרטק מוסקווה,
    אני לא זוכר מאבק ממושך בין יונייטד לאחרות לגביו כמו שחקנים אחרים.

אבל על הדרך בנוגע לכביכול איבוד הטאצ' של פרגוסון בנוגע לרכישות נוסיף את אברה והיינצה
    ואתה יודע מה,כמו שקאריק שיחק אתמול והראה מה הוא יכול לעשות אז בקרוב נוכל להוסיף גם אותו בפה מלא לרשימה המוצלחת.

14. Royrubi Member

לפי מה? אתה גם שוודי?

למרות הדירוג של הניציגות הצרפתיות באופ"א שכרגע טוב מאלו של הנציגות הגרמניות, עדיין מדובר אך ורק בנציגות ולא בליגה כולה. זה לא מדד, ולכן אתה מציג נתונים חובבניים גם נכון להיום, וגם נכון לסך הכל זכיות עלוב שיש לצרפתים החלשים. הליגה הגרמנית היא לפחות רביעית (אם לא יותר גבוה), וכוח של ליגה לא נמדדת אך ורק ע"פ הנציגות במפעלים השונים.

וידיץ' שחקן מצויין, אז אני מציע לנסות לצאת מהבועה, ולפתוח את עולם הכדורגל שלך לכל העולמות. גם אני אוהד של קבוצה מסויימת בליגה מסויימת, אבל אני לא עד כדי כך בור.

15. THE STRETFORD END Member

Royrubi
    אני לא מסתכל אפילו על המדדים של אופ'א,זה קישקוש אחד גדול.

הנציגות הגרמניות בשנים האחרונות מצליחות הרבה פחות במפעלים האירופאים מול קבוצות משאר הליגות הבכירות ואין מדד טוב יותר מזה לגבי האיכות של הליגות,משחקים של 1 על 1 לאורך תקופה לא קצרה,
    ולמרות שלא רואים זאת בתארים עדיין קבוצות צרפתיות מגיעות רחוק יותר במפעלים מהנציגות הגרמניות באירופה בשנים האחרונות שלא לדבר על הנציגות של ספרד,אנגליה ואיטליה
    ומעניין לדעת איזו ליגה משלושת אלה אתה חושב שהגרמנית טובה יותר?

השחקנים שכיככבו בליגה הצרפתית ויוצאים לשחק בשאר ליגות אירופה הם שחקנים מובילים ויש רבים רבים כאלה,הם יוצאים בעיקר כי הכסף הגדול נמצא באנגליה,ספרד,איטליה וגרמניה אבל את האיכות הבלתי פוסקת של השחקנים רואים באותן ליגות.

וידיץ שחקן מצויין,כתבתי שלא הכרתי אותו לפני,מה לעשות ואני לא עוקב בעדיקות אחרי הליגה ברוסיה,זה לא עושה את בור אלא אחד שלא מתעניין יותר מדי בליגה הרוסית,ממש פשע אהה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/06