למוריניו יש התלבטות עם אילו שחקנים לפתוח בקישור שלו: אסיין,מקאללה, למפארד ובאלאק, אם יהיו אלה שיפתחו, משמעות הדבר היא, לפחות באופן זמני, ויתור על משחק האגפים, כי רובן,רייט פיליפס וג'ו קול ישבו על הספסל. סלומון קאלו פצוע וייעדר, והדבר די מרמז שמוריניו ישתמש ברובן כחלוץ שני. בכל מקרה, אני מאמין שפרגי שוקל ממש ברצינות לפתוח עם עוד קשר במקום אחד משחקני ההתקפה.. קישור כזה מעובה זה לא דבר קל עבור סקולס וקאריק.
במשחק מחר, הכל יהיה תלוי מי ישלוט במרכז המגרש והאם נראה את אותה נחישות והקרבה כמו שראינו בשנה שעברה במשחק באולד טרפוד שניצחנו 1-0 משער של פלטשר שבפעם היחידה בכל זמנו ביונייטד שמחתי שהוא משחק אצלנו. נצטרך מחר את רוני בכושר טוב ויותר נחוץ כושר הבקעה טוב וזה כולל את סאהה שצריך למחוק את טראומת המשחק מול בנפיקה, עם החטאה ענקית מול השוער ואחרי דקותיים החטאת הפנדל. רונאלדו מתחילת העונה הוא באנקר שתמיד אפשר לשמוח עליו שהוא יעשה תעבודה שלו על הצד הטוב ביותר,מחר נקווה שהוא ימשיך ככה ויציג יכולת טובה כמו כל העונה(ושיגש נכון לכדור למען השם שהוא מול השוער ולא יעיף אותו ליצעים) וכמובן סקולס וקאריק וגיגס(או שנקבל הפתעה בצורת פלטשר) צריכים לעשות עבודה רבה מחר ולהחזיק את מרכז הקישור ולספק כדורים להתקפה בצורה טובה,קאריק מעל הכל צריך להתחיל להוכיח למה קנו אותו ב18 מיליון לש"ט.
שטויות.פרגי לא הולך לשנות שום הרכב, נראה לך שהוא יוותר על סאהה או רוני?אתה נורמלי? הקישור הזה ניצח 11 מ13 משחקים, אין שום סיבה שבעולם לשנות אותו, הקישור שלנו יסתדר יפה מאוד עם הכחולים, לעלות עם חלוץ אחד(זאת אומרת שאתה מוותר על סאהה, הרי את רוני לא תוציא), זו התאבדות, רוני כחלוץ בודד לא אפקטיבי בגרוש.
אני לא יופתע אם נקבל הפתעה בדמותו של פלטשר כמו במשחק מול ליברפול. במשחקים מהסוג הזה צריך את השחקן שיכול לשנות את המשחק מהספסל, ואני לא יופתע אם גיגסי יפנה את מקומו לסקוטי. צריך לקחת בחשבון שרוב השחקנים שיחקו 90 דקות בשבוע האחרון, ואי אפשר לצפות ששחקן כמו גיגסי בגילו ישחק כזאת כמות של שמקים בקצב כל כך אינטנסיבי. על שחקני המפתח מיותר להרחיב. כולנו יודעים את החשיבות של סקולסי בקישור, שעל חודו תקבע תוצאת הסיום. שליטה של צ'לסי באמצע, ונהיה בבעיה גדולה. מנגד, משחק מצוין של סקולסי, ויום טוב של קאריק, ואפשר להיות יותר רגועים. בחוד אני פוחד מאוד מהמצב הנפשי והביטחון של סאהה, ואני מקווה שפרגי נתן לו שטיפה טובה ושיחת עידוד אחרי המשחק באמצע השבוע, כי הדבר האחרון שחסר לנו כרגע זה שהוא יכנס לבצורת ושהביטחון שלו ירד.(אגב, הסאן מפרסם כי רונאלדו יבעט מעתה את הפנדלים. נכון?לא נכון? הזמן יגיד). רוני חייב לתפוס יום, וקל לא יהיה לו. גם בולארוז, וגם קראבליו הם לא טיול בפארק. החשיבות של רונאלדו במשחק היא גדולה מהרגיל, שכן הצד הימני של צ'לסי בהגנה הוא יחסית הכי חלש שלהם(ג'רמי או פריירה), ומשם יכולה לבוא הישועה.(בהנחה כמובן שפלטשר יפתח בימין ורונאלדו יוסת לשמאל). נכון שעל המשחק הזה לא תוכרע האליפות, אבל מחר נדע האם ההתקדמות שעשינו מספיקה בכדי לקרוא תיגר על צ'לסי, והאם לשחקנים שלנו יש את האופי להתגבר על המפלה בסקוטלנד. בוא נקווה גם ליום נטול פאשלות של ווב.
ושוב, בחזרה לתגובה הקודמת שלי, המשחק אצלנו בבית, ולכן אין שום סיבה לשנות את המערך לאחד יותר הגנתי בגלל צ'לסי. גם לפני ליברפול שמעתי טענות כאלה ואחרות על שינוי שהיוניטד צריכה לעשות בגלל שליברפול תבוא עם 5 קשרים, וראינו מה קרה בסופו של דבר כשהמערך הפחדני של ליברפול פשוט לא יכל להסתדר עם משחק האגפים שלנו ועם העובדה שבכל התקפה תקפנו עם הרבה מאוד שחקנים. אנחנו צריכים לשחק את ה4-4-2 הרגיל שלנו, ללחוץ על צ'לסי מהתחלה, מההתחלה לשלוט במשחק ולא לתת לצ'לסי לנשום. אין סיבה שנוותר על סאהה או רוני בשביל עוד שחקן קישור. מה גם ש5 שחקני קישור אצלנו, ו5 שחקני קישור אצל צ'לסי יגרמו לעומס רב במרכז המגרש, ויהיה לנו הרבה יותר קשה לעשות 2 דברים שאנחנו מצטינים בהם כשהראשון זה לפתח את משחק האגפים שלנו ( אולי משחק האגפים הטוב ביותר באנגליה היום ) , והשני זה ההצטרפות מאחור של סקולס. עומס בקישור ישחק לידים של צ'לסי ולסגנון המשחק שלה. נ.ב אני בספק אם קאריק יצליח להוכיח מתישהו את המחיר המפוצץ שהוא עלה לנו. גם בשיאו הוא היה שחקן של מקסימום 10 מיליון ליש"ט, אבל בגלל הלחץ של היוניטד למצוא קשר טוטנהם הצליחה לסחוט מהיוניטד סכום שהוא גבוהה מהערך האמיתי של קאריק. ועדיין, קאריק השנה עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק. לדעתי, הוא השחקן הכי לא בטוח ב11 של היוניטד היום, ואין לי ספק שאם היה לנו מחליף בעמדה של קאריק כמו שיש לנו נגיד באגף שמאל בהגנה, הוא לא היה מקבל את כמות הדקות שהוא קיבל עד היום. הגיע הזמן שקאריק יוכיח שהוא לא רק בורג במכונה המשומנת שמובילה את הליגה, אלא שהוא גם שחקן שיכול לעשות את ההבדל בעצמו.
אגב שחקני מפתח, לדעתי שחקן המפתח של צ'לסי מחר יהיה רובן. הוא משחק טוב עד כה העונה והוא בהחלט יוצר המון מצבים, למרות שהוא בדר''כ גם מחמיץ את רובם המוחלט, אבל זה באמת מרגיז לראות אותו לא מוסר אחרי דריבל מצויין ומחמיץ ברשלנות. למרות כל זאת, אני חושב שגול אחד יחזיר אותו למוטב. נקווה שזה לא יקרה נגדנו. נו מה, גנון?
נקווה שלא יראה את ההרכב הפותח - אחרי זה נדאג... ההרכב האידיאלי לאולד טראפורד מבחינת צ'לסי יהיה כמובן עם הרביעייה של מקה, אסיין, למפארד ובאלאק - אבל זה תלוי בפציעות של הגרמני והאוקראיני.
יש לך לינק או עוד פרטים בנוגע לזה? שיתפוצצו כולם, אין מה לעשות ברצלונה שמרצלונה רונלדיניו שמולנדיניו יונייטד המותג הכי זוהר בעולם. הסמל של יונייטד יותר חזק מכל כוסית אופנתית בעולם הכדורגל.
קליפ באורך דקה לקראת המשחק היום: http://www.youtube.com/watch?v=N_46zQ3MBmU וכמובן השער מהמפגש האחרון באולד טראפורד: http://www.youtube.com/watch?v=uvHMK72UNEk יכניס אתכם קצת לאווירה ..
ההפתעה היחידה היא הרכבתו של היינצה על חשבון אברה, אבל כנראה שפרגי מבין שלמשחק כזה עדיף את הקשיחות של גבי מאשר האלגנטיות של אברה. חוץ מזה, הרכב חזק ונטול הפתעות.
חבל. אמנם לפני המשחק הייתי קונה 1-1 בלי להתמקח, אבל כשרואים את כל ההחמצות הגדולות במחצית הראשונה, מבינים שאפשר היה להשיג מהמשחק הזה יותר.