מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Pipe Member

פרדי אדו על האפשרות לעבור ליונייטד:

Cristiano Ronaldo and Wayne Rooney are two of my favourite players and getting the chance to train with them will be unbelievable.

"Hopefully this will lead to an offer in January or in the summer transfer window next year.

"I hope I can show flashes of the kind of player I can become."

מרשים אותי שהוא מראש מודיע על רצונו לעבור ליונייטד ולא מתפתה אחרי הכסף (של צ'לסי). אם רק היו יותר שחקנים כאלו, הכדורגל היה במצב יותר טוב כיום.

2. KirkH Member

פחחח, לא מתפתה עאלק. הוא הבובה של נייקי והולך לאן ומתי שהם אומרים.

עד לפני שנה הוא עוד היה מקושר לצ'לסי (בעיקר בביקורים שלנו בארה"ב...) מאז שצ'לסי חתמה עם ספונסר מסויים השם שלו לא נשמע יותר בהקשר של הברידג'...

3. The UNITED Member

הוא לא מגיע רק כדי להתאמן, או שגם נבחן בקבוצה?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ניצחנו 2-1 בבראמול ליין לאחר חזרה מרשימה מפיגור, ואילולא שתי החמצות מזוויעות של רונאלדו התוצאה הייתה גבוהה יותר. ציונים אין, כי עקב סיבוכים טכנולוגיים התחלתי לראות את המשחק בדקה ה30.

5. THE STRETFORD END Member

כמה שפחדתי מהמשחק הזה כי משחקים מהסוג הזה,האווירה כמו שהיתה היום מזכירים משחקי גביע והכל יכול לקרות.
    10 דקות ראשונות של גישושים,לאחר מכן כ15 דקות היתה לי בעיה בלווין,לאחר מכן הסתדר וגם יונייטד הסתדרה ואחרי הפיגור שלטה ללא עוררין.
    קשה,קשה,קשה לפרוץ קבוצה שמגנה ומגנה בלחימה ללא פשרות אבל השערים היו עניין של זמן,
    שער ראשון עם בישול מצויין של נוויל לרוניי,בכלל נוויל ממשיך משחק נוסף להיות מצויין כשהוא תומך בהתקפה,ההגבהות שלו היו היום חדות ומסוכנות,
    השער השני עם הגבהה טובה של אברה ווולה אדיר של רוניי,
    רונאלדו עם החטאה מבית היוצר של ארסנל מלפני שבועיים(אבל משחק מצויין שלו)מסירת רוחב של גיגס אחרי הכנסה בעקב של רוניי ורונאלדו מול שער ריק מ 3 מטר מעל למשקוף,
    בין לבין היו חצאי מצבים שלנו וכמה בעיטות למסגרת,
    קשה אבל הוכחנו אופי,ממשיכים לשחק התקפי,חיובי ומגיעים למשחק נגד צ'לסי עם 3 נקודות פור וזה היה חשוב יותר מהכל היום,

עוד לפני צ'לסי סלטיק בחוץ,ההרכב החזק עלה היום,אני מאמין שנגד סלטיק יהיו כמה שינויים,
    בסך הכל כרגע הביצים היותר חשובות הן בסל של הליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/06
  6. Pipe Member

עוד ניצחון חשוב מאוד שלנו. כמו שכבר ידענו מראש, משחקים מהסוג הזה תמיד מקשים עלינו.האקסטרה מוטיבציה של השחקנים היריבים כשהם פוגשים את היונייטד,התחושה שאין מה להפסיד,וכל שאר הסיפורים המוכרים.שוב הצלחנו להראות אופי נהדר,לחזור מפיגור,לקחת את הנקודות ולהגיע למשחק מול צ'לסי ביתרון בטבלה. שפילד התבנקרה כל המשחק, ואם קצת יותר דיוק היינו יכולים להבקיע לפחות עוד 3-4 שערים. רונאלדו עם אחת מהחמצות השנה, נוויל שוב נבהל כשמגיע למצב טוב,רונאלדו עוד פעם מ2 מטר, סאהה מול השער,סקולסי, ואני יכול להמשיך. שוב הגענו לכל כך הרבה מצבים,אבל הקשנו קצת את החיים לקראת הסיום.
    בשער הראשון בישול פנטסטי של נוויל לרוני וטכניקה הנדרת של וואזה בהשתלטות על הכדור, בשער השני בישול עוד יותר פנטסטי של אברה ווולה אדיר של ויין, שאחרי השבוע האחרון אני משוכנע שאין מישהו אחד שיעז לבקר אותו.
    קפץ לי הלב כשראיתי שסאהה נפצע, למזלנו זו רק מכה יבשה. יום רביעי סלטיק, פרגי יהיה חייב לתת מנוחה לכמה שחקנים, כי פשוט אי אפשר לתת לאותם 11 לשחק 3 משחקים כל כך אינטנסיביים בתוך שבוע.

ציונים:
    ואן דא סאר-לטעמי תגובה קצת מאוחרת שלו בשער הראשון, פרט לכך לא הייתה לו יותר מדי עבודה. 5.5
    גארי-יש לו פוביה מהבקעות. חוץ מזה, משחק פנטסטי- בישול נהדר,עבודת הגנה מצוינת,הגבהות מדויקות,תורם בהתקפה,בהגנה, יותר מזה לא צריך.6.5
    ריו-לא נראה לי שראיתי משחק שלו שבו הוא היה יותר למעלה מאשר בהגנה. תמיד יש פעם ראשונה. כך או כך, היה סולידי כמו תמיד.6.5
    וידיץ'-היה מובטל הערב.6
    אברה-לא משחק הכי טוב שלו. מחצית ראשונה רעה,כיסוי לקוי בשער של גילספי, במחצית הראשונה השתפר, וקינח עם הבישול לרוני, אבל הוא יכול להרבה יותר. 5.5
    רונאלדו-החמצות מסמרות שיער. היה יכול לגמור עם שלישייה. אם להתעלם מזה, היה מצוין, לא הפסיק לרוץ,לא אנוכי,מדויק,חד, רונאלדו שאנחנו אוהבים לראות.6.5
    סקולסי-פעיל מאוד בהתקפה,מחזיק את הקישור בצורה נהדרת, ומדויק מאוד.6
    קאריק-טוב בהגנה,לא מורגש בכלל בהתקפה. מכל חולית הקישור הוא הכי פחות דומיננטי, ואני מחכה כבר לרגע שבו הוא יצבור יותר ביטחון והמצב הזה ישתנה.5.5
    גיגסי-מאסטרו. כל כך כיף להגיד את זה.7
    רוני- :aaa8: 9
    סאהה-אם קצת יותר ריכוז היה מסיים עם שער או שנים. משחק טוב,רץ,משקיע,פעיל, כמו תמיד.6.5

7. ארצ'י באנקר Member

אחרי ההנאה מהתוצאה היום נשאר לחשוב בצער איך לא יצאנו עם
    נקודה מקופנהגן , נקודה שהיתה מאפשרת ליונייטד לנוח קצת
    מול הבויז ולהתכונן טוב יותר לרוסים.

8. קינג לדלי Member

הלואי שיונייטד תחזיר כבר את כתר האליפות.
    אני אישית לא האמנתי שתהיו במצב כזה,ולא מאמין שתקחו אליפות,אבל אם תיקחו אני אהיה מאושר.

עכשיו אתם חייבים לנצח את צ'לסי.

9. W.Rooney Member

משחק טוב מאוד שלנו היום. היינו יכולים לגמור את המשחק גם עם חמישייה בשער של קני, לולא החמצות בלתי נתפסות של רונאלדו.
    רוני הרשים בשני שערים גדולים, ואני מאוד מאוד מקווה שהיכולת הזו תמשיך גם במשחקים החשובים ביותר שלנו בינתיים העונה - נגד סלטיק וצ'לסי.

בינתיים אנחנו עם תוצאות נהדרות בחוץ, והמשחק מול סלטיק חייב להיות עוד משוכה שניתן לעבור בדרך לשמינית הגמר בצ'מפיונס ליג העונה.

10. `cr7 Member

מישהו יכול להביא לינקים לגולים של היום?

11. Riki Member

12. George Best Member

לא מבין מדוע מגדירים את המשחק מול סלטיק כמשחק עונה, לדעתי זו שטות אחת גדולה.
    בוא נגיד שאנחנו מפסידים חלילה וחס, אנחנו עדיין במצב מצוין לעלות.תיקו יהיה פנטסטי עבורנו ויעלה אותנו סופית, "משחק עונה" עאלק.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקי הליגה הבאים חשובים יותר מהמשחק נגד סלטיק. כל עוד נעלה לשלב הבא בליגת האלופות, באמת לא משנה איך. הבעיה היא שאם ניקח סיכון נגד סלטיק וזה לא יצליח, נגיע למשחק האחרון נגד בנפיקה כשהכל עוד פתוח ואנחנו לא רוצים לעשות את זה שוב מעמדה של סכנה.

14. ארצ'י באנקר Member

אם נוציא נקודה מגלזגו אז יהיה אפשר לישון בשקט.
    מה יקרה אם נפסיד שם?
    עוד פעם כאבי ראש ולחץ לפני בנפיקה , מראש לא היינו צריכים
    להגיע לזה .
    משחק העונה זה לא.. אבל משחק טוב עם דם רע בטוח יהיה שם.

15. THE STRETFORD END Member

אחרי המשחק אתמול היו קצת מעשי ונדליזם בשפילד מצד אוהדי יונייטד,בגלל זה אלו שחזרו ברכבת התעכבו בשפילד בתחנת הרכבת,הורידו אותם מרכבת אחת והעבירו אותם לאחת אחרת וכשהגיעו למנצסטר פיקדלי חיכו להם שם כמה עשרות שוטרים וכלבים,
    מה השוטרים חשבו למצוא או את מי אין לי מושג,זה לא הפריע לאוהדי היונייטד להמשיך לשיר כשהם מחכים בתוך הקרון:

http://www.youtube.com/watch?v=sXQRCEQ-7pM

http://www.youtube.com/watch?v=ZlP1J8aspsU

http://www.youtube.com/watch?v=b49cwd7kSQ0