אתה נורמלי? מעבר לשיא או לא, שתיהם יחד עם מקאללה הקשרים האחוריים הטובים בעולם, גם כיום. מה גם שהמחיר עלול להיות זול יחסית, במידה ויובה אכן תירד.
האתר בסדר, לא נראה הכי מקצועי. הישן יותר טוב. ובקשר לויירה ואמרסון, שניהם כבר עברו את ה-30, ( ויירה השנה, לא? ) ועדיף כבר לקחת מישהו צעיר, אבל עדיין בין הטובים בעולם כמו למשל הארגריבס ( בדרך לאחד הטובים בעולם וכבר עכשיו נמצא ברמה הגבוהה ביותר ), ופירלו, שביחס לויירה ואמרסון עדיין צעיר.
פירלו לא ממש קשר אחורי. הוא קשר מרכזי באמצע. הארגריבס בין הטובים בעולם? מקומו בהרכב של באיירן היה מוטל בספק. הוא לא נכנס לעשירייה הראשונה בעמדתו.
נו שזה בערך מה שמנצ'סטר צריכה, מרכז שדה. ועדיף מרכז שדה תוקף מאשר הגנתי. בקשר להארגריבס, יש לו פוטנציאל, וגם אם הוא לא בעשירייה, שחקן מצויין, שלדעתי יכול לעזור ליונייטד.
האגריבס לדעתי הביא משחק אחד טוב במונדיאל וזה לא כי הוא היה טוב בזכות הכישורים המעולים שלו. הוא לא הפסיק לרוץ ותקף ונתן גם הגנה אבל לא הראה יכולות הגנתיות מעולות. בשאר המשחקים רק פחדתי הוא יקבל אדום מרוב כל העבירות שהוא עשה.
בלי קשר לזה שהיינצה הוא שחקן נשמה, אני בטוח שכל שחקן שהיה עובר את מה שרונאלדו עבר מאז המשחק מול אנגליה היה שוקל את המשך דרכו בליגה האנגלית. הסגל המלא למסע בד''א שיחל מחר: Foster, Steele, Bardsley, OShea, Simpson, Brown, Evans, Evra, D Jones, Fletcher, Richardson, Eagles, Miller, Scholes, Giggs, Rossi, Solskjaer, Dong. השחקנים שלא ישותפו: Edwin Van Der Sar (Resting after the WC) Nemanja Vidic (injured, didnt play in the WC) Rio Ferdinand (Resting after the WC) Gabriel Heinze (Resting after the WC) Gare Neville (Resting after the WC) Gerard Pique (Representing spain in the UEFA U-19 Championships) Mikael Silvestre (Resting after the WC) Alan Smith (suffering from a broken leg) Ji-Sung Park (Resting after the WC) Cristiano Ronaldo (Resting after the WC) Wayne Rooney (Resting after the WC) Ruud Van Nistelrooy (Resting after the WC)
תיארתי לעצמי שזאת תהיה התגובה. אבל כן, אני נורמלי. שני שחקנים בני 30 פלוס הם לא ממש מה שאנחנו צריכים, ואני לא בטוח שאנחנו רוצים להמר שאמרסון יסתגל לליגה האנגלית בגילו. ויירה, אם כבר, הוא אופציה יותר הגיונית אבל הוא לא מסוגל למשוך עונה שלמה ברמה גבוהה, כפי שראינו בשלוש השנים האחרונות. ולכן, מה לעשות, הם לא צריכים להיות האופציות לחידוש מרכז השדה שלנו. אני, בניגוד לאחרים, דווקא מעריך את הארגריבס. לא שחקן גדול, ממש לא, אבל עושה את העבודה שלו ובשקט.
אהבתי את העיצוב של האתר החדש, לא הכי מקצועי, אבל העיצוב אהבתי מאוד. בינתיים יש תקלות, הוא לא הכי מהיר, אבל אני מאמין שזה יעבור עם הזמן (יכול להיות שזה רק במחשב שלי?). החלום שלי שפירלו ישחק ביונייטד הלך. כמה חבל. מילאן לא תרד ליגה, אלא לא תשחק בעונה הבאה בצ'מפיונס ליג. מה שאומר שגם גאטוסו לא יגיע. חבל מאוד. קווינטון פורצ'ן ככל הנראה יעבור לשחק בבולטון.
זה לא סופי. ולפי דעתי גם הקבוצות שירדו יערערו ויזכו אותם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אני מת שהם ירדו...כל הקבוצות חוץ מפיורנטינה כי הם הכי מסכנים הורידו אותם לליגה שלישית והם עלו ועכשיו שהם מצליחים מורידים אותם עוד פעם חחחחחח
אמרתי את זה לרודס ואני אגיד את זה גם לך - זה לא משנה כמה פיורנטינה מסכנים, כי אם הם היו מעורבים בהטיית משחקים הם צריכים להיענש בדיוק כמו 3 הקבוצות האחרות.
אינטר תגיד , אם יורידו 19 קבוצות אתה חושב שאינטר תצליח לקחת אליפות ?... הקבוצה הכי אוברייטד ואפורה מבין הגדולות של אירופה. ככה שנים מאז שנולדתי.
אפורה?! אוברייטד?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx עזוב רובו, אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח....