משחק חוץ קשה,אחד הקשים שיש בליגה, הגשם הכבד הפך את המשטח לכבד בגלל השלוליות שלקח להם זמן עד שנוקזו והקשה על השחקנים, אבל ידענו לצאת מזה כמו שצריך כשבגדול שלטנו במשחק,מחצית ראשונה עם טיפה יותר ריכוז של רוניי היינו יכולים לרדת ביתרון, במחצית השנייה בלקבורן קצת חזרו לעצמם,היה די שקול אבל שוב האיכות שלנו ובמקרה של השער שלנו כשראיין גיגס שלא מוותר על כדור קשה וסיומת לא קלה בכלל של סאהה שהיה עם התנועה קדימה ולאחר מכן השליטה היתה כולה שלנו,יכולנו להבקיע עוד אבל גם 1-0 קטן הוא גדול. אפשר לציין את ואן דר סאר ואולי בפעם האלף אני אציין איזה הבדל זה שיש לנו שוער שמביא נקודות אחרי שנים של שוערים בינונים שפעם היו ככה ופעם ככה,ואן דר סאר בדקה ה 87 מציל אולי 3 נקודות. רונאלדו המצטיין בשדה,מוסר,מסכן את השער,עוזר להגנה,מצויין. גורג'י בוי,לגבי גארי נוויל השדר אמר שעוד במחצית הראשונה נוויל אמר לספסל על פציעה שיש לו(כנראה אותה פציעה שבגללה החמיץ את קופנהגן לפני שבועיים,אותה פציעה שבגללה הושבת נגד קופנהגן וויגן לפני חודש)ולכן הוחלף במחצית,אושה עשה עבודה טובה ושוב הוכיח שמקומו הוא בהגנה ולא בקישור האחורי. אני לא סובל את המשחקים בשעה הזו ביום שבת,כל השבת אני במתח והזמן לא זז ואין חשק לעשות כלום עד למשחק, נצא לשתות להרגע קצת,שבוע הבא שפילד יונייטד בחוץ ואסור לזלזל,תזכרו את קרו וסאותנד,אין מתנות חינם, חובה לנצח בכדי לבוא נגד צ'לסי עם יתרון 3 הנקודות.
פרגי אחרי המשחק: "I think January will be pivotal and we need to keep the injury situation low-key. העפתי מבט בלוח המשחקים ולא ראיתי משחקים מיוחדים (חוץ מארסנל, כמובן). יכול להיות שהוא מדבר על חיזוק קריטי (מה גם שהוא מדבר על הצורך במספר פציעות קטן)?
ההחמצות של רוני לא היו גדולות ולא נעליים. בהחמצה הראשונה היה קשה לו לאמוד את התזמון של הכדור בגלל הבוץ בהחמצה השניה פרידל סגר מצויין והיה כמעט בלתי אפשרי להשחיל לו. דווקא סקולסי המנוסה עשה בדקה השמונים בערך טעות של ילד כשהתמזמז עם הכדור ברחבה במקום להעיף אותו קיבינימאט. גיגס שם בישול עם הרבה כישרון ורונאלדו לימד אותנו שוב שהוא לא למד לשחרר את הכדור בטיימינג הנכון. ראיתי דגלי פורטוגל ביציע האדום ואני תוהה אם זה כדי להקניט את הנבחרת או שזה לכבוד הבוגד בפוטנציה (רונאלדו) העיקר ניצחנו ושיתפצצו כולם.
ניצחנו היום ובצדק. אומנם לא יכולת יוצאת מן הכלל, אבל בהתחשב במגרש הקשה, 1-0 קטן בהחלט ראוי לנו היום. רוני היה צריך לכבוש לפחות פעם אחת משני המצבים שלו, הראשון היה באמת קשה, אבל אני בטוח שאם המשחק היה נערך במקום אחר, או בתנאים אחרים, הכדור הזה היה ברשת. בכל מקרה, הפעם סאהה הצליח לכבוש, אחרי כמה החטאות נוראיות במשחקים האחרונים, ואני מקווה שהמומנטום שלו יימשך. שבוע הבא, משחק קשה מאוד בברמאל ליין. מקווה לראות את נוויל חוזר ומשחק 90 דקות.
משחק טוב ותוצאה טובה למרות ששיחקנו פחות טוב מבמשחקי הליגה האחרונים. כצפוי היה מפגש קשה ובנוסף תנאי מזג האויר לא האירו פנים (בעיקר במחצית הראשונה) אבל בסופו של דבר עוד 3 נקודות ואנחנו עדיין בראש הטבלה. משחק מעולה של גיגס :aaa8: עם בישול גאוני. לא ויתר על הכדור שנראה לכולם אבוד. אקרובטיקה נפלאה. משחק חזק גם של סאהה ורונאלדו. הרבה מצבים ועבודה יפה. החמצות בלתי אופייניות של רוניי אבל בסה"כ משחק טוב גם-כן. ראוי לשבח ג'ון אושיי שעלה מן הספסל ונתן מחצית נהדרת. עשה הגנה טובה ותרם להתקפה הרבה. >------< כמה מילים על פדרסן - כשכדור הקרן שלו פגע במשקוף הרגשתי שהוא פגע לי גם בביצים מרוב התרגשות. שחקן פשוט נפלא, שמקומו במועדון גדול מבלקבורן. אמנם לא משחק טוב במיוחד שלו היום אבל עדיין היה מסוכן מאוד מהמצבים הנייחים עם הרמות נהדרות ומסוכנות. אם לא היה גיגסי הייתי חייב להגיד שזה האדם שהייתי רוצה לראות באגף שמאל שלנו. לדעתי יהיה רעיון לא רע בכלל להביא אותו בעתיד כמחליף לקוסם [מאחר ונופצו התקוות שלנו מריצ'רדסון שהוכרז 'המאסטרו הבא', וכעת משחק - ובצדק - בליגת המילואים].
שיחקנו נגד קבוצה שהתקשנו נגדה בשנים האחרונות ובשנה האחרונה לא הוצאנו מולם נקודה וגם בתנאי מגרש קשים שהפריעו לשחקנים,אבל ידענו לנצל תהזדמנות ולנצח ולקחת תנקודות וזה משמח. רוני עם משחק בסדר,אבל עם שני החמצות מסמרות שיער שהיו צריכים להגמר ברשת. סאהה עם משחק מעולה,נע ונייד מאוד בא לקבל תכדור בחצי המגרש ולא השאיר לשחקני ההגנה של בלקבורן סיכוי שהוא הטעה אותם פעם אחר פעם,רונאלדו עם עוד משחק מעולה שפשוט השחקנים של בלקבורן לא יכלו לו,כי כל פעם הוא מצא דרך חדשה לעבור אותם במהירות ובתרגיל חדש ופשוט לא השאיר להם סיכוי,אבל עדין הוא צריך לזהות יותר תמצבים שבהם הוא צריך למסור ובהם הוא צריך לחדור לבדו ולהבקיע.
לגבי פדרסן, מסכים איתם גיגסי, הוא השחקן שאני הכי אוהב בליגה(כמובן לא כולל הקבוצה שלנו). שחקן נפלא, בעיטות, מסירות והגבהות נהדרות, מקומו אכן בקבוצה גדולה יותר, הלוואי שעוד שנתיים כאשר גיגסי כבר לא יוכל לשחק בתדירות של היום, הוא יהיה בהרכב שלנו. דרך אגב, היינו מאוד מאוד קרובים להחתים אותו, אבל בלקבורן הקדימה אותנו.
כל מה שאמרת עבר במוחי במהלך כל המשחק. אם היו שואלים אותי איזה שני שחקנים הייתי רוצה לראות כיום ביונייטד - הייתי עונה בביטחון, הרגריבס ופדרסן. אין מה להוסיף פשוט בקשר לפדרסן, כי אמרת הכל גם על היכולות שלו וגם על היכולות הלא מרשימות של ריצ'ארדסון.
פרח מזכרוני... תוכל להוסיף עוד טיפה מידע על זה? כמה הוא עלה להם ולמה לא התאמצנו יותר? מעניין כמה יעלה להביא אותו בקיץ הקרוב....
???????????????????????????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx משחק מעולה של יונייטד, היה יכול גם להיגמר 5-0. ואן דר סאר - שוער שקט, מעולה. 6.5 נוויל - חלש, 5 אושיי - מי שזוכר את הודעותיי הקודמות לגביו בטח יופתע, אבל הוא היה פשוט מעולה... אי-אפשר לשים אותו קשר, כמגן\בלם הוא מצוין. 7 וידיץ' - בלי הרבה עבודה, אבל בלי תקלות - 6 ריו - כנ"ל אברה - מעולה, נלחם כמו אריה, לא מוותר, כל הכבוד לו. 7, ושימותו הקנאים ואוהדי סילבסטרה. קאריק - כמה חטיפות לא רעות, אבל המסירות ממש רעות, וחבל. 5.5 סקולסי - התעייף בדקה ה-60, אבל היה טוב גם בסוף, מחצית ראשונה - 8, מחצית שנייה - 6... 7 גיגסי - מצוין, כרגיל... שמתי לב שהוא כבר לא מגיע למקדמות שלו כמו פעם, אבל אין מה לעשות... איזו חוכמת משחק, פשוט תענוג - 7 רונאלדו - כמה שהוא התבגר והשתפר... כל הזמן מוסר, אי-אפשר לקחת ממנו את הכדור, פשוט אדיר. 8.5 רוני - לא פגע, אבל שיחק מעולה, מסירות אדירות, לחימה, תענוג. 7.5 סאהה - משחק גדול, ואני בד"כ לא מחזיק ממנו (בגלל האגואיזם), אבל אין מה להגיד - יש לו את זה, ויש לו הרבה מזה. 8 לפלטשר וסילבסטרה אין ציון מן הסתם.
ניצחון באיווד פארק.. פעם אחרונה שזה קרה בקהאם עוד לבש אדום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx 3 נקודות חשובות מאוד, במגרש שאנחנו תמיד נוטים להתקשות בו. להוסיף לזה את התנאים הגרועים ואת הגשם(ובדרך את מייק ריילי), אפשר להיות מאוד מרוצים וגאים היום. משחק בכלל לא רע שלנו. אלמלא התנאים אני משוכנע שהיינו יכולים לגמור את זה בהרבה יותר מ1-0. הגענו להרבה מצבי הבקעה ועם קצת יותר ריכוז של ויין היינו כבר סוגרים ענין הרבה יותר מוקדם. ההגנה שלנו הייתה נהדרת.וידיץ' וריו פנטסטיים כמו תמיד,ראשונים לכל כדור,מרוכזים, התיאום ביניהם פשוט נפלא. אברה עם משחק טוב גם כן((פרט להחלקה שלו, אולם זה לא קשור לשום דבר מקצועי. החליק. קורה.)וגם אושה כשנכנס היה מצוין, היה מעורב בשער, ההגבהות שלו היו מדויקות ועשה עבודה טובה גם בהגנה. בקישור סקולסי וקאריק שלטו ללא הוררין,אולם קאריק עדין מאכזב בכל מה שקשור לחלק ההתקפי. לא מעורב מספיק במשחק ההתקפה וזה משהו שהוא חייב לשפר. ציון לשבח גם לואן דר סאר שבפעולה נהדרת לקראת הסיום מנע מאיתנו הרבה תסכול. בשבוע הבא משחק ממש לא קל בברמל ליין. שפילד הוציא נקודה מול ליברפול, נלחמה מול צ'לסי, והראתה נחישות ואופי גם הים מול בולטון. אחרי רידינג,קופנהאגן,סאות'נד,קרו ואפילו ווטפורד, חייבים להתרכז ולהוציא משם את הנקודות לקראת המשחק מול צ'לסי. בוא נקווה גם שביום רביעי הכל ילך טוב במשחקי הנבחרות ושנחזור נטולי פציעות. ואן דר סאר-הצלה הנדרת לקראת היסום. הציל לנו את 3 הנקודות. פרט לכך לא הייתה לו יותר מדי עבודה. 6.5 נוויל-משחק בינוני שלו. הפציעה השפיעה על המשחק שלו והוא לא היה מדויק בהגבהות היום.5.5 ריו-כל מילה מיותרת. 6.5 וידיץ'-אכזב אותי. ציפיתי ללפחות שער אחד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx 6.5 אברה-פרט להחלקה שלו, היה נהדר. נלחם, תורם בהתקפה,פעיל מאוד,שורף הרבה מאוד שטח. לא רואה את היינצה בהרכב בזמן הקרוב. 6 רונאלדו-האיש של המשחק.מדויק,חד,פעיל,נלחם,עושה הגנה,לא אנוכי,מרוכז, זה כריסטיאנו שאנחנו אוהבים לראות. 8 סקולס-מלך. 7 קאריק-לא פעיל מסיק בהתקפה. בצד ההגנתי אין תלונות. החזיק יחד עם סקולסי את הקישור בצרוה פנטסטית.6 גיגסי-מאסטרו.7 רוני-היה צריך לגמור עם שלושער. בכל זאת משחק טוב שלו.6.5 סאהה-רוד? תזכירו לי מי זה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . 7.5 אושה-6.5. מרגע שנכנס היה מצוין.
אהבתם את הקטע של הציונים אה?איפה הימים שסטרטפורד היה היחיד שעשה זאת ואני אחריו? פרגי:"גרהאם פול השופט הטוב באנגליה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx wazza מה עם ציון לאיש והאגדה, ראיין גיגס?קצת כבוד..