מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. THE STRETFORD END Member

א.מה הקשר שהם(גיגס וסקולס)מבוגרים?תחילת גיל ה 30 + ועדיין מספקים את הסחורה אז למה הגיל צריך לדבר?
    ב.מעדיף את סקולס על לאמפארד.
    ג.מעדיף את גיגס ורונאלדו קיצוניים טבעיים על פני ג'ו קול או כל אחד אחר שעשה הסבה.
    ד.לנו אין קשר אחורי,לצ'לסי יש שניים כאלה,מי שמשחק אצלנו כרגע בעמדה הזו זה קאריק ואני לא שופט אותו אחרי כמה חודשים כי זה לא יהיה פייר,גם לאסיין לקח תקופה עד שהתחיל להראות פחות כוחניות והרבה כדורגל כמו בימים אלו,
    הדברים נכונים לגבי פאבריגאס,

היחיד שהייתי מצרף ליונייטד זה את גרארד אבל זה לא יקרה.

2. George Best Member

בסך הכל, איך היית מדרג את החוליית הקישור שלנו?

הכי טובה?שנייה בטיבה?שלישית?רביעית?

3. THE STRETFORD END Member

אלו דירוגים ברמה של ילד בגן שאומר שאבא שלו הכי חזק בעולם,
    לא משחק בקקה,
    החוכמה היא שכל הקישור יהיה חולייה אחת חיובית וזה מה שיש כרגע,
    הנסיון וחוכמת המשחק של גיגס הקפיצה אותו לדעתי עוד קדימה ביכולת שלו,הוא הפך לעוד עזרה באמצע מה שלא היה עושה בעבר,
    סקולס...אנחנו רואים את ההבדל ביונייטד כשהוא משחק וכשהוא לא משחק,
    רונאלדו מראה כי לאט לאט הוא התבגר בכדורגל שלו,
    פלטצר גם כן עשה קפיצה קדימה,
    סולשיאר כקשר כובש שערים,
    אז שמות יש בספר שמות אבל היכולת והטבלה לא משקרת.

4. W.Rooney Member

אני רוצה להבהיר את הנקודה:

הכוונה שלי הייתה שכרגע, מבין הקבוצות בפרמייר ליג, לנו את חוליית הקישור שנמצאת בכושר הטוב ביותר, ונותנת את התפוקה הטובה ביותר על המגרש. סטרטפורד הבין אותי מלכתחילה. כמובן שיש קשרים בצ'לסי או בארסנל שעולים על גיגסי וסקולס, אבל בכושר הנוכחי של שניהם, לא הייתי מחליף אותם באף קשר צעיר מהם.

5. George Best Member

אם זו הכוונה שלך, אז אני מסכים איתה ב200%.

6. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שהקישור של צ'לסי או ארסנל פחות או יותר מרשימים משלנו עד כה,
    שלושת הקבוצות בכושר טוב,שולטות ברוב המשחקים שלהן,
    כרגע בכל אופן המספרים מראים שכבשנו הכי הרבה וספגנו מעט,זה בהחלט מעיד כי הקישור שלנו מתפקד
    כהלכה,גם מבחינה התקפית וגם בתרומה ההגנתית אז כל ההשוואות מי יותר טוב,מי יותר חזק לא שוות הרבה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק פשוט מושלם של יונייטד היום.
    שוב פתיחה אדירה שמוציאה את היריב משליטה, הגול של רונאלדו (מצטער, עדיין לא יכול לסבול אותו) פשוט לפנתיאון. איזה טיל.
    איש המשחק לדעתי - גארי נוויל. מזמן לא ראיתי תצוגה כזאת של מגן ימני בליגה, היה מושלם אם היה כובש אחת משלוש ההזדמנויות המצויינות שלו. בכל אופן, סגר נפלא את פרננדז, בישל שער, היה פשוט בכל מקום באגף.

8. George Best Member

מעניין איפה איסטלנדס, מעניין כשהקפטן שלנו בתקופה מעולה הוא שותק.
    טוב, סביר להניח שהוא מחשב את המרחק שלהם מהקו האדום, פדיחה להפסיד לדאווי וצ'רלטון.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

די, נו, תרדו ממני כולכם. הבנת הנקרא, מישהו? וזה כולל גם את סטרטפורד.

לא איכפת לי שזה ההרכב ששיחק בקופנהאגן. במקום פרגי גם אני הייתי משאיר בבית את השלישייה שהוא השאיר כי בהתחשב במצב שלנו בבית אין טעם לסכן שחקנים כל כך חשובים ומנגד כל כך רגישים לפציעות.

כל מה שעשיתי זה להעלות את האופציה שהשלושה היו יכולים לשחק (דיברו בהתחלה שגיגס ייעדר שבועיים ונוויל לא ישחק היום. הפלא ופלא, שניהם שיחקו 90 דקות), אבל שפרגי העדיף להשאיר אותם בבית ולומר שזו פציעה כדי לא לשדר אווירת זלזול. לא בגלל שהוא זלזל, אבל בגלל שאין מה לעשות, כשמנג'ר משאיר בבית שלושה שחקנים בכירים זה מה שהוא משדר.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הנייר, אין לנו את שחקני הקישור הכי טובים באנגליה. אבל הקישור הזה - בניגוד לשנים קודמות בהן היה גמגום בתחילת העונה - התחבר מצוין וכרגע הוא נראה כמו חולייה שמספקת יותר מסך חלקיה. פנטסטי.

11. THE STRETFORD END Member

מה הקשר להבנת הנקרא?
    א.אתה המצאת את הרעיון שפרגוסון השאיר את גיגס,נוויל וסאהה בטענה שהם פצועים למרות שהם לא היו כאלה.
    ב.אתה טענת שזה יכול להתפרש אצל הקבוצה היריבה כזילזול או מה שזה לא יהיה ובכך יהיה לנו יותר קשה נגדם למרות שלהוציא את השלושה שאר הסגל הבכיר נסע ושיחק.
    ג.פרגוסון לו היה רוצה לומר שהוא משאיר אותם בבית הכדי לתת להם מנוחה היה עושה כך כמו שעשה בעבר
    אתה זה שהמצאת כל מיני מלחמות פסיכולגיות לכאן או לכאן.
    ד.ווואו,הם שיחקו היום,באמת הפלא ופלא,מישהו מהמועדון אמר שהפציעות היו כאלה שיגרמו להם להעדר לתקופה ארוכה?
    ה.תפסיק להמציא דברים אז אחרים יבינו אותך!

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/06
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מפעם אחת שמעתי על שחקנים שמספרים איך הם התעודדו כשהם שמעו לפני משחק שהקבוצה היריבה השאירה שחקנים מחוץ להרכב וזה הכניס בהם יותר מוטיבציה ואמונה שהם יכולים לנצח. די, סטרטפורד, זה פקטור. ושוב, אני לא אמרתי שהיה פה זלזול ולא נעליים ואמרתי שאני מסכים עם השארת השלישייה במנצ'סטר. נקודות ליגה אי אפשר להחזיר. בליגת האלופות כל מה שחשוב זה לעבור את הבית, עם 18 נקודות או 12.

13. THE STRETFORD END Member

אני לא יודע מה שמעת וממי שמעת,
    אני רק חושב מה חשבו לעצמם שחקני ההגנה של קופנהגן כשידעו שמולם מתייצבים רוניי ורונאלדו
    או שחקני ההתקפה שידעו שהם הולכים לשחק מול היינצה והמרפקים שלו,וידיץ והכוח שלו או שצריך להכניע את ואן דר סאר,
    אז כן גיגס או לא גיגס אני לא חושב שהישארות של שחקן זה או אחר שינתה להם עד כדי כך,
    גם על המגרש לא ראינו מי יודע מה שינוי מהם למרות שניצחו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/06
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, אני המצאתי את הטענה, זו הערכה שלי (לא רק שלי, בלי קשר), שיכול להיות שהיא נכונה ויכול להיות שלא. במהלך השבוע היה כתוב באתר הרשמי:

Gary Neville and Ryan Giggs are set to miss United's two games against FC Copenhagen and Portsmouth.

אני לא יודע מאיפה זה הגיע. אני מניח שזה בא מפרגי כי הם לא היו מניחים דבר שכזה סתם. ובלי קשר, "תיאוריית הקונספירציה" עלתה אצלי לפני שהתברר שהם ישחקו.

פרגי לא שם על אף אחד, אבל זה לא אומר שהוא לא יספר כמה porkies אם זה לטובת המועדון. ולהודיע לקופנהאגן יומיים לפני המשחק שאנחנו לא מרגישים צורך לקחת שלושה מהשחקנים הבכירים שלנו למשחק נגדם, זה לא לטובת המועדון!

אני לא אומר שפרגי זלזל, אני לא אומר שהוא קיבל את ההחלטה הלא נכונה. אני אומר שיכול להיות שהוא לא אמר את האמת. לעזאזל, הוא מנג'ר נהדר, אני מת עליו, אבל הוא לא יהסס לשקר אם זה מתאים לו. יכול להיות שזה היה עוד אחד מהמקרים הללו. ביג דיל.

15. THE STRETFORD END Member

על הפציעה שנוויל סוחב עוד מהמונדיאל דיברו כבר כמה פעמים העונה,זה לא צץ רק לפני שבוע.
    גיגס סבל לא מעט ממתיחות במהלך הקריירה וגם העונה החמיץ כמה משחקים בגלל זה,
    וחזרה מפציעה שכזו אין לה זמן קבוע,זה יכול להימשך כמה ימים יותר או פחות,תלוי בחומרת המתיחה,בשחקן והגוף שלו,
    על סאהה אין בכלל מה לדבר הוא ופציעות,במיוחד כשדובר שהוא נפצע בברך.

אני לא רואה שום סיבה שפרגוסון לא יספר את האמת,במיוחד שהיריבה היא קופנהגן עם כל הכבוד לה,
    הפציעות לא היו קשות מדי וככל הנראה הצריכו מנוחה יותר מהכל.

ושוב,גם אם פרגוסון היה מודיע שהשאיר אותם בגלל שיש משחק חשוב בשבת זה לא היה משנה יותר מדי בגלל התותחים הכבדים שכן הגיעו וכן שיחקו.