מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. קינג לדלי Member

פול סקולס מדבר על פרגוסון.

http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer
    מדהים כמה הם סוגדים לו ועדיין חוששים ממנו.
    נפלא לראות איך אחרי כל כך הרבה שנים פרגוסון עדיין שמח בטירוף אחרי כל גול ואיך הוא חי את המשחק.
    גם הדבקות שלו בשחקנים שהוא גידל היא מדהימה. אפילו את סולשייאר הוא החזיר מהקבר והמשיך להאמין בו אחרי 100 פציעות.
    מאמן אחר כבר היה עושה מתיחת פנים ומזמן מביא מחליפים לגיגס סקולס נוויל ושאר החברה המבוגרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/06
  2. IsraeliSoccer Member

זה באמת די מדהים איזה כבוד השחקנים ונתים לו.אני קורא עכשיו ספר של דיוויד בקהאם בו הוא מספר איך פרגוסון ואריקסון גורמים לך לרכוש להם כבוד ואת צורת האימונים שלהם.
    פשוט מרתק אותי לקרוא את זה.
    די מדהים עד כמה מאמן כדורגל יכול להיות חכם!

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל בדיוק בגלל זה הוא אלכס פרגוסון. אני זוכר שבעונה שעברה הייתה שאלה כזאת ששואלת האם יש לו בכלל את הרעב והיכולת להביא את מנצ'סטר יונייטד למה שהיא הייתה בעונת הטריפל והיו מעט מאוד אנשים שהאמינו שכן, אני אז נמנתי איתם. גם היו לא מעט שצחקו עליו שהוא אמר שהשחקנים הותיקים שחוזרים אליו הם הרכש הכי טוב של מנצ'סטר יונייטד וגם אני קצת גיחכתי. אבל הוא, כהרגלו, מוכיח שגאונות היא תכונה שלא נעלמת עם השנים. אם כבר, ההפך, היא הולכת וגודלת.

4. THE STRETFORD END Member

תחילת חודש נובמבר תמיד ייזכר בעולם כולו כמשהו משמעותי,משהו ששינה את פני העולם לנצח נצחים,
    טראומתי לרובו אך מרומם ושמח לאחרים,
    לא,אני לא מדבר על ה 4 לנובמבר 95 אלא ה 6 לנובמבר 86,היום בו סר.אלכס פרגוסון מונה להיות המנג'ר של המועדון הגדול ביותר בתבל,מנצסטר יונייטד.

יש לנו עוד שלושה ימים עד לציון 20 שנה של פרגי ביונייטד אבל המלצה לאוהדי היונייטד כבר מהיום לחפש למצוא ולקרוא בעיתונות ובתקשורת האנגלית את הכתבות עליו,לראות את התמונות שלו מכל אותם שנים.

לפעמים בלילה לפני השינה אני חושב מה יהיה כשהוא בסופו של דבר יפרוש מכדורגל,
    טוב זה לא עושה לי,אומנם אהדתי את יונייטד עוד לפני שהגיע אבל בגדול אני גדלתי איתו,הוא כמו אבא שני לי למרות שלהוציא כמה פעמים שהייתי מספר צעדים ממנו במגרש האימונים הישן של יונייטד מעולם לא דיברתי איתו,
    גם אחרי הפסדים,כשלונות כשהכל נראה שחור הוא תמיד שם לדבר,להרגיע,לחזק,
    ב 3 השנים האחרונות הרבה כולל מקרב אוהדי יונייטד חשבו שהגיע הזמן שלו ללכת,החלו לפקפק ביכולת שלו להחזיר את יונייטד לימים יפים יותר שהוא הרגיל אותנו להם,
    אני הלכתי אחריו באמונה שלמה,בעיניים עצומות,כי למדתי שמה שהוא שכח אחרים לעולם לא ילמדו,
    והלוואי שימשיך עוד שנים רבות כי בלעדיו זה יהיה אחרת לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/06
  5. AW forever Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. George Best Member

7. Pipe Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ריגשת אותי סטרטפורד.

בעוד 10 שנים קשה לי לראות אותו מאמן, בכל זאת בגיל 73 זה לא קל לעמוד בלצים האלה מבחינה בריאותית, אבל ב4-5 שנים הקרובות אין סיבה שלא ימשיך לאמן אותנו.כולנו יודעים ומכירים את היכולות והווינריות שלו.

8. W.Rooney Member

מצטרף לשאר. בהחלט ריגשת.

מקווה לראות את פרגוסון ממשיך על הקווים, אפילו עוד 10 שנים. בכל פעם מחדש, הסקוטי שלנו מוכיח שהוא מס' 1.
    תמיד הייתי מאחוריו, גם ברגעים הקשים בשנים האחרונות, כשאוהדים מסויימים קראו לו להתפטר, ועדיין חושב שהוא יכול להצעיד אותנו בחזרה לימי התהילה.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מצטרף למחמאות סטרטפורד, אפילו הוספתי את ההודעה המרגשת לחתימה שלי.
    מה נאמר ומה נגיד, למרות שבתקופה האחרונה כל שני וחמישי קם איזה עיתונאי וכותב כתבה על כך שפרגי מיצה את עצמו וצריך ללכת, סר אלכס עדיין מבריק, עדיין מוליך את הקבוצה בהצלחה ועדיין השחקנים רואים בו כאב שני, ולעיתים אף כאב ראשון.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאהה, גיגס ונוויל כשירים למשחק נגד פורטסמות' מחר. זה אמנם רק ממוחי הקודח, אבל אני לא אופתע אם הם היו יכולים לשחק גם בקופנהאגן, אבל פרגי החליט לתת להם מנוחה והגרסה הרשמית שמדובר בפציעה נועדה לכך שלא יהיו דיבורים שאנחנו מזלזלים ביריבה או משהו.

11. THE STRETFORD END Member

הרכב השחקנים שהוא העלה נגד קופנהגן בחיים לא יכול להעיד על זילזול,
    כולם שחקנים בינלאומים,רובם שחקני הרכב העונה.
    וגארי נוויל שיחד עם גיגס וסאהה לא נסע בגלל פציעה עדיין נשאר בחוץ ככה שיכול להיות שהפציעות שבתחילה נאמרו שהן לא רציניות אכן היו קיימות.

סולשיאר בחוץ לחודש בגלל הקרע בשריר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא החליט כעיקרון להשאיר את גיגס, נוויל וסאהה בבית (הגיוני, לאף אחד מהם אין לנו תחליף ממשי מובהק) והיה מודיע שככה הוא החליט, היו רואים את זה כזלזול ביריבה ולא משנה איזה הרכב הוא העלה. עם כל הכבוד, זה שג'ון אושיי שחקן בינלאומי לא אומר הרבה

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/06
  13. THE STRETFORD END Member

מי היה רואה את זה כזילזול?הצהבונים,אלה שאין להם מושג?הם יכולים ללכת למכור תותים,
    רונאלדו,רוניי,קאריק,היינצה,וידיץ,ואן דר סאר ועוד(כולל ג'ון אושה)זה בחיים לא זילזול
    גם אם היה מודיע שגיגס,נוויל וסאהה נשארו בבית לנוח.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלח לי, אבל אתה מדבר שטויות. כשקבוצה יוצאת למשחק חוץ בליגת האלופות ומשאירה שלושה שחקני הרכב ושחקני מפתח בבית מראש למרות שהם כשירים לשחק (וזאת כמובן רק ספקולציה), בהחלט אפשר לראות את זה כהקלת ראש ביריבה. כשאתה מוסיף לזה את העובדה שסקולס, פרדיננד ואברה לא פתחו, הרי שהשארנו כחצי הרכב בחוץ. לא מעט. ועזוב מה שהתקשורת אומרת, דברים כאלה רק יחזקו את המוטיבציה של היריבה. אם כבר להשאיר בבית, עדיף לומר שהם פצועים.

15. George Best Member

נוטה לדעה של אמיר.
    אבל אני לא מבין למה צריך לעשות חשבון ולהגיד "זלזול ביריבה".
    זה יותר מלגיטימי להשאיר שחקני מפתח בבית(ועוד שלושת השחקנים הללו מרבים להיפצע), כאשר הקבוצה הבטיחה כמעט סופית את עלייתה, והיא חושבת על הליגה ועל עומס המשחקים, זה מצב קלאסי לתת לשחקני ספסל לשחק.
    אפשר לחשוב יונייטד שלחה את הנוער, ההרכב שעלה היה אפילו יותר מדי חזק מבחינתי.מה זה השטויות האלה של זלזול?צריך לחשוב קודם כל על הקבוצה והשחקנים שלך, ופרגי עשה נהדר.