לא צריך להיות פאסימיים נכון הפסדנו ידענו שזה יקרה מתיישו, אין מה לעשות קשה להאמין שלא נעפיל מהביית תיקו בגלאזגו יכול להספיק לנו גם אם בנפיקה תנצח לא נראה לי שנפשל באולד טראפורד
אם לא מספיק ההפסד עצמו, סולשייר נפצע בדקות האחרונות של המשחק. למזלנו זו לא שוב הברך, אלא ההאמסטרינג(אין לי מושג מה השם של השריר בעברית), הוא יעדר מספר שבועות. אנחנו נמצאים במצב קצת בעייתי, כי סמית' עוד לא השלים משחק שלם בבוגרים מאז הפציעה שלו. מקווה שסאהה יצליח להעביר את השבועות האלה בלי להפצע על עצמו וכמובן שרוני לא יפצע.
אני לא חושב שהבעיה כזו גדולה. סמית' בכושר מספיק טוב שהוא יכול כבר להשלים משחק שלם. פשוט במשחקים האחרונים הועדפו על פניו השחקנים האחרים.. זה בדיוק הזמן האידיאלי לקאמבק שלו, שייכנס לכושר ויתחיל להבקיע. הוא יהיה תוספת נהדרת לרשימת המבקיעים השנה. (אז יהיה 12 לא?) טוב שההפסד בא במשחק הזה ולא באחד יותר רציני (המשחק מול צ'לסי הולך וקרב...). תמיד יכול לעזור קצת לקבל סתירה שתעיר את הקבוצה מחדש - לרצף נצחונות נוסף (טפו טפו)
א.סמית השלים 90 דקות ויותר בשבוע שעבר בגביע הליגה נגד קרו. ב.לא כושר פיזי זו הבעיה של סמית אלא העניין שהוא רחוק עדיין מהחדות,מהטאצ' בכדור לאחר העדרות כה ארוכה וזה חוזר רק כשמשחקים עוד ועוד משחקים(ראו מקרה ווין רוניי).
תכננתי לנסוע (עדיין מתכנן, בעצם) למנצ'סטר בסוף החודש ולראות, אם אני כבר שם, את המשחקים נגד צ'לסי ואברטון. לצערי המועדון השיב את פני ריקם (בכל הקשור לצ'לסי לפחות). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
daydream believer של the monkees אני את הנסיעה שלי למנצסטר עושה בדצמבר,אם זה יהיה לטיול אז משהו כמו 12 יום, אבל יש סיכוי ואני מקווה שזה ייצא לפועל לחזור לשם לכמה חודשים טובים.
לדרבי? אני מקווה לסוע לכמה ימים במאי לדרבי השני בסיטי אוף מנצ'סטר...אם יהיה אפשר להשיג כרטיס איכשהו. אגב בארדסלי רב עם המאמן לא מזמן אני לא יודע מה יצא מזה בסוף אבל יכול להיות שהוא עדיין מורחק מהמשחקים...לא בטוח בזה.
את המשחק אתמול הפסדנו בגלל שתי סיבות-אובר ביטחון עצמי ואפילו סוג של זלזול והמגרש העלוב. כשגיגס,סאהה ונוויל גם ככה פצועים, וכשיש לנו הזדמנות להרכיע את העליה ולהימנע ממלחמת עולם בסלטיק פארק,להשאיר את סקולס על הספסל ולפתוח בהרכב עם כל כך הרבה שחקנים הגנתיים זה פשוט לא אחראי.גם תנאי המגרש הלא קלים לא תרמו משחק ההתקפה היה תקוע. רונאלדו הלך לבד יותר מדי פעמים, קאריק לא תמך בכלל, והמסירות שלו היו גרועות, פלטשר תפס יום חלש גם כן, ואושה לא אשם שהוא מתופקד בעמדה שבה קשה לו מאוד לבוא לידי ביטוי מבחינה התקפית.(קשר אמיתי היה גומר את המצב הנהדר שהיה לו 10 מטר מהשער בתחילת המחצית השניה).סולשיאר איטי,כבד,והצבתו כחלוץ הייתה עוד שגיאה של פרגי, וביחוד לאורך כל 90 הדקות. זה גם מה שגרם לפציעה שלו. עוד נקודה שעלתה לנו ב3 הנקודות היא ניצול המצבים. לא שהיו לנו כל כך הרבה, אבל לרוני היו שני מצבים שהוא היה חייב לעשות מהם שער-האחד בסיבוב המצוין ברחבה והפספוס ברגל שמאל במחצית הראשונה, והשני הנגיחה הפנויה שהייתה לו במחצית השניה. מנגד לקופנהאגן היו שני מצביםהאחד הנגיחה של האצ'ינסון שאלוהים יודע איך הוא החמיץ אותה-והמצב השני הוא גם השער שלהם. לצד ההגנתי אין לי תלונות. לבראון היו כמה הגבהות טובות ואני לא זוכר טעויות שלו במשחק, היינצה התסדר מצוין עם השחקן שלו, וסיבלסט כמו סילבסט לא יכול שלא לטעות, אבל בגדול שיחק בצורה סבירה. ההוצאה של וידיץ' והכנסת פרדיננד היה מהלך סופר תמוהה. משחק ההתקפה תקוע, צריכים בדחיפות עוד שחקן שיכול ליצר מצבים, וביחוד כשההגנה נראית לא רע בכלל, לבזבז בצורה כזאת חילוף הוא מעשה לא מובן בכלל.(היום אין שום דיווחים על פציעה, ככה שכנראה זה היה מהלך מקצועי נטו). ההשלכות של המשחק הזה יכולות להיות הרבה יותר חמורות ממה שזה נראה. נכון שהיינו צריכים סתירת לחי שתוריד אותנו לקרקע אחרי הפתיחה הנהדרת, אבל מצד שני להפסיד לכזאת יריבה(עם כל הכבוד) נחותה יכול לפגוע מאוד בביטחון של השחקנים. עוד דבר, שממנו אני חושש הכי הרבה, הוא העובדה שפספסנו הזדמנות לסגור ענין וכעת יש לנו 2 משחקים קשים מאוד,ביחוד בגלאזגו, ואם היה נראה שלשום שאנחנו ברגל וחצי בשמינית, הביקור בגלאזגו עשוי לשנות לגמרי את התמונה. לאור המאזן הלא משכנע שלנו בחוץ בצ'מפיונס(ניצחון אחד ב9 משחקי חוץ אחרונים), והמאזן הביתי של סלטיק באירופה(אם אני לא טועה הפסד אחד לבארסה ב28 משחקים אחרונים), מלחמת עולם זה כלום לעומת מה שיהיה שם בעוד 3 שבועות,ופייבוריטים אנחנו לא נהיה שם. הנקודות החלשות אתמול: קאריק-המשחק הכי חלש שלו העונה. הקישור שלנו לא היה קיים הגנתית ואפשר לקופנהאגן הנעת כדור וחופש פעולה באמצע, וגם בהתקפה התרומה שלו הייתה אפסית. רונאלדו-הזכיר את רונלדו של לפני 3 שנים. מרבה לטעות,הולך עם הראש בקיר, מנסה להציל לבד את המולדת, ולא אחראי. כמעט אף מהלך שלו אתמול לא היה נכון. סולשיאר-לא חד,איטי,ולמרות שהוא לא היה אמור לשחק כחלוץ אתמול, ציפיתי ממנו להרבה יותר חדות ויעילות במשחק.אם המשחק הלא טוב שלו אתמול לא הספיק, הוא גם נפצע ויעדר לפחות 3 שבועות. (מזל שהפציעה לפחות לא בברך, אלא בירך.) בשבת פומפי בבית, במשחק שמגיע בתזמון לא הכי טוב.משחק עם הרבה פוטנציאל לבעיות,והיכולת מאתמול חייבת להשתנות. בתקווה שסאהה וסקולס יזכירו ליונייטד איך צריך להיראות,ובתקווה שגיגסי יהיה כשיר,אני מאמין אפשר לחזור למסלול הנצחונות.
הגזמת לדעתי. אתה מיחס למשחק הזה יותר מדי חשיבות. מפסידים לפעמים, אז מה. "לחזור למסלול הניצחונות.." כאילו יונייטד הפסידו שפע משחקים והיא במצב גרוע. תיקח בחשבון שחצי הרכב ראשון לא פתח. מלבד גיגס, נוויל וסאהה, גם שחקני הרכב שזומנו עלו רק כמחליפים: סקולס, פרדיננד, אברה(שהיה מעולה והיה צריך לפתוח במקום הינזה). מה שבאתי להגיד זה כשורה תחתונה: ההפסד לא נורא, אפילו נקודה אחת משני המשחקים האחרונים- תבטיח עליה.
נכון ש6 שחקני הרכב לא שיחקו, אבל משחקנים כמו רוני,קאריק,רונאלדו ופלטשר אתה מצפה להרבה יותר. ואל תוריד מחשיבות ההשפעה המנטאלית.הביטחון של השחקנים עשוי להיפגע,אחרי הפסדים מביכים מהסוג הזה, השחקנים יבואו עם אובר מוטיבציה לכפר על המשחק החלש, ואו שהם יתפוצצו על פומפי, או ששום דבר לא ילך נכון והלחץ יגדל, ונכנס לבעיות.(הכל באופן היפותטי,כן?) ומה אתה כל כך מופתע מזה שאמרתי"לחזור למסלול הנצחונות"? כשאתה מפסיד, משחק אחרי זה אתה רוצה לחזור לנצח, משמע לחזור למסלול הנצחונות. מאוד פשוט.