למכור שחקנים?נפלתם על הראש,על מה ולמה? חודש מעניין מתקרב ליונייטד, יש לנו עד המפגש נגד צ'לסי שלושה משחקים, בשבת פומפי בבית,הם בפורמה נהדרת מתחילת העונה גם כן אבל משחק בית,בכושר שלנו צריכים לנצח, לאחר מכן לדעתי אחד המשחקים הקשים של העונה,בלקבורן בחוץ,לא קל לנו באיווד פארק בשנים האחרונות, קבוצה נלחמת ומאומנת היטב,דרבי מקומי יהיה קשה אבל אפשרי ל 3 נקודות גם כן, לאחר מכן משחק חוץ נגד שפילד יונייטד וכמו שראינו אותם אתמול נגד צ'לסי ועם סגל השחקנים אולי החלש בליגה זה חייב להיות המשחק הקל מבין ה 3 ואז אפשר לקבל את צ'לסי בבית עם +9 נקודות והלוואי והם יאבדו כמה בדרך לקרב הענקים, בין לבין אפשר וצריך לסיים את סיפור העפלה לליגת האלופות כבר ביום רביעי ככה שהראש באמת יהיה מרוכז בליגה, בדרך יש גם את גביע הליגה אבל זה כבר יותר סיפור של קבוצת המילואים מחוזקת. אלן סמית עם הזמן יחזיר לעצמו את הטאצ', יש מלחמה בכמה עמדות כמו הקרב בין היינצה לאברה בעמד המגן,ווס בראון שירצה לחזור לעמדת הבלם, סולשיאר שקשה להשאיר אותו מחוץ להרכב כי הוא מספק את הסורה, פלטצר שינסה להוציא את קאריק ואו טו טו גם פארק יחזור מהפציעה ואפשר יהיה להגיע לחודש דצמבר בעמדה טובה מאוד.
יש שחקן אחד בסגל שאני רואה איך נוכל להסתדר בלעדיו - סילבסטרה כמובן, אבל מלבדו כמובן שאין מה לדבר על למכור שחקנים. אגב סטרטפורד, אני מסכים שאנחנו צריכים להוציא 3 נק' מהמשחק מול שפילד אבל "כמו שראינו אותם נגד צ'לסי"? הם דווקא היו חזקים ויצרו מצבים, אסור לקחת את הנק' משם כמובן מאליו. ובקשר לפלטצ'ר, לדעתי התפקיד באגף ימין מיטיב עמו, הוא עושה שם הרבה עבודה ומראה דברים שלא ראינו אותו עושה בתקופה שסר אלכס נתן לו אין ספור הזדמנויות במרכז. העונה רוב המשחקים שלו שוחקו באגף והוא נראה שם נהדר. אני יודע שהוא במקור קשר מרכזי אבל לדעתי הסבה לאגף יכולה רק לתרום לו (למרות החסרון בשחקנים במרכז).
Stretford Ender אני לא יודע מה ראית אתמול משפילד יונייטד אבל אני בטח לא ראיתי אותם כחזקים או מי יודע מה הגיעו למצבים, אני מקבל תיקו ברדינג אבל פחות מ 3 נקודות מול שפילד יונייטד גם כשזה בחוץ בכושר שלנו ובכושר שלהם כרגע זה יהיה בגדר בעיטה בדלי. אני גם לא יודע מתי ראית את פלטצר מקבל אין ספור הזדמנויות במרכז,להיפך ברוב המשחקים כולל עונה שעברה הוא שיחק באגף ימין שזה לא בדיוק התפקיד שבו הוא יכול לבוא טוב יותר לידי ביטוי, העונה הוא מתפקד ברוב הפעמים כחצי ימין חצי אמצע בגלל הניידות הטובה שלו.
בקשר לשפילד הם שיחקו לא רע ויצרו יותר ממצב אחד, רוב המחצית הראשונה הם היו לא פחות טובים מצ'לסי. כמובן שאנחנו חייבים להוציא משם 3 נק', אבל זה לא הולך להיות טיול בפארק לדעתי. בקשר לפלטצ'ר, עד העונה שעברה הוא לא זכור לי כשחקן כנף, וגם בעונה שעברה, המון פעמים שיחק יחד עם אושיי במרכז המגרש. ה"חצי ימין חצי אמצע" שציינת הוא מה שהתכוונתי. זה תפקיד מצוין בשבילו והוא נהדר שם, עושה הגנה מעולה ותורם הרבה גםבהתקפה.
אין ספק שפלצ'ר השתפר המון לעומת שנה שעברה והוא מתחיל להצדיק את הדקות הרבות בהרכב שהוא קיבל בעונה שעברה וגם השנה. למרות זאת, אני לא מאמין שמקומו בהרכב הפותח, אם קאריק וסקולס ימשיכו לתת משחקים טובים, ואם רונאלדו וגיגס יימנעו מפציעות. עוד דבר אחד - כואב לי לראות את אושיי משחק בקישור ההגנתי. זה לא מקומו הטבעי, ולטעמי הוא לא מתפקד שם טוב. אני זוכר משחקים טובים שלו כמגן שמאלי, אבל כמובן שאברה והיינצה עדיפים עליו שם. מה יהיה איתו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx לגבי המשחק - משחק טוב ומהנה. כיף לראות את רוני חוזר להבקיע. מסירה נהדרת של קאריק לבשל לרוני, וגם פלצ'ר סיפק בישול יפה. קצת מאכזב שסאהה לא כבש אבל עדיין משחק טוב שלו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שיימשך הכושר הנפלא הזה! :aaa025:
שחקן מקצוען ידע לקבל ישיבה על הספסל כחלק מהקריירה שלו. יש כאלה ויש כאלה, פיל נוויל למשל היה מקצוען למופת, אם כי במקרה שלו הוא ישב כל הקריירה על הספסל וסתם חורים פה ושם. במקרה שלו ולאור גילו המתקדם- אני יכול להבין. אבל שחקן כמו ווס בראון, כל עוד הוא כשיר, צריך להבין שישיבה על הספסל היא עניין נזיל. הכל תלוי בפציעות, בהשעיות וכו'. ווס בראון שחקן מן השורה, גם סילבסט וגם אברה. כל מי שיושב על הספסל מוערך לא פחות משחקני ההרכב והצ'אנס שלו יגיע. גם הגביע וגביע הליגה הן מסגרות תחרותיות מאוד לשחקני ספסל, וברמה של הספסל של יונייטד אנחנו צריכים לשאוף לזכות גם בתארים האלה.
Louis Saha פיל נוויל ממש לא היה סותם חורים פה ושם, תמיד היה שחקן מדרג משני יותר אבל שיחק לא מעט גם במשחקים חשובים, בתחילת הדרך כמגן אפילו לתקופה מסויימת לקח את המקום של גארי,כולל בגמר הגביע ב 96.
פרגוסון על פיזור השערים בקבוצה: The thing that pleases me at the moment is is the spread of goals. We have 11 outfield players who have scored this season, which is good because we don't have to rely on one or two players. We used to do that well in the late 90s, when some years we would have 14 or 15 goalscorers in the squad, all adding to the tally and that can make a big difference to us." ועוד קצת על פלטצר: He is a serious player and has done well at this club because he overcame a couple of bad injuries when he was young, which requires a lot of determination. When young players get bad injuries it can depress them, knock them down, hold them back, and you need a lot to get through that.
בסדר סטרטפורד, אבל כשכולם היו כשירים ,ואפילו כשלא בחלק מהפעמים, פיל ידע שהוא לא בעדיפות ראשונה. אז אני מסכים שהיו משחקים שהוא לחם עבור יונייטד כמו אריה אמיץ, אבל רוב הזמן הוא פשוט סתם ישב שם. בגיל 28, כשחקן מקצוען ואחרי שיותר ממחצית מהקריירה שלו העביר בעיקר על הספסל, תסכים איתי שהוא קיבל החלטה די מתבקשת יש לציין...
בעונות הכי טובות שלנו הקישור היה דומיננטי ותרם המון שערים ואנחנו בכיוון נכון בינתיים העונה. בשונה מהעונה שעברה,שגם אז היה לנו מספר דו ספרתי של כובשים בסיום העונה, אך פרט לויין ורוד, וסאהה לקראת סיום העונה, לכל השאר היה מספר שערים מצומצם מאוד והיה חסר את האיזון וחלוקת הנטל. השנה אין לנו את הסקורר הבולט האחד, והנטל מתחלק בין כמה וכמה שחקנים, וזה מאוד בריא לקבוצה.(למה ללכת רחוק?תסתכלו על צ'לסי, לקחה אליפות כשמלך השערים שלך הוא למפארד, לפני דרוגבה וקרספו). עוד דבר חיובי הוא שאנחנו רק בסוף אוקטובר, וכבר 11 כובשים שונים. יש עוד זמן להוסיף עוד כמה שמות לרשימה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx בינתיים ,פרגי יוצא להגנתו של קאריק לאור הביקורות שהוא מקבל. "People are always picking on things players can't do whereas they should actually be concentrating on the things they can. Michael is one of those unassuming quiet guys, who just goes about his job and never gives the ball away" חכמו שזה נראה כרגע, הפציעה של אברה לא רצינית, והוא עשוי להיות כשיר כבר למשחק מול קופנהאגן. במידה והוא לא ישחק, היינצה יחליפו, כשגם סילבסטרה בתמונה ועשוי לערוך את החזרה שלו. אגב, בפרסומים שעולים היום בצרפת(והגיעו גם לסקיי), יש שמועות כי נשיא PSG מתכנן להחזיר את היינצה לפאריס בינואר. הוא יכול לשכוח ממזה. היינצה לא זז ממנצ'סטר.
Louis Saha עם בניית הקבוצה מחדש פיל נוויל הבין שהוא עומד לקבל פחות ופחות דקות משחק, ואני מסכים העזיבה שלו עשתה לו מבחינת הקריירה רק טוב, עונה שעברה שיחק רוב הזמן כקשר אחורי והעונה כמגן, אבל משחק אחרי משחק בלי להיות כולבויניק כמו ביונייטד והתוצאות בהתאם, כל מי שזילזל בו בימיו ביונייטד ויכול היה לטעון שהוא רק היה שותף זוטר לזכיות של יונייטד בתקופתו מקבל עכשיו את התשובה, אחד המצטיינים באברטון העונה,כל משחק שני כמעט הוא מבשל שער מעמדת המגן,תוך זמן קצר מהגעתו לשם הוא קיבל את סרט הקפטן(ועוד לחשוב שהוא מנצסטרי וזה לא בטח לא עבר חלק לסקאוזרס הכחולים) וקיבל זימון מחודש לנבחרת, אוהדי אברטון לא מפסיקים בפורומים שלהם לפאר אותו,כנ'ל לגבי דיוויד מוייס, אם הוא ימנע מפציעות הוא יכול להמשיך את הקריירה כמו גארי ספיד למשל כי הוא מקצוען למופת שיודע ושומר על עצמו בדיקדוק למען הכדורגל. חבל לי שלניקי באט שעזב גם הוא בגלל הבנייה מחדש הולך פחות טוב עם התחלה לא מוצלחת בניוקאסל השוקעת,מעבר לא מוצלח לבירמנגהאם שירדה ליגה,אולי עכשיו ילך לו טוב יותר בקדנצייה השנייה אצל הגורדיז.