אין קשר בין הרכש לעתידו של פרגוסון. מנצ'סטר יונייטד הייתה לפני פרגוסון ותהיה קיימת גם אחרי שהוא יילך בסוף העונה הקרובה.
אמיר ע "אבל מה, אני לא נמצא בשלב שבו, ויסלחו לי כולם על השפה, פרגוסון יחרבן לי בפה ואני אגיד שזה שוקולד. הוא טעה, הוא שגה, הוא פישל, אבל אנשים מפחדים לומר את המילים הללו" "לא יצאתי בהצהרות 'פרגי החוצה', אבל זכותי לומר שהוא טועה (והוא טעה) בלי שאנשים יאיימו להוריד לי את הראש כי אמרתי משהו נגדו" א.אתה לא נמצא בשלב הזה?אז באיזה שלב אתה כן נמצא?אף אחד לא בולע כל דבר שפרגוסון אומר,כמו שאתה חושב שהוא טעה,זילזל או מה שזה לא יהיה לגבי המשחק אתמול יש אנשים שחושבים אחרת,זה לא אומר שמחרבנים להם בפה או משתינים עליהם בקשת. ב.אף אחד לא איים להוריד לך את הראש,בלי דמגוגיה זולה אם אפשר,מילים מפוצצות לא עושות פה רושם. ג.משפט כמו שכתבת:"מבחינה מסויימת אני כמעט מצטער שלא הפסדנו",אין מקום,גם לא בגדר מחשבה חלקית לדבר כזה בבית הספר שאני ואיסטלנד "למדנו" בו. ד.ושוב לגבי המשחק,תנאי מגרש גרועים,עומס של משחקים,נתינת צאנס לאחרים ועוד כמה דברים שבוודאי רק צוות המאמנים יודע גרם לפרגוסון להחליט על ההרכב אתמול,סולשיאר גם הוא מגבה את הטיעונים לגבי ההכנה למשחק ואי הזילזול אבל כנראה שזה לא מספיק טוב לכאלה שחושבים כאילו מדובר במנג'ר ובגישה איסלאמית. Legolas אם תלך אחורה ותקרא את כל מה שאני כותב תמצא הרבה ביקורת שלי גם על פרגוסון כשאני חושב שהוא טעה. לגבי המשחק אתמול תקרא שוב את כל הדברים שכתבתי לגבי מה ומי,אתה לא חושב כמוני?,זכותך.
ועוד דבר Legolas כתבת: "אתה לא יכול לזלזל כל כך בקבוצה שאתה מולה ולעלות עם צעירים שאין להם ניסיון רב ואין גם שחקן הרכב אחד שידריך אותם ויתן להם תבמה לעשות את שלהם כי אחרי הכל הם שחקנים לא מנוסים ואין להם הרבה ביטחון ובשום אופן אתה לא יכול לשים שלוש בקישור שהם לא יכולים לספק כדורים טובים כל כך לחלוצים" אין שחקן הרכב אחד שיכול להדריך את הצעירים? ווס בראון,אושה,סילבסטרה,ריצאדסון,סאהה,סולשיאר אלו לא שחקנים צעירים ללא נסיון שאינם יכולים להדריך את הצעירים ודחילק כמה צעירים היו?4,ממש זילזול,רוניי ורונאלדו נכנסו לחצי שעה,ממש זילזול, ראית את המשחק בכלל שאתה מעביר ביקורת?
וזאת בדיוק הגישה שלי סטרטפורד. זה שאני אומר שפרגי טעה לא אומר שאני מביע את דעתי בשאלה "האם פרגי עדיין מתאים לתפקיד המנג'ר?" איסטלנדס, "ג'ורג' בסט" וכו', אתם בכלל לא מבינים מה עמד מאחורי מה שכתבתי. אתם מפרשים את זה, וגם אתה סטרטפורד, כאי-אהדה או אהדה לא כנה ואמיתית, כביכול, ואני טוען שעצם הדברים שפרגי אמר אחרי המשחק הם התרפסות מהולה ברצון להרגיע את הרוחות ולפייס את האוהדים. נייג'ל קלאף היה צריך לצאת אתמול עם כובע אכול ו-3-0 על לוח התוצאות. כולנו היינו מקבלים גם 1-0 לאור משתנים מסויימים (מזג אויר, תנאי מגרש לקויים וכו'). אבל שורה תחתונה היינו קרובים להפסד. סטרטפורד, פרגי מנסה להזכיר לי ולך שאנחנו עדיין בגביע הליגה, כביכול, ועדיין לא עפנו. מסכים איתו, אלה עובדות בשטח, לא אתווכח עליהן. ואני שמח מזה, אבל השאלה איך אתה מסתכל על הדברים. אני, אמיר ע, ו-legolas טוענים שהקו מחשבה צריך להיות איך לדרוס את היריבה חד וחלק ולסגור עניין, לא איך לצאת ממשחק חוץ בשלום ולחכות למשחק הבית הבא כדי להכריע את ההתמודדות. כי עם הגישה הזאת של אוהדים ושל פרגוסון עפנו מליגת האלופות השנה. אתה צריך לזכור ולא לשכוח שמה שלא יהיה, גם אם ניקח את גביע הליגה וה- F.A ונסיים במקום השני בליגה, יש לנו אות קלון של ההדחה מליגת האלופות, שגם בה דחינו את הקץ (לא הפסדנו בליל? לא נורא, ננצח בבית את ויאריאל. לא ניצחנו את ויאריאל? לא נורא, בנפיקה בחוץ. לא ניצחנו בבנפיקה? פתאום כולם מתעוררים..) גם אתמול, מחצית ראשונה לא היתה דומיננטית והיינו קרובים לספוג. בקיצור, אני לא נגד המנג'ר ואני אפילו תומך נלהב שלו, אבל יש משחקים בהם הוא עושה שגיאות טקטיות ושגיאות בבחירת המערך. ולא רק אני חושב ככה. זה לא שבסה"כ יש לי משהו נגד מישהו. אני רק חושב שאתמול היו צריכים להעלות קישור מעובה יותר. קישור אחורי מעובה יותר. אחורי- פלטשר, אלן סמית', שחקנים שמאיישים את העמדות האלה בד"כ. אתה חייב לבוא בגישה שאתה טוב יותר מקבוצה כזו ולהראות במשחק למה אתה יותר טוב ואיכותי מקבוצה כמו בורטון אלביון.
סטרטפורד,א'ושה אתה יודע טוב מאוד שהוא יותר בלם או מגן מאשר קשר אחורי ורק במקרים של פציעות מרובות מתפקדים אותו בתור קשר אחורי,אולי אתה צודק בקשר לשחקנים האחרים,אבל סאהה הוא חלוץ יותר שאורב לכדורים ולטעיות שיעשו על ידי המגנים ובקישור האחורי לא היה מי שיספק לו הרבה כדורים עבודה ראינו תתוצאה בסוף? סולישאר רק חזר מפציעה אסור לשכוח. אני חושב שהיה מקום לעלות עם פלטשר שהיה נלחם ומביא כדורים וגם הוא לא שיחק את כל משחקי חג המולד רק 2. בכל מקרה אני אסכם את זה שהיה צריך לעלות עם רוני או רונאלדו בהתחלה שיצרו מצבים טובים לחלוצים שלנו ויפרגנו גם לשחקנים הצעירים. וכן ראיתי תמשחק מתוך שידור באינטרנט.
בדיוק. ואם לא במערך- אז איפושהו בספסל לפחות. לואיס סאהה לא מגיע למצבים במשחק כזה (ולא באשמתו) זה ביזיון. ווין רוני נכנס, כביכול, עם רונאלדו כדי להוסיף את מה שלא היה כבר מתחילת המשחק. אבל רוני הוא עדיין לא פלה ולא מראדונה, הוא עשה דברים יפים אבל הוא עדיין לא שחקן שיכריע משחק לבדו. עם קישור אחורי מנוסה טיפה יותר מריצ'י ג'ונס השילוב של סאהה-רוני-רונאלדו היה קטלני הרבה יותר. אז בסדר, ריצ'י ג'ונס לא תת-רמה אבל הוא גם לא פול סקולס. אושה בקישור הופך אותו לדפנסיבי ואיטי וריצ'רדסון זה לא זה. אני חושב שפרגי היה אמור לקחת מהמשחק הזה, כמו גם מהמשחק נגד אקסטר בשנה שעברה, כמה דברים לתשומת ליבו. גם אם הוא לא מודה על כך בתקשורת.
Manutd21 אתה כותב על משחק שלא ראית אותו בכלל אז אתה רוצה שאני אתייחס לדברים שלך ברצינות? אתה כותב על שחקן ששייך לנבחרת אנגליה לקבוצת הגיל שלו,שחקן שצמח בפס הייצור של מנצסטר יונייטד, שחקן שהיה טוב אתמול שהוא מתאים לרמה של בארטון ולא של יונייטד אז איך אתה רוצה שאני אתייחס לדברים שלך ברצינות?(ריצארד ג'ונס) עפנו בשלב במוקדם של ליגת האלופות אחרי 10 שנים אז אתה מדביק את קלון!!!אז אתה רוצה שאני אתייחס אליך ברצינות? ופעם נוספת,לא זילזול,הרכב סביר ביותר נגד קבוצה מליגת חובבנית!!! זה לא מדע מדוייק,אף אחד לא יכול להבטיח כי לו זה או ההוא היו משחקים אז היינו מנצחים, איך בכלל אפשר לחשוב שפרגוסון זילזל???זה לא נמצא בכלל בלקסיקון של מנגר דגול כמוהו,זה מתאים לליגה המוסלמית שאתם כנראה קרובים אליה יותר!
Legolas א.אושה הוא שחקן שמשחק ביונייטד בכמה עמדות,במשחק האחרון נגד ארסנל מול קשרים מצויינים כמו פבריגאס וגילברטו שיחק גם כן כקשר אחורי ועשה עבודה טובה,אז מספיק טוב לשחק כקשר אחורי נגד קבוצת חובבים. ב.סאהה הגיע לכמה חצאי מצבים וכבש שער שנפסל,כמו כן הכין בראש כמה כדורים טובים לאחרים. ג.פלטשר שיחק את כל 7 המשחקים האחרונים עד אתמול וזה כולל את משחקי חג המולד,אז אם זה לא עומס של משחקים מה כן?
."ניג'ל קלאף היה צריך לאכול את הכובע עם 3-0 " על הנייר לפני המשחק אתה צודק , זה היה צריך לקרות גם עם הריסרב שלכם , אבל על המגרש הכל יכול להשתנות , אגב טוטנהאם עלו בהרכב חזק והפסידו למקום אחרון בליגת המשנה , גם פולהאם לא זילזלו מול לייטון הקטנה ,ודוגמאות לא חסר , מעניין אך היית מגיב עם ההרכב שאתה רצית אתמול גם היה נכשל , 7 שחקנים ותיקים אתמול ו4 צעירים (ראיתי את כל המשחק ובארדסלי היה טוב מאוד) היו אמורים לסגור עניין בחצי ,וכך כנראה גם תכנן המאמן ,ובנוסף הכין עוד תרחיש והלביש בקאדר את רוני ורונלדו . ועל איזה אות קלון אתה מדבר ? הדחה מליגת אלופות אחרי 20 שנה , מחשבת הדריסה שלך ושל חבריך הם טקטיקה שקיימת באגדות , בפועל יש עונה ארוכה ,והתוכניות שלך יכולות להצליח אולי בפלייסטיישן.
כמה חפרתם!!!!!! סטרטפורד נראה לי שאתה לוקח יותר מידי ל"לב" את המילים של האוהדים של יונייטד פה,הצהרה כמו "פרגוסון זילזל" היא תפיסה מנטלית מאוד ישראלית,שאפשר למצוא אותה ממשחקי סטנגה בשכונה עד לליגת העל,ברגע שהחזק לא מנצח את החלש,החזק אוטומטית אומר..."בכלל לא ניסיתי,חבל לך על הזמן אם הייתי באמת מתאמץ". למרות שאני זוכר כמה תקריות מוזרות של פרגוסון,כמו החלפת שוער באמצע המשחק וכו'.... אבל זה FA-Cup.....
אה אה טוב שיונייטד לא נשענת על רוני. תגיד אתה רואה בכלל משחקים או פותח את האינטרנט וקורא כמה שורות בוואלה או בוואן? רוני לא יכול להכריע משחק לבדו?פחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
Gooner הצחקת אותי,לא לוקח פה שום דבר ללב,בשביל זה יש לי את יונייטד ובחורות. וכן אתה צודק,חלק נכבד פה לגבי הכדורגל חי לפי תפיסת עולם ישראלית/מוסלמית, עוד דוגמא קטנה שאולי תעזור לחלק פה להבין,פרגוסון ברגע שידע על ההגרלה עשה שיעורי בית ובדק כמה פעמים את מצב המגרש, האם זה מעיד על זילזול?בוודאי שלא,ההיפך הוא הנכון,עכשיו מצב הדשא הוא מצב גרוע ביותר,בימים האחרונים אנשי בארטון פיזרו כמויות חול בכדי איכשהו לעשות את המשטח ליותר נורמלי, פרגוסון לדעתי לקח בחשבון את עומס המשחקים שעברה הקבוצה ושיש בתקופה הקרובה מאוד,את היריבה הנוחה,את התנאים של המגרש ועשה 1 ועוד 1, כל מי ששיחק אי פעם במסגרת של קבוצה,על דשא יודע שתנאים כמו אתמול יכולים בקלות לגרום לפציעות,ששחקן שהגוף שלו עייף מאין ספור משחקים בתקופה האחרונה(אנחנו אחרי חג המולד ולפני משחקי ליגה וגביע קשים) הגוף שלו רגיש יותר לפציעות של עוד ועוד משחק ובטח ובטח רגיש לפציעות בגלל תנאי מגרש גרועים. יש הרבה מאוד פציעות קלות יחסית שרק מנוחה עוזרת להם לעבור,עומס יתר ופציעה קלה יכולה בקלות להפוך למשהו חמור יותר וממושך יותר, אז השיקולים הללו ועוד גרמו לפרגוסון לעלות עם הרכב שונה,אז זה זילזול היריבה?זה חוסר רציניות? איך אומר נחמיה שטרסלר או איך שלא קוראים לו,אז שלא יעבדו עליכם.
פרגוסון (שוב) שלח למשחק נגד קבוצת קונפרנס קבוצה חלשה בהרבה מההרכב החזק שלו מתוך אמונה שזה יהיה מספיק טוב כדי לנצח (הרי המטרה לא היתה תיקו...). תראה לזה 'חישוב מקצועי', אני קורא לזה זלזול. מה שברור, שגם כ'חישוב מקצועי' הוא טעה. וסטרטפורד, עם כל הכבוד, גם אתה צריך ללמוד לתת קצת כבוד לאנשים אחרים. זה שאני נמצא בארץ לא אומר שיש לי קשר או עניין לליגה הישראלית. בית הספר שאתה ואיסטלנד למדתם בו אולי שונה, זה לא אומר שהוא יותר טוב מזה שאני למדתי בו. כשפרגוסון מבצע המון שינויים בהרכב לקראת משחק נגד קבוצה מליגה חמישית, כן, זה זלזול בלכסיקון שלי. אבל אתה יודע מה? כדי שתרגיש יותר טוב עם עצמך ועצם קיומך, בוא נקרא לזה 'טעה בשיקול'. זה כן אפשר לומר עליו? אושיי עבודה סבירה בקישור במשחקים נגד קבוצות טובות כמו בולטון וארסנל כי כל מה שהוא מתבקש לעשות במשחקים האלה זה עבודת הגנה ובזה הוא מיומן. נגד קבוצות חלשות יותר, שנגדנן אתה מצפה שהוא יעשה גם קצת יותר עבודה יצירתית, הוא נעלם כי הוא לא מסוגל. בארדסלי הולך שמאלה במקום ימינה והכדור נכנס. זה היה כל ההבדל מהדחה מול ברטון אלביון. זה לא צריך להיות כזה קו דק.
אמיר ע א.יש הבדל עצום בין שיקול מקצועי לבין זילזול,אם אתה לא מבין את ההבדל זו בעיה שלך. ב.בית הספר שלמדנו בו הוא תוצרת אנגליה,שם מערכת החינוך גבוהה בהרבה מזו שבארץ. ג.תקרא למה שאתה רוצה איך שאתה רוצה ומה שאתה כותב לא ממש יגרום לי לישון אחרת בלילה ואיך לזה קוראים בלקסיקון שלך? ד.בארדסלי מחלץ מהקו במחצית הראשונה!אם השוער של בארטון בדקה ה 90 לא פוגע עם הרגל מבעיטת וולה מ 10 מטר בכדור הכל נראה אחרת,הקו הוא דק,דק מאוד. ה.כבוד למי?לאלו שלא ראו את המשחק ומקשקשים עליו ללא סוף?