מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    "אתה באמת יכול כל כך בקלות להתעלם מהעובדה שהיינו סנטימטרים מהדחה ע"י חובבים אתמול?"

אתה קצת דרמטי לא?
    היו 2 הרחקות מהקו במחצית הראשונה ועוד הזדמנות בדקה ה 83,ככה שגם אם היינו סופגים אם זה במחצית הראשונה או בשנייה עוד היינו יכולים לתקן,ככה שכן היו להם הזדמנויות אבל לא בדיוק "סנטימטרים מהדחה"
    מה גם שלנו היו מספר הזדמנויות לנצח כולל הזדמנות באמת דרמטית בדקה ה 90.

"העובדות הן שעם כל הכבוד לקלאס של 92 המפורסם, בשנים האחרונות בכל פעם שאנחנו ממלאים את ההרכב בצעירים, יש לזה תוצאות קשות"

הנה ההרכב מהמשחק נגד בארנט העונה בגביע הליגה:
    הוואורד,בארדסלי,בראון,פיקה,אקלרסי,לי מרטין,ליאם מילר,גונס,ריצאדסון,בלאק,רוסי,
    ניצחנו 4-0,ככה שאפשר להביא דוגמאות לכאן ולכאן.

שום זילזול פרגסוני ביריבה,עשה נכון שלא העלה הרכב בכיר יותר שוב בגלל העומס,סכנת פציעות(גם כתוצאה מכר הדשא הגרוע והוא ידע על מצב הדשא כמה שבועות לפני המשחק אתמול,דיבר ברדיו על זה לפני המשחק ופציעות כתוצאה מעומס יתר)העלה הרכב שהיה צריך לנצח עם לייפות או בלי לייפות.

אתה כותב הרבה לו ולו ולו אבל בסופו של דבר יונייטד ופרגוסון נמדדים ע'י תוצאות סופיות ולא ע'י מה היה קורה אילו,
    אז לא ניצחנו אבל גם לא עפנו מהמפעל אז כן בגלל זה אני רגוע,להזכירך גם בעונה שעברה יצאנו בתיקו מול קבוצה חובבנית והגענו לגמר(שעד היום אני לא מבין איך לא ניצחנו בו).

כשלא הלך עשה חילופים שרחוקים מלהיות זילזול.

פרגוסון בתגובה שלו לאחר המשחק רגוע בהרבה מהתגובה של אחרי אקסטר באולד-טראפורד עונה שעברה,
    כי לעומת עונה שעברה ולמרות המשחק הלא טוב שלנו אתמול יש הבדל גדול בין שני המשחקים.

אני כן מאמין שנראה חלק נכבד מהשחקנים ששיחקו אתמול משחקים גם בגומלין בשינוי כזה או אחר ובתוספת של שחקני הרכש.

בגביע האנגלי הוגרלנו בחוץ מול וולבס.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/06
  2. eastlands Member

"מבחינה מסויימת אני כמעט מצטער שלא הפסדנו"
    גם בימים הכי קשים שאני יודע שהפסד יגרום לזעזוע , בחיים אבל בחיים אני לא יגיד ולא ירצה שקבוצתי תפסיד , ולא משנה מאיזה בחינה מסתכלים על זה , ואולי זה ההבדל בן אוהדים של באש ובמים , לבן אוהדי פלסטיק מלאים בטענות וביקורת , כאלה שיודעים לבקר כל שחקן ומאמן גם מבלי שיצפו במשחק , ולאותם אוהדים אני יכול לומר ,טעיתם שבחרתם כדורגל.

3. George Best Member

נו איסטלנדס,הרי שנינו יודעים שאם היינו מפסידים הוא לא היה יוצא שבוע מהבית ואוכל את הלב מבושה וכאב..
    ולגבי זה שהוא העביר ביקורת על השחקנים מבלי לראות את המשחק אתה צודק..
    אני לצד סטרטפורד,נמאס כבר שאחרי כל משחק שבו מפסידים או עושים קצת בושות יוצאים כל מיני אוהדים ומתחילים לקרקר
    אני בכלל לא מודאג מהמשחק אתמול,אני מצדד בפרגי על ההרכב,ואת זה כבר הסברתי בתגובות קודמות

4. eastlands Member

בסט- אני כבר לא בטוח בכלל שאתה צודק לגבי היחס להפסד של אוהדים שכל כך מבקרים את המאמן , הרי מטרתם היא לראות את המאמן נזרק מהמועדון בגלל שהוא לא הקשיב להם , אתה מבין אוהד שלא היה אתמול במגרש וראה כמה הוא מסוכן , ואוהד שלעולם לא אימן ויודע את כל השיקולים בבחירת השחקנים , ואוהד שחי את היום ולא מסתכל קדימה יומיים (חצי גמר בבלאקבורן , ודרבי בשבת ) ו8 ימים אחורה (4 מחזורי חג) , הוא כבר יודע את מי הוא רוצה לראות כמאמן הבא , ואני מבטיח לך שאותם זמירות יחזרו אחרי המשחק הראשון של המאמן החדש כאשר הוא יעיז לשחק ללא "היתיעצות " עם המבינים הגדולים באמת.

5. George Best Member

חח אהבתי איסטלנדס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אני לא מבין מאיפה באים כל אותם אוהדים שפעם אחר פעם דורשים לערוף את ראשו של גדול המאמנים באנגליה ואולי בתבל כולו.
    מה הוא עשה?!העלה הרכב שכלל כמה שחקנים שמשחקים העונה בתוספת כמה כישרונות ושחקנים שצריכים לחזור לכושר דוגמת סאהה וסולשיאר?אם לא במשחק אתמול,מתי הם כן יקבלו דקות?!
    מה הוא אשם שהם לא שיחקו טוב?!כדי לנצח את בארטון לא צריך את רוני ורוד ורונלדו בכלל,תאמין לי
    נמאס כבר מהביקרות הללו על פרגי,הוא עשה יותר מבסדר ואני במקומו עושה את אותו הדבר בדיוק
    וגם נמאס מליצנים כמו manutd 2 או איך שלא קוראים לו שכותבים שריצ'י ג'ונס הוא שחקן ברמה של בארטון.אני שם כסף שהוא לא יודע מי זה ג'ונס בכלל,בן כמה הוא ומה התפקיד שלו
    אם היינו מנצחים הוא היה כותב בטח משהו כמו-שחקן מפתיע,הופעה טובה

6. Rudess Member

לא נראה לי שלפרגוסון ממש איכפת, אחרת הוא היה מעלה הרכב יותר רציני. הוא כבר יודע שבסוף העונה הוא יפרוש לעסקי הסוסים.

7. Alexander Hleb Member

אין סיכוי.
    לדעתי כל עוד זה תלוי בו הוא ישאר מנג'ר היונייטד.
    רק הגלייזרים או המצב הבריאותי שלו יביאו לעזיבתו

8. George Best Member

אולי תתכתב במייל עם ונגר ותמסור לו שיגיד לפרגי שישנם כאן כמה אוהדי יונייטד שלא מרוצים מההרכב.
    אם אתה חושב שפרגי יעזוב בסוף העונה,אתה חי בסרט

לגבי הגרלת הסיבוב הבא(וזה בסדר,נעבור את בארטון),סה"כ הגרלה טובה,על אחת כמה וכמה שמסתכלים על ההגרלות של ליברפול צ'לסי ובמיוחד ארסנל.אבל כפי שכבר למדנו בפעם המיליארד בגביע הזה,אי אפשר לדעת מה יקרה

9. Gooner Member

כמו שאמרתי אחרי התיקו של ארסנל בדונקסטר,אנשים שמתבכיינים על תוצאות כאלה לא מבינים את משמעות הגביע האנגלי.ועוד במשחק חוץ,על מגרש בוצי מעפן,נגד 11 גברים שהמשחק הזה הוא שיא הקריירה שלהם.
    זה מה שכל כך יפה בגביע האנגלי,ובכלל האופי האנגלי שאומר לעולם לא להיכנע,לא משנה מה.

10. Rudess Member

איך עלית על זה שהגלייזרים הם בעלי הבית?!
    מי שואל בדיוק את פרגוסון? בסוף העונה הוא כבר יילך הביתה.

11. Rudess Member

הוא לא יעזוב, הוא פשוט יקבל בעיטה בתחת מהבעלים ויילך הביתה לגדל סוסים.

12. THE STRETFORD END Member

וסולשיאר מאמת את אי הזילזול של פרגוסון והשחקנים למשחק:

"There should be no talk of us underestimating them," said Solskjaer.
    "We prepared properly and we expected them to give us a hard game, which is exactly what they did. They played really well and had even more chances than we did.
    "You might have thought the fitness of Premier League players would help towards the end, but they stuck to their guns and kept going."
    .
    "Obviously the result wasn't what we were looking for, but it was great being out there," he commented.
    "It was like my own cup final in a sense - something that has been in the back of my mind since I first picked up the injury.
    "I am not yet 100 percent, but I will definitely improve with another 60 minutes under my belt.
    "I have been training all the time, and I am looking forward to the games we have coming up."

א.אז התכוננו למשחק קשה וכך היה.
    ב.פרגוסון נתן לסולשיאר דקות משחק שהוא כה זקוק להם.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שהמילים "מבחינה מסויימת" ו"כמעט" עוברות מעל לראש שלך.

אני אוהד פלסטיק? הצחקת אותי.

אבל מה, אני לא נמצא בשלב שבו, ויסלחו לי כולם על השפה, פרגוסון יחרבן לי בפה ואני אגיד שזה שוקולד. הוא טעה, הוא שגה, הוא פישל, אבל אנשים מפחדים לומר את המילים הללו.

לא יצאתי בהצהרות 'פרגי החוצה', אבל זכותי לומר שהוא טועה (והוא טעה) בלי שאנשים יאיימו להוריד לי את הראש כי אמרתי משהו נגדו.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הם היו מתכוונים להיפטר ממנו, לא היו נותנים לו להוציא 12 מיליון פאונד על רכש בינואר.

בקשר ל'פרגוסון לא זלזל' - דיבורים זה יפה, למעשים יש קול הרבה יותר רם. ההרכב שלו אמר הכל. שיא הזלזול. סולשיאר היה צריך לקבל דקות אבל עדיף שבחוד ולא בקישור.

15. Legolas Member

אני מסכים עם אמיר.
    THE STRETFORD END,אתה לא יכול להצדיק כל פעם את פרגי במה שהוא עושה,הוא הרי בנאדם והוא טעה ואני לא מסכים גם לאלה שאומרים "אוהדי פלסטיק" אני אוהד פלסטיק שאני אומר תאמת על מה שקרה במשחק ועל ההרכב?
    אני מסכים שצריך לתת לצעירים דקות משחק ואלה המשחקים בשבילם,אבל אתה לא יכול לזלזל כל כך בקבוצה שאתה מולה ולעלות עם צעירים שאין להם ניסיון רב ואין גם שחקן הרכב אחד שידריך אותם ויתן להם תבמה לעשות את שלהם כי אחרי הכל הם שחקנים לא מנוסים ואין להם הרבה ביטחון ובשום אופן אתה לא יכול לשים שלוש בקישור שהם לא יכולים לספק כדורים טובים כל כך לחלוצים.