מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רוני ורונאלדו נכנסים.
    מחצית שנייה טובה יותר.

2. `cr7 Member

אין מצב וידיץ' פתח בהרכב נכון?

3. Manutd21 Member

לא וידיץ' ולא אברה.
    בושה וחרפה למועדון כמו מנצ'סטר יונייטד להעלות למשחק גביע עם קשרים אחוריים ברמה שהעלה פרגי.
    אי אפשר לפתח משחק כמו שצריך..

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק נחמד ביותר, תוצאה מאכזבת אבל אני מאמין שננצח במשחק החוזר. כל הכבוד לבורטון ששיחקו טוב מאוד, ולקהל שלהם למרות שרובם לבשו כפפות מגעילות של אוהדי בייסבול.

גביע אנגלי קלאסי.

5. Manutd21 Member

גם אם הם שיחקו כמו ברצלונה אנחנו צריכים לצאת מהמשחק הזה אל הסיבוב השני, בחייך.
    זה כמו שנה שעברה נגד אקסטר. נראה לך שהתקשורת תחליק את זה לפרגי? קשה לי להאמין.
    למשחק הבא אתה תראה שעולים עם רונאלדו-פארק-סאהה-רוני ולא עם ריצי גונס וריצ'רדסון. ריצ'י ג'ונס הוא הרי ברמה של בורטון אלביון, הוא לא מסוג השחקנים שינצחו את בורטון אלביון.

בקיצור, פרגי חייב להבין שהקבוצה שלו גם ככה לא להיט בקישור ובכל משחק להשתמש בשחקנים הכי טובים שלו.

6. George Best Member

בשביל מה יש שחקני ספסל?
    בשביל מה יש מחלקת נוער?
    אם יונייטד הייתה עולה עם הרכב מלא והייתה מנצחת 0-5 כולם היו אומרים איזה דביל פרגוסון ושמול קבוצה לא מדורגת לא צריך להעלות את הסופרסטארים
    בכדורגל יש הפתעות,מה לעשות וגם שילוב של שחקנים ממחלקת הנוער+שחקני ספסל צריכים לנצח קבוצה חובבנית,עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד עבור המקומיים שעשו תוצאה נהדרת
    לא מקבל את הטענה שצריך לשחק עם השחקנים הכי טובים בכל משחק
    יום רביעי יש משחק גביע ליגה(חצי גמר מול הרוברס)ויום שבת מול סיטי בסיטי אוף מנצ'סטר
    חייבים לתת גם למחליפים לשחק,בשביל לנצח את בארטון לא צריך את רוני וואן ניסטלרוי ורונלדו,תאמין לי

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, מחקתי הרגע משהו כמו חצי עמוד של תגובות לא ראויות לחלוטין. כל מה שלא קשור ליונייטד או למשחק מול ברטון היום יימחק.

הרמה בדיון הזה ספציפית יורדת באופן הדרגתי מלבד מספר משתמשים שמצילים אותה מאבדון. אם המצב יחמיר יינקטו צעדים משמעותיים כלפי משתמשים סוררים. אני לא אוהב להיות תקיף, אז אל תוציאו את הצד הזה ממני, מראש.

8. `cr7 Member

מישהו יכול להביא תהרכב שפתחנו היום?

9. KOGAN Member

T Howard, W Brown, G Pique, M Silvestre, P Bardsley, J O'Shea, R Jones, K Richardson, O Solskjaer (59 C Ronaldo) , L Saha, G Rossi (58 W Rooney)

Subs: C Ronaldo, W Rooney, L Steele, A Eckersley, F Campbell

10. Manutd21 Member

הרכב יונייטד:

הווארד
    בראון,פיקה,בארדסלי,סילבסט
    ריצ'י ג'ונס, ריצ'ארדסון,אושה
    סאהה,סולשאייר, רוסי

רוני ורונאלדו נכנסו בדקה ה-60 במקום שני האחרונים.
    לא שותפו: אדם איקרסלי (?), לוק סטיל, פרייזר קמפבל (?)

11. THE STRETFORD END Member

כמה חוסר הבנה מינמלית יש פה לכמה ליצנים שזה משהו,תעברו לדוקים!
    Manutd21 לגביך גם דוקים זה יותר מדי מסובך אתה תלך למכור תותים!

אנחנו אחרי מרתון משחקי חג המולד(4 משחקים ב 8 ימים),עוד שלושה ימים יש לנו חצי גמר גביע הליגה נגד בלקבורן בחוץ ושלושה ימים לאחר מכן שיטי בחוץ,לפרגוסון לא היתה ברירה והוא עשה נכון שהעלה הרכב משני יותר שגם הוא אמור לנצח את בארטון אבל זה היופי בכדורגל,זה הגביע האנגלי בגדולתו,
    אז זו תוצאה מאכזבת,לא היה חסר הרבה שגם נספוג ונעוף אבל זה לא קרה ואני בטוח שאוהדי פולהאם היו מתחלפים איתנו,
    ההרכב היום חזק יותר מזה שסיים בתיקו 0 עונה שעברה באולד-טראפורד נגד אקסטר החובבנית,מה שלא מנע מאיתנו להגיע לגמר אז על מה המהומה?
    כי יהיו כותרות מחר בעיתונים,פשיי פרגוסון בטח לא ירדם בלילה מרוב דאגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נקודות חיוביות הן שסולשיאר(היום קפטן)שיחק יותר דקות היום,בארדסלי,גונס ופיקה קיבלו גם הם עוד טעימה ממשחק בקבוצה הראשונה,
    נקודה חיובית אישית שלי היא שאני נוסע יום חמישי למנצסטר והרווחתי לראות עוד משחק של יונייטד כי הגומלין ייערך בזמן שאני אהיה שם :aa1:

12. Manutd21 Member

ולגביך גם תותים זה יותר מדי מסובך, לך תמכור בטטות לאוהדים בכניסה לאולד טראפורד, אולי יצא ממך תועלת למישהו שם.

שלושה ימים לפני מה? חצי גמר גביע קארלינג הארור? גם היום וגם מחרתיים צריך להיות 2-0 עוד במחצית.
    אתה אל תנמיך ציפיות ואל תסתפק במועט. יונייטד זה מועדון הישגי, שחקנים כמו דארן פלטשר צריכים לשחק 90 דקות במשחקים כאלה כל עוד אין מישהו אחר. לא בכדי הם מקבלים כ"כ הרבה כסף, אני אישית מסרב לגלות התחשבות בשחקנים כאלה גם לאור הנסיבות (חג המולד) וגם בתוצאות של הקבוצה.
    מה קרה, פתאום יש עומס? עפנו מליגת האלופות למען השם, מה אתה מתפשר על שחקנים?!?!
    אין קישור לקבוצה הזאת, פשוט אין, אם אתה מוציא את סקולס ופלטשר מן המשוואה. אלן סמית' היה כשיר היום ולא התלבש אפילו. במקום זה יש את אדם איקרסלי ואת ריצ'י ג'ונס לא?
    חביבי, אלה,בלשון המעטה, שחקנים חובבנים.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסתכל על כל המשחקים היום ולא רואה קבוצה אחת מהפרמיירשיפ שהעלתה הרכב מלא. איזה שטות לומר, הרי מנצ'סטר לא העלתה בהרכב אוסף של ילדים שלא ראו את המדים של קבוצה ראשונה בחיים שלהם, אלא עלתה עם שחקן אחד בלבד שלא היווה העונה חלק בסגל הרחב שלה.
    עוד משחק אומר עוד קצת עומס, אבל גם לא סוף העולם. לא צריך לקחת קשה 0-0 מול קבוצה שירקה דם מול קבוצה שהם רואים פעם בעשור.

14. THE STRETFORD END Member

Manutd21
    בטטות בכניסה לאולד טרפאורד?אני אחשוב על זה,יכול להיות הכנסה לא רעה מהצד,מה שבטוח זה שאתה לא יודע איך האולד-טראפורד נראה מבחוץ!

כתבת:"לא בכדי הם מקבלים כ"כ הרבה כסף, אני אישית מסרב לגלות התחשבות בשחקנים כאלה גם לאור הנסיבות (חג המולד)"

אתה מסרב לגלות התחשבות,איזה מזל שפרגוסון לא מתחשב בליצנים כמוך,
    אין לך מושג מה זה כדורגל,אין לך מושג מה זו אהדה,יש עכשיו משחק של הליגה המוסלמית בערוץ 10,תעבור לשם,זו הרמה שאתה שייך אליה!

15. Manutd21 Member

אוקיי אבל אתה מסכים איתי שאם אתה שם על הספסל את ואן ניסטלרוי,פארק וגיגס הקבוצה תיראה אחרת?
    עזוב, אין עומס, אני לא מקבל את זה. זה תירוץ. יונייטד היתה צריכה להבקיע פעמיים היום ולסגור עניין. עכשיו היא יצרה אולי עומס. לא עושה עניין, אבל לדחות את ההעפלה לסיבוב השני בעוד משחק זה טפשי ומיותר. בטח מול קבוצה כזאת. אז מה אם הם ירקו דם? כל קבוצה שתירק דם תעצור את מנ. יונייטד?
    חשוב גם להיות הגיוניים.
    עזוב עם מי עלית, הרי יונייטד פתחה היום עם חלוץ בכיר אחד- סאהה. אין בעיה עם זה שרוסי ואולה משחקים- נהפוך הוא.
    אבל צריך להיות משהו מאחוריהם גם. רוני ורונאלדו בפירוש לא מספיק.