מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Sir Alex Las' Killa

זכור לי את ארסנל מפסידה לבורו בהייבורי, וגם בריבר סייד{בבכורה של רייס}. אני לא זוכר איזה מהם היה משחק ליגה, כי האמת שארסנל לא מענינית אותי. אבל העונה גם ארסנל הפסידה להם.
    וגם יוניטד הפסידה לבורו בשנים האחרונות.

בקיצור, הנקודה היא שבורו קבוצה טובה מאוד.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר בחצי גמר גביע הליגה, שם יש שני משחקים וארסנל הפסידה לבורו בהייבורי ובריברסייד.

3. Rudess Member

זכור לך? תסתכל ברשימה ששמתי. אנחנו יודעים שארסנל לא מעניינת אותך, בשביל זה חצי מההודעות שלך הן באשכול של ארסנל.

בקיצור הנקודה היא,שהזכרון שלך לא ממש טוב, והעובדה שיונייטד גרועה לא אומרת שבורו טובה מאד.

4. eastlands Member

בורו קבוצה בינונית נקודה , מ6 משחקי בית הם נצחו רק 2 -ארסנל , USA , הפסידו בבית לסנדרלנד , והיו שותפים למחצית הכי גרועה בפרמייר העונה בבית נגד פומפי .
    והמאמן המשעמם שלהם כבר קנה שחקנים כפול ממוריניו בכמות , ועדיין ממשיך לבזבז כסף כמו חול ,
    האוהדים שלהם מרוב שעמום נרדמים במשחקי בית , ועל משחקי חוץ הם בכלל מוותרים .

5. THE STRETFORD END Member

אני מאוד מקווה שרוי קין מקיים שיחות מוטיבציה אישיות ,שיחות על כדורגל נטו עם אותם שחקנים שהוא מבקר בדיוק כמו שסטיב ברוס,בראיין רובסון עשו איתו כשהיה בתחילת דרכו ביונייטד,זה בוודאי עדיף אלף מונים מלהעביר ביקורת פומבית,
    קין כבר כמה שנים לא מפחד לומר את מה שיש לו בפנים,כמובן זוכרים את מה שאמר על אותם "אוהדים" מפונקים אחרי המשחק נגד דינמו קייב ששרקו בוז כי יונייטד לא תקפה מספיק,
    הריבים עם פרגוסון גם כן לא תמיד נשמרו בסוד,
    גם על עצמו הוא לא חסך בעבר ביקורת עצמית פומבית,
    הכל טוב ויפה אבל צריך שיהיה גבול גם לקין השחקן,הקפטן בעיקר כלפי פרגוסון,השחקנים,המועדון שמשלם לו את המשכורות ובמיוחד כלפי האוהדים!

חוץ מזה אם אכן היתה ביקורת כזו אני לא מבין 2 שחקנים שהוא הזכיר:ריצאדסון ואלן סמית,
    במיוחד ריצאדסון שהפנדל השטותי שעשה בבורו היתה הטעות הראשונה שלו העונה,היכולת שלו עד כה מפתיעה לטובה,לא ראיתי חוסר מוטיבציה או משהו שכזה,להיפך הוא הנכון,הוא ממשיך את ההתלהבות מהתקופה בברומיץ ונבחרת אנגליה.
    אלן סמית,גם פרגוסון אמר השבוע עד כמה הוא מעריך את סמית שמקריב את עצמו למען הקבוצה בתפקיד חדש,סמית שוויתר על הצטרפות למחנה האימונים של אנגליה העונה בכדי לשחק בריסרב משחק שיעזור לו להתרגל לתפקיד החדש,סמית שגם ב 4-0 בשבת הראה מנהיגות ועודד ודירבן את השחקנים להמשיך הלאה,לשמור על הכבוד,
    מבחינת היכולת בתפקיד הקשר האחורי,היו לו משחקים טובים יותר וטובים פחות,נורמלי לחלוטין,
    אז להאשים את שניהם בחוסר מוטיבציה לא מובן לי על מה,גם לא על היכולת בטח ובטח לעומת האחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/05
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח אם הוא האשים את כולם בחוסר מוטיבציה,בטח בקשר לסמית הוא אמר על העמדה
    שלו שלא מתאימה לו
    ותגידו מה העמדה של ריצ'רדסון?מגן ימני לא?כי ראיתי אותו השנה איזה פעם פעמיים בשמאל..
    ולפי מה שאני זוכר הוא ימני..

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה שלדעתי צריכה להישאל היא האם קינו נותן לעצמו יד חופשית כי ממילא הוא מסיים את תקופתו כשחקן יונייטד בקיץ. אם כן, הוא יכול להזיק הרבה יותר מאשר להועיל.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זיו ריצ'רדסון שמאלי ברגלו, ואכן שיחק העונה מגן שמאלי מס' פעמים.

אגב ריצ'רדסון, נראה שלא יזיק לסר פרגי לנסות אותו פעם בהרכב בעמדתו הטבעית כווינגר במקום התעקשות על ליצנים אפורים באגפים. ממה שהוא הראה במדי ברומיץ' ונבחרת אנגליה במשחקים בארה"ב יש עתיד ליונייטד בעמדה אחרי עידן גיגסי.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שבווסט ברומיץ' הוא שיחק כקשר מרכזי דווקא.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה טוב שהוא מגוון וממה שראיתי אותו העונה[משחק אחד לצערי-שוב תודה לצ'רלטון] הוא הראה ניצוצות
    של שחקן טוב מאוד.

אני לא חושב שקינו מרשה לעצמו רק בגלל שהוא עוזב,הוא מת על המועדון ונראה לי שפשוט כואב
    לו שמנצסטר הפכה..לפחות לדעתי למאין ניוקאסל..מן קבוצה שמצפים ממנה להיות למעלה
    אבל כבר לא מצפים ממנה לקחת אליפות ובטח שכבר לא רועדים ממנה..

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם כל הים ניסיון שלו קינו הוכיח חוסר אחריות,
    לא רק שהוא פגע לעצמו בתדמית (שוב), אלא שהוא פגע בעמיתיו לקבוצה, לבטח זה גם לא מוסיף לביטחון הכללי בקבוצה שהוא גם ככה לא משהו, וכל זה לפניי קרב מכריע בצ'מפיונס,
    לא מתאים לאידול כמו קינו, ממש לא מתאים, גם אם הוא צודק ב 100 אחוז, והוא צודק אפילו ב 200 אחוז, אבל יש דרכים אחרות להביע את תחושתיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/11/05
  12. THE STRETFORD END Member

מחר או יותר נכון היום במשחק רוד ואן ניסטלרוי יהיה בפעם הראשונה קפטן היונייטד במקומו של ריו פרדיננד,
    האם זה אומר שריו לא ישחק?
    אם ישחק זה כנראה אומר הרבה על חוסר שביעות רצון של פרגוסון מריו ולא רק ממה שקורה על הדשא.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, ג'י סון פארק אפור? רוני אפור?
    מה שכן, אולי כדאי שיחזור לשני חלוצים, או במילים אחרות - יוסיף שחקן התקפה, כי אם במערך הנוכחי פלטשר לא פוגע, לפחות שיהיה עוד היטמן מקדימה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריו היה סגן קפטן בעונה שעברה, אבל מאז תעלולי החוזה שלו, הוא לא מקבל את הסרט גם כשקין ונוויל וגיגס אינם, כך שזה לא אומר הרבה.

15. Rudess Member

קפטן צריך להיות דמות ייצוגית ומודל לחיקוי, ריו פרדיננד לא עונה על הקריטריונים הנ"ל לכן אינו יכול להיות קפטן.