איך שאני מת על דברים כאלה. רק בדיוק לפני שבועיים דיברו באנגליה על זה שיונייטד רצתה להפחית משמעותית ממחירי הכרטיסים, אבל היא לא יכלה לעשות את זה בלי אישור בארנט (ההכנסות מתחלקות בין הקבוצות כמדומני) והקבוצה מהליגה הרביעית, שראתה הזדמנות לעשות קופה, סירבה. כרגיל, אנשים מדברים בלי לדעת על מה הם מדברים. חביב מאוד.
אמיר ע - היו צריכים לקבל אישור מבארנט על הוזלת הכרטיסים , מה אתה אומר , המפלצת הענקית ,ממלכת הרשע והכסף היתה צריכה אישור מברנט הקטנה , אני מבטיח לך שאם ראשי המועדון , או האנשים שממונים אצלכם על השיווק היו רוצים להוזיל כדי לקלוט עוד אוהדים , הם היו מוצאים פיתרון , זה בדיוק מסוג המשחקים שבהם היתה אפשרות לעשות כך , גם אם היה צריך לפצות את בארנט , אם ארסנל העניה הסכימה שסנדרלנד תמכור כרטיסים ב1 פאונד לילד וב5 פאונד לבוגר ,תאמין לי שגם המועדון המטונף שלכם היה מוצא פיתרון וכך לפחות 60 אלף היו מגיעים אתמול , אבל זה בסדר ,תמשיך לחשוב שאתה יודע הכל ותמשיך לחזק את עצמך , אתה זקוק לזה בימים קשים אלו , גם על ההערה שלי לגבי הסטירה המצלצלת שנתן רוני לשופט באוזן הגבת בזה שאני לא מבין כלום ועוד השוותה את זה למחאה של בקאם , אבל זה בסדר אתה הרי יודע הכל , היית שם השבוע -כל הכבוד אמיר ע
איסטלנד, כשאתה מדבר שטויות - אני אגיד. ובמקרה הזה, דיברת שטויות בלי לדעת את העובדות. זה לא משנה איפה הייתי ואיפה לא הייתי. כשתאמר דברים נכונים, לא תהיה בעיה. אבל אם אתה רוצה להיכנס לנושא של יונייטד וללכלך על המועדון עם שקרים (פשוט שקרים), אל תצפה שאני אשתוק. קאפיש? כן, מה לעשות, בשביל דבר כזה צריך את האישור של בארנט. סנדרלנד וארסנל הצליחו להגיע כנראה לסיכום, יונייטד ובארנט לא. זה מה יש, תחיה עם זה. ימים קשים? לא יודע איך לומר לך את זה, יונייטד חשובה לי אבל מצבה הקשה (מקום חמישי בליגה וראשון בליגת האלופות - נורא) אינו בדיוק גורם לי נדודי שינה. רוני נתן סטירה לשופט? נחמד לדעת. עכשיו אני יודע שאתה חי בהזיות.
מה שהבוגרים לא עושים, הנערים עושים. 4-1 משכנע. ראיתי 2 משחקים פיקו, אחד מול אקסטר שנה שעברה. הוא היה גרוע. ואתמול הוא עשה טעות, שאפילו השוער של בארנט יגיד לו-what the hell you was thinking ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
Sir Alex כתבת : "ראיתי 2 משחקים פיקו, אחד מול אקסטר שנה שעברה. הוא היה גרוע. ואתמול הוא עשה טעות" קודם כל נגד אקסטר יונייטד לא ספגה כשהוא שיחק אז עד כמה גרוע הוא יכל להיות כשההגנה לא סופגת? ומה המשחק השני? ולמה התכוון המשורר : what the hell you was thinking! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx איסטלנד, הרי בכל דבר שקשור ליונייטד אתה תחפש את השלילי, אז האצטדיון לא היה מלא,אז מה?נגד קבוצה מהליגה הרביעית והידיעה שישחקו הצעירים,אמצע שבוע בגביע הליגה,איזו עוד קבוצה באנגליה היתה מביאה כזו כמות עם הנתונים הללו?
סלחו לי על האנגלית, אומנם 5 יחידות, אבל עודף טופאק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ברור שהטעות הזאת לא גורלית לגבי עתידו של פיקו, אבל בכול זאת what the hell are you thinking !! איך אפשר להיכשל בהרחקה פשוטה שכזאת. וזה קרה לו שנה שעברה מול אקסטר סיטי...
ואייך קרה מה שקרה לריו נגד פולהם ליפני כמה שבועות כשהוא ניסע להוציא את הכדור מהרגל של אייך שלא קוראים לחלוץ ההולנדי הצעיר שלהם וניכשל פשוט.. וגם אחרי זה ניכשל בעוד הרחקה של כדור נייח, קורה וריו עוד בלם מנוסה מהשורה הראשונה פיקה עוד ילד בן 18.. שיש לו עוד הרבה לפניו בעתיד.
מה הקשר לפאקינג כישלון בהרחקת כדור?! הוא החליק על הדשא! לא נעים, אבל קורה לכולם. וויין רוני נפל לפני כמה שבועות, בדרבי אני חושב, 3-4 פעמים כשהוא היה במצבים טובים ליצור משהו. מישהו התלונן?