Sir Alex הסתכלתי שוב על הויכוח בינינו והגעתי למסקנה שאתה צודק,אני לא מבין איך אני מעז להתווכח איתך, הנה מה שרשמת ב 24/10 בשעה 12:37 "זה לא חדש שפלטשר שחקן גמור. הוא פשוט לא שחקן ברמה של מנצ'סטר יוניטד" והנה מה שרשמת כמה שעות מאוחר יותר באותו היום בשעה 10:09 "חשוב להזכיר: * אני לא אמרתי שלפלטשר אין פוטנציאל. * אני לא אמרתי שלפלטשר אין כישרון. * אני לא אמרתי שלפלטשר אין זכות ללבוש את מדי היוניטד. * אני לא אמרתי שפלטשר לא סיפק את הסחורה עד העונה" נמאס לי לעשות ממך צחוק פעם אחרי פעם אז תעשה לעצמך טובה תעבור לציד פרפרים במקום לדבר על יונייטד! rippa כתבת:"ובכללי גם ההרכב של מנצ'סטר חלש יחסית לליגה רוב השחקנים מעבר לשיא" אז הבאתי לך דוגמא ל7 שחקנים ששיחקו בהרכב נגד ספרס ואף אחד מהם לא עבר את השיא ולהיפך כמה מהם עוד לא הגיעו אליו ואתה עוד ממשיך לקשקש! עוד אתה כותב "פרגי מיושן ושמרן " ובכן קשה לי להגיב ברצינות לקישקושים הללו! ואתה ממשיך "לגבי הכסף שדיברתי עליו זה רק היה המחשה להראות עד כמה היונייטד זה מועדון ענק(אז התבלבתי בסכום...)" ובכן לא בסכום טעית אלא במניות!!! גם אתה תצטרף ל Sir Alex ותעזרו אחד לשני לצוד פרפרים,יש יום יפה בחוץ אז אני מציע שתצאו כבר עכשיו ואל תשכחו לקחת כובע.
שלום לכל אוהדי יונייטד! ביום שבת יש לנו משחק נגד בורו, ולא מראים אותו בערוץ 53/54(ובלי קשר, לא הייתי ממליץ להזמין בכסף). יהיה שידור ישיר של המשחק הזה בפאב MASH. אני קורא לכל אוהדי יונייטד לבוא ולראות שם איתנו את המשחק, יהיה חוויה בלתי נשכחת.(גם יהיה לנו אורח, אוהד מפורסם של יונייטד מחו"ל). אז תבואו, ותביאו אתכם כל אמצעי העידוד שיש לכם! בברכה, סיימון.
טוב סטרפורד אתה תמיד צודק... רק בינתיים היונייטד נראים כמו הפועל באר שבע , לא מצליחים לנצח את אימפריית הכדורגל של ליל ואחרי זה את האפרוחים מלונדון.. תסכים איתי שההרכב של יונייטד לא הולם את גודל המועדון הזה. תעשה לי טובה.
אני ממליץ על גבעת האירוסים בנס ציונה ! יש שם פרפרים בכל מיני צבעים ואפילו כוורת של דבורים ! פרטים אצל אורי דביר הטייל הלאומי . חוץ מכובע לא לשכוח מצפן !
rippa תתפלא אבל גם אני לא חסין מטעויות אבל מה לעשות שבמקרה של Sir Alex הוא כותב משהו אחד ואחרי כמה שעות סותר את עצמו לגמרי ועוד ממשיך להתווכח!איך אתה היית מתמודד עם אהבל כמוהו? ולגביך,תקרא שוב את מה שכתבת,תקרא שוב את מה שעניתי לך,אל תיקח את זה אישית ותראה שצדקתי ואם קשה לך להתמודד עם ביקורת אז באמת כדאי שתעבור לצוד פרפרים,גם אני ממליץ על גבעת האירוסים בנס ציונה כי שם מקסימום לא תתפוס פרפרים אז לפחות טיילת בחיק הטבע.
rippa תפסיק לבלבל בשכל.יונייטד לא נראית משהו אבל אל תשווה אותה לבאר שבע. המצב של היונייטד לא משהו,ואין ספק שמכת פציעות קטלנית שפוקדת אותנו לא ממש עוזרת. אבל אסור לשכוח שחוסר מזל גדול פוקד אותנו.רוב שערים שחטפנו העונה באו ממצבים נייחים(בלקבורן(1 מתוך2) בנפיקה טוטנהאם פולאהם(1 מתוך 2),מה שמראה שההגנה שלנו טובה מאוד למרות פציעות של נוויל והיינצה.השניים האחרונים חסרים אפילו יותר מבחינה התקפית.מה לעשות,בארדסלי(חסר נסיון) ואושיי פשוט לא עולים למעלה.יש לנו את אחד השחקנים הטובים בעולם-רוני,ואת רוד רונלדו פארק ריו סילבסטרה ושוער מצוין.הבעיה שלנו היא שפול סקולס חלש העונה,רונלדו מאכזב,ועד שרצינו להשתמש בגיגס שנמצא בכושר מצוין,נפצע.וגם קינו חסר ובטח ובטח שפלצטר לא שחקן הרכב ליונייטד-עדיף שיהיה מחליף או יעזוב לקבוצה אחרת בפרמייר ושם יקבל הרכב. קיצר,מכת פציעות,קצת חוסר מזל ועדיין,אם ננצח את המשחק החסר זה 7 נקודות מצלסי.לא שזה קצת,אבל זה לא משהו בשמיים,למרות שלא נראה לי שנעבור אותם.תהיו אופטימיים,יש סגל טוב וצעירים מבטיחים(רונלדו שעוד לא עשה את הפריצה שלו,רוסי,פיקה,בארדסלי..) ברגע שיגיע קשר מרכזי(הלוואי באלאק),נוכל לחזור ולהגיד שאין שום סיבה שנראה את צלסי מלמטה
גם אני חושב שיש למנצ'סטר בסה"כ הגנה טובה...רק הפציעה הקשה של הייצה פגעה בה,ואולי הדיעכה ביכולת של גארי נוויל. אבל אין ספק שיש לך בהגנה את ריו פרדיננד אחד הבלמים הטובים בעולם ומיקאל סילבסטרה והייצה (כשהוא בריא), וגם גארי נוויל שעושה עבודה (למרות היכולת הבינונית שלו). יש הגנה טובה מאוד. וגם התקפה קטלנית רוד ואן ניסטלרוי ורוני הם שני מכונות שערים שרק צרכים לקבל יותר כדורים מהקישור, וכאן הבעיה: קין כבר הרבה מעבר לשיא, הוא לא יכול להחזיק לבד את הקישור, סקולס ביכלל בנפילה מטורפת, וגיגס,טוב הגיל עושה את שלו למרות שיש לו עדיין מה ליתרום, ואלן סמית' אם כל הכבוד הוא לא קשר הוא חלוץ ! פארק ורונאלדו באמת שחקנים מעולים אבל הם לא יכולים לבד ומה גם שהם שחקני אגף וגם הם צרכים לקבל כדורים ממרכז הקישור. אם באלאק יעבור זה יהיה שידרוג ענק לקישור של מנצ'סטר יוניטד, גם ואן דר וארט יכול ליתרום הרבה אם המהירות והשליטה הטובה שלו בכדור. אבל פרגי צריך לידאוג למהביא קשר אחורי מישהו בסיגנון של אסיין-מקללה-ווירה,שחקנים לוחמים שיחליפו את קין. ולכול אלה שאמרו שפרגי מיושן וגמור יש לי רק דבר אחד להגיד לכם...אין לכם מושג על מה אתם מדברים. אנחנו מדברים על אחד המנג'רים אם הכי הרבה תארים באירופה,הוא לא סתם לקח את מה שהוא לקח, הוא גידול 2 דורות של שחקנים במנצ'סטר יוניטד (תקנו אותי אם אני טועה). למרות שאני לא אוהב אותו בתור אדם לדעתי הוא שחצן, אבל בתור מאמן הוא ענק ! לדעתי הוא עוד יכול להמשיך בכיף עוד 3 שנים לפחות.
מסכים איתך,חוץ מהקטע של גארי נוויל-הוא לא בינוני! וגם ואן דאר וארט-איזה מהירות!?אם באמת הייתה לו מהירות,הוא היה אחד השחקנים הכי טובים בעולם.הוא לא איטי,אבל הוא גם ממש לא מהיר וזה החיסרון שלו. לגבי קשר אחורי וקשר מרכזי,איו ספק שאם נתחזק משמעותית בשתי עמדות אלו,הרמה שלנו תעלה שבעתיים כי כרגע אנחנו תלויים ביכולת של רוני,הוא זה שמספק את הכדורים לרוד,הוא יורד יותר מדי להגנה וצריך קשר שיוריד ממנו את העומס.
3שנים מינימום , אני ממליץ על עוד 10 שנים , במיוחד אני אוהב לראות את הראיונות שלו אחרי עוד כישלון ביתי , כמה תסכול , כמה מרירות - תענוג . אחרי כל כך הרבה שנים של נצחונות כולל כאלה בתוספת זמן או בעזרת שופטים, פנדלים (ריילי) . הוא היה מתראין בסיום ומהלל את כל העולם , עכשיו כשהגלגל מתהפך ראיון איתו גורם לי לאושר , פשוט חוויה . אף ויסקי אנחנו איתך לעוד 10 שנים לפחות .
לגבי הקישור, שמועות חזקות מקשרות את היונייטד עם באלאק, ושמועות פחות חזקות אומרות שגאטוסו יגיע לאולד טראפורד, ולכן קישור של רונאלדו, פארק והשניים האלה יפתור חלק גדול מהבעיות.
אל תדאג איסטלנדס, בקרוב הרע שאנחנו עושים לך יחזור ואתם כרגיל גם עכשיו תסתכלו עלינו שאנחנו למעלה ואתה באמצע כרגיל,אז כמו שסטרטפוד אומר לך תצוד פרפרים.
חחחח אוהד שיטי מעביר ביקורת על פרגוסון ומאחל לו שימשיך לאמן את יונייטד :aaarofl: .אוי הקנאה אוכלת אותו.תגיד איסטלנד,איך למטה?נחמד? וכדי שתאכל את הלב עוד קצת ותמשיך להתבונן ולהזיל ריר על כל אחד מהשלוש האלה,וגם בידיעה שלאמצעי אפילו לא תגיעו למקום שמכבי תל אביב הגיעה הבאתי לך את זה http://www.computing.dcu.ie/computety/2005/glynch-cty/the%20glorious%20treble.Xxx בהצלחה בציד!!
ממש מזכיר את הסרט "There's Only One Jimmy Grimble" אם אני צודק בשם.. טוב שאני לא אוהב את הסיטי...חחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
מאיפה נולד הרעיון שפרגי מיושן? כל הדיבורים על המערכים נחמדים והכל, אבל מערך לא מנצח במשחקי כדורגל - שחקנים מנצחים במשחקי כדורגל, ואין ספק שהסגל הנוכחי שלנו -לא- טוב מספיק ולא משנה איך תציב את השחקנים. מכת הפציעות שחוזרת אצלנו מדי שנה גם לא עוזרת. פרגי רצה את רובן ורונאלדיניו - תחשבו איזה הבדל שניהם היו יכולים לעשות בנושא ההתקפי. שניהם לא הגיעו, אבל ממש לא באשמתו. ומה לעשות, שחקנים כאלה לא נולדים כל יום ואם עסקת רונאלדיניו נפלה, אין אחר. העובדה שיש גם את צ'לסי בשוק כמובן פוגעת משמעותית ביכולת שלנו להתחזק כי יש מתחרה עם פנקס צ'קים הרבה יותר גדול באיזור. סר אלכס גם עשה טעויות ברכישת שחקנים מסוימים שכן הגיעו בסוף, אבל את זה הוא עשה גם בשנים יותר מוצלחות כמו עם פובורסקי וקרויף שהיו - בדיוק כמו קלברסון למשל - שחקנים טובים שפשוט לא השתלבו ביונייטד. בהרכב הנוכחי, סקולס אמור להיות שחקן קריטי מאוד - אבל איך מנג'ר אמור לנבא דעיכה כל כך מוחלטת של שחקן בגיל 30? ועם הכל, אני לא אתפלא אם בעונה הבאה יהיה לנו מנג'ר אחר. אני רק לא יודע אם זה בגלל שפרגי יחליט שאחרי כל מה שהוא עשה, הוא פשוט לא רוצה להמשיך ללכת עם הראש בקיר (אני לא בטוח אם הקיר זה צ'לסי או הגלייזרים), או בגלל שמשפחת גלייזר תקבל אי אלו החלטות. מבחינת פרגי, יכול מאוד להיות שעניין באלאק יהיה מכריע. כי אם הוא לא יבוא אני לא בטוח שיש לנו אפשרות (כלכלית או אחרת) להביא קשר מרכזי אחר ברמה גבוהה, וכמה שסר אלכס מעמיד פנים אמיצים, אני בטוח שהוא לא מוכן להיכנס לעונה נוספת עם החומר שיש לנו כרגע במרכז.