אני יכול כשרק הגעתי לארץ אחרי לילה בלי שינה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ביממה הקרובה.
אני מוכן להעביר לך שיעורים, תמורת תשלום סימלי כמובן, לגבי, מי כן ומי לא גדל באולד טראפורד. גרינינג הגיע מיורק סיטי אבל שיחק בקבוצת הנוער. try again http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx שראיתי את פלטשר בקבוצת המילואים חשבתי שיש לו פוטנציאל, וגם בעונה שעברה הוא נראה טוב, והייתי בטוח שהוא השנה יעשה קפיצת מדרגה. אבל מאז שום דבר, פשוט גרוע. עם יכולת כזאת עדיף לעלות ב10 שחקנים...
תקשיב טוב אנטי טטאנוס, גרינינג עבר בגיל 19 ליונייטד תמורת 500,000 פאונד!!! א.בגיל 19 לא משחקים בנוער אלא בריסרב! ב.500,000 פאונד זה רחוק מלהיות סכום שמשלמים על שחקן נוער! ג.מתי ואיך ראית את פלטשר משחק בליגת המילואים?
הלוואי וזה היה הספסל... היו שם שחקן בשם ליאם מילר ועוד איזה pique אחד... שאין לי מושג מי זה יחד עם רונלדו רוסי והווארד , אתה קורה לזה ספסל? ובכללי גם ההרכב של מנצ'סטר חלש יחסית לליגה רוב השחקנים מעבר לשיא ושאר די אפורים , עם כל הכבוד אושיי,פלצ'ר,סקולס בכושרו הנוכחי הם לא שחקני ספסל אפילו למועדון בסדר גודל של היונייטד , היונייטד בשבילי תמיד היו מושא הערצה , לבוא לסבא טראפורד היה אימת כל קבוצות הפריימרשיפ , עכשיו באים להם התרנגולים שהיו בקושי אפרוחים לפני כמה עונות ומוציאים בקלות תיקו אצל סבא , אכזבה ענקית פרגי הביתה ושינוי בסגל !!! בדחיפות... ועוד משהו !! סמית' הוא לא קשר וזהו פרגי תפסיק עם הניסוים האלה! סמית' הוא חלוץ וזהו , יש לו מהירות וטכניקה של חלוץ אל תתן לו לעשות עבודות אפורות שקינו אלוף בהם , אמנם הסגל עמוס פציעות אבל זה לא תירוץ למועדון גדול כמו יונייטד שנקנו רק 70 אחוז ממניתו ב750 מיליון לישט!!!.
הנה הפיתרון לכל בעיות היונייטד. מילה במילה. לא הייתי מנסח את זה טוב יותר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
כמה שטויות בהודעה אחת: א.פיקה שאין לך מושג מי הוא,הוא בלם שהגיע ממחלקת הנוער של ברצלונה. ב."ובכללי גם ההרכב של מנצ'סטר חלש יחסית לליגה רוב השחקנים מעבר לשיא" מי מעבר לשיא?ריו?ואן ניסטלרוי?רוניי?סמית?פארק?ואן דר סאר?בארדסלי? ג."פרגי הביתה ושינוי בסגל !!! בדחיפות.." יופי נחמה,פרגי הביתה פיפי ולישון, ומאיפה יבוא הכסף לשינוי בסגל? ד."אמנם הסגל עמוס פציעות אבל זה לא תירוץ למועדון גדול כמו יונייטד שנקנו רק 70 אחוז ממניתו ב750 מיליארד לישט!!!." רק 70 אחוז ממניותיו?אתה בטוח ליצן? מתי מסתיימת חופשת סוכות?
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אנחנו איתך סטרפורד!
תשמע זה שהוא היה בנוער של בארסה לא אומר שהוא שחקן... שנה שעברה בא להפועל תל אביב להיבחן איזה ניגרי[אוק-משהו] שהיה בנוער של בארסה.. בינתיים פיקה הוא עדיין לא מאלדיני ואני מסכים ריפה שהסגל יכול להיות יותר טוב-ליתר דיוק צריך איזה חיזוק של שני שחקנים במרכז במקום קינו וסקולסי.
סטרטפוד איפה רונאלדו בדיוק? הוא מעבר לשיא? רק העונה שלו לא התחילה טוב והוא לא מסוגל להעביר תמשחק שלו לממד חדש שיעזור לו ולקבוצה, הוא צריך להתאים תמשחק שלו ליותר גדולה ממה שמצפים ממנו. רוני עשה את זה עכשיו תורו להכנס לעניינים ולהיות בורג יותר מרכזי ביונייטד. אבל בדבר אחד אני מסכים עם ריפה, יש לנו יותר מדי שחקנים אפורים על המגרש שלא עוזרים לנו בהתקפה א'ושה הוא מגן מציון יכול להיות בלם אבל הוא צריך יותר לתמוך בהתקפה כולל בארדסלי שהעליות שלהם איטיות יותר מידי. על סקולס אני בכלל לא אדבר כי מה שקורה לו בשנתיים האחרונות זה מתחת לכל ביקורת. אני עדין לא סגור על פלטשר יש לו פונטיאצל זה נכון אבל הוא לא מיישם אותו ואני מקווה שהוא לא יהיה כמו דגמב'ה דגמב'ה שסטרפטוד אתה ניבאת לו גדולות ביונייטד וראינו שאפילו הרכב בוילה הוא לא מקבל בקביעות, אז צריך לשים לב לזה מה יקרה עם פלטשר.
חסרים לנו משהו כמו תשעה שחקנים פצועים, אז מי אתה רוצה שיהיה על הספסל? או שאתה חושב שצריכים להחזיק בסגל 40 שחקני בוגרים, רק למקרה שתהיה פציעה? לא ראיתי את פיקה משחק אבל כל מי שכן צפה בו מסכים שמדובר בשחקן מוכשר מאוד. יש לנו הרבה שחקני הגנה חסרים, אז הוא עכשיו בשוליים של הבוגרים. מה רע בזה? בארדסלי היה בדיוק באותו מצב כמוהו לפני חודש, היינו צריכים אותו, קיבל הזדמנות, ואולי הרווחנו שחקן טוב לעתיד. ככה זה עובד, אלא אם כמובן אתה מעדיף לקנות כוכב בכל פעם שיש לך עמדה בעייתית. דווקא מאושיי אני לא מתלהב. במשחק נגד ליל הוא היה זוועה (אף אחד לא היה טוב, אבל הוא במיוחד). יש רגעים שהוא (וגם פלטשר) נראים סופר מגושמים וחסרי ביטחון, ואני ממש לא מבין למה. שניהם נהנים מאמון המנג'ר, שניהם קיבלו חוזים חדשים. מצחיק, כולם מדברים על הקישור האחורי אבל סמית' רחוק מלהיות הבעיה שלנו כרגע - זה הבחור (או הבחורים) שלצדו. סקולס לא משתלט על המשחקים, להיפך, וגם פלטשר לא מסוגל. סמית' מסוגל לזכות בכדור מספיק פעמים, אבל אין לצדו מישהו שיכול לנהל את המשחק ולעשות בהתקפות שלנו משהו מעבר למצופה. הכל נופל על רוני וזה מוגזם. אין מה לומר, אנחנו תלויים מאוד בדיווחים של לירן על באלאק. אם הוא יבוא זה יכול להיות פיתרון פנומנלי. אם לא, אנחנו תקועים עמוק בבור שאני לא יודע אם אנחנו יוצאים ממנו. כסף גדול לרכש אין כנראה, ולכן באלאק הוא פיתרון כפול - גם שחקן ענק, גם בלי דמי העברה. אופציה ב' זה להמשיך לקוות שסקולס יתעורר, הוא הרי קיבל חוזה עד 2008 או 2009 לאחרונה (ולא בהכרח בצדק).
גם אם הנתונים שלך היו מדויקים, אז מה? זה אומר שהמניות עברו בין בעלי המניות ומי שמכר - התעשר. זה לא אומר שיש למועדון כסף להוציא על רכש. אין.
אם רק היית מראה את כל ההודעה שלי ולא חותך לי אותה היית רואה שרשמתי שצריך חיזוק במרכז השדה במקום קינו וסקולס..לא דיברתי בכלל על חלוצים או על הגנה[שם רוב הפציעות שלנו] דבר שני,לא רשמת אם פיקה טוב או רע,רק רשמתי שזה שהוא היה בנוער של בארסה לא אומר שהוא אוטומטית פויול או אבלרדו.. פעם הבאה תצטט הכל כי מה שעשית זה ציטטת אותי לא נכון ואז הצדקת אותי[אתה בעצמך רשמת שיש לנו בעיה במרכז השדה ושצריך את באלאק...] ואתה לא יכול לבנות עונה הבאה רק על סמית אז אתה צריך עוד שחקן כמו קינו..
מה שאמרתי על מרכז השדה לא היה בהכרח בתגובה לדברים שלך אלא לדברים של אחרים. נכון, בגיל של פיקה עוד אי אפשר לדעת מה בדיוק ייצא ממנו, אבל אני עדיין לא מבין מה הבעיה. הוא שחקן מוכשר, ללא ספק, אז אין סיבה שהוא לא יהיה לפחות בשולי הקבוצה הבוגרת כרגע. אז הוא נמצא באופן קבוע על הספסל כשיש לנו רק 3 שחקני הגנה בכירים (בנוסף לריצ'רדסון ובארדסלי) כשירים. לגיטימי. בקשר לסמית' והקישור האחורי - נחיה ונראה. כרגע העמדה הזו שלו, נראה מה הוא יעשה עד סוף העונה לפני שנכריז שצריכים להחליף גם אותו. אבל אני חייב לומר שאני חושב שקשר התקפי חייב להיות גבוה יותר בסדר העדיפויות מאשר קשר הגנתי. אם נחתים קשר הגנתי טוב, לא משנה מי, אפילו מישהו ברמה של גאטוסו, ונשים אותו ליד סקולס/פלטשר במצבם הנוכחי, לא נפתור כלום. נהיה בסדר בהגנה, לא תהיה לנו יצירתיות בהתקפה. נשמע מוכר?... ובהתחשב בתקציב הרכש שאולי לא קיים בכלל, אי אפשר לדבר ברצינות על רכישת שני שחקנים לעמדות הללו. אז בוא לא נמהר לוותר על סמית' כי יכול להיות שאין אופציה ב'.
אם הוא כל כך טוב למה שבארסה יותרו עליו ? כדורגל זה לא מדע מדויק...יש לבחור כנראה פוטנציאל..אבל בפעם השלישית..זה שהוא שחקן נוער של בארסה לא אומר שבדוק הוא יהיה שחקן טוב אמיר,ממש אני לא מותר על סמית,להיפך זה שחקן שאני חולה עליו אבל הבעיה שעונה הבאה חוץ ממנו אין לנו אף שחקן בעמדה של קינו...במקרה שסמית ייפצע[ואחרי העונה הזאת אף אחד לא יופתע אם זה יקרה,כי זה לא שוק ששחקן של מנצסטר נפצע לתקופה ארוכה] מה יעשו אז ?יחזרו את דג'מבה דג'מבה? פעם היה את ניקי אבל/תחת..עונה הבאה יהיה רק את סמית.