מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Ampelmann Member

מה שכן...החתמה חדשה לשדים, מנהיג בן 41!!
    לעמדת המאמן...
    רנה מאולנסטין ההולנדי יאמן את קבוצת הריזרבס של היונייטד במקום ריקי סבראגיה שעבר לבולטון.

2. `cr7 Member

בסדר תמשיכו להתווכח על חלוץ..מה אתם סתם כותבים הודעות באמת..
    רוני מושעה סאה וסולשאר פצועים..סמית' מתפקד כקשר באמצע נקודה.
    למה נראה לכם שפרגסון יכניס את רוסי וישחק עם 2 חלוצים וישאר בלי חלוצים בספסל אם קורה משו לאחד החלוצים.?

שיחקנו כבר מספיק פעמים עם אגפים שהם גם תוקפים ויכולים להכנס למרכז ולכבוש..אז אל תבלבלו שפרגסון פחדן או שטויות כאלה..

רוני - הכי חסר בעולם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

3. Legolas Member

חחחחחחחחח סיטי אתה מדבר בכלל על להכניס צעירים מהאקדמיה? אנחנו לימדנו אותכם את זה עם סקולס,בקאהם,גיגס,האחים נוויל אז אל תדבר שטיות.
    לגבי המשחק היום רוני חסר לנו בהחלט, וגם השיטה של ה5 קשרים לא עובדת הייתי ממליץ לשים את פארק במקום סקולס ששווה חצי שעה בהרכב אולי יהיה בסדר בסוף.

4. cityblues beter dead than red

אני מעדיף לא להגיב כי אני עומד לפרוץ בצחוק וחבל לי להרטיב את המסך.
    את התגובה לשטות שפלטת אני מעדיף להשאיר לאיסטלנדס,לילה טוב.

5. Igi Member

והעובדה היא סיטי, שאתם ממשיכים בכל מחזור להסתכל עלינו.. ואנחנו לא רואים אותכם ממטר.

6. robson Member

עם כל הכבוד לליל זאת קבוצה שהיינו צריכים לאכול אותה בלי מלח עד לפני שנה שנתיים והיא רק דוגמא מובהקת לכך שכבר לא מפחדים מאיתנו..
    הפסדנו את כוח ההרתעה של הקבוצה, של אולד טראפורד, של הקהל ולמען האמת אנחנו לא כל כך רחוקים מלהיות מין ליברפול רק טיפה יותר מוכשרים..
    עצוב היה לראות שאנחנו כל כך תלויים בשחקן אחד גדול ככל שהוא יהיה על מנת לייצר מצבים ולאיים על השער של היריבה הצרפתית האומללה,
    משחק שלם בלי אף הזדמנות ממשית אחת חוץ מכמה חצאי מצבים וכדורי נייחים, זאת לא מנצ'סטר יוניטד שהתרגלנו אליה ב15 שנים האחרונות
    ואין מה לעשות צריך לחרוק שיניים ולקוות לימים יפים יותר עם סיר אלכס או בלעדיו..
    סקולס בכושר רע, פשוט רע, עבירות טיפשיות, וחוץ מבעיטה אחת מסוכנת לכיוון שער היריב לא עשה כלום כל המשחק, אין מנוס פשוט אין מנוס אלא לשחק עם פארק במקומו
    וברגע שרוני יחזור פשוט לספסל אותו ולהשתמש בו רק במקרים מיוחדים, לא נראה לי שהוא הולך לצאת מזה ואולי ייטב לו ולכולנו שימשוך את העונה הזאת ויפרוש
    ואני אומר את זה עם כל הצער שבדבר מכיוון שמדובר באחד הילדים{בן גילי} החביבים עלי מאז ומעולם אבל האמת חייבת להאמר ואני פשוט מעדיף לשחק או עם פארק או עם פלטשר אפילו במקומו..

חוץ מזה נקווה לימים טובים יותר כבר בשבת נגד התרנגולים מלונדון ושיהיה לכולם חג שמח..

7. Sir Alex Las' Killa

מישהו מוכן להסביר לי מדוע פרדיננד משתכר בכמאה אלף פאונד לשבוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

במקרה שאתה לא יודע רנה נמצא בצוות המקצועי של יוניטד כבר מספר שנים. הוא אחראי על הצד היצרתי ומומחה למיומנות אישית. אתה עוד תשמע עליו בעתיד.

בקשר לריקי, שיעזוב...

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/05
  8. Alexander Hleb Member

כי פיני זהבי גנב טחון בכסף ופרדיננד גם גנב שמשלמים לו הון עתק כדי שהוא יעשן סמים.
    בטח הוא וזהבי יש להם חשישיה.
    פשוט מעצבן כמה כסף משלמים להם, ואני לא יודע אם 100 אלף זה אחרי התוספת שפרדיננד ביקש או לפני...
    תחשבו על זה, כמעט מיליון שקל לשבוע ! רק מהיונייטד. יש גם פרסומות, חוזה עם נייקי ועוד 101 דברים.
    גם אם הוא ינסה להפטר מכל הכסף הזה הוא לא יצליח.

9. Ampelmann Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ...
    ואני אפילו אגדיל ואומר שהתפקיד הקודם שלו בקבוצה היה מטפח כשרונות צעירים, תפקיד אותו הוא ממלא מאז 2001 וימשיך למלא במקביל למשרה החדשה.
    לפנים שלך!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

מאמן חדש לריזרבס

10. barakrom Member

גיגסי ייעדר 6 שבועות בגלל ששבר עצם בפנים אתמול
    יונייטד ממשיכה להיראות בינונית-לא קבוצה שביכולתה הנוכחית מסוגלת לצערנו הרב לאיים על שום תואר רציני העונה

11. Ampelmann Member

אושה עד 2009
    המגן בן ה-24 ימשיך בקבוצה גם בארבע השנים הקרובות.
    חותם ומחייך

12. Sir Alex Las' Killa

הדבר היחידי שצריך הגדלה כאן הוא IQ שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אתה שוב מפגין זילזול וחוסר בקיאות. התפקיד היחידי של רנה מאז הוא ביוניטד היה לעבוד עם האקדמיה ולשפר את המיומנות האישית שלהם. המיוני שלו יכול להוסיף המון לקבוצת המילואים המצויינת שלנו.

כולנו מכירים את היכולות של המאמנים ההולנדים, יש להם טונות של ידע בכדורגל ואין צורך להשתמש דוגמאות.

כנראה שמקלייר יצרך להמתין לתפקיד הנחשק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ממה שהבנתי הפציעה היתה בעצם הלסת. האמת שראיתי כבר שחקנים מתאוששים מזה בשבוע ימים...

13. Legolas Member

עדין זה לא משנה תעבודה שאנחנו בבעייה רצינית עכשיו(לא קודם שלא היינו קצת)
    עכשיו נצטרך לפתוח בליגה עם סקולס או פלטשר ב4-4-2 שפארק ורונאלדו בצדדים וסקולס כנראה יהיה קשר תוקף ואני כבר חשבתי שנזכה לראות את פארק בתפקיד הזה בנתיים,נקווה שיגמרו הפציעות האלה בעכשיו וכולם יחזרו, ובחג המולד נעשה כמה קניות טובות לפחות שתיי שחקנים אנחנו צריכים להביא(כי על סאהה אין מה לדבר זה עניין של זמן מתי הוא יפצע ופור'טצאן שישאר פצוע מצידנו לכל החיים).

14. Rudess Member

כריסטיאנו רונאלדו נחקר במשטרה בחשד לאונס, כך דווח ברשת ITV.
    :aaa021:

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה