אה. חשבתי אתם מדברים על מרקיוני, ולא על מרקיוזו. טעות שלי. ואתה לא צריך להעליב אותי :"לא יודע איזה קבוצה אתה אוהד, אבל ביובנטוס". להתבלבל לכל אדם מותר. בכל מקרה, אם מדברים על קלאודיו מרקיזיו. מרקיזיו פשוט שחקן אדיר בצורה בלתי רגילה. הוא מכסה שטחים, עוזר להגנה, מתקיף כשצריך, מבשל, מתקל ובקיצור שומר על אמצע המגרש כמו שחקן גדול.
Il Bianconero כאשר אתה כותב לי דבר כזה גם אתה מעליב אותי. אבל עזוב. סליחה אם נפגעת. בעניין מרקיוני אני לגמרי מסכים איתך, שחקן אדיר, שנתן בפארמה עונה מדהימה לפני שהגיע ליובה, בה סובל מפציעות חוזרות ונשנות. אבל לא עליו דיברנו.
אוקיי, אני באמת מצטער אם העלבתי אותך, לא ניסיתי להעליב אותך או משהו. פשוט התבלבלתי בין 2 השחקנים. נפתח בהזדמנות דיון על מרקיוני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עריכה: שמי אנדריי.
הרוסונרי שזומנו למנצ'סטר: GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac DEFENDERS: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Oddo, Simic, Zambrotta MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo ATTACKERS: Paloschi, Seedorf, Viudez
:aa1: פאלרמו 0:1 לאריסה [יוון] (בוסקו יאנקוביץ') Amelia; Raggi (Cassani 71), Carrozzieri (Dellafiore 64), Bovo (Kjaer 71), Balzaretti (Capuano 71); Simplicio (Tedesco 71), Liverani (Ciaramitaro 58), Guana; Lanzafame (Di Matteo 71), Miccoli, Cavani (De Melo 71)
רחמים על אוהדי פאלרמו שהחליפו להם חצי קבוצה, אבל השחקן השנוא עליהם ביותר בכל זאת נמצא עדיין בתמונת ההרכב.
מחצית באמסטרדם ארנה: אינטר 0, סביליה 0. אינטר פתחה עם המערך הרגיל 4-3-3, כאשר לפני ז'וליו סזאר לצידו של בורדיסו פתח נלסון ריבאס שחזר מפציעה. זאנטי ומאקסוול בצדדים. קאמביאסו חזר לקישור כאשר מנטארי וסטאנקוביץ' - קראתי במדיהסט שמוריניו אמר שיש לו תוכניות לסרבי והוא לא למכירה - לצידו. בהתקפה מנסיני ובאלוטלי לצדדיו של קרספו. בעניין סביליה, אני לא זוכר אם כך היה גם מול מילאן, אבל היום מארסקה שימש כקפטן הקבוצה, וכמו במשחק מול מילאן עשה "פירלו" בצורה נפלאה. אני מאמין שחלק מהגולשים כאן זוכרים שבמשך כשלוש שנים ניהלתי מסע עבור מילאן להחתים את מארסקה כמחליף למקור, אבל גליאני חושב אחרת. לסביליה 4 קשרים מאוד טכנים מול שלושה של אינטר, ככה שטבעי לראות את הספרדים מחזיקים בכדור, אבל הם לא מנצלים את האחיזה בכדור למצבים ונעצרים בקו השני ואם לא אז בקו האחורי של אינטר. אינטר משחקת בסגנון שמוריניו מנסה להכנות לנראצורי מאז הגעתו - חטיפת כדורים ויציאה מהירה קדימה בעזרת כדורים ארוכים. אינטר גם הגיעה לשני מצבים של אחד על אחד, אבל באלוטלי וקרספו החמיצו ברשלנות. בכלל במשחקי ההכנה של אינטר קרספו נראה רע מאוד, אולי זו רק תקופה, אבל בגילו יש לי תחשוה שזה ריחו הלא נעים של הסוף. מחצית לא מרשימה, מי יודע מה, של אינטר, אבל בסגנון הזה לדעתי יש לאינטר סיכוים מאוד טובים להצליח בשלבי הנוק-אאוט של ליגת האלופות. זלאטאן נמצא על הספסל, אולי נראה אותו בהמשך.
על מי אתה מדבר תזכיר לי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx טוני הלך, אמאורי הלך...מי עוד מטרה בקוזה נוסטרה?
מחצית שניה לא הניבה שערים. בכל הקשור להתקפה כניסה של פיגו גרמה לאינטר לשחק משחק שונה, פחות כדורים ארוכים (המבוססים על מהירות), אלא יותר כדורים לרגל. בכלל החילופים גרמו למשחק מבולבל יותר. בהגנה, הכניסה של צ'באנטון עירערה את ההגנה של אינטר, כיוון שהצ'יליאני המתוחכם והזריז שיחק על הנקודות החלשות של ריבאס (ולא על החזקות כמו ששיחק רומאריץ' במחצית הראשונה), למזלה של אינטר שחקן לצ'ה לשעבר היה מאוד לא מרוכז מול השער.
MANCHESTER CITY: Hart; Onuoha, Richards, Ben Haim, Garrido; Petrov, Fernandes, Johnson; Elano, Vassell, Bojinov MILAN: Dida; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Paloschi
בן חיים? זה אותו לפלף שדיברו עליו באתר של מילאן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx סוף סוף פלאמיני משחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
מחצית: מילאן 0:1 סיטי (בוז'נוב) סה"כ יש שיפור ניכר במשחק של מילאן והתוצאה בהחלט משקרת, אבל אחרי הטורניר במוסקבה לתוצאה יש חשיבות גדולה וחבל לראות את מילאן בפיגור, למרות שהסיטי כמעט ולא מסכנים את דידה ומילאן מגיע ליותר מצבים. פלאמיני היה חלש לטעמי, אבל מוקדם מדי לשפוט אותו.
תוצאת סיום: סיטי 0:1 מילאן. במחצית אנצ'לוטי הוציא את פאלוסקי, שהיה נהדר במחצית הראשונה למרות שהחמיץ שתי הזדמנויות טובות, והכניס במקומו את וידיוז, מרגע זה למילאן פשוט לא היה התקפה. לא שאני מאשים את הרכש החדש, סה"כ מדובר בילד בן 18 שהגיע מיבשת רחוקה ונמצא במועדון רק שבוע, אבל כתוצאה מכך התמוטט המשחק של מילאן לחלוטין.
:aa1: אטאלנטה 0:2 מונס [בלגיה] (פלוקארי, דוני) Coppola, Garics (Capelli 46), Talamonti, Manfredini, Bellini, Padoin, Costinha (De Ascentis 46), Guarente, Cisse (Valdes 46), Doni, Floccari (Marconi 66)