מוריניו לא מבזבז זמן, למרות שאינטר נמצאת בשלב מאוד מוקדם בהכנות, הקבוצה כבר מתרגלת את הכדורגל שהקבוצה צפויה לשחק אותו אם אינטר באמת תצא למשחק חוץ קשה בליגת האלופות. לפרקים זה באמת נראה מרשים ומרגעים האלו אפילו נהנתי. המשחק הסתיים בנצחון 0:1 לנראצורי משער של מנסיני.
מחצית סולידית של יובנטוס. משחקים טוב, שולטים במשחק ובקצב. קייליני נפלא גם כמגן שמאלי, דל פיירו נותן תצוגת כדורגל ובעיקר קאמורנסי שמרשים שוב ושוב. הבעיה היא רק שגם סיסיקו, פאולקסן וסליהמידזיץ' בקישור לא תורמים כלום להתקפה. התוצאה היא 0:0. במשחק אחר, פיורנטינה 1:3 פרוגרסול (קוזמאנוביץ', ג'ילארדינו, פאציני) Frey; Zauri (Da Costa 58), Gamberini, Kroldrup, Vargas (Pasqual 63); Felipe Melo, Kuzmanovic (Gobbi 63), Santana (Papa Waigo 71); Jovetic (Donadel 46), Gilardino (Pazzini 65), Mutu (Osvaldo 63)
:aa1: מנצ'סטר יונייטד 0:0 יובנטוס :aa1: אודינזה 3:1 פאוק סאלוניקי (די נאטלה) :aa1: אל אהלי 3:0 רומא (אספוזיטו, בריגי, פיזארו) :aa1: בולוניה 1:2 נבחרת יפן עד 21 (מ.קודה*2) :aa1: קאטאניה 0:1 פיזה (מסקארה)
בסך הכל משחק די בינוני, לא ראינו דברים גדולים מאף שחקן למעט קאמו שהיה נפלא לפי דעתי. לפי דעתי יובה צריכה קשר חדש ולוא דווקא קשר התקפי. צריך קשר שיוכל לנהל משחק טוב ושיהיו לו מסירות טובות וראיית משחק. לחמן ציין זאת טוב כאשר אמר שליובה קבוצה חזקה אבל בלי ברק ומרכז קישור מעט אפור (הייתי אומר מעט הרבה אפור). בעיקרון, קשר מרכזי ישדרג את יובה בצורה מצויינת אך אם לא, יש פתרון נוסף שהוא סוג של סיכון: ללכת על כל הקופה ולהמר על טיאגו. לתת לו עוד ועוד דקות משחק, לפתוח שוב ושוב ולתת לו זמן, ואולי הוא יחזור לעצמו וישדרג את הקישור האפרורי של יובנטוס.
האמת כבר פרוצה אין טעם להמשיך לאנוס אותה. זה ידוע שבסגל של יובנטוס פרט לטיאגו יש 4 קשרים אחוריים ויובנטוס כל הקיץ ניסתה להביא קשרים מרכזיים שיכולים לאיים על השער כמו אקווילאני, אלונסו וסטאנקוביץ', אלא שלמרות שהיו מוכנים להשקיע הרבה, העניין עדין לא יצא אל הפועל וכנראה שכל יתר השחקנים שיובה יכלה להביא לעמדה לא עולים על טיאגו. בכל אופן, במשחק מול היונייטד שיחקו 3 קשרים אפורים, פרט לשנים במרכז גם ס5אליהמידזיץ', שהוא שחקן נפלא כשלעצמו, הוא לא שחקן שתורם להתקפה. עם נדבד או בר הקסם ג'ובינקו המשחק ההתקפי יראה הרבה יותר טוב גם עם צמד קשרים אחוריים כמו פאולסן וסיסוקו.
הוא כן שחקן שמאיים על השער. הוא יצירתי, יש לו מסירות מתוחכמות, דיוק במסירות ארוכות טווח ומנהל משחק טוב - ההפך משחקנים כמו פאולסן וסיסוקו.
הוא אומנם שייך לאחד הדורות היותר אלגנטיים שצמחו כאן ולכן אינו מתאים לקטגורית "חוטב עצים", אבל פשוט אי אפשר להתווכח עם סטטיסטיקה של 0 שערים ו 0 בישולים בשנתיים האחרונות.
לי זכורים בישולים שלו בסרייה B. זכורים לי משחקים בהם הוא תרם להתקפה וזה לאו דווקא מתבטא בשערים ובישולים. יכולת לנהל משחק יש לו, חוכמת משחק יש לו ודיוק מקסימלי במסירות גם יש לו. אני רק מקווה שהוא ימצא את מקומו בהרכב בהמשך העונה.
אורי בבקשה, אל תכתוב דברים כאלו. מרקיוני הוא שחקן אדיר, שעולה תמיד לעזרת ההתקפה. הוא אחד השחקנים הכי יצירתיים ביובנטוס. ואחד ממצטייני טורנירי ההכנה. לגבי מצב הבישולים והשערים שלו, אני לא יודע אם אתה יודע, אבל לשחקן הזה קרו הרבה מאד פציעות ב- 3 וחצי השנים האחרונות. תמיד הוא חזר, ולאחר זמן קצר שוב נפצע פציעה קשה. ורק לאחרונה הוא חזר לכושר משחק סביר. הוא אמנם כבר לא צעיר, אבל יש לצפות ממנו להרבה בעתיד, ובעונות הקרובות שלו ביובה בפרט. הוא שחקן מצוין, מרקיוני הוא לא שחקן אפרורי, אפילו לא קרוב לכך. מקווה שהסברתי את עצמי, ואני מאד מקווה שבקרוב מאד הוא יתחיל לפרוע את השטרות.
yoni10, אל תפגע עכשיו. זה ברור שמדובר בשחקן נהדר, אם לא היו לו מסירות מדוייקות וחוכמת משחק הוא לא היה משחק ביובנטוס ובנבחרת. גם פאולסן וסיסוקו הם לא בדיוק בולי עץ. דיברנו על כך שאין שחקנים שמאיימים על השער, אם בשערים ואם בבישולים, ומרקיזיו, בינתיים לא תורם בכך. אי אפשר להשוות את התרומה ההתקפית שלו לזו של אקווילאני למשל. :aa1: פיורנטינה 1:3 הפרימברה של פיורנטינה (אוסוואלדו*2, פאציני)