:aa1: בנפיקה 0:0 (5:4 בפנדלים) אינטר Julio Cesar; Macon, Burdisso, Cambiasso, Maxwell; Zanetti, Stankovic, Muntari (Jimenez 80); Figo (Balotelli 75), Ibrahimovic, Mancini (Pele 80) היה משחק פחות משכנע של אינטר אתמול, אבל שוב תצוגב של עוצמה וחוסן. למעשה וינצ'נזו יאקינטה הוא היחיד שהצליח לכבוש שער לחובת אינטר במהלך הקיץ, כל זה כאשר רוב שחקני ההגנה של הנראצורי חסרים. עם כי החוזק ההגנתי נובע לא מעט בזכות המערך המאוד נסוג של מוריניו בו שלושת הקשרים במרכז (בשיטה של 4-3-3) בעצם משחקים כקשרים אחוריים ובקושי מתקרבים לרחבת היריב. מה שמעביר אותי לצד השני של המגרש, ההתקפה. בסגנון משחק כזה שני שחקני ההתקפה באגפים חייבים להיות מאוד מהירים ואינטר אכן נראתה הרבה יותר מסוכנת במשחקים בהם עמדות אלה איישו באלוטלי ומנסני, אבל כאשר פיגו משחק שם, מעבר לעובדה שאני מסכים עם מנצ'יני ושעבר זמנו, הוא מאיט בצורה משמעותית את החלק הקדמי של אינטר ובכך בעצם מפיל את כל המערך. מה שקרה ברוב המקרים אתמול הוא ששלושת הקשרים המרכזיים של אינטר נשארו רוב הזמן מאחור, אבל ההתקפות היו איטיות כיוון שהגיעו לרגליו של פיגו ואינטר מצא את עצמה בכל פעם בחסרון משמעותי בהתקפה, כאשר כמעט על כל שחקן התקפה של אינטר יש שני שומרים. גם מנסיני היה חלש מאוד אתמול, ובכלל מי שחשב שחוסר היציבות של הברזילאי שכה אפיינה אותו ברומא תעלם כלא היתה טעה. ראיתי את רוב משחקי ההכנב של אינטר ואני לזכור גג שני משחקים טובים שלו, אל מול יתר אנמים וחלשים. אם מול באיירן מנסיני היה נהדר, בשני המשחקים בטורניר אמסטרדם ואתמול, שוב ירידה משמעותית ביכולת.
המוזמנים של מילאן למחר: Abbiati, Dida, Kalac Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Oddo, Zambrotta Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo Inzaghi, Paloschi, Seedorf, Viudez לפי אנצ'לוטי: דידה יחליף את אביאטי במחצית, בונרה ופאבאלי יפתח במרכז ההגנה כשזמברו ויאנקו באגפים. דרמיאן חזר השבוע מחופשה וגם הוא מצטרף לסגל, והחדשות הטובות הן שאינזאגי סוף סוף כשיר לשחק.
צריך להגיע למילאנלו ולאיים על מי שצריך שיפסיק לעבוד על אנשים בעיניים ולרשום קשרים התקפיים כחלוצים. מעניין אם אנצ'לוטי יגרום לפנטזיה של אנדריי לקרות...
עוד כמה ימים ברזיל נגד ארגנטינה בחצי גמר האולימפיאדה וכולי תקווה שהארגנטינאים יעשו את העבודה ויחזירו את צמד החמד שלנו למילאנלו בהקדם האפשרי. מה אתם אומרים? עדיף שיגיעו מעט מוקדם יותר, או שיהיה יותר טוב אם ברזיל תזכה ורונאלדיניו הכוסית בעלת מצבי הרוח תגיע למילאן עם מוראל שיא?
צודק, טעות שלי. הרגל לאחר שביטלו את המשחק המעצבן על המקום השלישי. שכחתי שמדובר באולימפיאדה שבה המשחק הזה הכרחי. בכל מקרה, גם חשבתי שאנחנו בדיון של מילאן משום מה... תשכחו מכל מה שכתבתי. לא רלוונטי לפה.
:aa1: סמפדוריה 0:1 סיינה (בונאצולי) הבישול הוא של קסאנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx (הקריצה היא עבור סניור ליפי).
נמאס מהגביע ברלוסקוני המטומטם הזה. כל שנה שחקן חדש פוצעים לנו והפעם תורו של קייליני. קייליני נפגע בברך וזה נראה גרוע מאד. ועוד אחר כך לגאטוזו אין את הבושה להמשיך ולכסח שחקנים. אני מקווה שזה הגביע ברלובקוני האחרון שיובנטוס תשתתף בו. לא אכפת לי כבר מהתוצאה ומהמערך ההזוי שראניירי הציב (טיאגו מאחורי החלוצים?), מקימנטי ומעוד דברים.
תאמת, כל פעם שאנחנו זוכים בגביע הזה, אנחנו גם משחקים חרא בסריה אה. מי שמפסידה בדרך כלל במשחק הידידות הזה, גם זוכה בסקודטו...
קימנטי הוצב כנראה כדי למנוע פציעה של בופון מה שקרה לפני כמה עונות בגביע ברלוסקוני . (אם אני זוכר נכון) במקרה זה קרה לקיילני ,קשה למנוע מקרים כאלה וחבל.
ואם היו קוראים לגביע הזה "מוג'י-פולי" וקיאליני היה נפצע שם. זה חוסר מזל, הוא יכל להפצע מול כל קבוצה גם במשחקי ההכנה וגם בליגה. זה החיים של שחקני כדורגל, אף אחד פה לא נכנס בו ושבר לו תרגל כמו שעשו לאדוארדו מארסנל. עם ההרכב הזה מילאן לא מסוגלת לנצח את הפועל חיפה מהלאומית, אולי ב1 לספטמבר יראו קצת יותר טוב מי יודע.