אנחנו משחקים בלי התקפה את רוב משחקי ההכנה שלנו הקיץ, כך שזה לא נורא. בוריילו ואינזאגי מתמזמזים עם האחיות במילאן לאב, פאטו ודיניו מתמזמים עם זונות קטינות בבייג'ין, פאלוסקי כבר לי יכול לנשום אחרי טורניר אירופה עד גיל 19, וקאקא פצוע סדרתי.
מחצית: אייקס 1:0 אינטר (אדריאנו) לראשונה בעידן מוריניו אינטר שיחקה כדורגל שונה, גם המערך וגם הסגנון. ההרכב נראה בערך כך: ------------טולדו------------ זאנטי--בורדיסו--ריבאס--מאייקון חימנז-מונטארי-סטאנקוביץ'-פיגו -----זלאטאן---אדריאנו-------- למרות שהמערך הפך לא פעם ל 4-3-3 כאשר פיגו משך קדימה וחימנז בטבעיות למרכז. ריבאס, שדווקא זכרתי אותו לטובה מהעונה שעברה, שוב היה הסיבה היחידה שהמשחק הזה לא נראה "לא כוחות", אבל סה"כ אינטר נראת חזקה ומאיימת והייתה קרובה לכבוש הרבה יותר.
עברתי על כמות נכבדת של תגובות בעברית ובאנגלית מהמשחק של מילאן והתשובות שם ממש קודרות, ממש חושך מצרים. הצד החיובי הוא כמובן שיש עוד כמעט חודש לתחילת הליגה ואנחנו בלי הגאושו המהולל ופאטו אבל הבעיה היא שלפי הבנתי גאטוסו ממשיך להיראות רע, הקישור בכלל על הפנים ומלדיני עושה לעצמו בושות. אני אשמח לשמוע עוד תגובות על המשחק.
גאטוזו ממשיך את העונה שעברה, בזה אין ספק. תיקולים לא ממוקדים, סתם רץ על המגרש עד אפיסת כוחות ועושה יותר בלאגן מאשר טוב. גם אמברוזיני לא בכושר. פירלו שיחק בתור קשר קדמי יותר ולא ממש מצא את עצמו שם. הכל כרגיל חוץ משני דברים שמדאיגים אותי: א. זמברוטה - השחקן הכי חסר תועלת על המגרש בכל משחק הכנה. הצל של הצל של עצמו. ב. פלאמיני - כבר עכשיו אני מזהה סימפטומים של שחקן שלא מוצא את עצמו במילאן ולא מקבל את התמיכה לה הוא זקוק כדי לתת ביטוי ליכולת המעולות שלו. למרות שהוא נחוש ומבין וטוב מאוד שהוא צריך להתחיל מהתחלה ופה זה לא משחקי ילדים כמו בארסנל (תרתי משמע), אבל אני חושש שהמעמד הזה ידכא (דיכוי) אותו. עד כה ההכנות ממש לא מנבאות טובות. למרות שאנחנו בלי נסטה וללא קא-פא-רו שיהיה המרכיב החשוב ביותר בהצלחה שלנו בעונה הבאה, ככה אי אפשר להתכונן לעונה כה קשה שבפניה אנחנו עומדים.
:aa1: ספורטינג ליסבון 0:2 סמפדוריה (3-5-1-1): Mirante (20 st Fiorillo); Campagnaro, Gastaldello (39 st Rossini), Accardi; Stankevicius, Sammarco (20 st Lucchini), Palombo (31 st Poli), Franceschini (16 st Ziegler), Pieri (43 st Bianco); Delvecchio (10 st Padalino); Bonazzoli (37 st Mustacchio)
פאלרמו ניצחה את וולפסבורג הגרמנית 0-1 משער של מיקולי. שני אלופי העולם היו בהרכב הגרמנים, המשחק אורגן כחלק מעיסקת מכירתם.
4-3-3 32 Amelia (12 st. Fontana), 16 Cassani (39 pt. Dellafiore), 80 Carrozzieri, 5 Bovo, 42 Balzaretti (12 st. Capuano) ; 30 Simplicio (8 st. Ciaramitaro 36 st Bresciano), 11 Liverani © (12 st. Migliaccio), 14 Guana (12 st. Tedesco); 17 Jankovic (1 st. Miccoli), 7 Cavani (12 st. De Melo), 77 Lanzafame (1 st. Kjaer).
יואב, אני מדבר על גואנה. אוהדי פאלרמו לא שונאים אותו בגלל האישיות שלו (הסיבה שבגללה שנאו את ברצלאי למשל) - הם סתם שונאים את רמת המשחק שלו ואת העובדה שלא משנה מה קורה בקבוצה, גואנה עדיין תקוע להם בהרכב כמו עצם בגרון.
גואנה באמת עוד קשר טוב/בינוני כזה. בסגנון של סופר-ברוקי. בקיצור יותם אתה קורא הרבה פורומים ובלוגים {?}. אני בינתיים עם האנציקלופדיה והאטלסים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אתה בעצמך אמרת, הכדורגל האיטלקי מתחיל מהרחוב. עם הזמן גיליתי שאפשר ללמוד הרבה מאוד דברים מהדעות של האוהדים הפשוטים.
:aa1: לאציו 0:2 פאוק סאלוניקי (מטוזאלם, מגני) Carrizo (21′ st Muslera), Lichtsteiner (15′ st Diakitè, Siviglia (32′ st Faraoni), Rozhenal (1′ st Cribari), Radu (30′ st Manfredini), Meghni (43′ st Cinelli), Ledesma, Matuzalem (1′ st Dabo), Mauri (48′ st Mendicino), Pandev (13′ st Foggia), Makinwa (1′ st Zarate). :aa1: ג'נואה 1:3 אז אלקאמר (פיגארואה [פ], אוליביירה*2) Rubinho (42 st Scarpi); Potenza (4 st Rossi) , Ferrari (42 st Di Vaio), Biava (14 st Sokratis; Mesto (14 st Di Gennaro), Juric (37 Parfait), Milanetto (14 st Domingo), Modesto (37 st DAlessandro); Sculli (4 st Gasbarroni), Figueroa (4 st Olivera), Palladino (42 st Botta).