חיימוב שוער שאני מאוד אוהב, אבל הוא טוב לליגה לא יותר מזה, אם כבר שוער ישראלי היחיד שהייתי מביא זה אריאל הרוש, שלעניות דעתי הוא יהיה זה שיתפוס את אפודת השוער של הנבחרת לשנים הבאות. חוץ ממנו אני לא רואה שום שוער ישראלי ברמה, אולי אופיר מרציאנו אבל גם הוא צריך להשתפשף
חיימוב בכל זאת שיחק בח"ול למרות שזה "רק" ליגה קפריסאית,וצבר נסיון יותר מהשאר,ואני לא רואה הבדל בין השוער שהביאו לבין השוערים הישראלים שלנו. אניימה זה משהו אחר,אבל שוער בן 34 ששיחק בליגה ספרדית 2 לא נראה לי כ"כ מציאה וחיזוק בעמדת השוער.
זה לא מעיד על שום דבר חבר. כנראה שהוא לא שוער מאריות הכדורגל האירופי, אבל מה שכן, בתור אוהד מכבי (וכן אני סומך על מדיניות הרכש של קרויף), לפני שפוסלים צריך לראות את היכולת שלו.
אחלה החתמה! אל תשכחו שהשוער הזה התמודד עם שחקנים כמו רונאלדו ומסי אני בטוח שהוא יסתדר מול אייל גולסה איתי שכטר.
לא יודע איך לאכול את ההחתמה של חואן פאבלו. מצד אחד הוא היה אחלה שוער בתקופה שלו בליגה הראשונה בספרד. מצד שני הוא איבד השנה את המקום בהרכב של חיחון בליגה השנייה. נקווה שהוא יתברר כהחתמה טובה, אבל עמדת השוער פחות מדאיגה אותי כרגע, אני מאמין שבמידת הצורך ברק לוי בהחלט יכול לעשות את העבודה. בחדשות אחרות, גונזאלו גארסיה כנראה עוזב בהשאלה לאנורתוסיס, מה שמפנה מקום לזר, אני מניח שיגיע מגן ימני לעמדה הזאת כי עושה רושם ששפונגין מעדיף לא לחזור אלינו. ספורט5 מדווחים שיש סיכום עם עמרי בן-הרוש ממכבי נתניה, שיהיה גיבוי לבלמים ולמאנה.
הבעיה במגן ימני זר זה שיש סיכוי לא קטן שייני יאבד את המקום בהרכב. משהו שאסור לקרות. אני חושב שאם כבר מביאים זר נוסף (משהו שנראה לי חסר טעם) שיביאו קשר אמצע כלשהו ושישחררו את אבו זייד.
מה זאת אומרת אסור שזה יקרה? מי שיהיה טוב יותר ישחק. בכל מקרה מגן ימני היא לא העמדה הטיבעית שלו. אם כבר מי שתופס את מקומו בהרכב הוא גל אלברמן. בנוגע לגונסאלו, זה היה צפוי ברגע שראינו את שחקני הרכש שהגיעו. הבאים בתור הם ככל הנראה פידלף (שככל הנראה עומרי בן הרוש יגיע על חשבונו), ולנרי קהינדה שתופס מקום של זר נוסף בסגל. בנוגע לעמדת השוער, עם כל האהבה לחיימוב, כנראה שבמכבי פשוט לא מאמינים בו, וזה בסדר. השוער הספרדי מסתמן כהחתמה טובה אבל כל זה רק על הנייר. נצטרך לשפוט אותו על סמך היכולת אותה הוא יציג במשחקי הקבוצה.
אני בתור אוהד מכבי מעדיף לראות יותר שחקני בית ופחות שכירי חרב. מה גם שייני כבר לא משחק כקשר דפנסיבי ויותר משופשף בתור מגן ימני. אל תשכח שהביאו את גורי בעונה שעברה למשבצת הזאת והתחרטו די מהר. מה גם שכבר עכשיו למכבי יש הרכב מספיק טוב בשביל להתמודד חזק על כל תואר בליגה הזאת. פשוט צריך עיבוי סגל לקראת הצ'מפיונס בשביל שלא ייקרה לנו מה שקרה ב2005 ולחיפה ב2003 ו2010, זה בהנחה שנגיע לבתים, כן?
אני לא דואג לייני כי כבר שתי עונות רצופות שהוא פותח כשחקן מחליף על הנייר ומשתלט על מקום בהרכב, לפני שנתיים בעמדת הבלם, עונה שעברה מגן ימני. הגיע הזמן שהוא יפסיק לחלטר ויעשה את אותו דבר בעמדת הקשר ההגנתי, העמדה המקורית שלו ששם גם ההשפעה שלו על המשחק תהיה יותר גדולה. אין לי שום ספק שהוא עדיף על אלברמן ואני מאמין שמהר מאוד הוא יהפוך להיות הקשר ההגנתי הראשון שלנו.
בן הרוש אוברייטד מטורף.. וגם הנהלת נתניה יודעת את זה והמחיר ירד דרסטית מהדרישה הראשונית. בכל מקרה אני חושב שהוא יכול להיות אחלה של גיבוי לשחקני ההרכב של מכבי ת"א.. שיהיה לו בהצלחה, לא אשכח בחיים את הרגע שמתועד אצלי בחתימה.
ייני נתן עונה מצוינת כמגן, אבל עדיין, הוא לא מגן. אם אתה רוצה לראות אותו על חשבון "שכיר חרב" עדיף שזה יהיה על חשבונו של אלברמן ולא על חשבון מגן ימני כזה או אחר.