אני אישית חושב שהעמדה היותר קריטית היא עמדת המגן השמאלי דווקא. אם צריך לרכוש זר לדעתי זו צריכה להיות העמדה. אני לא חושב שזיו מגן מספיק טוב גם הגנתית וגם התקפית לקבוצה כמו מכבי תל אביב שנאבקת על האליפות, ורוצה להתקדם באירופה. ייני עם כמה שהוא לא תורם במיוחד בחלק ההתקפי, הגנתית בתור מגן ימני הוא בסדר גמור.
הם רוצים ללכת על עומרי בן הרוש, שזה מן הסתם תהיה החתמה נכונה לדעתי האישית, במידה ואופיר דוידזאדה לא יגיע במפתיע, בן הרוש מועמד יותר מטוב למכבי תל אביב שצריכה גם מגן ימני נורמלי. זה כל מה שמכבי תל אביב צריכה, חלוצים יש לה חלוצים טובים, קישור התקפי טוב בנוסף לחזרה של ברק יצחקי, הם לא צריכים יותר משני מגנים, אחד בכל צד... ושוער כמובן...
מבחינת עמדת המגנים המצב שלכם בעייתי מאוד... תביאו כבר את שפונגין ואת בן הרוש ותסגרו את העמדות הללו...
אני גם חושב שצריך להביא זר איכותי לעמדת המגן השמאלי למרות שבן הרוש תהיה קנייה מאוד חכמה וטובה. הבאת דווידזאדה גם יכולה לבוא בחשבון כיוון והוא שחקן שאפשר לבנות עליו ולפתח אותו. אצל ג'ורדי הכל נעשה בשקט ואי אפשר לדעת מה יביא יום ואולי יש כבר משו באופק הקרוב. אגב, קראתי היום בדרך לעבודה את הכתבה על סאנצ'ס ונראה שמדובר באיש מקצוע פרפקציוניסט לחלוטין. הבן אדם מקצוען אמיתי ולפחות ממה שאני הבנתי נראה כאילו בונים עליו בתור המאמן הבא.
העובדה שהצוות המקצועי ברח להם כמה ימים לפני פתיחת העונה מראה בדיוק מה הם חשבו על הקבוצה הבכירה ביותר בליגה שלנו. הם רק חיפשו להשתדרג הלאה. אולי לא האמינו שמכבי תל אביב תוכל לעשות משהו בצ'מפיונס. במקום להביא שחקן שניים מחול עם שם שישדרגו באמת את הקבוצה הם מנסים לתלוש שאריות של הפועל תל אביב וקבוצות אחרות בלוזון ליג הדהויה פה, זה עצוב שהקבוצה הבכירה בליגה מבינה שאם תתלוש כמה שחקנים לאחרות זה כנראה יספיק לה להיות בצמרת הטבלה שוב.
טעות, החוזה של דוידזאדה מסתיים עוד שנתיים, כאשר הוא יוכל כבר בינואר עוד שנה וחצי לעשות ויברח וללכת לקבוצה אחרת אבל הוא יוכל לעבור אל אותה קבוצה רק בסיום החוזה קרי 1.6.2015, ועדיין הוא יעשה ויברח. עד אז יצטרכו לשלם עליו סכום של מיליון דולר אם איזושהי קבוצה תרצה את שירותיו... אלא אם הוא יחתום על חוזה חדש עם סעיף יציאה נורמלי...
משהו מוזר קורה בין מכבי לאתר one בימים האחרונים. לאחר שביום חמישי המועדון הותקף ללא רחם ע?י אופירה ואנשיה, האתר קיבל משהו כמו 4-5 סקופים בלעדיים על מכבי שהפך אותה פתאום למועדון הכי אהוב על אופירה. מעניין האם ג?ורדי שבר את הדממה או שמדובר פה במדליף אחר, בכל אופן הזוי.
אפילו אם הוא צודק בנקודות ספציפיות (אולי אחת), פשוט אין מילים http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/485/593...p=3&cat=3872823