מכבי ת"א 12/13: אלופי המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Fanatic, ‏6/7/12.

1. איגור .פ. Member

העונה של מכבי תל אביב בליגת האלופות הסתיימה לפני שהתחילה מכמה סיבות:
    1)קבוצה שרוצה להצליח באלופות משקיעה כסף ומנסה להביא שחקנים טובים והיית נלחמת על ריקן ושכטר ולא נותנת לעטר לעזוב ומוסיפה עוד כסף בשביל שגרסיה ישאר.
    2)ההונגרים יותר טובים ממכבי ת"א בשבילי אם מכבי ת"א עוברים את ההונגרים זה שווה ערך לניצחון של ישראל על ספרד שלעולם לא היה.

קיצר לצער אוהדי מכבי ת"א אם הסגל שלה לא תצליח באלופות

2. סמואל אטו Member

באיזה שהוא מובן ההגרלה הזאת טובה למכבי.
    פאולו סוזה אמור להכיר את גיור מצויין מהתקופה שלו בהונגריה.

3. OriRR Member

ההגרלה הכי קשה שיכלו לקבל בשלב הזה. ועדיין, מכבי אמורה לעבור אותם. במיוחד לאור ההיכרות של סוזה עם ההונגרים.
    אגב, אלה האוהדים שלהם...

http://1.bp.blogspot.com/_AlGAJ08_oTA/TC8oaFRbdBI/AAAAAAAABoM/udlrkEnmvH4/s1600/nitra-gyor-26.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/13
  4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מדובר בהגרלה סבירה לחלוטין ומכבי תצליח לעבור את ההונגרים.
    דווקא עכשיו אחרי שקיבלו יריבה בליגת האלופות לדעתי יעבירו הילוך ויחתימו שחקנים.

5. Love Is Red Member

העניין הוא שכל הקבוצות שמתכוננות לאירופה נחות על זרי הדפנה משום מה...
    מכבי תל אביב צריכה עוד קשר התקפי או שני חלוצים ובלם, והכי חשוב מגן ימני...

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זאת בסך הכל אלופת הונגריה, לא שאני חושב שאנחנו איזו מעצמת כדורגל, אבל תסכלו מה הקבוצות ההונגריות עשו בשנים האחרונות באירופה ומה הקבוצות הישראליות עשו. שעשע אותי שרצו להראות כמה הקבוצה הזאת טובה ורשמו בכתבה : "עם שוער והגנה מצויינים, יש לקבוצה הגנת ברזל שספגה רק 32 שערים ב 33 משחקים". ממש מדהים.
    אוי ואבוי אם מכבי לא תעבור אותה, וכן לדעתי היא גם פייבוריטית לעשות את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/13
  7. Ice Cream חסה

גם אני לא רואה שום דבר מאיים בקבוצה הזו, לא בהישגים הדלים שלה מאירופה ולא בסגל שלה, לא שזר שיסתכל על הסגל של מכבי תיפול לו הלסת, אבל למכבי יש כמה תוצאות יפות באירופה באמתחתה, והיא יכולה לעבור את גיורי גם עם ברק לוי בשער.

בינתיים חיימה פנאדו הפנאמי הוצע לקבוצה. מדובר בשוער בן 31 מקבוצה גואטמלית כלשהי ונבחרת פנאמה מזה עשור, ב-2005 הוא נבחר לשוער המצטיין של גביע הקונקאקאף. השכר שבו הוא מוערך הוא לא גבוה בכלל, יש לו חברה יהודייה, מה שבבוא העת יוכל לשמש לו כיתרון על פני מועמדים זרים אחרים. בטח עמרי ראה אותו פעם או פעמיים ומכיר אותו יותר..

ועוד בנושא רכש ומכבי: מרע מדווחים שגולדהאר מתלבט אם להחתים את טל בן חיים תמורת מיליון וחצי יורו. זה לא נראה רציני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/13
  8. Landon Donovan Member

אכן ראיתי את פנדו משחק, אם כי לא יותר מידי בזמן האחרון ואני מניח שעידן ראה אותו יותר. בכל מקרה מדובר בשוער טוב נאוד עם אינסטיקנטים מצויינים. בכל מקרה לא ראיתי אותו באופן עקבי מעולם, בנבחרת ובמשחקים בליגת האלופות הוא בדר"כ טוב. לפני כמה שנים הייתי אומר שהוא בין עשרת השוערים הטובים בצפון אמריקה, אולי אפלו בין החמישה, היום אני כבר לא בטוח.

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1521093-18.Xxx
    חתם באופן רשמי. לא אוהב את השחקן, לא בטוח שהוא מתאים לקבוצה, אבל שיהיה בהצלחה.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

רק אני חושב שטל בן-חיים תחליף נהדר לעטר?
    שחקן מאוד מהיר עם טכניקה טובה שאוהב לשחק באגף שמאל. בלא מעט פרמטרים הוא אפילו עדיף על עטר בעמדה הזו.
    קצת יסדרו לו את הראש, ימנעו ממנו לעגל פינות כפי שעושים לכל השחקנים במכבי והוא החתמה אדירה ואפילו משתלמת.

11. sagi4814 Member

ראוי? בוא ניתן לו לדבר על המגרש, טל בן חיים שחקן מוכשר מאוד, אבל אין הרבה שכל, שחקן (חלוץ) שמסיים עם 12 צהובים שרובם דיבורים מיותרים הוא לא בידיוק חכם, אני מקווה שיעשו לו סדרת חינוך וישנו לו את המזג כמו עטר. בוא ניתן לו לדבר על המגרש וכן התחליף הישראלי הכי ראוי שיכולנו להביא.

בעוד נושא שרן ייני סגר לעוד 4 שנים תמורת 250 אלף לעונה ויואב זיו לעוד שנתיים 220 אלף לשנה.

12. OriRR Member

אלירן עטר לא שיחק כחלוץ מרכזי במכבי?
    טב"ח ממש אבל ממש לא זה. הוא שחקן אגף שבמקסימום יכול לשחק כחלוץ שני.
    עושה הרבה שטויות, מאבד כדורים ומדבר יותר מדי עם שופטים.
    יש שם כישרון, אבל הוא אוברייטד רציני.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עטר שיחק באגף שמאל, בעיקר העונה.
    התיאור הקצר שנתת לטב"ח מאוד מזכיר את מה שאמרו על עטר - גם עטר היה שחקן שעשה הרבה שטויות (גם היום, אבל פחות. שים לב כמה דריבלים מיותרים הוא עשה העונה), איבד כדורים וקיבל המון צהובים על דיבורים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/13
  14. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מברך את מכבי על ההחתמה שמבחינת חיזוק היא נהדרת...
    טיפה קשה לי לקבל את העובדה שמחתימים שחקן שיודעים שהוא לא מגיע בלב שלם והיה מעדיף להישאר בצד האדום של הכביש

15. Raulito Madridista

כשחושבים על זה, מוזר שמכבי ויתרה כל-כך מהר על עטר שעל חשיבותו בפאזל בעונה שעברה מיותר להרחיב. הרומנטיקנים בחרו בראדי כשחקן העונה אבל לפני הצטרפותם של זהבי ופריצה - עטר הביא המון נקודות לבד. הפועל למשל הצליחה להשאיר את כל כוכבי הדאבל בשל האפשרות לשחק בליגת האלופות ומכבי נכנעה מראש.

אם טל בן-חיים הוא התחליף לעטר אז זה לא מספיק טוב, בטח לא עבור הצ'מפיונס-ליג. אם כחיזוק לליגה והעמקת הסגל אז זה מהלך טוב - ניצחון מוראלי על הפועל וגם מדובר בשחקן לא רע בכלל. בן-חיים לא בן 30, עתידו עוד לפניו וכבר הסברתי מליון פעם למה בלתי-אפשרי לשפוט אותו על העונה הקודמת במדי הפועל - לא היה לנו מאמן, לא הייתה שיטה, לא הייתה קבוצה, והוא היה בסדר. הכרטיסים הצהובים? דבר שבהחלט אפשר לטפל בו, בשביל זה יש מאמן.