ערכתי את ההודעה למעלה והסברתי את עצמי טוב יותר הפעם. יכול להיות שלסגל הרחב הוא מספיק אבל אני עדיין חושב שיש שחקנים טובים ממנו בעמדה הזאת כמו אבוקרט למשל וגם ריקן כמובן. דן לא קשר אחורי קלאסי דוגמת אלברמן או ידין. אבל הנושא הוא מכבי תל אביב,שצריכה להתחזק בעמדות משמעותיות יותר כמו עמדת המגינים למשל.
זו דעתך. לטעמי תמוז שחקן נהדר עם אופי בעייתי. אבל אפשר לרסן אותו עם התנהלות נכונה, שזה דבר שלא היה לו הן בבית"ר והן בהפועל. אחרי ריסון הוא שחקן אדיר עם עוצמות נהדרות.
הוא שמן, טיפש, אגואיסט ולא מקצוען עם בעיטה טובה. אם מישהו מזה יצליח לעשות שחקן שמסוגל לעשות תנועה חוץ לקחת את הכדור ימינה ולבעוט כנראה שמדובר בגאון כדורגל.
א. אלירן עטר לא שמן, וכנראה שגם מקצוען. טוטו תמוז אותו שחקן שהוא היה בגיל 17 כשהגיע אלינו בסערה. ב. אתה תראה שכשלא מדובר בבלמים שישבו איתו בלילה לפני זה בגלינה מדובר בשחקן מוגבל שלא מתאים לרמות הגבוהות. הוא עדיין טיפש, עדיין ערס ועדיין אגואיסט.
לא יכול להיות שמכבי קיבלה מק"ש את איינבינדר תמורת תמיר כחלון בלי לשלם עוד כמה איזה מיליון אחד לפחות. קראתי שלדן היו בעיות התאקלמות בצפון והיה לו קשה עם העזיבה מירושלים (סימפטום מוכר של יותר מדי שחקני בית"ר. גם כאלה שהגיעו לירושלים בגיל 17...), ואולי בתל אביב יהיה לו יותר קל, אבל גם זה בספק. לא הייתה לו עונה מדהימה, ועדיין כל הכבוד לו שהוא הגיע עד מכבי. היה איזה שחקן בית"ר שהגיע למכבי דרך ק"ש (ושרלרואה לפני זה), והוא היה בפער פחות מוערך מאיינבינדר, שהוא מוסר נהדר (גם אם לא לעומק), ונותן מספרים. אם אבו זייד ישוחרר, כן יש לו מקום ברוטציה אפילו מיד אחרי ראדי ואלברמן, ולפני לוגאסי.
1.2 מיליון, למעשה. איינבינדר שחקן טוב וכשלוקחים בחשבון את זה שהוא בסה"כ אמור להיות השחקן החמישי ברוטציה על שלוש עמדות ההחתמה שלו הגיונית וטובה.
זהבי יכול לשחק גם יותר מקדימה, אך שזה רביעי ברוטציה ואפילו שלישי (אלא אם מישהו לוקח את אבו זייד בחשבון). אפשר מקור כלשהו לסכום ההעברה שמכבי שילמה? גם 1.2 מיליון שקל (שזה מה שק"ש שילמה השבחה על איינבינדר לבית"ר לפני שנה ) זה מעט מדי, אפילו כולל תמיר כחלון.
לדעתי יגיע גם קשר אחורי זר שידחוף את אייבינדר עוד יותר עמוק ברוטציה. הוא יכול להתפתח לשחקן רוטציה לגיטימי, אבל כרגע הוא רחוק מהרמה של ראדי ואלברמן.
מקור אני מאמין שיהיה לנו מספיק שחקנים בהתקפה ככה שזהבי לא יצטרך לשחק שם (כרגע יש את עטר, פריצה, יצחקי, מיכה ודאבור), אבל אני מאמין שאיינבינדר ישחק לא מעט גם בתור החמישי ברוטציה, כך שלפניו יש כרגע את זהבי, ראדי, אלברמן ולוגאסי, אבל זה כמובן גמיש.
זה לא סוד שאתם רוצים גם את ריקן. אחרי החתמת אייבנדר הוא צריך להיות וואחד טיפש להעדיף אותכם על פני מכבי חיפה מחוסרת השחקנים בעמדה הזו. (זאת כמובן בהנחה שהוא יחליט לא להמשיך בבית"ר ) מעניין יהיה לראות אם סוסה מתכנן לרכוש מגנים, כי לדעתי כרגע גם הימני וגם השמאלי אלו הן הנקודות החלשות אצלכם בקבוצה.
ריקן שחקן יותר טוב מאינבינדר ואם הוא יגיע אז איינבינדר הוא זה שבבעיה. אם ריקן מגיע הוא מתמודד על מקום בהרכב, לא על מקום ברוטציה. בקשר למגנים - ריקן או ראלי מגיעים גם לסגור את העמדה הזאת, וחוץ מזה מחכים לראות אם שפונגין יחזור לארץ.
להביא את ריקן בתור מגן זה לא חכם במיוחד, הוא עולה ויורד בלי סוף ומנס ונותן, אבל לא נותן תועלת, בטח לא בתור קשר. הוא הוכיח בעונה האחרונה שהוא טוב בתפקיד של הקשר ההתקפי החופשי באמצע, לא איפה שמשחקים אלברמן ואיינבינדר, אלא יותר כמו ראדי ואפילו יותר כמו זהבי (עד כמה שבמכבי יש כזה תפקיד..). גם במכבי חיפה כל עוד גם ראיוס, גם עזרא וגם גולסה בקבוצה לא יהיה לו מקום (ואני לא מתעלם מקטן). לחכות לבית"ר זה סיכון מצדו הרבה יותר מאשר להידחק ברוטציה של חיפה או מכבי תל אביב, שגם יוכלו להציע לו חוזה יותר טוב, גם אם ברוכיאן יגיע אז הוא באופן טבעי ידחק לטובת אורי החדש שכל הקבוצה ועל אחת כמה וכמה המשחק יחזרו להיבנות סביבו, אז זה הרבה יותר מורכב. מבחינת הקבוצה שלי ואיך שדברים הולכים להתפתח כמובן שצריך שהוא יעבור לקבוצה בארץ. כמה ששפונגין גודף על ידי אוהדי מכבי בתפקיד די תובעני לא מגיע להם שהוא יחזור עכשיו למלא את ה"חור" הזה (שלושת רבעי מקבוצות הליגה יסכימו ששרן ייני ועומר פרץ יעשו רוטציה על המשבצת הזו בקבוצה שלהם...). אם מכבי תיאלץ להתמודד מול קבוצה עם חלוצים או שחקני אגף שמאל אימתניים - אז יהיה טעם ללכת בכוח על מגן ימני אפילו יותר טוב מעזוז (זר, למכבי יש מקום סך הכל..), אם היא לא תעפיל אפילו לליגת האלופות - ייני יתמודד מול הפריצות של חאתם עבד-אל-חמיד ודני פרדה באגף שמאל..